Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни избори(октомври 2024)

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Пеевски няма нищо общо с ДПС, това е тотално купен вот.

Галена и Софи Маринова направиха страхотен купон. Яко Пеевски развързал кесията.

• Отговори 231
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 26.5% от българите гласували до 16 ч, отчете ЦИК https://news.bg/politics/26-5-ot-balgarite-glasuvali-do-16-ch-otchete-tsik.html  --------------------------------- Еми...'браво'! Кога са сл

• Значи вероятност за непредставително правителство? Пак ли? Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на: "Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират

• Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

Публикувани изображения

преди 1 час, teo-glavata написа:

Нещо си объркал! Този списък, се нарича "Домова книга" и от него президента може да избере/номинира служебен премиер и толкова. След това този, номиниран за служебен премиер, подбира хората, с които ще работи.

И напълно естествено, че в Домовата книга, няма да има хора на зеления чорап

Не съм се объркал!

Тези имена от "Домовата книга" пак са кадри, предварително инсталирани от Баце и Шиши, та при всички положения продължават да управляват и със служебните правителства, а преди промените в Конституцията не беше така.

... ... ...

По БТВ са излъчили екзитпол на Алфа Рисърч:

"Вотът на хората от ромски етнос" 

Герб - 19%

ППДБ - 1%

Възраждане - 7%

ДПС Доган - 10%

ДПС НН Шиши - 47%

БСП - 5%

ИТН - 5%

Величие - 1%

Други - 5%

преди 2 минути, Flashback написа:

Тези имена от "Домовата книга" пак са кадри, предварително инсталирани от Баце и Шиши,

Естествено, че от тях, от кого да е?

преди 12 минути, M.Николов написа:

Почти цяла Северна България е напазарувал.

ДПС НН и ГЕРБ са изкупили ромския вот, особено Шиши се е олял!

464579039_1214059126554705_5703530671238

преди 27 минути, M.Николов написа:

Виждам както винаги, не си разбрал как функционира антибългарската партия ДПС от самото си създаване .

Ламята както казах си има сега две глави, но принципите са си едни и същи.

В ДПС вот-а винаги е бил по един или друг начин зависим. - Етнически, бизнес , финансово, и корпоративен.

Там винаги е ставало въпрос за пазарлък.

Кой повече е "развързал кесията" не променя по абсолютно никакъв начин компонентите на зависимия етнически вот.

Казано най обобщено.

Мирча не ставай смешен.Твоя идол бате Бойко управляваше с Пеевски в няколко правителства.

Включително и в това служебно.

Вотът в ДПС винаги е бил предимно етнически, с малки изключения.

Сегашния вот за Пеевски е предимно купен с малки изключения.

комунделите не блестите с интелект.

Щом си мислиш че само сега Пеевски бил купувал вот... :getout:

Ясно ми е и колко си разбрал онези стари думи на Сокола за порциите ....

преди 40 минути, M.Николов написа:

Твоя идол бате Бойко управляваше с Пеевски в няколко правителства.

:giggle1:

Айде бе ?

А колко пъти ДПс управлява в пряка коалиция с комунделите ти ??

Какви комундели те гонят бре, тъпчо?

Ако имаш предвид БСП 2 пъти преди около 15 години!

И колко пъти да ти повтарям, че аз никога не съм гласувал за БСП!

преди 43 минути, M.Николов написа:

Мирча не ставай смешен.Твоя идол бате Бойко управляваше с Пеевски в няколко правителства.

Включително и в това служебно.

Вотът в ДПС винаги е бил предимно етнически, с малки изключения.

Сегашния вот за Пеевски е предимно купен с малки изключения.

Идвал ли си в Родопите?

Ела и тогава ще ми казваш кое какво и кой кого иска!

Недейте гласува, Прасчо и Тиквата си купуват гласове, защото няма смисъл

Цитат

На видеонаблюдението в секция 010200004 в Белица се вижда как пред всички останали членове на комисията жената попълва празни бюлетини, като отбелязва номерата 8 и 18 - това са съответно "ДПС - Ново начало" и ГЕРБ-СДС

https://bntnews.bg/news/ot-videonablyudenieto-chlen-na-sik-popalva-prazni-byuletini-v-blagoevgradsko-1298597news.html

преди 5 часа, M.Николов написа:

Пеевски с 11%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нямам думи.

Гасете лампата.

Е, това беше всичко приятели, както се пееше в едно анимационно филмче. Стигнахме края, няма дъно, няма какво да копаем.

Свиня и след свинята червей, какво тук значи някаква си личност. Жалко, тъжно, трагично, продължение няма, всичко свърши, без борба, без воля, без дори най-малко желание за промяна, как да бъдат други резултатите. Кой е мислил, че лошото може да бъде още по-лошо?! Тези, които не трябваше да гласуват, гласуваха, тези, които трябваше да гласуват, не гласуваха, резултатът налице, тъп, по-тъп, най-тъп, наслука българи, вие си ги избрахте!

преди 4 часа, M.Николов написа:

Пеевски няма нищо общо с ДПС, това е тотално купен вот.

Не мисля, че има пари да купи толкова гласове, а ако ги има, това говори лошо, защото явно няма да спре дотук, целта му е пълната власт и с тези темпове още на следващите избори ще бъде ако не първа, то поне втора сила, ако изобщо може да се говори за сила в смазаната от тъпотия България. Но ... ⬇️

преди 3 часа, Flashback написа:

Не съм се объркал!

Тези имена от "Домовата книга" пак са кадри, предварително инсталирани от Баце и Шиши, та при всички положения продължават да управляват и със служебните правителства, а преди промените в Конституцията не беше така.

... ... ...

По БТВ са излъчили екзитпол на Алфа Рисърч:

"Вотът на хората от ромски етнос" 

Герб - 19%

ППДБ - 1%

Възраждане - 7%

ДПС Доган - 10%

ДПС НН Шиши - 47%

БСП - 5%

ИТН - 5%

Величие - 1%

Други - 5%

Е, какво повече да говорим, всичко си е  на мястото, преди гласуваха за този, който най-много се доближава до тях, явно вече намериха друго подобие. Гадно е, все още не мога да възприема че това нищожество стигна толкова далеч, аз лично не познавам човек, който дори да има неутрално отношение към него, само пълна отврат, не знам, как се случи, има нещо гнило. Щом позволихме на тази медуза да стигне дотук, България вече не съществува. Сериозно се замислям за външна намеса, независимо откъде, само този изрод да изчезне от моята Родина, иначе значи не е моя.

П.П. Досетих се нещо, да се готви герб за ново начало, ненаситната свиня ще стигне и до тях.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Без мен.Yes It Is GIF

Я вижте на какво попаднах. За кого ли се отнася това? Уж чета новини и съм наясно с политиците, ама май светските клюки нещо ми бягат.....................

Цитат

Е вече в два парламента си имаше шофьор на компаньонки, който е и застрахователен агент с 200 хил на месец печалба през 2000г, и жена му  с фризьорски салон, която изкарва 6 бона пак в същите години..
Дето се вика да ни е честит!

Яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя, БТВ са посмели да направят такова разследване? Браво на тях! Така се прави!:yanim::yanim::yanim:

Да продължават в същия дух.:yanim::yanim::yanim:

Липсва ми истинската разследваща журналистика. Едно време Костов им беше обиден на журналистите, но не смееше нищо да им направи. С интерес четях статиите на разследващите журналисти във вестниците "24 часа" и "Труд", преди да станат продажни.

Тези избори категорично трябва да бъдат касирани.

Определено трябва. Но нямаме независим съд.

преди 53 минути, crazy katon написа:

Е, това беше всичко приятели, както се пееше в едно анимационно филмче. Стигнахме края, няма дъно, няма какво да копаем.

Свиня и след свинята червей, какво тук значи някаква си личност. Жалко, тъжно, трагично, продължение няма, всичко свърши, без борба, без воля, без дори най-малко желание за промяна, как да бъдат други резултатите. Кой е мислил, че лошото може да бъде още по-лошо?! Тези, които не трябваше да гласуват, гласуваха, тези, които трябваше да гласуват, не гласуваха, резултатът налице, тъп, по-тъп, най-тъп, наслука българи, вие си ги избрахте!

Не мисля, че има пари да купи толкова гласове, а ако ги има, това говори лошо, защото явно няма да спре дотук, целта му е пълната власт и с тези темпове още на следващите избори ще бъде ако не първа, то поне втора сила, ако изобщо може да се говори за сила в смазаната от тъпотия България. Но ... ⬇️

Е, какво повече да говорим, всичко си е  на мястото, преди гласуваха за този, който най-много се доближава до тях, явно вече намериха друго подобие. Гадно е, все още не мога да възприема че това нищожество стигна толкова далеч, аз лично не познавам човек, който дори да има неутрално отношение към него, само пълна отврат, не знам, как се случи, има нещо гнило. Щом позволихме на тази медуза да стигне дотук, България вече не съществува. Сериозно се замислям за външна намеса, независимо откъде, само този изрод да изчезне от моята Родина, иначе значи не е моя.

П.П. Досетих се нещо, да се готви герб за ново начало, ненаситната свиня ще стигне и до тях.

Не си сам в размислите си. Жалкото е, че сме малцинство. И аз предвиждам, че няма да се спре. Даже в онзи форум някои се молят за "мафиотска развръзка", защото виждат, че изборите не решават нищо.

Ако не Русия, поне Китай да се намеси. Чувала съм, че всички се боят от китайците, явно има защо. Бих искала да видя как мутрите ще се изправят срещу китайците.:giggle1:

Малко да се посмееете:

Цитат
Върнах да гледам Радостин Василев при Ризова - майко милааа, ама това е новия Борисов https://www.bg-mamma.com/img/emojis/most_used/joy.png
Той бил избран за министър на спорта, защото бил най-подготвен https://www.bg-mamma.com/img/emojis/most_used/joy.png
То чупене на стойки, то заплахи, то арогантност, то самочувствие (не знам на каква база, като едва прескочи прага), то чудо на чудесата. Айде Борисов навремето поне беше много популярен и харесван, ама Руди от къде го извади това арогантно и восокомерно поведение, и това самочувствие, направо не знам.

п.п. Щял да оправи Борисов и Пеевски за една седмица, ако Меч вземе МВР. Ох, много се смея с този човек https://www.bg-mamma.com/img/emojis/most_used/joy.png

:lol6:

И една забавна, но и вярна равносметка:

Цитат

Но със сигурност 2024 г. ще е най-срамната година за българската политика. Тотални анонимници стават председатели на НС, разни партии с бутафорни схеми си пробиват път чрез конспиративни теории в парламента, разни, мечове се сражават храбро на политическия терен, лорд Минчев ще бори джендъризма.

:yanim::yanim::yanim:

Еееееееееееееееееееее, жалко, че не чувам. Голяма веселба трябва да е било интервюто.

Цитат

Как антипатичен - аз се скъсах да се смея с този човек. Наистина - не се шегувам. Толкова глупости се изляха от устата му за толкова кратко време, че буквално отвя Борисов, Костадинов и Кирил Петков, и то само с едно интервю. Това е дарба! И това "Аз, аз, аз, аз....." Този човек буквално е литнал в космоса заради тези уникални 4%, които взе. "Успехът" не му понася на най-подготвения за министър на спорта  - главозамайва се https://www.bg-mamma.com/img/emojis/most_used/joy.png

:giggle1::lol6::popcorn2:

То не, че 90 - те беше по - добре..................Е, не беше и чак толкова зле. Но капризите на Елена Костова  (така ли се казваше жена му) ми идваха в повече. И скъпите тоалети на Антонина Стоянова. След СДС имаше малко нормалност в политиката............. Е, като изключим тъпотиите на Волен Сидеров и скандала с онзи депутат педофил.

Цитат

уау, кой пък ги харесва тия...
И аз мн се смях с Руди, трябва да има такива хуморески в политиката. Забравихте Бареков с английския https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png))) Изобщо, нашите политици или са некви  мутри, или са аферисти, или са мегатъпигьоси и некомпетентници https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png)). Не знам, не знам, с годините по-зле става май.

Цитат

Вече и заснети изцепки има, как членка на ДПС ново начало в Белица е попълвала празни бюлетини и съответно ги е оставяла в общия куп... В дир.бг може да видите.

https://dnes.dir.bg/krimi/kameri-zasneha-chlen-na-sektsionna-komisiya-da-popalva-prazni-byuletini-v-blagoevgradsko

Цитат

На видеонаблюдението в секция 010200004 в Белица се вижда как пред всички останали членове на комисията жена попълва празни бюлетини, като отбелязва номерата 8 и 18 - това са съответно "ДПС - Ново начало" и ГЕРБ-СДС, добавят от обществената телевизия.

След попълването бюлетините се разпределят в двата купа за съответните партии.

По информация на БНТ жената, която попълва бюлетините, е от квотата на "ДПС - Ново начало".

И естествено - отговорност няма да и се потърси. Жалко. Дано поне някой да побърза да свали видеото и да го разпространи в интернет. Поне шум да се вдигне.

Просто тъжно.....................И всички ние стоим апатично и гледаме как ни унищожават родината.......................

Цитат

Oтносно платения вот. "Любимите"  ми медии днес решиха да излъчат явно поръчков материал за Дулово и пенсионните клубове. Минали координаторите на ДПС и ГЕРБ и дали по 500 лв за деня на пенсионера в пенсионен клуб със 100 члена .. Тия журналя или падат от небето, или ни взимат за абсолютни тъпаци. От край време бизнесмени подпомагат пенсионерските клубове с дребни суми, арендатори организират екскурзии из страната за пенсионери, които са им дали земята си да я работят.. 5 лв за глас си е направо обидно!!!
Обаче нито един репортаж от циганските села, където е истинското купуване на гласове. В интерес на истината жандармерията беше завардила селата и следяха, но бяха докарани след като плащанията приключиха още предната седмица. Жандармерията "случаено" закъсня и си останахме с няколко показни акции, с неясен изход, защото само с едните голи списъци нищо не могат да им направят...

преди 7 часа, miro20 написа:

но фашизоидните и изблици често пробиват покрива.... :getout:

Твоите също ... , НО, такъв е света .... 

Цитат

Затова ми се иска отново да въведат само машинно гласуване. Но няма да стане. Така неграмотния вот ще намалее малко.

И аз. Ама няма да стане, за съжаление. Аз вече гласувам само с машина.

You Got It Yes GIF by Hallmark Channel

Цитат

Няма да въведат машинно гласуване. Ето, вчера показно ни направиха - ББ, Пеевски, кметът на Пловдив гласува с хартиена бюлетина, показно. Атаката срещу машините е постоянна.

Цитат

Атаката е за главанаците,  щом се връзват. Нека им. Друго си е хартията, хлопва камбалото в 20.00 и вадят химикалките. Та на  гласувалите с хартия, вотът ще стане невалиден или валиден според химикалкаджията. Честито на печелившите. Махай тия машини, хеш кодове, манипулации, ако и да не сме ги видели.

Цитат

Това бяха изборите на победилата мафия в България",

https://www.actualno.com/interview/svetla-petrova-tova-bjaha-izborite-na-pobedilata-mafija-opravdavam-neglasuvashtite-video-news_2328303.html

преди 6 часа, Anneliese написа:

И аз. Ама няма да стане, за съжаление. Аз вече гласувам само с машина.

...

Глупости!!! Ако на ХАРТИЕНАТА бюлетина е драскано - поне се вижда. Ако ти гепат гласа с машина - не се вижда НИЩО!!!

Гледай тоя клип-

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.