Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Времето

Featured Replies

на 25.12.2024 г. в 19:46, Theros написа:

Какво знаем реално за процесите протичащи в тази система "фотон" за да говорим за време

Ти не знаеш нищо (реално), затова трябва отново да чакаме владици и управители да "подадат правилното знание" на слепите и немощни учени...  А те, горките... още са заслепени от научните сизаблуди, вместо да се помолят на великите вселенски владичества, спасители и наставници...

преди 14 часа, Theros написа:

Както споменах, лъчите (не само светлинни) излъчени от едно тяло съществуват в пространството съдържащи цялата негова история. Така че миналото съществува като запис от определен вид енергия. За ума от друга страна разстояния не съществуват по същия начин както физическото разстояние.

преди 14 часа, Theros написа:

Представата за време е пряко свързана със способността за изграждане на умствени образи, т.е. въображението. Да се възприеме бъдещето е невъзможно без тази способност на ума.

За мен има нещо много-много сбъркано в даден субект, когато се е вживял че разбира от неща, за които е пълен невежа и животът му е съставен от личните му нагласени заблуди... и само толкова.

Изредените фейкове са просто примери - генералната обърквация резултира до тия идиотизми, които за някой си били "вселенски истини" които той не ги прозрял, ами му били "дадени". За който мислите му не са негови, а са "около него" и му ги дирижират невидими напреднали същества, от които "научил" че добрите и чисти мисли са в основата на велика вселенска "йога" и така дой става велик "вселенски йогин" и че именно това било основата на неговите калдатски ПОСЛАНИЯ... и нормалност.

За мен има нещо много сбъркано, когато даден моабет се забърка в налудни форми, раждани от налудни и заблуди "съзнания". Защото всяко говорене на даден субект в налудно състояние, той се стреми да си го утвърди и така да се "закрепи в него".

Изглежда тия неща не се разбират от "тия, дето моабета им е по-важен и за които кефа им минава в това да си играят на "културни и вежливи", когато ставало въпрос за "други гледни точки".

Налудността не е гледна точка, нито е мнение - тя е състояние на поредица от "дефекти" и дефектното съзнание може да имитира чрез репликации - и "мнението" и "гледната точка", като ги нарича "убеждения" или пък "възгледи".

Няма никакво значение дали налудността е лична или групова - тя идва като "спасение" за удавници... но само подмолно, докато те се давят да изглеждат като "спасители"... защото за това копнеят, докато дават капките си "живот" на заблудите си.

Аз бих заложил на това, че протичат.

Във фотоните... протичали процеси... :) О, невежества велики...

Но е чудесно като пример доколко идиотизми може да се достигне, когато красива приказка е взета наготово за лична заблуда и се е превърнала в "света за някого".

• Отговори 124
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Много си прост бе Саше, не тиктака щото е с електронен часовник

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Съсипаха го това време! А при бай Тошо какво време имаше, ехе..

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Какъв е тоя паламуд с едно око не разбрах, ама карай..

преди 12 часа, _ramus_ написа:

Аз бих заложил на това, че протичат.

Във фотоните... протичали процеси... :)

https://bg.khanacademy.org/science/fizika-10-klas/xe85368f1153f10b4:svetlina-10/xe85368f1153f10b4:kvantovi-svoystva-na-svetlinata/v/photon-energy

https://bg.wikipedia.org/wiki/Фотон

Срамота е... знания за 10 клас... от завършил "вишист, с две висши"... :)

Бозон, преносител на квант (единица) енергия, имал "време", и Вишиста, който дори е с претенции че вписванията на геометрични фигури една в друга са "път към бог"..., та въпросния залагал че във ФОТОНА протичали "процеси"... !!!!

Под маската на "философия" ли си чукате по клавишите подобни щуротийки... или важното е нещо да върви там... все пак да прилича на конекция... и налудна да е, кво толкова?

И вие @Търсещ истини - въобще четете ли му какво пише, или сте главно зает да му давате трибуна на налудностите и невежествата, докато той пък ползва да си реди "посланията"...

Отговорността винаги се пада на по-осъзнатия, на по-знаещия, на по-разбиращия, на способния да я носи и да взима нужните решения...

И двамата ли сте си потънали сред делюзиите или е само единия, а другия му играе по свирката все пак с някой да си прави моабет, без никакво значение за качеството и съставът на моабета? Ами има тогава раздел "общи приказки и забава", защото тук е раздел "ФИЛОСОФИЯ" - кое точно ви е философското като се изписват тотални глупости, под маската на това че били "вярвания" и че дори било "езотерична гледна точка", на която въпросния "посланик" бил фен... :)

преди 23 минути, _ramus_ написа:

Срамота е

В случая не съм изразил претенции и изрично споменах, че не съм достатъчно запознат и сигурен. Но ти продължаваш да търсиш конфликта и своето си както във всяка друга тема в която участваш.

Бадр, ти си кретен. Жалко е когато някои участници във форума се опитват да дискутират па някоя тема, а ти толерираш участници, които пречат на това с постоянни провокации, обиди и търсене на някакво експертно ниво, каквото тук няма как да има. Наистина ли си чак толкова прост, както демонстрираш или е злонамереност - не знам, но при всички случаи е нещо много грозно.

преди 32 минути, Theros написа:

че не съм достатъчно запознат и сигурен.

да, за знания от физика за 10 клас... :) като мегдан за допълване към личната си духовна приказка, както е 99% от цялото ти участие сред КАЛДАТА вече над десетилетие... И дори и така - с два клика в гугъл е лесно човек да си припомни... но не - няма как да се припомня нещо, вместо да се нагласи удобно според личните делюзии.

Всичко да е, но да е само това, само приказката, само "послания"... на пръсти се броят коментари, в които да не си говорител и посланик на "приказката си" и да не си й роб.

Иначе... раздел "философия". И даже - претенции че "дискутираш дадената тема", :) което те прави обикновен и нагъл лъжец.

преди 7 минути, Търсещ истини написа:

Да.

Едва ли, но ако се приеме "ДА", то е жалко.

Нещо за "фотона" и "времето", както и процесите дето въпросният "залагал че ги има", докато иначе "не бил сигурен и не знаел ДОСТАТЪЧНО"...???

Неее... защо да се тормозите - той си имитира "дискусия", вие - също... Така взаимните ползи са налице.

• Автор

Във фотоните... протичали процеси... :) О, невежества велики...

Какъв ти е проблемът? Само подхвърлям: Когато фотон удари електрон за фотоелектричен ефект, фотонът изчезва. Нещо става с него. Някакви процеси са протекли. Поне процес "изчезване". Така че можеш да го приемеш на вяра.

ПП. И престани със заяждането. Такива сме. Нито правиш нещо за да се развиваме ние, нито показваш, че развиваш наука. 

преди 1 час, Theros написа:

Бадр, ти си кретен.

Ми да, как няма да е. Иначе кретенизмът трябва да отиде при "духовния посланик", а това би обидило даже и владиката :)

търсене на някакво експертно ниво, каквото тук няма как да има

Експертно ниво - за 10 клас... :) Иначе, си направи труда да намериш линкове на математици, дето вярвали в бог... но спряха до 18 век... А дали намери линк че са "стигнали по пътя до бог"... като са си играли на игри със вписване на геометрични фигури една в друга? 

Не БАДР е "простия"... Простака се е изписал сам - с невежествата, с претенциите си, с фантазиите, измишльотините и идиотизмите си. И е за пореден път...

преди 27 минути, Търсещ истини написа:

Такива сме. Нито правиш нещо за да се развиваме ние, нито показваш, че развиваш наука. 

такива СТЕ!!! :) оправдателно обяснителна кратка пледоария... относно това че някой си няма дори начални знания от 10 клас...

И да - вие също имитирате "дискусия"... заради съвсем лични и частни ползи. И да - не показвате наука и няма как да "развивате" каквото и да било, при положение че частната полза е просто да ви се хване някой на  моабетчийските позиви и да заиграе на "рефлектор". За толкова елементарни неща - като ФОТОН... чрез "калдатските си размислители" ма какво ставало, на какво приличало... и духовния посланик само това си чака, за да си налее от "неговата заготовка".

Съвсем ясно ви подсказах че така давате трибуна на налудностите на "бебчото", и както дори сам признавате - дори преднамерено, защото иначе няма с кого да заиграете на имитацията на "дебат". Нито размисляте, нито развивате, нито показвате, нито става въпрос за каквато и да е "наука"... защото за вас невежеството по даден въпрос е без всякакво значение. И имате дори претенции че "рамус" нямал принос... :)

А иначе за репликации и имитации на "дебат" или на 'дискусия' няколко упорити човечета се трепят не само сред КАЛДАТА. И така всеки въпрос спада до нивото на "Спадналите" го бърборковци, докато се превръща в подигравка , но тях какво да ги интересува, след като най-важното е да е "каквото им трябва на тях самите, да си го доставят". Казусите са само за парлама... на бърборкането.

преди 26 минути, _ramus_ написа:

нещо за да се развиваме ние

ето това е лицемерие... Вие да не би да твърдите че всичките тия щуротийки са за "развитие" на някого си? :) Или защото вие :развихте" и добавихте нещо към науката - в която сте най-обикновен невежа, макар и с широка култура и сериозна обща начетеност.

Вие можете ли да си дадете сметка "колко се развихте" за тия години тук сред форума? а бебчото - на него предложихте ли му "развитие", при все че той пък играе че ви го предлага, че даже и от "трибуната си", най-вече защото са му заучени положения от любимата му духовна приказка.

Ама пък защо да не се развее нечие въображение. А защо фотонът да не е оранжев, да е с формата на слон, да бяга като кит или лети като орангутана...? Ама фотонът дали не прилича на швепс, на кобила или скилидка чесън...

"ОООООО-ооооооо, ранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев е света..." - на мен направо философско ми звучи. :)

преди 55 минути, _ramus_ написа:

да, за знания от физика за 10 клас... :)

Добре, така да е. Повтори го още сто пъти - знам че можеш и ще го направиш. Ти си като вирус програмиран да доведе всяка една тема до един и същ резултат - обсъждане на участниците и техните дефицити - реални или не. Затова и продължавам да твърдя и ще продържавам да твърдя, че Бадр е глупак и носи отговорността за правилното развитие на темите. Вирусът сам няма да се спре, нито някой от останалите участници разполага с възможността да го направи, тъй като няма как да осигури нужните рестрикции. За това и напоследък гледам много не ти отговарям, но все тая - не че не мога, но ти не целиш дискусия, а начин да предизвикаш дисбаланс. Факт е, че дори и теми в които не пиша, ти търсищ целенасочено как да ме провокираш (не само мен - не съм се помислил за някакво специално изключение), дори и отговаряйки на написаното от трети лица. А темите - майната им. Лошото е, че и за модератора Бадр е така: майната им и на темите, и на форума и на участниците. Нищо лично, но това показва и аз няма да му го спестя. Все ми е едно дали и как ще реагира. И какво се получава накрая - всички теми се свеждат до едно и също, желано от рамус състояние. Признавам ти, че постигаш целта си. Затова и не обвинявам теб. Това искаш, това можеш, това правиш. Глупакът е Бадр.

преди 50 минути, Theros написа:

Лошото е, че и за модератора Бадр е така: майната им и на темите, и на форума и на участниците. Нищо лично, но това показва и аз няма да му го спестя. Все ми е едно дали и как ще реагира. И какво се получава накрая - всички теми се свеждат до едно и също, желано от рамус състояние. Признавам ти, че постигаш целта си. Затова и не обвинявам теб. Това искаш, това можеш, това правиш. Глупакът е Бадр.

В подфорума философия Бадр е обикновен участник и няма права да модерира.Ти ако имаш някакви претенции се обърни към администрацията на форума.

Но не да лъжеш отново, че модераторите не виждали твоите доклади.Такива доклади нямаше.

От своя страна няма да те докладвам и няма да ти издействам наказание.Като виждам гърчовете ти, ми се струваш достатъчно наказан.

преди 58 минути, badr написа:

Но не да лъжеш отново, че модераторите не виждали твоите доклади.Такива доклади нямаше

Не съм лъгал. А разбира се, че ти ако докладваш, ще ми иззействаш наказание. Аз и сто доклада да напиша - все тая. Така че не се прави на обикновен потребител. Ако щеш ме докладвай, ако щеш недей. 

преди 5 часа, Theros написа:

А темите - майната им

какви "теми", бебчо? :) Ти теглиш на всяка тема "м@1ните" чрез непрекъснатите си маниашки игри на "послания" и разясняване на "гледната точка на езотериката" от която си психично обсебен. Блога ти е изпълнен САМО !!! с това. С него лягаш, с него ставаш, това ти е в душичката и фантазиите са я потопили докрай и тя се дави в същото. 

Ти си най-шумния фейкаджия и спамър тук - това си ти, бебчо. Духовните ти романтични обсесии се леят от всеки твой коментар без каквото и да е отношение към" темите". Отгоре на всичкото си достатъчно арогантен, че да се вживяваш тарикатски колко си ок, колко си възвишен и колко долни, лоши и простаци са некви си там едни или други...

Толкова си обсебен от фантазния си театър, че клишетата за "лошите, простаците и долните" са повторяеми като всяка друга чалга. Няколкото изтрещели комплексарчета сте си "съвсем наказани", но и схемите на вживяване ви издават, защото са клиширани като от конвейр. Вие винаги сте добрите, знаещите, сигурните и убедените, раздаващите, съчувстващите, можещите, праведните... - винаги е едно и също, и си е типично клише на комплексарски компенсации...

Това сте няколкото като теб, бебчо... Това е трагедията - вашата лична трагедия ражда тия КАЛДАТСКИ явления.

• Автор

Както на всичко, което има начало, има и край, така и темите рано или късно се изчерпват. За да не участвам в празни приказки, за мен съществената част от темата приключи.

В моите търсения за времето стигнах до простички истини, които отмахнаха тайнствения воал, с който изглежда сам го бях покрил. Ще бъда кратък. За удобство, пък и поради приликата ще използвам сравнение на времето и пространството. Имам предвид, че телата са неизменно свързани с процеси и не съществуват тела без процеси, както и обратно- няма процес без тела и щом говорим за процес, той е на нещо материално.

Както пространствените измерения ни служат за определяне на телата, техните размери и място по отношение на други тела, така и времевото (времевите?) измерения ни служат за определяне на продължителността на процесите и последователността или друга връзка помежду им.

Както пространството няма начална точка, така и времето няма начална точка. Както избираме точка от тялото за начална и мерим до друга, избрана според намеренията ни, така и в процесите избираме начална и крайна точка въз основа на нашите цели.

Както пространството се мери в някакви стандартизирани дължини (м.) отбелязани върху друго тяло с което съизмерваме, така и времето се мери в стандартизирани периоди (сек.) маркирани от друг процес с който съизмерваме желания.

Не засягам "скъсяване на пространството и времето" и ги оставям на съвестта на Теорията на относителността. 

Съжалявам, че не мога да развия как се отнасят някои пространствени отношения и дали изобщо съществуват по отношение на времето. Примерно "успоредност" и "пресичане", както и какъв е смисълът на Т квадрат.

За тези, които биха се заинтересовали дали времето тече, ще кажа Не, то тиктака. След използването на воден и пясъчен часовник, до скоро ползвахме механични- от там и метафоричния израз. Не зная как ще се казва след гледането на дисплея, но пренасяйки към пространството, сигурно ще се забрави като проблем. Никой не казва "Пространството крачи" :)   

преди 41 минути, _ramus_ написа:

какви "теми", бебчо? :)

Да, ето това имах предвид. Бадр, хайде поне веднъж имай доблест и отговори' това нормално ли е? Вижда се, че рамус не само че няма да спре, но става все по- настоятелен и нагъл, колкото повече му се отговаря (а и да не му се отговаря). Сякаш аз и Търсещ Истини тук в темата и някои други участници в други теми сме му някакви опитни зайчета, а форумът място където да тества реакциите ни. Ако смяташ, че това е нормално ще те разбера, но го заяви ясно и недвусмислено. Иначе просто ще покажеш, че си безхарактерен страхливец.

преди 21 минути, Theros написа:

където да тества реакциите ни.

не се фантазирай на "морско свинче", бебчо. Ако беше до "реакции" щях да умра от скука, заради клишетата и матричните повторения.

преди 34 минути, Theros написа:

Иначе просто ще покажеш, че си безхарактерен страхливец.

А с тия ти повторителни безсилия  е тъжно да паднеш дотолкова, че да сънуваш колко ще ти минат тия инфантилни номера. И въпросния БАДР и рамус... така и не ти се вързаха нито веднъж, но безсилието просто показва лимита...

И със всичкото това лигавене просто се опитваш наново да скриеш мизерията, която се е настанила на мястото на оставената действителност, докато е заместена от евтините си духовни сънища. Всеки път това се повтаря - за да скриеш поредното изхождане на дефицити и глупост... почваш тази инфантилна игра на сърдитко, осъдител... и отново чрез "послания". :)

• 2 седмици по-късно...
на 27.12.2024 г. в 21:13, Търсещ истини написа:

В моите търсения за времето стигнах до простички истини, които отмахнаха тайнствения воал, с който изглежда сам го бях покрил.

Иначе казано, направихте някакъв кръг и стигнахте до изходната точка в първия пост. С което целта на темата май е постигната, а тя предполагам беше да не излизате никога от границите на собствения си опит и виждания. 

За тези, които биха се заинтересовали дали времето тече, ще кажа Не, то тиктака.

На изток използват друг образ, а може и да е буквално, не зная - "времето е дихание". 

Аз лично свързвам времето с поток, с река и то "тече" не защото пякъкат или водата в часовника изтича. По-конкретно правя някаква връзка с Лета, реката от гръцката митология. 

Диханието каго символ за времето и неговата цикличност също е много подходящо. Името Брахман, вдишващ и издишващ вселената в периодите на пралайя (покой) и манвантара (проявление) произлиза от "брих", едно от значенията на което е "вдишвам". 

• Автор
преди 2 часа, witness написа:

За тези, които биха се заинтересовали дали времето тече, ще кажа Не, то тиктака.

На изток използват друг образ, а може и да е буквално, не зная - "времето е дихание". 

Възможно, но не върши работа. Не може да отговори на въпроса: За колко дихания се стига до Чикаго и назад? 

• 2 седмици по-късно...

Всъщност, ако си представим света като прожекция от кино-лента, то разстоянията в изображението са само илюзия. Чикаго е винаги тук и сега. Вярващите в случая могат да отъждествят лентата с образите в ума на Твореца, сам по себе си без форма, но съдържащ всички форми в себе си. Пространството, акаша е екрана. То обаче трябва да се разглежда като материално, а не като празно, за целите на аналогията. То и се разглежда като такова на изток или пък в някои философски школи (⁸ефир, етер).

преди 13 минути, Theros написа:

То и се разглежда като такова на изток или пък в някои философски школи (⁸ефир, етер).

малееее - пак цопна в невежествени блата... :)

Значи... ако някой си представи нещо си... то значи че, според това, което въвеждаш като представа. Но това е измишльотина. Ако си представи друго - това първото отпада напълно.

Чикаго винаги е... тук, но теб те няма в него, следователно за теб нито е тук, нито е сега, освен сред фантазиите ти. После се оказва че "вярващите могат да...", но може и да не могат или въобще да не е това в която да си вярват...

Пространството като АКАША НА ЕКРАНА е генерално малоумие и производно само на болните ти мераци да си цепиш делюзиите сред поредната тема... Отгоре на всичкото - "ТРЯБВАЛО ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО МАТЕРИАЛНО"... - в главата ти? :) Там са и простраство и време - и на всеки в главицата си е каквото му скимне.

После - от главицата почна напъна че "НЕ БИЛО ТАМ", а това било истина... И така поредния изтрещял почва битките си за "истината".

Вярващите в случая могат да отъждествят лентата с образите в ума на Твореца, сам по себе си без форма, но съдържащ всички форми в себе си.

В будизма същата идея е приблизително представена като Алайя и Алайя Виджняна. Лайя е точката през която Алайя се излъчна "навън" като диференцирани форми, сами по себе си празни и илюзорни.

преди 33 минути, Theros написа:

В будизма същата идея е приблизително представена като Алайя и Алайя Виджняна

кой будизъм? И... будизъм като какво точно - философия, религия, практика...???

Само една от махаяна школите има далечна прилика с опитите ти да постулираш тия си  поредни глупости и свободни съчинения.

Само повърхностна невежа душица може да смесва свободно "будизъм" с "твореца", барабар с наливките за "духовната йога" с чисти помисли. Ето това си ти - бебчо. И така става с невежите игри по форуми в търсене на виртуална 'публика' и ръсене на "послания" с имитации.

• 2 седмици по-късно...

Трябва да се отбележи, че @_ramus_ и @Theros във времето си остават "каменни" философи, т.е. всеки търкаля камъка си към ту камъка на другия. :) 

Това обаче не е философския камък, който е необходим, за да разберем какво е времето, т.е. времето е извън техния процес на наддумваме!!! :) 

Образно: Из техните мозъци не потича мисъл, следователно за тях времето е Нула. :) 

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Във връзка със субективното възприемане на времето, смятам, че има необходимост от корекции за по- точното разбиране. 

След като под време разбираме продължителността на някакъв процес, то минало е, когато процесът е приключил и се е преобразувал в друг. (Енергията е променила вида си). Бъдеще е, когато се съобразяваме, очакваме или предвиждаме финала, резултата от някакъв процес, който е или не е започнал вече. Настояще са процесите, които се задействат и приключват в кратък срок, който можем да наречем сега. Прим. "Сега засадих дърво и е време да пийна едно вино на орехова сянка" :) 

Отношението към настояще, минало и бъдеще не смятам за органично, а основно като важност на накакви процеси- когато ни интересува процес и резултата от него, дали е приключил или не е започнал. Смята се, че Западното общество в по- голяма степен е насочено към бъдещето и това е разбирамо- непрекъснато се правят планове, проекти за инвестиции, постижения, надпревари.Има и някои изследвания, които отразяват личностни различия на хората, за които основно значение има бъдещето и тези, за които е настоящето.

Цитат

ориентацията към бъдещето корелира положително с по-високия социално-икономически статус, по-големи академични постижения, по-слаба тенденция към „търсене на вълнения”(sensation seeking) и по-малко рискови поведения. Противоположно на това, хората с доминираща ориентация към настоящето са предразположени към неблагоприятни последици като психични проблеми, антисоциално поведение в юношеството, зависимости, макар това да е опосредствано от културната характеристика на съответното общество – тези констатации са валидни основно за т.нар. „Западно общество”, което може да се характеризира като предимно ориентирано към бъдещето

М. Проданов: Още за операционализацията на конструкта времева перспектива

Защо обвързвате времето с процес? :) 

Трансформациите също са във времето, т.е. времето е от дадено събитие до друго идентично събитие! 

Динамиката на процеса е в зависимост от началото и края в следствие на външно въздействие на дадена система. 

Примерно: За да "начаткам" този пост ми отнема време. После за някакво време след натискане на бутона "Добави отговора" идва до вас. След това има време, за да го прочетете. => Това са процеси, но те не са свързани с енергия или трансформиране на каквото и било, за да се формира във вас мисъл по темата. 

Мислите, че времето е субективно, ми, не е! Времето отдавна е стандартизирано и не е относително, а е фиксирано! Отделно е и по някакъв стандарт. = Хц или секунда. (една циклична промяна) или фиксираната числена стойност на честотата на трептене на цезия. 

Както се вижда: Процесът не е значим за времето, а по-важна е трайността на цикличната промяна! 

преди 1 час, Търсещ истини написа:

(Енергията е променила вида си)

Каква енергия и къде полетя!!! :) Определено с мисли не можеш да предизвикаш някакъв сходен процес в моето пространство между ушите ми. :) 

Ще трябва да ползваш телепатия! :) Умееш ли го? :) 

giphy.gif 

Spoiler

58427217b534c-Ado56785670000011299.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.