Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 18 минути, Веси Филипова написа:

мисля, че след април месец , хората които нямат собствен бизнес, ще бъдат в шок от някои неща.Искрено се надявам да не съм права.

Не чакай април, ами намятай белия чаршаф и тръгвай бавно към гробищата.

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 11 минути, ined написа:

Тя вече е там!

преди 12 минути, ined написа:

преди 1 минута, jhoro написа:

Тя вече е там!

Не изразявате тревога и дълбока загриженост. Поне за международното положение. Не бива така.

May be an image of text

• Автор
преди 1 час, ined написа:

само да не стане така че ти да си удряш главата в стената, че си влязъл в еврозоната, а не аз. Имам си спестявания и добра работа.Иска ти се да си буржоа, ама богаташите ги няма в този форум. ТУК СА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, които работят и влизат във форума да се разведрят. ОБИКНОВЕНО ДРИПЛЮВЦИТЕ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ.

преди 7 минути, Веси Филипова написа:

само да не стане така че ти да си удряш главата в стената, че си влязъл в еврозоната, а не аз. Имам си спестявания и добра работа.Иска ти се да си буржоа, ама богаташите ги няма в този форум. ТУК СА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, които работят и влизат във форума да се разведрят. ОБИКНОВЕНО ДРИПЛЮВЦИТЕ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ.

Е колко пък да са бедни хората като моловете все са пълни... а километричните опашки за Тавекс по време на ваканциите, да не говорим.

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Е колко пък да са бедни хората като моловете все са пълни... а километричните опашки за Тавекс по време на ваканциите, да не говорим.

90% със заеми и бързи кредити.

преди 12 минути, Веси Филипова написа:

Като имаш добра работа и спестявания, защо лаеш?

• Автор
преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Нямам впредвид, че са бедни, а че няма да забогатеем отсега нататък. Така мисля. ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ ОБИЧАМ САМОХВАЛКОВЦИТЕ като ИНЕД. КОй го знае какъв комплексар е и тука се прави на велик. ПЪК И В ТЕМАТА< ПОСТАВЕНА ОТ МЕН, да влиза тук и да ме кълне. Да не остане изненадан от нещо, дето Господ е ревил за него самият той.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Като имаш добра работа и спестявания, защо лаеш?

АЗ НЕ ЛАЯ. ПО-ГОРЕ ВИЖ< че темата за еврото е моя, така че като не ви изнася, давайте си мненията в други теми и раздели или си направете ваши теми.

преди 20 минути, В. Велев написа:

90% със заеми и бързи кредити.

Е и? Не трябва ли някакви пари да изкарваш, че да си платиш кредитите? То като лихвата е по-ниска от инфлациата, защо да не теглят кредити хората?

преди 52 минути, Веси Филипова написа:

Стига сте го отлагали тоя финансов апокалипсис, че ми се изчака чакалото. То не беше 1 януари, та февруари, та март (да не цитирам, се излагаме), са пък април... Ко не ни се затвори парашута и април, к'во прайм? "Една, че две, че три усилни паметни години"? ... "Боже, за някой грях ръце всесилни издигна ти и нас наказа."... не, т'ва беше друго. Както и да е, да идва и да се свършва таа мъка.

Колкото до бързите кредити, хората ги 'зимат не щото са закъсали финансово, а с надежда за социализация...

Чувстваш се самотен? Скучно ти е? Никой не ти звъни, не ти пише, не те търси? Вземи бърз кредит!

Колкото и да се пънат комунягите с лъжите си имат един голям проблем - 2 милиона българи вече живеят извън България включително и в тая омразна еврозона. Това не са ви комфортните 45 години зад Желязната завеса и когато можехте да лъжете раята както си искате.

преди 39 минути, lebel написа:

Стига сте го отлагали тоя финансов апокалипсис, че ми се изчака чакалото. То не беше 1 януари, та февруари, та март (да не цитирам, се излагаме), са пък април... Ко не ни се затвори парашута и април, к'во прайм? "Една, че две, че три усилни паметни години"? .

е то всичко се повтаря - и за ваксината говореха така - до една година ще измрат - мина година, казаха до 3 - е и 3 минаха, казаха 5 - е и 5 минаха

и най интересното е че повечето които казваха измряха още първата година от ковид

Колкото и да се пънат комунягите с лъжите си имат един голям проблем - 2 милиона българи вече живеят извън България включително и в тая омразна еврозона. Това не са ви комфортните 45 години зад Желязната завеса и когато можехте да лъжете раята както си искате.

Иронията е, че голяма част от копейките живеят в лошия еврогейски съюз... Просто виж колко българи в Холандия, Белгия и Германия гласуват за вГъзраждане...

И що така? Нали и у нас вече 35 години има банани? Чий го дирят в чужбина?

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Мда, беше доста забавно изказване. В един и същ пост си противоречи. Все едно чета на тираджията обясненията...

преди 11 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Иронията е, че голяма част от копейките живеят в лошия еврогейски съюз... Просто виж колко българи в Холандия, Белгия и Германия гласуват за вГъзраждане...

Мхм, е... виждаме, че гласоподавателите на ПП-ДБ са големи бизнес анализатори. Та... Кво стана с въпроса ми за газа? Откъде да взимаме газ? Щото ми даде за пример Гърция, ама нещо май не си наясно, че гръцки газ няма. Това предполагам, че не го е пишело в учебниците по бизнес в Англия.

преди 1 час, lebel написа:

Стига сте го отлагали тоя финансов апокалипсис, че ми се изчака чакалото.

Е, те цените не спират, да растат, ама ти може и да не си разбрал. Съдейки по тъпотиите, дето ръсиш през 10 минути.

Вчера влизам в месарницата и поредната "изненада". Цените на свинското са отишли нагоре с лев, лев и нещо. Предполагам, че има някаква причина за това, но каква е - не знам...

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Вчера влизам в месарницата и поредната "изненада". Цените на свинското са отишли нагоре с лев, лев и нещо. Предполагам, че има някаква причина за това, но каква е - не знам...

Е, то беше ясно, че цените ще растат с натъкмените показатели, за да изпълним критериите за Еврозоната. По-лошото е, че те ще продължават, да растат още дълго време. Но пак да повторя - много ми е чудно, къде се дянаха лаладжиите от преди няколко месеца? Гледам само псевдоанализаторчето от Лондон пак вие на умряло, естествено с поредните малоумни постове... ама къде е турският тираджия да ни обяснява, че ще ни вдигат пенсиите като приемем еврото, къде е оня Руди, дето искаше евро, понеже Вовата щял да ни напада и т.н.

@parmobil, защо трябваше да влезем в Еврозоната? Питам те 20 пъти, ама пак бягаш като н*сран? Нещо притеснява ли те? Мозъчните ти гънки да не са причината за притеснението?

Прочетохте ли за Испания :)

напълно изкуствени икономически показатели :)

пп

само че те имат остатъци от някакви бизнеси - а ние - само далавери

преди 12 часа, HelpMeGetOut1 написа:

И що да не са пълни, вътре е топло. Пък и нали си бил с жена на пазар, върти се с часове докато избере едно прашки. Голямо пазаруване. Мъжете на някои не пазаруват, но и те правят тълпа.

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Елементарно Уотсън - ЕС не е чужбина! Да си чувал за „свободното движение на хора, стоки, услуги и капитали“?

Ти що не си стоиш У ВАШЕ СЕЛО?

преди 2 часа, communismatic написа:

@parmobil, защо трябваше да влезем в Еврозоната? Питам те 20 пъти, ама пак бягаш като н*сран? Нещо притеснява ли те? Мозъчните ти гънки да не са причината за притеснението?

Защото е по-хубаво. А това, че на теб не ти харесва ми доставя добро настроение.

преди 24 минути, jhoro написа:

Елементарно Уотсън - ЕС не е чужбина! Да си чувал за „свободното движение на хора, стоки, услуги и капитали“?

Ти що не си стоиш У ВАШЕ СЕЛО?

Умен Жорко пак се мъчи, да разсъждава. Жорко, колко улици има за метене, ти си тръгнал, да нищиш еврозоната... У нас всеки се занимава с тая работа, за която не го бива.

преди 1 минута, parmobil написа:

Защото е по-хубаво. А това, че на теб не ти харесва ми доставя добро настроение.

Защо е по-хубаво? Обясни? :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.