Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 16 минути, parmobil написа:

С тревога и дълбока загриженост питам дали отмениха еврото?

Ти не знаеш ли? За такива елементарни неща питаш по форумите?

• Отговори 12k
  • Прегледи 414,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти не знаеш ли? За такива елементарни неща питаш по форумите?

може да е болен човекът нещо или да е в хоспис с деменция.

имаше проблеми с 500 - 200- 100 евро 

а вече се мръщят на 50 евро а е още първи ден...

окорло 15ти ще стане страшно 

преди 8 минути, Banesc написа:

имаше проблеми с 500 - 200- 100 евро 

а вече се мръщят на 50 евро а е още първи ден...

окорло 15ти ще стане страшно 

Не на парите - на теб се мръщят!

За сведение на хралупата, снимал клипа, трябва да светне на еврото с 365nm фенерче, не с 395nm.

365.jpg

Честит празник на ВСИЧКИ ПЕДАЛИ от форума! Те се знаят.....

преди 12 часа, parmobil написа:

С тревога и дълбока загриженост питам дали отмениха еврото?

Не знам, ама не се чувствам като в клуба на богатите. ессврото не ни е почистило снега от улиците.

преди 11 часа, Веси Филипова написа:

може да е болен човекът нещо или да е в хоспис с деменция.

Той че е болен, това е ясно, на мен ми е друго прелюбопитно... Що тръгва постоянно, да коментира всевъзможни теми, от които няма никакво понятие и при най-малкото "препятствие" (задаване на неудобен въпрос), та се изнизва като бит... да не продължавам. Интересно ще ми е, дали ще ми отговори на въпроса, за ползите от приемането на еврото. Щото тук нито един не ми даде някакъв адекватен отговор, какво реално печели България. Единия невменяем - Путин щял да ни напада иначе, другият невменяем - ще се вдигнат заплатите и пенсиите, третият невменяем - сядаме на масата за преговори. Хвани единия, блъсни другия...

на 31.01.2026 г. в 17:13, Белгиеца написа:

Абе приключиха вече левчетата, от утре само евро и така до края на Света.
Няма да се плашите, ще му свикнете и на еврото.
Ние тука у Белгията сме му свикнали и нищо ни няма, плащам си с него и във Францата и у Швабско и у Люксембургско. 
За ваше сведение и по магазините и в Швейцария го прибират, не му се мръщат.
Та в качеството ви на туристи там, първо вадите евро у магазина и чак ако някой не го иска тогава плащате със швейцарски франкове.

Вярно е, със всичко се свиква, още повече след толкова години "мъдро" управление, първо тиква, после тиквички, накрая микс, ама все с престъпен уклон. След "великите промени", левът беше с друг облик, после се появиха 50, 100 000, пак друг, после деноминация, пак друг, така че да, свикнали сме да свикваме. И не знам готови ли сме били или не, не ме интересува, проблемът е, че някакъв нискограмотен се пъне по всички телевизии (които не гледам) и дори по предавания, които гледам (без него естествено) и повтаря до затъпяване единственото местоимение, което познава, не че знае думата и това е Аз. А това, че минало без ексцесии, то какво мислеше, ще тръгнем да бием продавачите ли, нали сме едно и също. Жалко, много жалко за България, докъде ни докараха, това с лева беше най-малкото и последно, повсеместното опростачване, издигането на безкултурието в култура, изтриването на историята бяха в основата на човешката трагедия в нашата страна. Като гледам последните протестъри, някакво поколение Z, нямам никаква надежда за бъдещето и да, така ще е до края на Света, но май наближава.

Ей, гейпросащесср трололинките нямаха търпение да получават грантовете в центове. 

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

Не знам, ама не се чувствам като в клуба на богатите. ессврото не ни е почистило снега от улиците.

Ами карак си високопроходимата кола в снега. Или си плати и ще ти почистят пред вас.

• Автор
преди 14 часа, Banesc написа:

жалка работа е това евро, ами като сравним монета за 1 евро, е по-дребна от монетата за 50 цента, смях в залата.

Само немски евро монети. За тези, които не вярват.

Защото звучи невероятно, когато кажа че няма никакви друго евро монети освен немските и не приемат други.

Има тук там испанска или френска сред 1000

333.png

преди 21 минути, Веси Филипова написа:

жалка работа е това евро, ами като сравним монета за 1 евро, е по-дребна от монетата за 50 цента, смях в залата.

Стандарти, госпожа, стандарти. Не важен размера или маъериала. Важно е количдството. Да не говорим, че дигиталното € е на 2 крачки

преди 4 часа, Sliderum2 написа:

Ей, гейпросащесср трололинките нямаха търпение да получават грантовете в центове. 

Грантовете не са спирали! Вземай и ти...ама не можеш

преди 5 часа, crazy katon написа:

Като гледам последните протестъри, някакво поколение Z, нямам никаква надежда за бъдещето и да, така ще е до края на Света, но май наближава.

Ами то бъдещето е точно на младите.
А те никога няма да искат да излезе България от еврозоната.
Тука на този форум се оказа, че си пишат хората на фонетична подредба, значи не им пука да виждат кирилица на клавиатурата им.

Даже админа на един английски форум се зарадва, че ще може да плаща вече с евро като посещава морето в България. Те си пазят техните мухлясали лири, ама се кефят на еврото само като се мушнат под тунела в морето и излязат на френска територия. Щъкат си натам натам из Европата и си плащат все с евро.

Ще го забравите лева също както сте забравили хипер инфлацията по Виденово време.
Турското робство е продължило цели 500 години, сега европейското няма да го разбереме ние колко века ще изкара. 

Това е капитализма, няма мърдане. Още повече че комунизма беше голяма гадост със затворените граници.

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Това в новините няма да го видите, но това става все по-популярна идея, Frexit както го нарекоха като нищо може да се случи след 2027ма.

Сега слушам новините по БНТ и се казва, че "очакванията на икономисти са, че тази година цените у нас ще продължат да растат, защото все още не са достигнали своя пик". 

А какви дитирамби бяха с тази Еврозона...

Хиперинфлацията не съм забравил, не съм забравил и кой я причини. Бъдещето е на младите, да си го живеят. Дали сме в еврозоната или не сме, ми е все тая, дали някой се кефи, че ще плаща на нашето Черноморие с еврохартийки, също. Кирилицата е моята азбука. Капитализмът като комунизма, казват, че го има, но го няма, по-точно има, но в неговия първоначален стадий или пречупен през българската действителност бих го нарекъл феодален капитализъм. Европейското робство ще продължи до края на сегашните тъпоумници или другия край. Задочен отговор без цитиране. 

преди 20 минути, Bubbles написа:

Това в новините няма да го видите, но това става все по-популярна идея, Frexit както го нарекоха като нищо може да се случи след 2027ма.

Точно това е гадното, приписват си заслуги, затова го направиха, не защото ни трябва, готови или не, само и само да кажат колко много са направили за България. То се вижда по улиците, покрити с дупки и разни други работи (да, тук не е Москва, май по-скоро е киив), вижда се по лумпенчетата, облечени в черно и вилнеещи, сякаш не са раждани от човек, това направихте, кретени, не съм станал по-богат, такъв ще бъда, когато изчезнете от живота ни. 

Последно: Специално при мен се появи някакъв синдром, мисля си, че е по-евтино и е така като цена, но не мисля, че пенсията и заплатата също са наполовина,затова харча толкова левро (:wink12:), колкото и лева, пазете се.

преди 1 минута, crazy katon написа:

То се вижда по улиците, покрити с дупки и разни други работи (да, тук не е Москва)...

Онзи ден случайно попадам на имотна обява, само виж фасадите на сградите баш в центъра на София, все едно бомба е паднала:

1749231422_03_p.webp

1749231408_4385_p.webp

1749231412_9787_p.webp

преди 9 часа, Flashback написа:

Онзи ден случайно попадам на имотна обява, само виж фасадите на сградите баш в центъра на София, все едно бомба е паднала

евроатлантизЪма предполага само фасадите на новонормалните демек трансжендерите да са поддържани, не на сградите. Те са "ценност", не сградите.

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

Една шепа хора начело с Филипо, който го изгони Марин от нейната партия.
Кой ги бръсне тия за свива ?

Назадничавите англичани такъв як автогол си вкараха като се отделиха, че сега се спукват от яд. Имигрантите им не са намалели по никакъв начин, само че вместо да са европейци, прииждат от два други континента.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Назадничавите англичани такъв як автогол си вкараха като се отделиха, че сега се спукват от яд. Имигрантите им не са намалели по никакъв начин, само че вместо да са европейци, прииждат от два други континента.

Това е свързано с Commonwealth of Nations, не с ЕС,

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.