Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 11 минути, jhoro написа:

Това е свързано с Commonwealth of Nations, не с ЕС,

Така, така и това не са имигранти, а бивши и настоящи поданици на Кралицата, нали тъй?😄

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Така, така и това не са имигранти, а бивши и настоящи поданици на Кралицата, нали тъй?😄

На His Majesty - не на Her Majesty!

преди 39 минути, jhoro написа:

На His Majesty - не на Her Majesty!

За момента, но кой знае. Може би някой следващ majesty ще си менка прилагателните всеки път когато поиска, дори без операция. Ще пуска кралска заповед и готово. 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

За момента, но кой знае. Може би някой следващ majesty ще си менка прилагателните всеки път когато поиска, дори без операция. Ще пуска кралска заповед и готово. 

Изпростяваш!

преди 54 минути, jhoro написа:

Изпростяваш!

Айде бе, не е като в миналото разни величества да не са проявявали всякакви извращения. Калигула, Шарл 6, Луи 14 и още не знам колко си там.

@parmobil, не можах, да разбера, какви позитиви имаме от влизането ни в Еврозоната? Щото все подигравателно ни подхвърляш някакви неща. Може ли да отговориш най-сетне? Или ще е поредната тема, по която ще млъкнеш?

• Автор

ВЕЧ Е ТРЕТИ ДЕН ВИЖДАМ В ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ как изперкали хора стоят пред рафтовете и се чудят дали да купят или не, а още не е настъпило окончателното оформяне на цените. Други пък се мотат в краката на други и се щурат като ударени с палка мухи. Да бяха излезли на протестите. СЕГА НЯМАШЕ ДА СА ТОЛКОВА УЧУДЕНИ. АЗ КАК НЕ СЪМ УЧУДЕНА-АЗ ЗНАЕХ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ПОНЕ МИ Е ЧИСТА СЪВЕСТТА , ЧЕ СЕ БОРИХ- ЗА МЕН, ЗА НАРОДА МИ, И ЗА ХОРАТА,КОИТО ОБИЧАМ. МИЖАВИ МОНЕТИ, МИЖАВИ ЕВРАЦИ. пЪЛНА ПОДИГРАВКА С ИЗСТРАДАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

преди 42 минути, Веси Филипова написа:

ВЕЧ Е ТРЕТИ ДЕН ВИЖДАМ В ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ как изперкали хора стоят пред рафтовете и се чудят дали да купят или не, а още не е настъпило окончателното оформяне на цените. Други пък се мотат в краката на други и се щурат като ударени с палка мухи. Да бяха излезли на протестите. СЕГА НЯМАШЕ ДА СА ТОЛКОВА УЧУДЕНИ. АЗ КАК НЕ СЪМ УЧУДЕНА-АЗ ЗНАЕХ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ПОНЕ МИ Е ЧИСТА СЪВЕСТТА , ЧЕ СЕ БОРИХ- ЗА МЕН, ЗА НАРОДА МИ, И ЗА ХОРАТА,КОИТО ОБИЧАМ. МИЖАВИ МОНЕТИ, МИЖАВИ ЕВРАЦИ. пЪЛНА ПОДИГРАВКА С ИЗСТРАДАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

преди 1 час, communismatic написа:

@parmobil, не можах, да разбера, какви позитиви имаме от влизането ни в Еврозоната? Щото все подигравателно ни подхвърляш някакви неща. Може ли да отговориш най-сетне? Или ще е поредната тема, по която ще млъкнеш?

С тревога и дълбока загриженост следя темата. 

Отмениха ли еврото?

преди 43 минути, Веси Филипова написа:

... а още не е настъпило окончателното оформяне на цените.

Имаш ли информация за сакралната дата или ... само си правиш вятър на устата?

Мда, каква изненада само... Поредният, дето няма никаква идея, какво реално печелим от влизането в Еврозоната.

преди 1 час, Веси Филипова написа:

Тука ще трябва да се намеси доста сериозна медицина.Положението е направо катастрофално.И ако наистина е учителка ,пази боже България.

преди 26 минути, communismatic написа:

Мда, каква изненада само... Поредният, дето няма никаква идея, какво реално печелим от влизането в Еврозоната.

Какво печелите вие, не е важно! Нищо не печелите! 

НИЕ печелим! Пари, от ВАС!

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Какво печелите вие, не е важно! Нищо не печелите! 

НИЕ печелим! Пари, от ВАС!

Тоя па. Кви пари печелиш, ве, бакшиш. Гледай си умрялото четиридесетгодишно такси и недей джафка много. Видях те, колко си силен...

уЖАС. :speak:

За какви протести говориш? Абсолютно никакви протести нямаше да променят ситуацията у нас. Колкото до инфлацията, тя ще продължи, да бушува още дълго време. Само ми е чудно, къде се дянаха всички лаладжии, дето приказваха много за ползите от еврото. Нещо много рязко са спрели, да пишат.

преди 36 минути, communismatic написа:

Тоя па. Кви пари печелиш, ве, бакшиш. Гледай си умрялото четиридесетгодишно такси и недей джафка много. Видях те, колко си силен...

Нищо не си видял! Ще видиш когато трябва! Бам! Ама не знаеш кога и как.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Нищо не си видял! Ще видиш когато трябва! Бам! Ама не знаеш кога и как.

Няма проблем, ще чакам... :) 

Нали знаеш, че да заплашваш по интернет не е много разумно? Щото примерно, мога да ти спретна едно дело? Или не ти е минавало през акъла? :) 

преди 1 минута, communismatic написа:

Няма проблем, ще чакам... :) 

Нали знаеш, че да заплашваш по интернет не е много разумно? Щото примерно, мога да ти спретна едно дело? Или не ти е минавало през акъла? :) 

Ужас, ако му вземеш баничарката може да фалират.

току-що, Sliderum2 написа:

Ужас, ако му вземеш баничарката може да фалират.

Как? Той човека бил бизнесмен, бил даже и сред основателите на партия "ГЕРБ".

преди 25 минути, communismatic написа:

Как? Той човека бил бизнесмен, бил даже и сред основателите на партия "ГЕРБ".

Не думай, направо опорният камък на цялата къщичка от карти. Хихихи.

преди 7 часа, parmobil написа:

С тревога и дълбока загриженост следя темата. 

Отмениха ли еврото?

Трети ден задаваш този въпрос тук. Не мислиш ли, че ако го бяха отменили, новина от такъв мащаб щеше да е по всички медии? Нима твоят живот се свежда само и единствено до форумът на Kaldata-та и нищо друго от реала не достига до теб :speak:

Еврото няма да го отменят, обаче на урсулите ще им дойде времето да ги разкарат окончателно да ги няма повече в Брюксел и Страсбург.

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Еврото няма да го отменят, обаче на урсулите ще им дойде времето да ги разкарат окончателно да ги няма повече в Брюксел и Страсбург.

Факт. Миналата година обикновени тиквички за готвене по това време на годината (февруари)3.50лв, тази година 3.85€. В един и същи магазин.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.