Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

на 19.02.2026 г. в 12:58, ivottoshev написа:

Международното право няма против да се случват такива случки, иначе щеше да има наказания за карвите. Не ли?

Знаеш ли къде не се зачете волята на народа? Да ти припомням ли случката с Румъния? Нещо подобно да се е случвало в комунистическият Изток?  

Е? Сега на моето въпросче ще видим ли отговор? Така ли трябва да действа "демократичният" Запад? Ако не му хареса волята на народа в България да налага санкции?!?

Не виждам отговор на въпроса ми за комунистическия изток, там зачита ли се волята на народа или не се зачита? 

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 1 минута, "Саша" написа:

Не виждам отговор на въпроса ми за комунистическия изток, там зачита ли се волята на народа или не се зачита? 

Не си ми дал пример за такова нещо, докато аз ти посочих Румъния. Топката е у теб :)

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не си ми дал пример за такова нещо, докато аз ти посочих Румъния. Топката е у теб :)

Отблокирам те за последно!!!!

Ще ми отговориш ли на въпроса за комунистическия изток, и там дали се зачита волята на народа или разговора приключва? 😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Ще ми отговориш ли на въпроса за комунистическия изток, и там дали се зачита волята на народа или разговора приключва? 😆

Как да отговоря на общи приказки? Дай нещо конкретно, както направих аз за Румъния.

Апропо казусът "Румъния" ще го коментираме ли въобще, или там всичко е ток и жици и няма нищо нередно във фактът че не допуснаха до втори тур кандидатът с най-много гласове от първи тур? 

преди 6 минути, "Саша" написа:

Отблокирам те за последно!!!!

А ако обещая да не те правя много за кашмер? Тогава ще се смилиш ли над мен?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Дай нещо конкретно, както направих аз за Румъния.

?????? Шизофреник, отговор да и не ли те затруднява? Психопат, заради теб не останаха нормални хора да пишат в форума! То бива лиготия и общи приказки, но ти прекаляваш. Срам нямаш и само изнервяш хората..... Харесва ли ти форума без хора с които да прилагаш психо практиките си? 😂 

Олигафрен......! 

току-що, "Саша" написа:

?????? Шизофреник, отговор да и не ли те затруднява?

За втори път: Как да коментирам общи приказки? Явно не можеш да намериш конкретен пример... но виновен за това някак си излизам аз. 

преди 3 минути, "Саша" написа:

Срам нямаш и само изнервяш хората.....

Верно е, че нещо изнервен ми се виждаш. Аз ли съм причината, или настроението ти е такова, защото тая вечер не можа да намериш парички за някоя сгодна кака по ТИР-паркингите в чужбинско?

току-що, ivottoshev написа:

За втори път: Как да коментирам общи приказки? Явно не можеш да намериш конкретен пример... но виновен за това някак си излизам аз. 

Верно е, че нещо изнервен ми се виждаш. Аз ли съм причината, или настроението ти е такова, защото тая вечер не можа да намериш парички за някоя сгодна кака по ТИР-паркингите в чужбинско?

За 1000-ти път повтарям, че си прост ненормалник, който провокира всички! Заради теб нещастник прост не останаха нормални хора, които да пишат в форума. Дори ще се радвам и мен да ме блокират завинагииии. Не че често посещавам форума, но поне ще се отърва завинаги! Неща неясно? Ненормалник!

преди 17 минути, "Саша" написа:

?????? Шизофреник, отговор да и не ли те затруднява? Психопат, заради теб не останаха нормални хора да пишат в форума! То бива лиготия и общи приказки, но ти прекаляваш. Срам нямаш и само изнервяш хората..... Харесва ли ти форума без хора с които да прилагаш психо практиките си? 😂 

Олигафрен......! 

Тоя пак не си е пил хапчетата...

преди 7 минути, "Саша" написа:

За 1000-ти път повтарям, че си прост ненормалник, който провокира всички! Заради теб нещастник прост не останаха нормални хора, които да пишат в форума. Дори ще се радвам и мен да ме блокират завинагииии. Не че често посещавам форума, но поне ще се отърва завинаги! Неща неясно? Ненормалник!

Мдам... 

преди 1 минута, "Саша" написа:

За 1000-ти път повтарям, че си прост ненормалник, който провокира всички! 

Занчи дискусята умре, щото ти не можеш да защитиш тезата си, обаче това било провокация от моя страна :giggle1:

преди 4 минути, "Саша" написа:

Не че често посещавам форума, но поне ще се отърва завинаги! 

Сефте :D

Поредният ти профил, който просто ще изтриеш. Никого не впечатляваш. Всички знаем че имаш поне още два активни, а щом "САША" си отиде, на мястото му ще дойде следващият ти 567-ми по ред профил :getout:

Другарите тук да си пъхнат пръсчетата в това нещо и да си стабилизират мозъчните клетки вече.

638587619_1750968316340067_7784465603305214943_n.jpg

преди 2 минути, LOSHIAT написа:

Другарите тук да си пъхнат пръсчетата в това нещо и да си стабилизират мозъчните клетки вече.

638587619_1750968316340067_7784465603305214943_n.jpg

Много лоша другарка се извъди.

преди 7 минути, LOSHIAT написа:

Понеже стана дума за мозъчни клетки, разбра ли най-сетне, дали пада валутният борд, когато влизаме в Еврозоната? Щото дълго време нямаше идея, та... 

преди 17 часа, "Саша" написа:

Олигафрен......! 

После пак ли ще ревеш ? 

Какво стана с обещанието че "с еврото ще потекат чужди инвестиции"?!? Някой от повярвалите на тази партенка ще обясни ли инфото от преди три дни (някак си минало незабелязано от медиите):

Германският производител на кабели MD Elektronik затваря завода си във Враца

Цитат

Стартираното през 2020 г. производство сега ще освободи над 550 човека

А за тези потоци от инвестиции (но в обратна от желаната посока), някой умнокрасив подръжник на ЕЗ нещо да мъцне?

Голям инвеститор напуска България - Завод затваря, 800 души остават без работа

Тук близо 800 работници ще останат без работа. И още:

ГБИТК: Германски компании се отказват да инвестират в България заради непредсказуемата икономическа политика

и още..

и още....

и още......

примери да искате...

Е, господа и дами, умнокрасиви жълтопаветници и герберасти? Що така се получи? Да не би да ни излъгаха?

Благата на юрозоната:

"Председателят на Надзорния съвет на „Еврохолд България“ Асен Христов предложи въвеждането на месечна такса за всеки електромер в размер на около 5 евро, по подобие на практики в други европейски държави, с цел осигуряване на средства за поддръжка на електроразпределителната мрежа в слабо населени райони"

Ще вземем юротата ви, искат капиталистическите отрепки. Ваксината да ги тръсне

преди 1 час, ruraru написа:

Благата на юрозоната:

"Председателят на Надзорния съвет на „Еврохолд България“ Асен Христов предложи въвеждането на месечна такса за всеки електромер в размер на около 5 евро, по подобие на практики в други европейски държави, с цел осигуряване на средства за поддръжка на електроразпределителната мрежа в слабо населени райони"

Ще вземем юротата ви, искат капиталистическите отрепки. Ваксината да ги тръсне

...има резон...

...електромерите са техни...

...такса ползване...един вид...абонаментна...

...Фащам бас че ,,строгата" КЕВР ще одобри...

на 22.02.2026 г. в 6:55, ivottoshev написа:

Какво стана с обещанието че "с еврото ще потекат чужди инвестиции"?!?

То и преди въвеждането на еврото нямаше "чужди инвестиции" така, че загубата на е голяма.

То може да не е голяма загуба, но постоянно се повтаряше като една от ползите за приемането на еврото. Както и падането на лихвите по кредитите за което сега не се говори много кой знае защо. За другите ползи е същата работа.

преди 2 часа, цър-вул написа:

И ВиК от кога драпат за таксичка от 5лв. Сега трябва и тях да сменяме с водомери с дистанционно отчитане - 75-85Е

:offtopic_s:

...аз си избрах quindis...

...на апартамента на дъщерята монтирах такива и понеже са открити,водата от душа капе отгоре им,та им турих по едно отрязано шише от мин.вода...

...ама инкасаторката казала че не им пречи водата и ги махнах...

...преди беше лесно-щом е български подлежи на ремонт...

...ама докато бях водомераджия попаднах на едни латвийци-при нас ремонт няма,карат ни да ги сменяме на 2 години...

преди 20 часа, Banesc написа:

какво стана със сметките за ток европейчета ?

питай служебния министър

преди 22 часа, Banesc написа:

какво стана със сметките за ток европейчета ?

Чета, че и тия за водата скокнали яко, цените на всичко вече са двойни, дори и потребителската кошница на националните медии е скочила от 48€ на почти 60€.
Май прогнозите на тия дето викаха че цените шще се удвоят излязоха верни.

Така става като се бърза, хората са казали "Бързата кучка, слепи ги ражда", особено в държава като България където и без друго законите не важат за тия що имат повечко пари. Трябваше да подготвят както пазара, така и хората за тази стъпка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.