Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 22 часа, "Саша" написа:

Траките не са били Българи, но това е съвсем отделна тема....... както и да е! Говорихме за славяните. Ние винаги сме били в конфликт, днес в рузия почти не останаха славяни..... това е съвсем друга тема. Китай гледа на север и съвсем скоро ще прояви претенции за земя. Славяни се бият срещу славяни  като ги обвинават, че били нацисти и не знам си какви..... Това продължава вековеееее. Ние никога не сме били обединени! Няма да се очудя ако бъдем заличени заради разединение каквото има има и днес. През 1944 година приехме комунизма, без да го искаме/желаем. 2026 приехме еврото поради същата причина, 2030 не се знае какво ще приемем и защо.... Причината за всички тези неща не са хората! Причината е лидера, в случая на руснята лидера не е окей, това ще се разбере след години естествено. Навални ще се превърне в фигура като Васил Левски. Помни ми думите....

Тира пак е завъртял мощно гъзицата... До преди няколко месеца съвсем друга мантра въртеше... 😆

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

Изтъкваше се, че едно от предимствата на ЕЗ ще е падането на лихвите по кредитите. Какво стана с това, че съм малко встрани от тези неща?

От ЕС правят всичко възможно да намалят паричната маса в населението

цифрови портфейли, облекчаване на трансферите, и като резултат - сведения за спестяванията на хората които ще се ползват за Велики Проекти.

Като капачката с връзка

преди 59 минути, ruraru написа:

Eкстра! И без друго в Англия плащам само с телефона, да модернизираме малко кроманьонците.

Това надмина капачките :)

С телефона мога да следя колко харчи жената за дрехи и дали лъже …

нали така - ало британския паралия - жена имаш ли

преди 39 минути, kiro 2025 написа:

Това надмина капачките :)

С телефона мога да следя колко харчи жената за дрехи и дали лъже …

нали така - ало британския паралия - жена имаш ли

Да, сега излизам с една филипинка, защо? Тя също плаща с телефон и не е ползвала кеш от години...

преди 51 минути, kiro 2025 написа:

ало британския паралия - жена имаш ли

Има даже няколко. Едното му бизнес задължение е да сменя памперси за възрастни на Мери, Камила, Виктория и тн, и тн., (това е докато си почива от миенето на чинии в някой ресторант)

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Има даже няколко. Едното му бизнес задължение е да сменя памперси за възрастни на Мери, Камила, Виктория и тн, и тн., (това е докато си почива от миенето на чинии в някой ресторант)

Пхах не знаеш с какво да ме обидиш вече, не знаеш дали да ме обвиниш, че мия чинии, или сменям памперси, хайде и двете 🤣

То толкова ти е капацитетът, де.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Аз доста силно се съмнявам, че въпросният е "бизнес анализатор", просто положението там е доста тежко и не се връзва грам. 

преди 25 минути, communismatic написа:

Аз доста силно се съмнявам, че въпросният е "бизнес анализатор", просто положението там е доста тежко и не се връзва грам. 

Да, бизнес анализаторите лесно виждат колко е полезно еврото за страната и се оказаха прави.

Примерно, семейството беше в Сандански и ВСИЧКО пълно!!! Даже хотелите, в които нощувката е 200 евро! А отпред паркирани всякакви аудита, BMW-та, мерцедеси, все едно си в Монако. А в ресторант сметката е 50 евро за двама души, а не са яли и пили кой знае колко.

Нали уж народът щеше да обеднее от еврото? Аз чувам само положителни новини...

Нека мине време и се вдигнат лихвите 

https://business.dir.bg/ikonomika/levon-hampartsumyan-lihvite-plavno-shte-tragnat-nagore

Вица за Султана и везира не го знаеш...

Левончо се къпе в народната любов...коментарите ми пълнят душата

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Да, бизнес анализаторите лесно виждат колко е полезно еврото за страната и се оказаха прави.

Тъй ли? Цените растат, дълговете на България се трупат, но еврото било полезно? Верно? Я обясни как става тая работа?

преди 1 час, communismatic написа:

Тъй ли? Цените растат, дълговете на България се трупат, но еврото било полезно? Верно? Я обясни как става тая работа?

В първия месец с евро в България: Инфлацията падна до 9-месечно дъно

Уж изкарахте, че катаклизъм идвал, а хотелите, магазините и ресторантите са пълни...

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Уж изкарахте, че катаклизъм идвал, а хотелите, магазините и ресторантите са пълни...

Информацията е от НСИ, нали? Ония дето твърдяха, че през април 2025-та е имало "дефлация" у нас? Ти имаш ли идея, какви са цените у нас от началото на годината до сега? Щото очевадно и по тая тема си бос, ама все пак да те питам, колкото да поддържам разговора...

преди 13 минути, M.Николов написа:

Ми,какво ти говори това?! Че, нашата себестойност на продуктите които са в тази "кошница" е по-висока. 

Анализира въпросната себестойност и ще видиш защо! 

преди 4 минути, (:IдioiдI:) написа:

Ми,какво ти говори това?! Че, нашата себестойност на продуктите които са в тази "кошница" е по-висока. 

Анализира въпросната себестойност и ще видиш защо! 

Колко от продуктите в големите супермаркети са български?

Та да им смятам себестойността.:wub:

А пък, ако все пак реша да го направя, пак не излиза сметката - ел.енергията за промишлени нужди в България и Гърция е приблизително на едни и същи цени, разходите за заплати в Гърция са по-големи, данъците в Гърция са по-големи, та поради каква причина себестойността на българските продуктите ще да е по-голяма?

преди 3 минути, M.Николов написа:

Колко от продуктите в големите супермаркети са български?

Аз не пазарувам от тях. Вземам ги от производителя. ;) 

Гражданите да му мислят! :) 

преди 8 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Фейк. Стъкмистиката се прави от гейпросащесср трололинки, или по тяхно давление.

преди 15 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Да, сега излизам с една филипинка, защо? Тя също плаща с телефон и не е ползвала кеш от години...

Добре че няма глиган от мъжки пол, който да плаща с телефона си, иначе щеше да му сядаш на тирбушона.

преди 11 часа, nusho73 написа:

Това са просто журналистически измишльотини изсмукани от пръстите.
Няма линк към реална статия на посоченият сайт от който уж били данните.
Сайтът си съществува, само че на него няма такава статия.
Значи някой журналист си е измислял, правил е свободно съчинение по картинка, както правехме във втори клас през миналия век.

Та пазарен крах няма, само му се иска на безпаричният журналист, ако можеш хей сега да паднат цените, та да си купи нещо и той, че банката не иска да му даде заем с неговата малка заплатка.

Надеждата на основната далавера в БГ ( жилища и строителство) е че иранците ще запукат Израел с ракети и еврейте ще се юрнат да купуват жилища

В мол-а на стамболииски се набюдават семейства традиционни еврей с малки деца които явно живеят тука за да не ги повикат в армията

Надежди - говежди

Има и друго - Хампарцуца каза за вдигане на ипотечните лихви и опаааа

Строителството намалява, цените растат

На въпрос има ли риск активността на столичния пазар да падне рязко, Ганев отговори, че със сигурност ще има намаление на броя сделки поне с 10%, но няма да е „падане от високо“.

„Притеснява ме друго – резкият спад на започнатото жилищно строителство в София и Варна. Това влияе на предлагането и е още една причина цените на апартаментите да нараснат с двуцифрен темп през 2025 г. Строителните предприемачи вероятно са по-предпазливи, тъй като искат да видят накъде ще тръгне пазарът през 2026 г. Друго обяснение за спада на започнатото строителство в определени големи градове са затрудненията с присъединяването към ВиК и електрическата мрежа.“

ПП
  И тук да вкарам вече потвърдения факт ЧЕ ИЗНАСЯМЕ ТОК НА НИСКИ ЦЕНИ ЗА УКРАЙНА

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.