Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 3 минути, "Саша" написа:

Най-простия путинофил съ изказа..... 😂

Mного е забавно, да чувам, че съм "прост" от човек, дето обясняваше, че дупките по пътищата (все пак е привърженик на бай Тиквун) били понеже се карало много по тях... И продължавам, да питам... как това тотално човешко нищожество е взело шофьорска книжка, че и кара тир!? Толкова ли не са намерили някой друг, ако ще и с по-тъмен цвят на кожата да е, който поне да не застрашава пътната обстановка заради тоталната си невменяемост? Еб*си кризата на кадри...

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 3 минути, communismatic написа:

Mного е забавно, да чувам, че съм "прост" от човек, дето обясняваше, че дупките по пътищата (все пак е привърженик на бай Тиквун) били понеже се карало много по тях... И продължавам, да питам... как това тотално човешко нищожество е взело шофьорска книжка, че и кара тир!? Толкова ли не са намерили някой друг, ако ще и с по-тъмен цвят на кожата, да е, който поне да не застрашава пътната обстановка заради тоталната си невменяемост?

И на мен ми е странно! Човешко нищожество което е взело книШка и кара ТИР! 😂 Добре, че в моята фирма няма такива подобия..... :lol6:

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 1 минута, "Саша" написа:

Добре, че в моята фирма няма такива подобия.

В Карлуково на фирми ли си играете вече... Кой е Батман и кой е Робин? Или се редувате?

преди 1 минута, communismatic написа:

В Карлуково на фирми ли си играете вече... Кой е Батман и кой е Робин? Или се редувате?

Ти ще ни отговориш на тези твои въпроси, които си задаваш. 😆 Нали си вътрешен човек там? 😂

Ми, принципно, ти си известен тук като "психичноболният с 200-та акаунта", та не е много ясно, що ми прехвърляш топката...

току-що, communismatic написа:

Ми, принципно ти си известен тук като "психичноболният с 200-та акаунта", та не е много ясно, що ми прехвърляш топката...

Топката винаги е била в твоето поле, аз и да искам не мога да я прехвърля. Ти се дъниш като пробита бъчва, аз само се забавлявам.... 😆

Естествено, че се забавляваш. Нали почна да ми дириш и постовете от другите форуми. Това ще е от много голямо "забавление"... Предния път оправданието беше, че съвсем случайно си ми забелязал постовете в ГОНГ. Кво ли е било? Стоиш, стоиш... и бааам... мои постове, дето там съм даже и с друг никнейм. Интересно, как си разбрал, че пиша аз, ама карай. Ти поначало нямаш акъл, даже и с Chat GPT, да се оправиш.

преди 2 минути, communismatic написа:

Естествено, че се забавляваш. Нали почна да ми дириш и постовете от другите форуми. Това ще е от много голямо "забавление"... Предния път оправданието беше, че съвсем случайно си ми забелязал постовете в ГОНГ. Кво ли е било? Стоиш, стоиш... и бааам... мои постове, дето там съм даже и с друг никнейм. Интересно, как си разбрал, че пиша аз, ама карай. Ти поначало нямаш акъл, даже и с Chat GPT, да се оправиш.

Важното е че при теб кипи от акъл.... 😂 Толкова заможен и тотално объркан индивид рядко се среща, нали?:lol6:

Е, не всички може да сме объркани, колкото теб. Смисъла на живота им, да е един малоумен интернет форум...

Е, не всички може да сме объркани, колкото теб. Смисъла на живота им, да е един малоумен интернет форум...

Така е, вижда се по постовете, твоите са скромно малко сравнение с милионите мои..... 😆 Кажи за чибурашките, взехте ли Киев или все още не са изминали трите дня? 🤭

Вижда се, да. Твоите акаунти са повече от моите постове при всички положения. И не разбирам, що трябва, да изместваш темата? Нещо притеснява ли те? Много бързо вдигна бялото знаме...

Вижда се, да. Твоите акаунти са повече от моите постове при всички положения. И не разбирам, що трябва, да изместваш темата? Нещо притеснява ли те? Много бързо вдигна бялото знаме...

Мен да ме притеснява? МОЛЯ? 😂 Май на теб ти е неудобно, нали? Кажи за Европа, измръзна ли без рузкия газ? 😆

Мда, на мен ми е неудобно, а ти изместваш темата... Странна работа. Логика на ниво тираджия-гербер... от турски произход.

Абе я да попитам

като падне Киев газта ще се вдигне или ще падне? Какво казват опорките ?

Мда, на мен ми е неудобно, а ти изместваш темата... Странна работа. Логика на ниво тираджия-гербер... от турски произход.

Не виждам да си отговорил дали сме измръзнали без рузкия газ? Защо? 😆 Разбирам, че ти е неудобно, но все пак тая надежда да отговориш? 😂 Кога ще се разпадне ЕС? 😂

Mи ако имаше и поне капка акъл в тираджийската си глава щеше да си наясно, че няма как да измръзнем без руският газ, при положение, че ние не сме оставяли без руският газ. Сигурен съм, че това не си го чел из "Свободна Европа", ама е хубаво човек поне от време на време, да излезе от розовият си сън...

Та... не разбрах, що пак измести темата? Ако искаш... включи се с още 2-3 акаунта, че поне да има някаква равнопоставеност. Очевадно самичък не можеш, да ми опонираш по никакъв начин.

Mи ако имаше и поне капка акъл в тираджийската си глава щеше да си наясно, че няма как да измръзнем без руският газ, при положение, че ние не сме оставяли без руският газ. Сигурен съм, че това не си го чел из "Свободна Европа", ама е хубаво човек поне от време на време, да излезе от розовият си сън...

Та... не разбрах, що пак измести темата? Ако искаш... включи се с още 2-3 акаунта, че поне да има някаква равнопоставеност. Очевадно самичък не можеш, да ми опонираш по никакъв начин.

путлер каза преди време, че Покросков е под контрола на мацква, ти лично поварва ли му тогава? :lol6: Сега продължаваш ли да му вярваш? 🤭

Тир, що преминаваш от тема в тема? Пак да питам - толкова ли ти е трудно, да ме затапиш, че трябва да сменяш темата през една минута?

преди 1 минута, communismatic написа:

Тир, що преминаваш от тема в тема? Пак да питам - толкова ли ти е трудно, да ме затапиш, че трябва да сменяш темата през една минута?

Кажи за цървените линии? Интересно ми е дали съществува все още при положение, че всички бяхя зачертани? 😆

Баси жалкото създание... Направо бие на мазохизъм. Всеки път ми подскача на оная работа и всеки път реве. Така и не си взе поука. Сега се мъчи, да излезе с капка достойнство от неловката ситуация, ама като няма акъл за една стотинка...

преди 4 минути, communismatic написа:

Баси жалкото създание... Направо бие на мазохизъм. Всеки път ми подскача на оная работа и всеки път реве. Така и не си взе поука. Сега се мъчи, да излезе с капка достойнство от неловката ситуация, ама като няма акъл за една стотинка...

Интересно ми е ако напиша нещо в социалните мрежи например в телеграм, дали московци ще могат да го прочетат? 😂 Би трябвало в тази демократична и свободна държава, нали? 🤭 

Е, за човек, който живее изцяло в социалните мрежи, предполагам, че вече си го правил. Барем да беше си намерил и виртуално гадже, че Замунда даде фира и няма да има на какво да лъскаш бастуна.

Е, за човек, който живее изцяло в социалните мрежи, предполагам, че вече си го правил. Барем да беше си намерил и виртуално гадже, че Замунда даде фира и няма да има на какво да лъскаш бастуна.

Интересно ми е също за СТАРЛИНК, който да скоро беше велико инжинерно изкуство, днес - нещастно зло? 😆 Що така? 😂 Последно Мъск гений ли е или злодей? 🫢

И на мен ми е интересно, какво може да ти се е случило в живота, че да си го осмисляш, пишейки от всевъзможни профили и въпреки всичко 90% от хората там, да те смятат за бавноразвиващ... Това наистина е доста интересно.

И на мен ми е интересно, какво може да ти се е случило в живота, че да си го осмисляш, пишейки от всевъзможни профили и въпреки всичко 90% от хората там, да те смятат за бавноразвиващ... Това наистина е доста интересно.

Духай! 😂 Интересно ми е защо погълна граматиката си? Едва ли някой е очаквал нещо по-различно то теб, но все пак съм длъжен да попитам де. Едва ли ще прочетем отговор, като се има предвид твоята путинска зависимост.... 😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.