Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Новата ессвро реклама на едни уж български вафли:

Screenshot_2026-02-18-15-47-05-47_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329(2).thumb.jpg.70e556e3e7a670253450ef39c2cd4ed0.jpg

Туй какъв пол е?

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 1 час, _nib_ написа:

...пп(,,пекан" пеерас)лгбт+-:√...

Не исках да споделям клипа, щото един отвратителен трансжендер глас демонстрира, на фона на иначе хубава музика.

Тази тема още ли е жива? Разплащате се с евро. Знам, не ви харесва, но ще го преглътнете. А може "възраждане" да спечелят изборите и да го отменят? Нали? Нали?

преди 6 минути, parmobil написа:

Тази тема още ли е жива? Разплащате се с евро. Знам, не ви харесва, но ще го преглътнете. А може "възраждане" да спечелят изборите и да го отменят? Нали? Нали?

То на коя скорост си в ессрзоната? Ако си в България и не си на бавната скорост вече си ми съмнителен.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

То на коя скорост си в ессрзоната? Ако си в България и не си на бавната скорост вече си ми съмнителен.

Можеш ли да бъдеш по-ясен?

И да се самоцитирам - Разплащате се с евро. Знам, не ви харесва, но ще го преглътнете. А може "възраждане" да спечелят изборите и да го отменят? Нали?

преди 7 минути, parmobil написа:

Можеш ли да бъдеш по-ясен?

И да се самоцитирам - Разплащате се с евро. Знам, не ви харесва, но ще го преглътнете. А може "възраждане" да спечелят изборите и да го отменят? Нали?

Може и бързата скорост да ни откачи от влака.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

скороста си е нормална - това че на теб ти се струва бързо, си е друго

току-що, Без умствен капацитет написа:

скороста си е нормална - това че на теб ти се струва бързо, си е друго

Викаш есср в космоса няма да литне, с хора на свои ракети, за разлика от едва ли не всички наоколо.

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

По скоро ще те отсвири..бурзста скорост.

Скоро ще еи чриключим , за винаги

Браво на власта, успяха да ни присъединят към еврозоната буквално на косъм. 

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

По скоро ще те отсвири..бурзста скорост.

Скоро ще еи чриключим , за винаги

И кои сте вие?

преди 1 минута, "Саша" написа:

А вие? 🤭

Ние сме добрите.

току-що, В. Велев написа:

Ние сме добрите.

И сигуно искате да ни спасите от злите западняци? 😆  Давате ли си сметка, че ние искаме свобода, демокрация, отворени граници, бизнес и туризъм с Европа, а не с рузия? Искаме супермаркетите да са препълнени със стоки и на касите да има опашки, както е сега? От какво ще ме спаси радеф? От свободата ли, или от повишаващите се доходи? Ами няма да гласувам за него!

преди 1 минута, "Саша" написа:

И сигуно искате да ни спасите от злите западняци? 😆  Давате ли си сметка, че ние искаме свобода, демокрация, отворени граници, бизнес и туризъм с Европа, а не с рузия? Искаме супермаркетите да са препълнени със стоки и на касите да има опашки, както е сега? От какво ще ме спаси радеф? От свободата ли, или от повишаващите се доходи? Ами няма да гласувам за него!

Вие искате само да сте под дъгата.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Вие искате само да сте под дъгата.

Вижда се кой е под дъгата.....! 😆 Колко цветна ви е дъгата само вие си знаете.... :laughing5: Ти продължаваш ли да вярваш на рузката пропаганда след "Киев за три дня" или без "рузки газ европа ще измръзне" или "Европа се разпада" и да не ги изброявам всичките? 😆

преди 1 час, parmobil написа:

Каква е целта на този твой пост? Да се подиграеш на огромният процент българи, които не искаха еврото?

Най-накрая ще ми отговориш ли на въпросчето, което ти задавам за десетнайсти път:

Смяташ ли че критериите, които ЕЦБ е сложила като праг за влизане в еврозоната са плод на случайно хрумване на някой чиновник, или напротив, смяташ че те са плод на задълбочени анализи?

С кого ще се коалира радеф евентуално ако спечели изборите? 😆 Велев с теб ли? 😄 Защото БСП, ИТН, МЕЧ не се очаква да минат бариерата от 4%. Остават ГЕРБ, ППДБ, ДПС и Възраждане. С кой? 🤭

преди 7 минути, "Саша" написа:

Ти продължаваш ли да вярваш на рузката пропаганда след "Киев за три дня" или без "рузки газ европа ще измръзне" или "Европа се разпада" и да не ги изброявам всичките? 😆

То се вижда кой е жертва на пропагандата. "Киев за три дни" са думи на американски генерал. Европа все още ползва руски газ. Защо? Защото иначе щеше да е измръзнала!

Ти обаче си тъпо копеУе с татуировки по зъбите и не ти е дадено да прогледнеш, защото IQ-то ти не го позволява  :topsecret2:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Каква е целта на този твой пост? Да се подиграеш на огромният процент българи, които не искаха еврото?

Най-накрая ще ми отговориш ли на въпросчето, което ти задавам за десетнайсти път:

Смяташ ли че критериите, които ЕЦБ е сложила като праг за влизане в еврозоната са плод на случайно хрумване на някой чиновник, или напротив, смяташ че те са плод на задълбочени анализи?

Разбира се, че се подигравам.

Сега преглеждам постванията в темите. Не видях да си ме питал такова въпросче. Но това няма значение. Разплащаме се с евро!!! И внимавай за кого гласуваш когато си против! Защото можеш просто да не го правиш, нали така?

Велев, защо избяга? Заболи те от реалността? 😆

Ние Българите не сме глупави. радеф не бил против еврото, но именно той внесе в парламента иск за референдум против еврото. Знаем мнението му за войната в Украйна, знаем и как гледа към кремал. С 30% процента как ще управлява България? 

преди 1 минута, parmobil написа:

Разбира се, че се подигравам.

Сега преглеждам постванията в темите. Не видях да си ме питал такова въпросче. Но това няма значение. Разплащаме се с евро!!! И внимавай за кого гласуваш когато си против! Защото можеш просто да не го правиш, нали така?

Да преговорим: Подиграваш се на огромна част от сънародниците си? Всъщност ти българин ли си?

На всички съм задавал това въпросче и никой не ми даде отговор. Да приемем че теб съм те пропуснал. Както и да е. Защо всички получавате избирателна слепота като се стигне до него. Ето ти например защо сега не отговори?

Велев, защо така издънка след издънка от братушките? 😆 Защо продължаваш да им вярваш след всички лъжи? 😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.