Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Много е забавно, как човек, който дори не му стига акъла, да се аргументира, какво реално печели страната ни от влизането в Еврозоната, та иска от другите, да му обяснят за рисковете от приемането му. По-лошото е, че абсолютно всички тук (без нито едно изключение) дори не знаят, защо го искат това евро. Абсолютна смехория е тоя форум...

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Много е забавно, как човек, който дори не му стига акъла, да се аргументира, какво реално печели страната ни от влизането в Еврозоната, та иска от другите, да му обяснят за рисковете от приемането му. По-лошото е, че абсолютно всички тук (без нито едно изключение) дори не знаят, защо го искат това евро. Абсолютна смехория е тоя форум...

И на мен ми е забавно как чакаш да се появя. Нямаш ли жена за мачкане?

току-що, parmobil написа:

И на мен ми е забавно как чакаш да се появя. Нямаш ли жена за мачкане?

Що реши, отново да пропуснеш въпроса ми? Нещо ти е проблем, да се аргументираш ли? Какво реално печелим от приемането на еврото, би ли обяснил най-после? Постоянно ти чуваме жалките подмятания относно него, а в същото време нямаш дори акъл, да обясниш, защо ни беше нужно да влезем в Еврозоната?

Колкото до "чакането", ти си толкова жалък и смешен, че надали изобщо някой би те чакал, за каквото и да било през целият ти живот. Просто си на едно ниво с останалата паплач тук... Гласоподавател на ПП-ДБ най-вероятно.

преди 15 минути, communismatic написа:

Що реши, отново да пропуснеш въпроса ми? Нещо ти е проблем, да се аргументираш ли? Какво реално печелим от приемането на еврото, би ли обяснил най-после? Постоянно ти чуваме жалките подмятания относно него, а в същото време нямаш дори акъл, да обясниш, защо ни беше нужно да влезем в Еврозоната?

Колкото до "чакането", ти си толкова жалък и смешен, че надали изобщо някой би те чакал, за каквото и да било през целият ти живот. Просто си на едно ниво с останалата паплач тук... Гласоподавател на ПП-ДБ най-вероятно.

Постоянно ми чувате? Кои вие ми чувате коментарите? Поименно, ако обичаш!

Баси жалкото човече, това да нямаш акъл даже да си изразиш позицията... и то само по тая тема, да беше. 😆

Кво ли се учудвам изобщо, нека да не забравяме, че болното му състояние беше стигнал до там, да си измисля цени на обикновени стоки в Русия само и само да си намери причина, за да плюе по руснаците. И такива хора ни решават съдбата... Почти съм убеден, че гласува за ПП-ДБ.

преди 7 минути, communismatic написа:

Баси жалкото човече, това да нямаш акъл даже да си изразиш позицията... и то само по тая тема, да беше. 😆

Кво ли се учудвам изобщо, нека да не забравяме, че болното му състояние беше стигнал до там, да си измисля цени на обикновени стоки в Русия само и само да си намери причина, за да плюе по руснаците. И такива хора ни решават съдбата... Почти съм убеден, че гласува за ПП-ДБ.

Аз не мога да се оправдавам за глупостите, които съчиняваш в главата си. И цени има, които могат да се проверят. И съпоставка може да се направи спрямо минали години. Имаш руски приятели, които ще го потвърдят, нали?

Естествено, че няма и да се оправдаваш. То никой не очаква нещо подобно от теб. Оправдава се човек, дето има някаква доблест, чест и акъл. Колкото до подигравателното "имаш руски приятели, които ще го потвърдят, нали?"... видяхме, че твоите страшно много познават. Има ли яйца по 90 рубли, между другото? Щото до колкото разбрахМЕ (не само аз), ти твърдеше, че няма (и то доста упорито), а се оказа, че има? Толкова ли мразиш Русия? Или просто толкова ти е акъла? Или и двете?

преди 8 часа, communismatic написа:

Ти наистина си за психиатър.Пак като латерна за това евро,каква полза имало от него.Пий ги тези хапчета и си лягай и не се излагай вече тук като Весито и тя друга като теб за Карлуково.Да затварят тази тема вече,файда няма от нея вече тука.Еврото е налице.

току-що, LOSHIAT написа:

Пак като латерна за това евро,каква полза имало от него.

Мда, помня, че доста добро обяснение даде. После естествено рязко спря да отговаряш. Типичен умнокрасив жълтопаветник... Нека да си припомним изключително умното обяснение за приемането на еврото. Умно... на ниво циганската махала в град Нови Пазар.

на 9.02.2026 г. в 8:19, LOSHIAT написа:

Може да стане хиперинфлация дърт комуняга ,но при Гърция стана ли или ги завърна Европа.Какво ще кажеш.И даже да стане еврото си е евро.А при левчето щяхме пак да ядем х...я.Анадъмно червена главо.

Много ги разбираме нещата, определено... 😆

преди 9 часа, parmobil написа:

Последното вече не върви. Но не разбрах какво лошо ще ни донесе еврото? Както и не разбрах какво лошо ни донесе влизането в Шенген. Защото и за Шенген имаше остра полемика, нали? Нещо страшно случи ли се?

Никога не съм цитирал нищо за Шенген, така че не ме въвличай в тази тема.

А за еврото - лошото доколкото знам от обща култура е управлението на БНБ от централната банка на ЕС, ЕС решава за лихвения процент, риск от по голяма инфлация и ръст на цените с нея, увеличаване на държавните заеми, нямаме национална валута, с която можем да увеличаваме заплатите в зависимост как се справя икономиката на държавата. С две думи губим идентичност и национален символ.

преди 1 час, Belefor написа:

С две думи губим идентичност и национален символ.

Как се губи нещо - което го няма?

преди 11 часа, parmobil написа:

Последното вече не върви. Но не разбрах какво лошо ще ни донесе еврото? Както и не разбрах какво лошо ни донесе влизането в Шенген. Защото и за Шенген имаше остра полемика, нали? Нещо страшно случи ли се?

Е? Някога ще ми отговориш ли на това:

на 19.05.2025 г. в 22:54, ivottoshev написа:

Вече те бях питал, ама тогава може да не си видял и не ми отговори (то никой не ми е отговорил до сега де), та за това ще те питам пак:

Според теб правилата поставени от ЕЦБ като праг за влизане в еврозоната дали са плод на случайно хрумване на някой чиновник, или са плод на задълбочени анализи? Заобикалянето им чрез фалшиви данни подадени от нас дали е нещо незначително за което не си струва да се говори, или може да ни донесе огромни неприятности?

преди 2 часа, Belefor написа:

А за еврото - лошото доколкото знам от обща култура е управлението на БНБ от централната банка на ЕС, ЕС решава за лихвения процент, риск от по голяма инфлация и ръст на цените с нея, увеличаване на държавните заеми, нямаме национална валута, с която можем да увеличаваме заплатите в зависимост как се справя икономиката на държавата. С две думи губим идентичност и национален символ.

Чакай, чакай... Ти прекалено много вдигна летвата, той човека не знае, какво реално губим/печелим от влизането в Еврозоната, каква БНБ, каква ЕЦБ...  Питай го, дали има яйца по 90 рубли, то до там му стигат силите в дискусиите, в смисъл... да излъже.

преди 1 час, jhoro написа:

Как се губи нещо - което го няма?

Умен Жорко (умният ром) за пореден път блести с огромният си интелект и логическа мисъл... Енергото е спечелило с твоето назначение, определено. Лаладжиите винаги забавляват околните работници с глупостите си (въпреки, че е възможно и да си си изял шамарите някой път), най-малкото вдигат настроението и работата по-върви така.

на 19.05.2025 г. в 22:54, ivottoshev написа:

Вече те бях питал, ама тогава може да не си видял и не ми отговори (то никой не ми е отговорил до сега де), та за това ще те питам пак:

Според теб правилата поставени от ЕЦБ като праг за влизане в еврозоната дали са плод на случайно хрумване на някой чиновник, или са плод на задълбочени анализи? Заобикалянето им чрез фалшиви данни подадени от нас дали е нещо незначително за което не си струва да се говори, или може да ни донесе огромни неприятности?

Поредния смешник! Защо мислите, че някои е длъжен да ви обръща внимание, че и да ви отговаря?

Питам по принцип - не само за този въпрос.

преди 1 минута, jhoro написа:

Защо мислите, че някои е длъжен да ви обръща внимание, че и да ви отговаря?

Питам по принцип - не само за този въпрос.

Не ти е писано да знаеш, чедо. IQ-то ти не го позволява!

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Не ти е писано да знаеш, чедо. IQ-то ти не го позволява!

Аз си спомням... още от времето, когато му обръщах внимание, та съвсем сериозно ми беше написал, че щял да отговаря само на въпроси, на които му изнася. Индиректно си призна, че е на едно ниво с катеричките...

преди 3 часа, communismatic написа:

Умен Жорко (умният ром) за пореден път блести с огромният си интелект и логическа мисъл... Енергото е спечелило с твоето назначение, определено. Лаладжиите винаги забавляват околните работници с глупостите си (въпреки, че е възможно и да си си изял шамарите някой път), най-малкото вдигат настроението и работата по-върви така.

Тоя беше един от първите тъпунгери, които игнорирах и блокирах. Има отрицателен коефициент на интеЛЕГЕнтност :) 

преди 9 часа, communismatic написа:

Чакай, чакай... Ти прекалено много вдигна летвата, той човека не знае, какво реално губим/печелим от влизането в Еврозоната, каква БНБ, каква ЕЦБ...  Питай го, дали има яйца по 90 рубли, то до там му стигат силите в дискусиите, в смисъл... да излъже.

Мда, никакво поскъпване не се наблюдава в РФ. ШегоУбиец! С 200 приятели, които още не са му казали каква е хавата. Но продължавай с илюзиите за икономическо чудо в РФ! Кой съм аз, та да преча на мечтите ти

преди 6 минути, parmobil написа:

Мда, никакво поскъпване не се наблюдава в РФ. ШегоУбиец! С 200 приятели, които още не са му казали каква е хавата. Но продължавай с илюзиите за икономическо чудо в РФ! Кой съм аз, та да преча на мечтите ти

Пак интересно как русофилите живеят в Германия, Холандия, Англия, Швеция, Америка и други "лоши" западни държави, ама не и в РуZия 🤣🤣🤣

преди 3 часа, parmobil написа:

Ти си абсолютно никой, един форумен палячо... И не е много ясно, поскъпването в РФ, какво общо има с факта, че не можеш, да дадеш и един разумен аргумент, защо трябва да сме в Еврозоната... Ти си едно много болно момче, което трябва да се лекува.

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

То една прогноза на тоя палячо Сарийски сбъдна ли се?

Предполагам, че трябва да искаме твоето мнение, ти си по-наясно от него. Бизнес анализаторчето от Лондон, което иска да се набутваме с прескъп газ, понеже Владимир Путин щял да ни напада. Интересно, на какво ли ви учат в Лондон...

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Пак интересно как русофилите живеят в Германия, Холандия, Англия, Швеция, Америка и други "лоши" западни държави, ама не и в РуZия 🤣🤣🤣

Интересно е и по какви учебници са те обучавали за "бизнес анализатор"...

преди 18 минути, communismatic написа:

Ти си абсолютно никой, един форумен палячо... И не е много ясно, поскъпването в РФ, какво общо има с факта, че не можеш, да дадеш и един разумен аргумент, защо трябва да сме в Еврозоната... Ти си едно много болно момче, което трябва да се лекува.

Предполагам, че трябва да искаме твоето мнение, ти си по-наясно от него. Бизнес анализаторчето от Лондон, което иска да се набутваме с прескъп газ, понеже Владимир Путин щял да ни напада. Интересно, на какво ли ви учат в Лондон...

Интересно е и по какви учебници са те обучавали за "бизнес анализатор"...

Леле мале какви слова, каква реч.... 😆 Всичко това ще да е написано то гуруто на русня..... 😂 Великите комунисти се помнят три дни след като паднат от балкона! :lol6: На четвъртия всички кой от всички? кога? къде? защо?  😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Другия палячо реши, да се включи... Най-умният тираджия, който гласува за бай Тиквун.

преди 6 минути, communismatic написа:

Другия палячо реши, да се включи... Най-умният тираджия, който гласува за бай Тиквун.

Най-простия путинофил съ изказа..... 😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.