Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, "Саша" написа:

Духай! 😂 Интересно ми е защо погълна граматиката си? Едва ли някой е очаквал нещо по-различно то теб, но все пак съм длъжен да попитам де. Едва ли ще прочетем отговор, като се има предвид твоята путинска зависимост.... 😆

Много ме кефи, как толкова иска, да ме затапи и как акъла все не му го позволява... 

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Много ме кефи, как толкова иска, да ме затапи и как акъла все не му го позволява... 

Факта, че не отговори на нито един от зададените от мен въпроси говори повече от твоите постове! 😆

току-що, "Саша" написа:

Факта, че не отговори на нито един от зададените от мен въпроси говори повече от твоите постове! 😆

Факта, че 90% от хората тук те смятат за бавноразвиващ, говори много повече от акаунтите ти, дето са много повече от постовете ми...

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Да ама пляка безмислени постове а админите си пипат ушите.

На мен лично ми е забавен в простотията си... Е, на родителите му надали им е особено забавно, ама... съдбата понякога е доста жестока.

току-що, communismatic написа:

Факта, че 90% от хората тук те смятат за бавноразвиващ, говори много повече от акаунтите ти, дето са много повече от постовете ми...

Тези 90% да не са като гласувалите за путина? 😆 Там не са ли 200 000% от 99%? :lol6:

Какво стана комуне? Защо си глътна мътилката с която пропагандираш? 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

На мен лично ми е забавен в простотията си... Е, на родителите му надали им е особено забавно, ама... съдбата понякога е доста жестока.

Комуне, защо на зимната олимпиада няма чибурашки? 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Баси жалкото и примитивно създание... Елементарен на n-та степен.

преди 1 минута, communismatic написа:

Баси жалкото и примитивно създание... Елементарен на n-та степен.

Това ли била причината на зимната олимпиада да няма чибурашки? :lol6:

Сергеев? 😂

На грешния бяг си си създаден! 😂

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Снощи най-умният тираджия сред ГЕРБ-ерите направо беше изплискал легена, в един даден момент реших, да спра... просто защото темата стана абсолютна шляка от глупости. Много ме мрази, момчето... И същевременно толкова да му е гладък мозъка, дори не му стига акъла, да ме затапи с нещо. Постоянно прехвърля темите тук-там, колкото да напише нещо, че да е отгоре. Типичен умнокрасив гласоподавател.

преди 8 часа, "Саша" написа:

Това ли била причината на зимната олимпиада да няма чибурашки? :lol6:

преди 8 часа, ivottoshev написа:

На теб кой ти каза тази глупост? Видели са те че си по-глупав и са те излъгàли :laughing5:

Руските спортисти ще участват в Зимната олимпиада с неутрален статут

Обаче един украинец са го изритали. Причината сигурно ще ти бръкне мноооого дълбоко в гъзягата :laughing5:

Украинец бе отстранен от Олимпиадата заради каска с убити във войната украински спортисти

и втори е на път да го последва:

МОК с официално предупреждение към втори украинец

преди 1 час, communismatic написа:

Снощи най-умният тираджия сред ГЕРБ-ерите направо беше изплискал легена, в един даден момент реших, да спра... просто защото темата стана абсолютна шляка от глупости. Много ме мрази, момчето... И същевременно толкова да му е гладък мозъка, дори не му стига акъла, да ме затапи с нещо. Постоянно прехвърля темите тук-там, колкото да напише нещо, че да е отгоре. Типичен умнокрасив гласоподавател.

Много е яко да видя 20 поста от теб ни нищо помежду, защото съм го блокирал онзи гладкомозъчния :) 

преди 17 минути, Belefor написа:

защото съм го блокирал онзи гладкомозъчния :) 

Трай си. Той като разбере че са го блокирали повечко хора, трие профила и прави нов. Дръж го в неведение. Нека си мисли че всички го четат.

• Автор

откакто дойде това евро, гледам едни залитащи хора в големите търговски вериги. И преди еврото имаше луди и болнави, но сега положението е тревожно. Ще има доста работа за психиатри, психолози и лекари-специалисти.

преди 12 часа, Веси Филипова написа:

откакто дойде това евро, гледам едни залитащи хора в големите търговски вериги. ...

Залитат си и извън тях. По всяко време, но най-вече късно вечер.

Нещо Румъния не бързали да се жертват като нас. Поне 3-4 години можело да минат докато изпълнят критерии...То не че ние ги бяхме/сме изпълнили ама. Явно румънците имат повече акъл.

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Нещо Румъния не бързали да се жертват като нас. Поне 3-4 години можело да минат докато изпълнят критерии...То не че ние ги бяхме/сме изпълнили ама. Явно румънците имат повече акъл.

Ейй, не се спряхте... Румънците имат собствена монетарна политика, а ние доскоро бяхме във валутен борд... Също и от Румъния има повече износ, докато дългът и дефицитът им са по-високи от нашите.

Факт е, че всички лоши прогнози за еврото не се сбъднаха. След няколко месеца ще сте забравили и ще се хванете за следващата опорка от Копейкин...

преди 52 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Факт е, че всички лоши прогнози за еврото не се сбъднаха. След

Имаш предвид че не са се сбъднали всички. Мога да се съглася, че не всички лоши прогнози са се сбъднали. Само 90% от тях.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Имаш предвид че не са се сбъднали всички. Мога да се съглася, че не всички лоши прогнози са се сбъднали. Само 90% от тях.

И кои точно прогнози се сбъднали? Доколкото чувам от нашите, магазините, моловете, кафенетата и ресторантите са пълни. А уж щяло да има огромен глад...

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

магазините, моловете, кафенетата и ресторантите са пълни.

Дори не можеш да си представиш колко са пълни! При куверт 0т 210€ /170 за жени/, още преди седмица в клуба всичко беше платено и резервирано - /по документи 90 места, реално около 120/

Глупости, били пълни заведенията. В моя град няма нищо такова. Не казвам че посещаемостта е нула, но редовно са само алкохолици. Впрочем, има останало само едно чисто кафене, закусвалня. Които други заведения оцеляха, са такива сервиращи алкохол.

преди 38 минути, NewRedDragon написа:

Дори не можеш да си представиш колко са пълни! При куверт 0т 210€ /170 за жени/, още преди седмица в клуба всичко беше платено и резервирано - /по документи 90 места, реално около 120/

То и нашите мрънкаха, че четири-петзвездните хотели са пълни и трябва с месеци назад да резервираш. А говорим такива за 300 евро на нощувка...

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

То и нашите мрънкаха, че четири-петзвездните хотели са пълни и трябва с месеци назад да резервираш. А говорим такива за 300 евро на нощувка...

Това пък защо е така?   Най-заможните хора в България си купуват яхти за милиони в евро - за да се фукат с тях.  Вече например не могат да ходят с яхта до Одеса - война е там. И пак купуват.

преди 5 минути, attj написа:

Това пък защо е така?   Най-заможните хора в България си купуват яхти за милиони в евро - за да се фукат с тях.  Вече например не могат да ходят с яхта до Одеса - война е там. И пак купуват.

И кога някой плавал до камънака на Одеса? Ей къде са Турция, Италия, Словения, Гърция... великолепно уредени яхтени пристани, чудесни заливи и плажове, обслужване на нормален език....

До Одеса се ходеше, докато за кеф, докато имаше Формула1 в Сочи.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.