Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 6 часа, Sliderum2 написа:

Имаш предвид че не са се сбъднали всички. Мога да се съглася, че не всички лоши прогнози са се сбъднали. Само 90% от тях.

Тоя направо си живее в някакъв си свой измислен свят. Сега му гледам сеира около случаят "Петрохан"... Ще видя още колко ниско може да падне.

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

От туй евро направо излизам с разклатени крака от магазините както писа една от многото участници в тази безмислена дискусия за еврото.Вчера решихме инцидентно заради празника да отидем 4 човека на ресторант-механа в града.Звъним на всички известни кръчми и бистра е няма едно място да отидем.Всичко заето.Заради еврото тоз народ полудял и няма места навсякъде да отидеш да пиеш една ракия .И не успях да излялза с раклатени крака от заведението кво да правя.Днес ще отида до Кауфланда да ми се разтреперят краката.😃

преди 14 часа, Т.Христов написа:

eVlFMEn.jpg.85787186bd39460abe54b21cb734d21e.jpg

Цяло едно поколение пише "немога", "незнам", "юристконсулт" и "Вярност оригинала", ма иначе сме били 2-ри по образование В СВЕТА ...😃

Поколение, което едновременно ходи на църква, на врачка, на ходжа, на астролог и на нумеролог - 2-ро по образование в СВЕТА ...😃

Поколение, което 35г. гласува за Бойко, Бареков, Луканов,Яне Янев, Марешки, Каракачанов и Волен Сидеров - 2-ро по образование в СВЕТА ... 😃

преди 44 минути, LOSHIAT написа:

Вчера решихме инцидентно заради празника да отидем 4 човека

Жени имаше ли. В смисъл не такива които играят социалната роля на жени а истински. :D

преди 1 час, LOSHIAT написа:

От туй евро направо излизам с разклатени крака от магазините както писа една от многото участници в тази безмислена дискусия за еврото.Вчера решихме инцидентно заради празника да отидем 4 човека на ресторант-механа в града.Звъним на всички известни кръчми и бистра е няма едно място да отидем.Всичко заето.Заради еврото тоз народ полудял и няма места навсякъде да отидеш да пиеш една ракия .И не успях да излялза с раклатени крака от заведението кво да правя.Днес ще отида до Кауфланда да ми се разтреперят краката.😃

То явно народът толкова мрази еврото, че се чуди как да го изхарчи 🤣

преди 1 час, kaldata1 написа:

Поколение, което едновременно ходи на църква, на врачка, на ходжа, на астролог и на нумеролог - 2-ро по образование в СВЕТА ...

Къв е проблема, да ходиш на църква и при баба Ванга едновременно? Би ли ми обяснил? И какво знаеш за астрологията, понеже гледам, че си много наясно и по тази тема?

преди 1 час, kaldata1 написа:

Цяло едно поколение пише "немога", "незнам", "юристконсулт" и "Вярност оригинала", ма иначе сме били 2-ри по образование В СВЕТА ...😃

Поколение, което едновременно ходи на църква, на врачка, на ходжа, на астролог и на нумеролог - 2-ро по образование в СВЕТА ...😃

Поколение, което 35г. гласува за Бойко, Бареков, Луканов,Яне Янев, Марешки, Каракачанов и Волен Сидеров - 2-ро по образование в СВЕТА ... 😃

Именно! Поколението, което се обучава по днешните критерии не може да стъпи на малкият пръст на тези, които тогава бяхме на второ място по образование в света. 

Само че ти не плюеше ли по соц-а? Какъв катарзис преживя, та обърна палачинката :speak:

По-забавно е как един изключително нискоинтелигентен гласоподавател на ПП-ДБ се присмива на други, че гласували за Бойко, Волен, Луканов, Яне и прочее...

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Именно! Поколението, което се обучава по днешните критерии не може да стъпи на малкият пръст на тези, които тогава бяхме на второ място по образование в света. 

Само че ти не плюеше ли по соц-а? Какъв катарзис преживя, та обърна палачинката :speak:

Аз говоря за поколението, образовано 70-те и 80-те години - днешните 50 и 60 годишни. Клиентите на врачките, на ходжите, на астролозите, вече пенсионерите - хвърлящите банкноти през терасата, споделящи икони във Фейсбук и пишещи "Участвам" под страници, подаряващи коли срещу лайк, направени оня ден. Хора, които цял живот пишат "сютюен". 

Отделно от трагичният правопис, образованието не е само да научиш азбуката - то е знания за света - по история, по география, умения за комуникация, елементарни познания по физика и химия, някаква обща култура по история на музиката и т.н.

Поколението, което замества 80% от думите с "таковата", няма как да е било второ по образование в света.

преди 28 минути, kaldata1 написа:

Аз говоря за поколението, образовано 70-те и 80-те години - днешните 50 и 60 годишни. 

Ясно. Искал си да напишеш едно, а то се е получило друго :giggle1:

преди 41 минути, kaldata1 написа:

Аз говоря за поколението, образовано 70-те и 80-те години - днешните 50 и 60 годишни.

Майката ти и баща ти от кое поколение са?!

преди 7 часа, Sliderum2 написа:

Жени имаше ли. В смисъл не такива които играят социалната роля на жени а истински. :D

И твойта беше там,ама вече не твоя.😀😄

преди 1 час, LOSHIAT написа:

И твойта беше там,ама вече не твоя.😀😄

Само внимавай да не ти репортнат коментара и да те баннат, както стана с мен. Копейките са много гоУеми мъжаги, ама като им отговориш, почват да реват...

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Само внимавай да не ти репортнат коментара и да те баннат, както стана с мен. Копейките са много гоУеми мъжаги, ама като им отговориш, почват да реват...

Мда, направо панически страх изпитваме от "дискусиите" с вас двамата. Кво стана с отговора на въпросите, които ти бях задал? Нещо даде пак назад?
1.jpg

преди 4 минути, communismatic написа:

Мда, направо панически страх изпитваме от "дискусиите" с вас двамата. Кво стана с отговора на въпросите, които ти бях задал? Нещо даде пак назад?
1.jpg

Къде са доказателствата, че ППДБ са педофили? Така и не ги видях...

преди 13 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Къде са доказателствата, че ППДБ са педофили? Така и не ги видях...

Част от вашата политическа групичка са "съединители", ама това няма връзка с темата. Питам те, не смяташ ли, че ПП-ДБ имат връзка с всичко това? Примерно, що не са проверили нещата след като ваш депутат е алармирал за проблем с въпросната организация? Какво е оправданието тук?

преди 29 минути, communismatic написа:

Част от вашата политическа групичка са "съединители", ама това няма връзка с темата. Питам те, не смяташ ли, че ПП-ДБ имат връзка с всичко това? Примерно, що не са проверили нещата след като ваш депутат е алармирал за проблем с въпросната организация? Какво е оправданието тук?

Ментално малоумният ,къде отиваш пак в пространството.Това е тема за еврото и както писах трябва да се затвори вече.Това е необратим вече процес и е безмислено да си чешете пръстите по клавиатурата.Измислете друга тема за геьове и евроатлантици и ги почвайте.

преди 33 минути, communismatic написа:

Къде са доказателствата, че ППДБ са педофили? Обвиняваш ги, заради едно дарение на Терзиев, който даже не е част от партията... хайде де, къде са доказателствата, щом си толкова сигурен за опорките на чалгарите и мафията?

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Къде са доказателствата, че ППДБ са педофили? Обвиняваш ги, заради едно дарение на Терзиев, който даже не е част от партията... хайде де, къде са доказателствата, щом си толкова сигурен за опорките на чалгарите и мафията?

На теб ще ти е по-лесно да докажеш че не са.

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Кви дарения, кви пет лева? Тук говорим за огромна държавна подкрепа за въпросната организация, и то изключително яко обвързана с ПП-ДБ. Обяснявал съм и каква конкретно. Зададох ти конкретен въпрос? Нали уж си много умен, що така все избягваш, да ми отговориш? Докажи поне веднъж, че не си с акъла на тираджията и Баалбек...

преди 18 минути, LOSHIAT написа:

Ментално малоумният ,къде отиваш пак в пространството.

Извинявай, би ли ми обяснил значението на израза "ментално малоумен"? Ама конкретно искам да разбера, какво означава...

Тоя форум май ще се окаже пълен с "братовчеди"... 😆

преди 9 минути, В. Велев написа:

На теб ще ти е по-лесно да докажеш че не са.

Вие правите твърдението, че са педофили, следователно трябва да го докажете. The burden of proof is on you.

преди 4 минути, communismatic написа:

Кви дарения, кви пет лева? Тук говорим за огромна държавна подкрепа за въпросната организация, и то изключително яко обвързана с ПП-ДБ. Обяснявал съм и каква конкретно. Зададох ти конкретен въпрос? Нали уж си много умен, що така все избягваш, да ми отговориш? Докажи поне веднъж, че не си с акъла на тираджията и Баалбек...

Извинявай, би ли ми обяснил значението на думата "ментално малоумен"? Ама конкретно искам да разбера, какво означава...

Тоя форум май ще се окаже пълен с "братовчеди"... 😆

Пхахахахахах каква държавна подкрепа, като ППДБ са опозиция и нямат мнозинство? Хайде пак изплиска легена 🤣🤣🤣

преди 3 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Пхахахахахах каква държавна подкрепа, като ППДБ са опозиция и нямат мнозинство?

ПП-ДБ са били "опозиция" през 2022-ра? Верно? И ти ли си от ромски произход? Щото @LOSHIAT вероятно пише от Столипиново, ама не знаех, че и ти си циганин.

преди 7 часа, The Lone Star написа:

Майката ти и баща ти от кое поколение са?!

Края на 50-те и началото на 60-те. И двамата не са останали на соцобразованието, за да правят това, което днес - следдипломни квалификации + курсове по езици +  има една стена от хола, която е библиотека. 

Няма нужда да казвам, че понеже и двамата не са от "специални семейства", образованието им е било като за обикновените хора.

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Края на 50-те и началото на 60-те. И двамата не са останали на соцобразованието, за да правят това, което днес - следдипломни квалификации + курсове по езици +  има една стена от хола, която е библиотека. 

Няма нужда да казвам, че понеже и двамата не са от "специални семейства", образованието им е било като за обикновените хора.

Е? Тяхното поколение ли имаш предвид тук:

преди 11 часа, kaldata1 написа:

Цяло едно поколение пише "немога", "незнам", "юристконсулт" и "Вярност оригинала", 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.