Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Да преговорим: Подиграваш се на огромна част от сънародниците си? Всъщност ти българин ли си?

На всички съм задавал това въпросче и никой не ми даде отговор. Да приемем че теб съм те пропуснал. Както и да е. Защо всички получавате избирателна слепота като се стигне до него. Ето ти например защо сега не отговори?

Да, подигравам се с огромна част от сънародниците ми, които гласуват като теб.  Подигравах се и с гласувалите за възраждане и величие.

Да, българче съм. И?

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 15 минути, parmobil написа:

Сега преглеждам постванията в темите. Не видях да си ме питал такова въпросче. 

Всъщност се оказа че съм те питал, но отговор нямаше:

image.png.7dc0d5270401cd520dd8d6962d0dab0a.png

сега ще отговориш ли?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Всъщност се оказа че съм те питал, но отговор нямаше:

image.png.7dc0d5270401cd520dd8d6962d0dab0a.png

сега ще отговориш ли?

Да, точно по този повод пиша в друга тема. 

Отговаряме на критериите.

преди 1 минута, parmobil написа:

Да, подигравам се с огромна част от сънародниците ми, които гласуват като теб.  Подигравах се и с гласувалите за възраждане и величие.

Да, българче съм. И?

Ясно. Пак няма да ми отговориш. Защо? Не искаш да си признаеш че подкрепяш нещо, които може да ни вкара в огромна беля? Но пък в същото време се подиграваш на хората, които виждат опасността и не желаят да поемат този риск?

преди 44 минути, "Саша" написа:

Ами няма да гласувам за него!

Сигурен съм, че Радев много ще иска точно ти да гласуваш за него.

преди 1 час, parmobil написа:

Тази тема още ли е жива?

Жива е, да. Та... Какви са ползите от приемането ни в Еврозоната? Питам, понеже темата е тази, та да няма пак обичайното "не е по темата". Докажи поне веднъж, че не си на един акъл с обичайните заподозрени. Поне една тема, в която да имаш някаква компетентност.

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Ти обаче си тъпо копеУе с татуировки по зъбите и не ти е дадено да прогледнеш, защото IQ-то ти не го позволява

Недей да обиждаш "тъпите копеУета" сравнявайки ги с Умното Джоки.

преди 27 минути, parmobil написа:

Не видях да си ме питал такова въпросче. Но това няма значение. Разплащаме се с евро!

Най-умният костовист отново бяга от въпросите, каква изненада само...

преди 19 минути, ivottoshev написа:

На всички съм задавал това въпросче и никой не ми даде отговор.

Имаше един - Пламен Умния, той искрено вярваше, че сме покривали критериите. Помня, че и ПП-ДБ фенчето и той беше сред тях... Нека бъдем обективни. 😆

преди 7 минути, parmobil написа:

Верно? А какви конкретно са критериите, имаш ли понятие? Знам, че нямаш, но се опитвам, да поддържам някаква дискусия.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ясно. Пак няма да ми отговориш. Защо? Не искаш да си признаеш че подкрепяш нещо, които може да ни вкара в огромна беля? Но пък в същото време се подиграваш на хората, които виждат опасността и не желаят да поемат този риск?

Пич, аз съм наясно със себе си и политическата си позиция, Ти си този, който гласува за "възраждане", защото бил против нещо си. И ти казах -  като не те кефи, не гласувай! За чий хой наливаш в чужда мелница?

Да, точно по този повод пиша в друга тема. 

Добре. Да речем че данните от лятото не са манипулирани, макар че дори и ти знаеш истината. Както и да е. От 17.12.2015г. обаче имаме едни официални данни:

Годишната инфлация в България остава над средното за ЕС и еврозоната

... демек още преди еврото да влезе, ние вече сме покривали на баба си хвърчилото. Припомням че един от главните критерии беше да сме най-много с 1,5% над средното за трите най-добре справящи се държави в ЕС.

Пич, аз съм наясно със себе си и политическата си позиция,

Ти за коя партия гласуваш, ако не е тайна? ГЕРБ или ПП-ДБ? Щото много ми приличаш на умнокрасив... по разсъждения особено... 😆

току-що, communismatic написа:

Ти за коя партия гласуваш, ако не е тайна? ГЕРБ или ПП-ДБ? Щото много ми приличаш на умнокрасив... по разсъждения особено... 😆

Пак ли? Не съм парламентарно представен.

Ти не гласуваше, но си фен на БКП/БСП. Според измислени прочувания може и ти да си непредставен в следващ парламент.

преди 5 минути, parmobil написа:

Пич, аз съм наясно със себе си и политическата си позиция, Ти си този, който гласува за "възраждане", защото бил против нещо си. И ти казах -  като не те кефи, не гласувай! За чий хой наливаш в чужда мелница?

Това "против нещо си" е лъжата че живеем в демокрация. Гласувах за този, който искаше волята на народа да бъде чута!

В мелницата на Копейкин наляха точно тези, които действаха като кокошкари и бутнаха Моча посред нощ. Толкова демократично беше действието им, че се наложи да бъдат пазени от три кордона милицаи. В мелницата на Копейкин наляха тези, които пренебрегнаха изявеното чрез подпис желание на над 600 000 българи да бъдат питани.

Стратегията на всеки лидер на партия е да изкара случващото се възможно най-лошо. Ако признае, че животът се подобрява, неговата роля в евентуло правителство е обречена! Затова радеф залага на това, че ние българите винаги сме ощетени, най-бедни в ЕС и други, целящи да насърчат хората за подкрепа.  Иска да се хареса на всички, на едните казва, че не е против ЕС, еврото и Европа/запада, а на другите знаете.... Ние не сме глупави радеФФФ! 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Ние не сме глупави радеФФФ! 😆

Не си глупав. Само си:

преди 50 минути, ivottoshev написа:

Ти обаче си тъпо копеУе с татуировки по зъбите и не ти е дадено да прогледнеш, защото IQ-то ти не го позволява  :topsecret2:

преди 4 минути, parmobil написа:

Пак ли? Не съм парламентарно представен.

Ти ли не си парламентарно представен? Ти си абсолютен гласоподавател на ПП-ДБ, ама пар екселанс... 😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Ние не сме глупави радеФФФ

Не си... Изобщо не си. Не си, грам. Не си, наистина не си...

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Това "против нещо си" е лъжата че живеем в демокрация. Гласувах за този, който искаше волята на народа да бъде чута!

В мелницата на Копейкин наляха точно тези, които действаха като кокошкари и бутнаха Моча посред нощ. Толкова демократично беше действието им, че се наложи да бъдат пазени от три кордона милицаи. В мелницата на Копейкин наляха тези, които пренебрегнаха изявеното чрез подпис желание на над 600 000 българи да бъдат питани.

Волята на кой народ? Първо виж за каква цветарка като Коцето си гласувал и после се засрами. Защото и ти си гласувал за него.

Ако радеф успее да направи правителство и покаже близост с кремал, това ще доведе до промяна на статута на България. Ще ни бъдат наложени икономически санкции, ще има отлив от инвестиции и в крайна сметка ще старадаме хората, коието днес се радваме!

преди 25 минути, ivottoshev написа:

само дето трябва да е на годишна база - но идат избори и всичко се политизира

преди 24 минути, parmobil написа:

Волята на кой народ? Първо виж за каква цветарка като Коцето си гласувал и после се засрами. Защото и ти си гласувал за него.

Ми аз и за Слави гласувах. Преди това винаги за Каракачантичката. Сега да си прережа вените ли?

пп: дискусията ни относно еврото приключи след като ти дадох данни, че още в средата на декември най-официално и на теория и на практика вече не сме покривали критериите, нали?

преди 18 минути, "Саша" написа:

Ако радеф успее да направи правителство и покаже близост с кремал, това ще доведе до промяна на статута на България. Ще ни бъдат наложени икономически санкции, ще има отлив от инвестиции и в крайна сметка ще старадаме хората, коието днес се радваме!

Така ли действа "демократичният" Запад? Ако не му хареса волята на народа в България ще налага санкции?!?

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Така ли действа "демократичният" Запад? Ако не му хареса волята на народа в България ще налага санкции?!?

На умен ли ми се правиш? 😆

Как действа "комунистичестия" ИЗТОК? със СВО ли? :lol6: 

преди 1 час, "Саша" написа:

На умен ли ми се правиш? 😆

Как действа "комунистичестия" ИЗТОК? със СВО ли? :lol6: 

Аналогията ти е напълно погрешна. Режим, който нарушава написаното в собствената си Декларация за независимост е престъпен. Всеки има право да наказва такива престъпни режими. Справка: Либия, Югославия, Ирак....

Моят въпрос си остава: Така ли действа "демократичният" Запад? Ако не му хареса волята на народа в България ще налага санкции?!?

Е, не особено умни ми приятелю, ще измислиш ли някакъв адекватен отговор, или за пореден път ще напуснеш дискусия насран и унижен  :wub:

Гледам сте говорили за под дъгата и т.н. Така че господарите на отбор амеба - сащ, планират да намерят начин да продължава възможността за достъп до извратено съдържание, за да могат те да са задоволени.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Аналогията ти е напълно погрешна. Режим, който нарушава написаното в собствената си Декларация за независимост е престъпен. Всеки има право да наказва такива престъпни режими. Справка: Либия, Югославия, Ирак....

Моят въпрос си остава: Така ли действа "демократичният" Запад? Ако не му хареса волята на народа в България ще налага санкции?!?

Е, не особено умни ми приятелю, ще измислиш ли някакъв адекватен отговор, или за пореден път ще напуснеш дискусия насран и унижен  :wub:

Твоята аналогия куца.... тезата ти, че всеки има право да наказва престъпни режими е оправдание, което ползват агресорите! Всеки ако започне сам да решава кой е престъпник и кой не и да го бомбардира, Земята ще се превърне в бойно поле.... 😂 Колкото и да се напъваш да питаш за демократичния Запад няма да ти отговоря нищо, не защото не мога, а защото и ти няма да ми отговориш за комунистическия Изток. Там зачита ли се волята на народа? Например в Украйна или Грузия, Молдова? Ще ми отговориш ли или ще "напуснеш насран и унижен"? 🤭

преди 16 минути, "Саша" написа:

Твоята аналогия куца.... тезата ти, че всеки има право да наказва престъпни режими е оправдание, което ползват агресорите! 

Международното право няма против да се случват такива случки, иначе щеше да има наказания за карвите. Не ли?

преди 18 минути, "Саша" написа:

Колкото и да се напъваш да питаш за демократичния Запад няма да ти отговоря нищо, не защото не мога, а защото и ти няма да ми отговориш за комунистическия Изток. Там зачита ли се волята на народа? Например в Украйна или Грузия, Молдова? Ще ми отговориш ли или ще "напуснеш насран и унижен"? 🤭

Знаеш ли къде не се зачете волята на народа? Да ти припомням ли случката с Румъния? Нещо подобно да се е случвало в комунистическият Изток?  

Е? Сега на моето въпросче ще видим ли отговор? Така ли трябва да действа "демократичният" Запад? Ако не му хареса волята на народа в България да налага санкции?!?

преди 44 минути, "Саша" написа:

Твоята аналогия куца.... тезата ти, че всеки има право да наказва престъпни режими е оправдание, което ползват агресорите! Всеки ако започне сам да решава кой е престъпник и кой не и да го бомбардира, Земята ще се превърне в бойно поле.... 😂 Колкото и да се напъваш да питаш за демократичния Запад няма да ти отговоря нищо, не защото не мога, а защото и ти няма да ми отговориш за комунистическия Изток. Там зачита ли се волята на народа? Например в Украйна или Грузия, Молдова? Ще ми отговориш ли или ще "напуснеш насран и унижен"? 🤭

Твоя господар сащ сега ще ходят да бомбят Иран. Имат само на летище Васил Левски десетки самолети и кой знае колко на други летища в други страни. Не знам защо посочваш Русия за пример, като примера е в задния рог двор.

2026-02-19-22-02.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.