Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Здравейте! Пробвай да сканираш за вируси с някакъв антивирус и за Spyware, може да си пипнал някаква гадинка. Ако това не помогне, дръпни си последният Skype и пак го инсталирай.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 303k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:wors: мерси но сканирах с Ad-ware и SpyBot1.4,а от антивирусните Norton и AntiVir ни6то не излезе
Никой няма да спори,не го очаквай.Всичко това се знае отдавна... cool.gif от този,който е искал да го знае...и затова той не използва Skype  :)  ,а алтернативи,които са много по-добри :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Оххх, я ми кажи, кои са тия по-добри алтернативи? Аз се сещам единствено за Google Talk, просто е по-лек от Skype, по-хубав като design.

Наистина идеята да сканираш за гадове не е лоша.

Аз съм с последната версия на MC Afee и в момента сканирам с Panda ActiveScan и до момента откри 2 вируса , а още съм на 40 %. Ако нищо не стане, нищо и не губиш да опиташ това.

и аз съм имала подобни проблеми със skype но като го преинсталирам се оправя.защо не опиташ и ти

имам проблем със Skype 1.4 не иска да се стратира до пълната инсталкация всичко е точно но след инсталацията се опитвам да стратирам програмата и при щтракване два пъти с ляв бутон на мишката няма никакъв ефект някои дали ще може да окаже малко помощ от какво може да е това ???

<{POST_SNAPBACK}>

Имах същият проблем преди време!

Писах във много форуми и отникъде-нищо,докато един пич не ме посъветва да проверя за програми,които използват едни и същи ресурси!

При него проблемът се оправил след смяна на драйвъра за тв тунера,а при мен

(А след като го постнах в официалният форум на Скайпи и на много други) проблема беше в аудио рипващи и аудио декодиращи програми!

Завчера от разсеиване пак писах за същият проблем във форумите-тук на сайта,само защото бях забравил,че ъпдеитнах драйвърите на звуковата карта и забележете сетих се за това когато преинсталирах уиндоуса и дойде ред на драйвърите на звуковата карта.Естествено,проблема го нямаше когато деинсталирах ъпдейта и върнах старите драйвъри.

Или накратко-деинсталираш всички 'кодеци' ,които имаш на компа,а също така и други програми използващи или имащи връзка с управлението на звуковата ти карта(K-Lite...не пречат)

Спокойно, деинсталираш програмите в които се съмняваш една по една и след всяка деинсталация пробваш дали Skype ще се зареди.По този начин ще разбереш и къде е конфликта.

Успех!

П.П. Не е за вярване,но въпросните драйвъри попречиха и на rmDC++ да се стартира

Редактирано от gpp (преглед на промените)

Възможно е звуковите настройки да не са изгодни за Skype.

Инфо линк: Skype Sound Set Up Guide.

Трябва да си избереш каква ти е точно настройката на Windows: Classic или XP Style:

PC running Windows XP (Classic Style used) или PC running Windows XP (XP Style used). Там има упътвания за предварителните настройки на звука.

И после правиш "Testing Your Sound Setup", където ще получиш резултат за свършената работа.

P.S. A какъв кодек-пакет (codec pack) си инсталирал?

Наистина някои кодек пакети и програми пречат на Skype. А също така, може да пробваш и нещо друго. На някой системи прави проблем при избиране в Regional and Language Options в General Location на България, избери USA или UK и пробвай да стартираш Skype-то. Айде успех.

:) Кеф не мислех че толкова народ ще обърне внимание защото сам публикувалпроблема преди тай да го кажа известно време и вече ми беше втърснало пък и в други форуми съм пробвал и никои не отг. но вие ме стразихте много благодаря за инфо-то което дадохте всички .. Но аз не издържах повече и преинсталнах win-a сега бачка супер но сега вече имам друг проблем как да си набавя минутки за да мога да лафя с приятелката ми която е в Германия и ако може или ако някои е измислил някое трикче за минутки :))) пробвах с една програмка кояро генерира номера на кредитни карти но нещо не се получава един мои приятел каза че се получава но трябва пробвам доста но аз се изнервям така и не успявам да стигна до край ...:)))

и пак изразявам благодарности на всички които се опитаха да помогнат и на тези които изразиха някакво мнение и гласност :angry:

Значи днес си преинсталирах Windows-a и сега решавам да си кача Skype,качвам я обаче като тръгна да се впиша със името ми ми казва че има недействително skype име или парола и немога да си влезна в профила.Кажете какво да правя,как да си влезна в профила.

Да не би проблема да е в това че преди да преинсталирам е трябвало да си излезна от профила и след това да преинсталирам?

Много искам да си върна стария профил

Значи днес си преинсталирах Windows-a и сега решавам да си кача Skype,качвам я обаче като тръгна да се впиша със името ми ми казва че има недействително skype име или парола и немога да си влезна в профила.Кажете какво да правя,как да си влезна в профила.

Да не би проблема да е в това че преди да преинсталирам е трябвало да си излезна от профила и след това да преинсталирам?

Много искам да си върна стария профил

<{POST_SNAPBACK}>

Сигурен ли си, че изписваш правилно ника си+парола? Провери за вклюен CapsLock или кирилица.

здравей.ако питаш мен-най лесно е да си регистрираш нов акаунт и после да си влезеш със стария от менюто на програмата.аз така направих. laugh.gif

Сигурен съм че изписвам всичко правилно,праобвах да ми пратят парола но не стана.Колко неща пробвах за да влезна и нестава sad.gif

здравей.ако питаш мен-най лесно е да си регистрираш нов акаунт и после да си влезеш със стария от менюто на програмата.аз така направих. laugh.gif

<{POST_SNAPBACK}>

А това къде го правя,след като имам друг регистриран акаунт давам на отписване и след това вписване ли?Защото и така нестава sad.gif

А дали е възможно да е нещо от и-нет настройките като съм с друфо ИП и сега да не мога да влезна

Да те попитам,Skype-то след преинсталацияна на ОС си го инсталирал на ново нали?Ако не си го махни и го инсталирай пак - само идея,успех!

Еми начи някой лош hax0r те е прецакал. Влез в сайта на скайп и цъкни да ти пратят парола.

bobka7a.като си влезеш с новия ник,даваш-файл->вписване с нов профил-и там си пишеш стария ник и паролата.така ще стане.

От вчера го имам и аз този проблем,но нито ми изпращат парола,нито мога да влезна в Skype !

Паролата не съм я забравил,но въпреки това ми изписва грешно име или парола !

Не съм преинсталирал нищо !

Това е обяснение от AndresS Skype Staff:

Hello,

If you have received an email regarding share.skype.com and you password it was indeed from Skype. A link in the email was provided to our share site which explains the email.

http://share.skype.com/share.skype.com_upg...assword_change/

Your password has not in anyway been compromised or hacked.

We strongly advise that you change your current Skype password in order to ensure your continued privacy, in order to do that you must visit our site to reset your password.

You can then reset you password here:

https://secure.skype.com/store/member/passwordreminder.html

...

Skype Support: http://support.skype.com/

• 3 седмици по-късно...

НАскоро си преинсталирах Уиндоса и съответно си сложих и по-нова версия на Скайп! И сега проблема: микрофона ми работи, хората ме чуват, но аз не мога да чуя нищичко от това което те казват! Пробвах да звъня на "Скайп секретар", но и там чувам мното слаб гласец.

БЛагодаря предварително!

Прегледай си аудионастройките в контрол панела.

Виж в настроиките на скаипа там имаше една функция за заглъхване на сигнала на отсрещния човек (този с когото приказват) Не мога да ти кажа каде по точно е тази функция защото не го използвам!Преди да , но сега вече не!;) Дано сам ти помогнал с нещо ,а ако не стане виж си настроиките в контролен панел както ти е казал dragozow

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.