Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обичам те...

Featured Replies

Какво е нужно да усещаме за да можем да кажем "Обичам те"... Въпросът е простичък, без уловки... Всяко мнение е добре дошло...

• Отговори 99
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

За да кажеш "Обичам те", то трябва да идва от сърцето ти.. и цялото ти същество.. Само това, което истински чувстваш може да те накара да го кажеш.. фалшивото изричане на тези думи рано или късно се усеща.. затова по-добре да кажеш на някого, че го обичаш само и единствено тогава, когато наистина го чувстваш и то "извира" от теб. Да чувстваш, че можеш да изкрещиш пред целия Свят, че обичаш даден човек.. да си готов на много неща за него. Да си готов да му се отдадеш нацяло, но да продължаваш да бъдеш себе си..

Да обичаш някой това значи да го приемаш такъв какъвто е .. Да виждаш в него само хубавите неща , и да искаш да си с него въпреки недостатъците му..Да се допълвате взаимно и когато си с него нищо друго да няма значение :yanim:

За да кажеш "Обичам те", то трябва да идва от сърцето ти.. и цялото ти същество.. Само това, което истински чувстваш може да те накара да го кажеш.. фалшивото изричане на тези думи рано или късно се усеща.. затова по-добре да кажеш на някого, че го обичаш само и единствено тогава, когато наистина го чувстваш и то "извира" от теб. Да чувстваш, че можеш да изкрещиш пред целия Свят, че обичаш даден човек.. да си готов на много неща за него. Да си готов да му се отдадеш нацяло, но да продължаваш да бъдеш себе си..

:yanim:

Какъв щеше да бъде света, ако можехме да кажем: Обичам те!

На всеки човек.

Можем.

• Автор

Най-лесно е да кажа, че това е чувството, с което не ми оставяш дъх в гърдите. Незнам... И лесно е да кажа, че това е, което ми помага да доксвам образа ти. Не е лъжа... По-лесно е от всичко, когато има бяс и страсти. Но това са само мимики... "Обичам" казвам, когато знам, че ме правиш истински. Когато има как да се покажа без да има маски на лицето и ме караш да рисувам с думи фигурки. "Обичам" казвам и когато се нуждая от устата ти. От мислите ти и ръцете да изписват радост по очите ми. Обичам те когато знам, че дори и да те няма пак си истинска. Обичам да те няма и обичам да си с мен. Дори когато бясно сипеш упреци, а аз се притеснявам да не се удариш - пак Обичам те. Обичам те и когато плачеш, защото тогава си мъничка и се събираш в шепата ми. Обичам те когато ме упрекваш, защото по-добър ме искаш. Обичам те когато ми се смееш. Обичам те и като ме учиш. Сърцето бяло е и пак обича те - дори когато в час злокобен е родено. Обичам те когато безусловно мога да погледна тебе в себе си. Тогава ти си мене. Обичам те! Опитах се да сложа разумни думи - но не би... Излиза само - Обичам те!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Тебе да чакам, тебе да искам и всеки ден за теб да се събуждам, и за теб да живея, да мечтая и да мога да видя в лицето ти мене, да те докосвам със моето сърце...и думи красиви да изричаш,защото и ти като мене обичаш да ме наричаш с думи Обичам те..обичам те...толкова време те търсих и чаках теб да намеря, чаках те търсих те и тебе намирам, чакам ...и исках да чакам теб да намеря...обичам да обичам ,защото във тебе се вричам и не желая друг да обичам,защото само към теб сърцето ми тича и винаги само теб ще обичам, за тебе тупти и пулсира,за тебе грее всеки ден,за тебе жадува,за тебе примира и жадно е всеки нов ден, отново за теб...това е думичката обичам за мен...

П.П.Написах го за около три минути надявам се да съм точна в написаното...

Болка...

Болка за любимото същество, копнеж да видиш в очите му радост.

Желанието да изразиш онова, което те кара да искаш да даваш...

Онова странно чувство, което те държи буден, когато любимата е далече, когато плаче дете, когато някой е болен, когато близък страда...

Всичко онова, което те изпълва така, че да не знаеш как да си поемеш дъх.

Всичко онова, за което би дал и последния си дъх.

Всяко припарване под гърдите, всяко свиване.

Желанието да полетиш само от един поглед.

Полета, който те прави поет.

Болката, да запазиш всичко това...тя те кара да кажеш "Обичам те"...

Необходимо е.... ...да усещаш всяко нейно трепване от болка или радост ...да усещаш тъгата й по-силно от своята... ...всяка нейна усмивка да изпълва душата ти с блаженното чувство, ...че тя е центъра на твоята вселена... ...да си готов да жертваш... ....да си готов на саможертва дори..

Да обичаш някой това значи да го приемаш такъв какъвто е .. Да виждаш в него само хубавите неща , и да искаш да си с него въпреки недостатъците му..Да се допълвате взаимно и когато си с него нищо друго да няма значение ;)

+ да бъдеш сляп/а,независимо дали е осъзнато,или все още не е.

Най -интересното от цялата история е, че фалшивото "Обичам те" веднага се усеща! Може би няма друга такава дума, на която да се разбира смисъла на момента . Това не означава, че ОБИЧАМ ТЕ , изречена фалшиво, наистина означава НЕ ТЕ ОБИЧАМ. Просто тая дума се изговаря трудно и многократното и повтаряне също има по-скоро обратен ефект. Освен това, това е едно клише, което всеки знае, че трябва да каже, дори да не е сигурен в изреченото. Тая дума, освен истинския горещ смисъл, има и друг, който аз като мъж не мога да разбера, а често се сблъсквам с него! Айде дамите нека отговорят, възможно ли е да се обича по различен начин различни мъже? Примерно аз като обичам някого, заебавам всичко друго и се отдавам само на една обич. Обаче забелязвам, че при жените не е така! Такааааааааа...

Сега мога да го кажа с една дума...

Присъствие!

СЛИВАНЕ... Мисля, че думичката е "сливане" - просто ставате едно цяло, живеете като 1 човек, мислите като 1, вземате решения като 1...

Сега мога да го кажа с една дума...

Присъствие!

:wors::wors: Попадна в деСетката... ;)

СЛИВАНЕ... Мисля, че думичката е "сливане" - просто ставате едно цяло, живеете като 1 човек, мислите като 1, вземате решения като 1...

:wors: Добре, добре... ;)

Какво е нужно да усещаме за да можем да кажем "Обичам те"... Въпросът е простичък, без уловки... Всяко мнение е добре дошло...

Помисли над това:

Един ден ще ме попиташ: Кое обичаш повече - мен или живота си? Живота си - ще отговоря аз и ТИ ще ме напуснеш без да знаеш, че живота ми си ТИ!

Редактирано от Ramala (преглед на промените)

"Нищо" не е нужно............,просто ..."ОБИЧАМ ТЕ" Публикувано изображение

Преди две години един мъж ми каза:

Искам да ти кажа нещо..

то е по-силно от това да ме привличаш,

по-силно от това да те желая,

то е по-силно от това да те търся,

то е по-силно от това да мечтая,

то е е по-силно от това да те харесвам,

то е по-силно от всички чувства,

просто искам да ти кажа че те обичам...

Тогава само можех да мечтая да чуя тези думи от него, а днес мога да кажа че той направи най-прекрасното за мен обяснение. И до днес съм щастлива че сме заедно Публикувано изображение

Преди две години един мъж ми каза:

Искам да ти кажа нещо..

то е по-силно от това да ме привличаш,

по-силно от това да те желая,

то е по-силно от това да те търся,

то е по-силно от това да мечтая,

то е е по-силно от това да те харесвам,

то е по-силно от всички чувства,

просто искам да ти кажа че те обичам...

Тогава само можех да мечтая да чуя тези думи от него, а днес мога да кажа че той направи най-прекрасното за мен обяснение. И до днес съм щастлива че сме заедно Публикувано изображение

:yanim::down::sobbing: Страхотно Е...

Специално аз трябва да надскоча себе си, за да го кажа, а това е доста трудно.

Аз пък мисля, че "обичам те" често се използва, но рядко е наистина толкова истинско колкото трябва да бъде. Някой хора казват "обичам те" без да влагат кои знае какви чувства. Пък и повечето хора предпочитат да чуят "обичам те" дори дълбоко в себе си да знят, че не е точно така. Доста егоистично нещо е любовта в някой аспекти...

Доста егоистично нещо е любовта в някой аспекти...

А и не само Любовта. Егоизмът е заложен във всеки един човек.. и единствено от нас самите зависи дали той ще се прояви ;)

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Доста егоистично нещо е любовта в някой аспекти...

Хм.

Когато има егоизъм - това не е любов.

Любовта е даване. Без изчисляване на ползи и загуби.

Щастливи сме когато другия е щастлив.

Без ревност, гордост или зависимост.

Хм.

Не знам. Мисля, че както всичко вече в този свят и любовта се е размила като понятие.

За любов не мога да говоря. Нямам опита и най-вече желанието. В момент на "замръзяване" на чувствата съм.

Най-прекрасното чувство на света - да си влюбен!

Събира всичко на едно място ... щастието, настроението и всичко

от което имаш нужда, за да се почувстваш жив! ОБИЧАМ ТЕ ...

Обичам очите ти, обичам устните ти ...

обожавам те! Обичам те, а нима има нещо по-прекрасно от любов?

Публикувано изображение

Хм.

Такава е Божествената Любов.

Такава е детската любов.Само дава...

Такава е и любовта на животните, привързани към човека.

Но нашата любов е егоистична...любовта на мъж към жена, или на жена към мъж.Има зависимост...има и гордост, и мъничко ревност...

Несъвършенна, необходима.

Аз казвам трудно "Обичам те",но го показвам честичко,което бих искала да прави и моето момче за мен. А какво е нужно за да почувстваш,че обичаш.......много малко.Аз усещам принадлежност,спокойствие когато съм около него,болка когато го няма.......

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.