Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Случаят Петрохан

Featured Replies

Цитат
Случаят се превърна във феномен заради силно разделеното политически общество. Името на кмета беше спусъкът - едните с настървение приписват всички грехове на една от партиите; другите с ярост се нахвърлят върху всяка дума на властта и настана какафония. Плюс неадекватните изяви на полиция и прокуратура и балонът се наду до пръсване. Политика+убийства+секта=перфектен взрив.
Преди няколко месеца имаше пак тройно убийство + самоубийство - дядо, баба и внук. Половината от разследващите тук не са и чули за него.

💯

Цитат

Бащата на Алекс е бил наречен пияница? Много мило, а той така го брани тоя Калушев.

Другият баща, на Ники, разбира се, че носи отговорност. Оттегля пълномощното за пътуване на детето, грабва го и готово. Ама щял да му се сърди, ами добре. Сега щеше да е жив.

На децата не трябва да се угажда за неща, които те не не разбират и нямат нужния житейски опит, за да разбират.

И аз, като бях малка, на 8 години (нашите тогава решиха да тръгна на училище)исках да уча в училището за деца с увреден слух в София, но нашите не ми разрешиха, защото съм била малка и не мога сама да се оправям в общежитието. Сърдих се, но не задълго. Все пак 8 години по - късно вече учех там.☺️

Цитат

Един от първите трима убити от месеци е казвал, че не издържа повече на този начин на живот. Може Калушев да ги е натискал за още по-мръсни поръчки.
Според мен Калушев ги убива, пали хижата да затрие доказателства срещу него и бяга с децата. Може би осъзнава, след дълго пресмятане на вариантите, че жив няма да излезе от тази ситуация, убива младите и гърми себе си.
Може би тримата мъже да са искали да се оттеглят от Калушев. Не знам кой от всички, или всички от месеци са се подготвяли и са прехвърляли сметки към други банки.

И това е вариант.🤔

• Отговори 336
  • Прегледи 12,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какъв случай? Официалната версия ще е убийство и самоубийство с елементи на религиозна и сексуална основа. До десетина дни ще спре да се говори за него. Животът продължава. Какво мислим ние няма никак

• Е, не. Жени, коли, риболов... Ама докато ям хахахаахахаах

• "Случаят Петрохан"... Има хора, немалко при това, които се чувстват истински живи  само когато четат (за), слушат (за), гледат (за), обсъждат такива (или подобни) случаи.   

Публикувани изображения

Цитат

Ох, само техните деца са хиперактивни, имат истерични кризи и какво ли не. Познавам семейства с деца с разни увреждания и състояния, някои нелечими и много тежки, всички познаваме. Трудно им е, голяма мъка, ангажимент и денонощно отдаване и притеснение, ама си гледат децата. Познавам жена със силно увреден, абсолютно неконтактен син, сама заряза град и всичко и отпраши към едно село да живее почти като отшелница, ама е с него. Няма системна и адекватна грижа за такива деца в България, още по-малко за родителите им. И пак не съм чула някой, освен тия тука, да си е дал детето на... Лама. И колко точно са били болни и проблемни тия деца, които говорят и общуват, и са посещавали училище и спокойно си ходят по гмуркания и пещери с добрия чичо, който в някои случаи се е представял и за татко. Дотук само т.нар. Валери е признал, че е бил тръгнал "по лош път", вероятно наркотици, щото за мен поне само това оправдава такава отчаяна мярка. Всичко друго са оправдания просто, хиперактивен бил, не знам какъв, та го дадох на група луди. 

👍

преди 9 минути, nusho73 написа:

Оле Боже мой, още една луда! Прерожденци? Завист? Тая е за сериозен преглед при психиатър!:no-no:

преди 20 минути, Anneliese написа:

Случаят се превърна във феномен заради силно разделеното политически общество.

Този автор всъщност е политизиран. Как да не е феномен? Шест трупа! А той пише, че заради политическото разделение, иначе а-а-а-а няма нищо... Този е доста извратен.

ФЕНОМЕН Е. НЯМАМЕ ДРУГ ТАКЪВ ФЕНОМЕН!

Цитат

Андреевa рaзкaзa и кaк Кaлушев е срещнaл Никoлaй. Пo думите мaйкaтa нa мoмчетo, кoятo се пoяви пo NOVA преди дни, и Кaлушев сa били нa курс пo хипнoзa. Тaм тя рaзкaзaлa нa Лaмa Ивo, че синът й имaл спoмени oт oтминaли живoти.

Тая е омайвал един куп побъркани и лековерни жени. Да се пита човек къде са бащите на тия деца, бабите, дядовците....................

На психолозите и психиатрите в България ще им се отвори много работа.

Кой знае колко жени в България са с ню ейдж възгледи................

Цитат

Много е модерно вече да си освободен, много демократичен, да разбираш всички, дори желаещите мъже да гледат от добро сърце чужди деца, иначе си долен хомофоб.

Точно по такъв начин се нормализира педофилията!!! Било модерно!!!:vomit::vomit::vomit:

Цитат

България и Мексико нямат споразумение за екстрадиция. Ще го върнат друг път.

По-нагоре няколко пъти се коментира, че ако бащата си бил оттеглил съгласието, щели да му върнат детето. Вие сериозно ли? От Мексико? 😀

Затова на ламата му е трябвал правист. Затова е избрал Мексико.

Цитат
Големи приятели са били Макулев и Калушев, няма що. Ти му поверяваш детето си, те ти говорят зад гърба, че си пияница.

👍

Цитат
Доста махленски и клюкарски език са имали тия извисени лами, иначе само дзогчен, терми и дхарма, само леко да оплюем някой.

👍

Цитат
В момента по жълтите медии като ПИК се върти статия с показания на мистериозното момче(вече мъж), което живее в полите на София - 31 годишен Валери. Потвърждава, че са имали сексуална връзка, била дискретна. Бил е непълнолетен. Когато се прибрал от Мексико и вече нямали явно излишни пари да плащат на Ламата, са го заличили от сайтове, форуми и т.н., изключили са го от комуната.

Към тая статия обаче... има прикрепена снимка на будистка фигурка с няколко фалосни фигурки, които са в сажди и са уж снимани на Петрохан.

Чакам и нетолкова жълтите медии и официални източници да потвърдят тези неща.
Иначе аз лично не разбирам защо толкова наивно някои хора смятат, че педофилският елемент звучи неправдоподобен....

Цитат

Това, че някой гуру вярва че интимните преживявания с деца са ок, не го прави морално за обществото. Това, че има различни култове и секти, не значи че трябва да ги приемаме.
Съмнения за педофилия са съвсем основателни в случая, и може би тепърва ще излизат данни. Като вземеш едно дете за "отглеждане" на 11 години в затворена среда е много лесно го убедиш, че това е нормално и хубаво.
Тоест в класически смисъл не е имало насилване, по-скоро нормализиране на отношения, които се считат от обществото за аморални.

👍

Цитат

Точно! Само се чудя дали на оня зомбирания и спокойния ще му просветне, когато види интервюто или и сега не! А що се отнася до Ламата - ей го колко струва! Истински благородник и божи човек - оплюва бащата на нечие дете пред друго дете! Алелуя, ом или каквото там се казва в будизма!

Няма да му просветне. Пак ще си хвали ламата. Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали!!!!

Цитат

Из фейса се въртят и невероятни хвалби от майка на дете, записано в Космос. След прочетеното от нея за нейните деца оставам с впечатлението, че никъде другаде децата не учат и наполовина на това, което усвояват там. Оплакването е, че има проверка, което нарушила учебния процес. Не знам какво точно иска жената, но без проверка в този случай не виждам как можеше да се мине.

Проблемите на ню ейджърите.:popcorn2:

Цитат

Познавам хора, покрай мой бивши познати, от друг кръг, наподобяващ секта, и ще кажа, че ако имаше скрити камери, когато си говорят „учителите” и не се превъзнасят и стремят да ползват сложни думички, че последователите им биха били изумени как звучат - даже меко казано махленски, при разговор помежду си.
На моменти дори цинични и арогантни. Няма да се учудя и тук да било същото.

Духовности...............:popcorn2:

Цитат
Най после: "Има следствена тайна, има неща, които до този момент не могат да се изнасят като информация. Това е един изключително тежък случай за разследване, тъй като версиите могат да бъдат доста. По тях трябва да се работи много обстойно, за да се излезе с един резултат, който да удовлетвори всички и да се разкрие обективната истина по случая", обясни заместник-вътрешният министър.

Ей Боже, амин!
Ако някой това го беше казал на 2 февруари, щяхме да си спестим милиони знаци писмен текст и часове дрънкане по подкасти и телевизии да спорим и да се обясняваме! Пуста политика, пусто приказване на кило...

👍

Цитат

Днес един психиатър каза как са решили проблема в Америка с психозата от идващите извънземни, че колкото са убеждавали хората все не вярвали, накрая "признали", че са дошли и те са ги унищожили.

👍

Цитат

Мисля, че изобщо не вниквате в нещата или не искате.
Никой тук не говори за стандартните пед***лски схеми (ако изобщо могат да се нарекът така). Очевидно Калушев не е задявал малки момченца в нета и не ги е прикотквал по училища и градинки.
Доколкото става ясно, той е провеждал някакви лагери и учения с деца, като някои са били "избирани" да останат с него. И вече с тях в някакъв момент е осъществявал по-дълбока душевна връзка и сексуални отношения.

👍

Цитат

Не е с един поглед, кметът е бил поемно лице, разпознал е телата. поне така твърди.  Въпросът е, доколко е достоверен този негов разказ. Съгласна съм ,че има хора, склонни да доукрасяват, когато им се обърне внимание от журналисти.

В Гинци много обичат медийното внимание.:popcorn2:

Цитат

Стана вече психиделично тука...Не било доказано, че са педофили. Ми не е, затова на официалната пресконференция не обявиха, че са. Ма кучетата, ма стрелбата, ма кой кого убил... Ми четете - и за ваджраяна, и за Кастанеда. Кастанеда конкретно беше хит 90-те в БГ. И аз съм го чела. И Землемория беше хит 90-те - Роук е от поредицата. Ламата е формиран тогава - бил е тийн. И два куршума при самоубийство са възможни. И радост от решението в контекста на вярванията е обяснима.  Всичко се подрежда логично и обяснимо, само мотивацията е необяснима за хора с нормално мислене. Но ние съдим света през призмата на собственото си възприятие за него и в този смисъл Ламата е прав: всичко е относително. Това, че повечето хора намират мотивите им за абсурдни, не означава че от тяхна гледна точка също са безсмислени. Неведоми са пътищата на човешкия ум - красиви и сияйни и мрачни и перверзни - зависи от погледа на наблюдателя какво вижда. То и тук е така - едни виждат извисени души, жертва на престъпен заговор, а други - долни педофили и чудовища. Ето затова присъдата трябва да се основава на факти, доказани по съответния ред и нито една нормална държава не позволява тълпата да решава под влияние на страсти и емоции.

Уха, съвсем същото като със сциентологията. Вие знаете ли, че основателят на сектата е писал научнофантастични романи за Космос и извънземни, преди да си основе сектата? Е, не е станал най - известният автор на такава литература............. Но религиозните му идеи са до едни от книгите му.

Знаете ли коя е голямата тайна на сциентологията? Извънземните! И не само. Тия си имат алтернативна история за създаването на света и Земята, която е страшно изчанчена. Включва вулкан, извънземни, и не помня какво още. По - недоумяващо не бях гледала!

А историята за скандала за Том Круз и Кейти и дъщеря им Сури е отвратителна............ Докато траяло сватбеното тържество, бебето било заключено в.........банята! Оставили го там само, Лия Ремини случайно го е намерила и е алармирала властите! И знаете ли защо детето е било оставено само, въпреки, че е било няколкомесечно? Защото от сектата са вярвали, че Сури е била "избрана", била е важна, била следващият лидер на сектата. Не само това, но и вярвали, че децата от малки си помнят предишните животи и могат сами да се оправят, ако бъдат оставени сами. Тоест няма проблем да заключиш няколкомесечното си момиченце в банята и тоалетната. То знае и няма да отваря врати и да пипа препарати.................. Останах като гръмната!

Цитат

Понеже имам бая професионален и житейски опит, тези два факта са съвсем обясними: в нашата мила татковина, съставена от "братовчеди" е много важно кой кого познава. Калушев по произход е "аристократ", независимо че заниманията му са асоциални, родителите му принадлежат към социален кръг с дългодишни връзки. Най-вероятно са представени на Сандов като свои хора и много сигурни и добри момчета, на които да се удари едно рамо в богоугодните дела. Не забравяйте, че другият е адвокат, има състуденти или приятели, работещи или с връзки МВР, гаранти за доброто момче и да му свършим една работа. Всички сме го правили и го правим и почти винаги наистина няма проблеми. Само че има, толерантността на обществото ни към т.нар. "влияние" се оказва рисковано, както се видя. Но самите ние сме си виновни - допускаме и толерираме този модел на решаване на лични въпроси.

👍

Цитат
Проверяват "Космос". Ето и логореята на една от супер майките там. Нейните деца обаче са живи. Само казвам де.

Пост на една  майка.   

Ekaterina Borisova

Този пост ще бъде дълъг.
Аз съм една от онези майки, които са записали децата си в Частно училище “Космос” в с. Осоица. Днес училището се проверява от  МОН, Агенция за закрила на детето, утре се изсипват и още институции. В това проблем няма, има сигнал, има проверки.
Но днес сутринта децата е трябвало да чакат в бусовете доста време, докато дойде полиция и изгони псевдо-журналистите, които са стояли на входа и са се опитвали да снимат и децата - нещо, което противоречи на всички закони и наредби за закрила на детето. И всичко това благодарение на политици, които си правят предизборна кампания и журналисти, които отдавна са спрели да мислят, четат и въобще да се развиват.

Ако случайно някой нормален журналист прочете това, ще съм благодарна да се свърже с мен или друг от родителите, записали децата си в това училище, за да получи адекватна информация, а не да се пишат измишльотини.

Да, аз съм един от онези лоши родители, които не държат децата им да зубрят наизуст и да мразят ученето, а искат да могат да мислят, да разбират и да им е интересно. Ужас, знам.
Толкова съм пропаднала, че съм ги пратила в училище, в което учат едновременно по МОН и по Cambridge. Очевидно съм се объркала сериозно в живота.
Първокласникът ми, за съжаление, събира и изважда четирицифрени числа с преминаване (и не, това не е математическо училище), чете гладко на български и на английски, знае какво са дроби и може да умножава до 5. Освен това има някаква безполезна представа за Римската, Монголската и Византийската империи, плете, бродира, засажда зеленчуци, диша чист въздух всеки ден и яде храна, приготвена на място. Пълен провал като възпитание.
Освен безценните уроци по ЧО на МОН, детето има и часове по Science, в които се правят реални експерименти и опити. Тотално съм го лишила от възможността да оцветява работни листчета и да попълва учебни тетрадки, в които за отговорите на въпросите трябва да си ”представи” експеримента с картофа или солта. Даже има базови познания по статистика – което вече граничи с опасна интелектуална дейност.

По-голямото ми дете пък работи спокойно с Canva, Word и Excel, опитва се да програмира само с помощта на ChatGPT, участва в училищен проект за построяване на метеорологична станция в село Осоица, която излъчва данни в реално време за целия регион, участва в конкурс на БАН, посещава научни институции и се занимава с проекти, вместо да стои по цял ден в TikTok. Очевидно съм го съсипала.

И всичко описано по-горе се случва заради училището и неговия екип. Аз не се занимавам с тяхното академично развитие кой знае колко – не защото не ми пука, а защото работя, опитвам се да въртя частен бизнес и да оцелявам в тази държава, чинно плащайки си всички данъци и осигуровки на служителите. И въпреки това децата ми не са „зомбирани“, а любопитни. Явно нещо в  “сектата” не сме го направили както трябва.

На последния Science Fair, в който участвах като родител-доброволец, присъстваха съвсем случайни “сектантски” организации като Националният природонаучен музей при БАН, Институтът за гората към БАН, Физическият факултет и Геолого-географският факултет на Софийския университет, катедра „Органичен синтез“ към ХТМУ, както и MindHub, ScienceMeUp, DNK – Детски научен клас, Фондация „Красива наука“ и др. Децата говориха с учени, гледаха демонстрации по физика, химия, екология, електроника, програмиране и зелена енергия. Никакви ритуали, никакви тайни символи – само наука. Колко разочароващо за любителите на теориите на конспирациите. Да, и Иво Калушев и екипът му бяха там. Изнесоха много интересна презентация/филм за подводните пещери в Мексико, отговориха на всички въпроси на децата, обядваха и си тръгнаха.
И за протокола: в училището няма медитации, вероучение, йога или каквито и да било „духовни практики“, или както г-н Слави Трифонов писа: “естествена психотерапия”. На децата никога не са предлагани мистични лагери, курсове или нещо подобно.

Та да – явно това да искаме децата ни да знаят, да мислят, да задават въпроси, да могат да прилагат наученото на практика и да учат с удоволствие, а не със страх и зубрене, ни прави “сектанти”.
Ако някой си познае “журналистите” от снимките, моля да си ги прибере.

Цитат

Ники би следвало все пак да е завършил училище, защото без 10 клас не можеш да вземеш книжка а и разрешително за бойно оръжие на неграмотен незнам как се издава. Ако не е имал диплома за поне 10 клас а притежава бойно оръжие - яки връзки.

👍

Цитат
Оръжията на Калушевите. Извинете, ако е пускано назад. Да, имали са и "картечен пистолет", и "пушка помпа" наред с разни по-обикновени пушки. Как им е минала регистрацията в Монтана за ден, това е... меко казано скандално за мен.

https://glasove.com/komentari/breakingbg-kalushev-poluchil-razre … ti-i-pushki-pompi

Айде, сега и полицията на Монтана ще цъфне по медиите и ще има да се обяснява.:yanim:

преди 3 часа, lebel написа:

Анче (@Anneliese), имаме нова тема по случая. С истинската истина.

Намирам постовете на Anneliese, за компресирана информация и добър информационен файл без коментар. Чудя се от къде ще се намери Истинска истина в другата тема, като всички четем само което ни дадат. В интервю дори бившият прокурор Кокинов каза на журналиста, че знае същото, което и другия- това от медиите. 

преди 3 часа, Търсещ истини написа:

Намирам постовете на Anneliese, за компресирана информация и добър информационен файл без коментар. Чудя се от къде ще се намери Истинска истина в другата тема, като всички четем само което ни дадат. В интервю дори бившият прокурор Кокинов каза на журналиста, че знае същото, което и другия- това от медиите. 

Имам неясни подозрения, че на някои им се дава (ако трябва да използвам този глагол) допълнително, но точно те биха били най-мълчаливи. На други не им се дава допълнително, но им говорят... и спират да им говорят по темата само когато някой (от призваните, но неизбрани) попита (тия другите) - чуваш ли гласове... спират, за да посъветват гостоприемника си - кажи не, кажи не... А трети имат постоянна двустранна връзка с кораба майка и направо им се спуска.

Но кога, откъде и как ще се появи (прояви, ни зашемети и прочее) тая еманация на истината (ако ми бъде позволено да се изразя така) - истинската истина, не бих дръзнал даже да прогнозирам, при тоя виртуален фраш от изявени криминолози, психолози, политолози, уфолози, социални антрополози... и вся остальная... рать, форумного разлива. А и да се появи, дали ще я позная... мисля, че не, знам си тавана.

Цитат
Намирам за голям проблем у нас свободата на вероизповеданията. На практика, държавата е с вързани ръце.
Май няма и легална дефиниция на секта и масово се регистрират разни течения, учения.
Сещам се и за едни разклонения на Бялото братство. Уж е Дънов, но май не е баш Дънов. Всички си мислим, че Бялото братство е безобидно, чисто учение. Но попаднах на книжле, издадено от Бейнса Дуно, в което се твърди, че са лекции на Дънов. И вътре прочетох да не се женят, да не ходят на лекар, а да се самолекуват с билки, разни такива. Има млади хора, отделили се в общности, в които раждането в домашни условия става модерно,  но иначе ползват модерната техника.  Дори и в този форум има тема за някакъв житен режим, свързан с гладуване.
Едно от християнските  разклонения не приема кръвопреливане, не почитат празници... А кръвопреливането е животоспасяващо.
И всичко това, държавата не може да го контролира, няма законодателни способи. Мисля, че там се корени големият проблем.

👍

Цитат

Тази жена с джиповете просто беше написала прощално слово за починал приятел и споменаването на колите беше нещо като евентуално последно "виждане" с него. Обаче го подхванаха конспираторите и отиде коня в реката.

Така беше, четох го, явно и тя е от сектата, личи си по начина на сбогуване.

Цитат

Така накратко от изложението - на морето са били от 27 до 31.
С тях е било момичето. На връщане са го оставили на домашния адрес. Разпитана е.

Обявени са за издирване без Алекс защото бащата е отказал.

Имат още записи - иззети са пет камери, една от фасадата, една от стена срещу задния вход, от дърво на двора и две от дървета на дървета по пътя за хижата.
Гледали сме кадри от болднатата. Имат камери от пътя към хижата, дано и със записите всичко е ок и да не затвори случая с тия джипове. Според мен нямат записи на самоубийството, иначе щяха вече да са го затворили.

Запитване до Старлинк ги е пратило към Враца.

Цитат

Цитат
Най-вероятно до 3 са били живи - ГДБОП е направило запитване до Фейсбук. Дали са им инфо, че стихотворението Борба е публикувано на 1-ви  в 16,07, а последното влизане е било в 9,00 часа на 03.02.

Цитат

Мисля, че това изслушване трябва да затвори всички теории на конспирацията как са убити от мафията.

Намерените оръжия до убитите в Петрохан са регистрирани на тяхно име:
"Около лицата са намерени следните вещи: един брой огнестрелно оръжие Хеклер и Кох с 13 броя боеприпаси към него и пълнител в цевта, един пистолет Glock и една пушка с една гилза в нея"

👍

Цитат

Данните за сексуални практики са секретни.
Явно нищо няма да кажат И днес
Сарафов ще излезе прав, че  е сериал т.е. чакаме поредната серия и Совите не са това, което са

👍

Цитат

Впечатляващ егоцентризъм. Поизчакал е все пак ден два (минимум) преди да изпълни уговореното и е видял реакциите на хората.

👍

Цитат
Шефа на ДАНС за двата сигнала на бабата и дядото на Леон - има наказателно производство срещу длъжностно лице заемащо висока длъжност по случая.

👍

преди 12 минути, Anneliese написа:

Така беше, четох го, явно и тя е от сектата, личи си по начина на сбогуване.

👍

Е и? Какво? Не мога да те гръмна с твоето оръжие ли?

Що си врете носа, дето не ви е работа?

Каквото трябва да знаете, ще ви ср каже. Другото е за по равните

Цитат

Още деца е имало. При проверката на ДАЗД на място не са открили Леон, но са заварили оше 2 деца на 13г. - единия бил с пълнолетния си брат (Алекс), другото с декларация от родителите.
Явно е било ваканция и като се обадили на родителите, те им вдигнали скандал, че ходили там по време на ваканции и било с тяхно разрешение.
Става въпрос за юни 2024.

Цитат
Проверка на терен в хижа "Петрохан" преди месеци, оглавявана от началника на полицията в Годеч, двама униформени, представител на общината и служители от отдел "Закрила на детето" се натъкнали на още две 13-годишни деца. Това съобщи директорът на Държавната агенция за закрила на детето Теодора Иванова по време на изслушването в Народното събрание.

https://dnes.dir.bg/politika/oshte-dve-13-godishni-detsa-sa-zhiv … tanovila-proverka

Цитат

Цялото нещо е изключително тъжно
И стига с това, ще нямало педофилия. " Дискретна" сексуална връзка и ревност и изместване от по-малко момче си е педофилия. За мащаба предстои да се уточни, само ламата за лична употреба или нещо повече

👍

Цитат

За това пише самия Калушев във будисткия форум. Че при него има дете, което е тулку.

Майко мила...

Цитат

Темата е толкова безпрецедентна, защото засяга много неща: недоверие в институциите, неспособност на институциите, гадни политически фигури (Сарафов), убийство на непълнолетен, родителско нвглижиране, свързано със злоупотреба с родителски права (отказ от съдействие), съмнения за злоупотреба с политически контакти, съмнителни религиозни практики, съмнения за сексуална злоупотреба, съмнения за контрол на образователни институции, за придобиване на оръжие, неясно финансиране и съмнения за политическо използване на момента.

👍

Цитат

Аз не знам какво ви потриса честно казано.
Пълно е с кофти родители.
Преди време моя колежка ни зарязваше малолетната си дъщеря да я "гледаме" аз и моя съквартирантка в ранните ни 20 години.
Ние себе си още не можехме да гледаме какво остава пък чуждо дете.
В последствие се оказа, че майката ходи по мъже докато детето беше зарязано при нас.
Когато успяхме да информираме бащата, той си прибра детето и подаде молба за развод.

Цитат

Леле мале, за първото не бях чувала. Пълен ужас!!!:no-no:

Анче... не знам защо имам натрапчиво усещане (без разбира се да стигам до ОКР... поне се надявам), че истинската истина не те докосва по никакъв начин. И знам, че не е моя работа, но се чувствам некак разочарован.

преди 28 минути, Anneliese написа:

Леле мале, за първото не бях чувала. Пълен ужас!!!:no-no:

Спри да пишеш постове един след друг. Един ден - един пост в темата.

Редактирано от badr (преглед на промените)

Цитат

👍

Цитат

Това е спин офф-ът на Туин Пийкс - "Психиатрична лечебница".

👍

Цитат

Медитирали са по цели нощи - "Докато ходиш, трябва да осъзнаваш, че ходиш, ако ядеш, трябва да осъзнаваш, че ядеш.... Светът, който виждаме е проекция, той не е истински."
Питат за оръжията - само за респект били, мхм, и един мармот завива шоколада.

:no-no:

Цитат

По БТВ сега казаха, че Алекс не е посещавал училище от 5 януари. Когато разбрали, че е изчезнал в училището са нанесени отсъствия със задна дата. Става въпрос за коментираното училище "Космос". Коя институция очакваме в този случай да работи и кой да подаде сигнал към нея след като в училището очевидно са получавали пари, за деца, които не посещават учебните занятия, но това се е прикривало.

Трябва строг контрол над всички училища - държавни, и частни!!!!

Кой докладва доброто момиче? 
Кой сърцето моминско разби? 
Две сълзи, две сълзи колебливо се сляха 
по моминското нежно лице. (х2)

...

(пее се върху мелодията, ритъма и хармонията на "Кой разплака доброто момиче")

преди 6 минути, lebel написа:

Кой докладва доброто момиче? 
Кой сърцето моминско разби? 
Две сълзи, две сълзи колебливо се сляха 
по моминското нежно лице. (х2)

...

(пее се върху мелодията, ритъма и хармонията на "Кой разплака доброто момиче")

АЗ!

преди 59 минути, NewRedDragon написа:

Стига с тия цитати от сурат тефтера, а!

Не е ли по- добре да четем това, което бихме написали сами?

Или имаш да кажеш нещо различно?
Че кажи го. Който иска ще игнорира другото. Аз бих чел друго мнение, имам предвид твое, различно от Фейса.

току-що, Търсещ истини написа:

Не е ли по- добре да четем това, което бихме написали сами?

Или имаш да кажеш нещо различно?
Че кажи го. Който иска ще игнорира другото. Аз бих чел друго мнение, имам предвид твое, различно от Фейса.

Чуждо мнение не ме интерсува. Тядко казвам, какво знам безплатно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.