Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък искате за Коледа?

Featured Replies

Аз искам Дядо Коледа да ме заведе, да видя ей това чудо. :yanim:

• Отговори 178
  • Прегледи 50,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам малко, но от сърце..

• Е т'фа искам за Коледа : Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

• Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Зна

За Коледа аз не искам много, ще го карам скромно..една екскурзийка до Скандинавите, в това число Финландия и ако може и на някоя финска метъл група на концерт да ида (докато съм там) ще е идеално :yanim:

Както се пее в една песен...

I dont want a lot for Christmas

There's just one thing I need

I don't care about presents

Underneath the christmas tree

I just want you for my own

More than you could ever know

Make my wish come true...

All I want for christmas

Is you...

За Коледа искам едно момиче да бъде до мен, нищо друго не искам... :yanim:

За Коледа искам едно момиче да бъде до мен, нищо друго не искам... :clap:

УСПЕХ, ще стискам палци :rolleyes: пожелавам ти го от сърце

Fifa: ... и цяло мазе с ракия!

backata,а може ли аз да дойда в мазето? :)

Между другото-познаваш ли Полин Горанов?

То хубаво ще се включиш, ама на фона на тия играчи да не останеш само в публиката Публикувано изображение

Да съм казал нещо за физически контакт ;) И да ти кажа честно по-добре е да си в публиката отколкото в шоуто!

tigertron златен си, явно тази НГ наистина ще получа това, което искам от мнооооооооу зими (вместо това получавам парфюми, пуловери и плюшки ;) ) :ph34r::speak::gift:

Рамала - абе ще те ритам бе човек, ако ми провалиш доставката на подаръка. :rolleyes:

Не бой се ще оправим работата Публикувано изображение

едно ферари .. може и да не е червено, може даже и ферари да не е ... ама да върви!! :) И на магаренце ще се радвам ... само покрив да има!! :)

Дядо Коледа, аз пак ще ти пиша, щото не мога да се сдържааааааааааам. Слушай какво, виждам напоследък, че имам големи шансове да си получа подаръка, за който ти писах...виж какво ще направиш там...ИСКАМ ГОООООООООООО. И ако и тази Коледа ме оставиш без подарък, ще кажа на всички кой си и откъде си и как си вършиш работата. ;) Айде остани си с добро, а аз ако се сетя пак нещо ще ти пиша.

Дядо Коледа, аз пак ще ти пиша, щото не мога да се сдържааааааааааам. Слушай какво, виждам напоследък, че имам големи шансове да си получа подаръка, за който ти писах...виж какво ще направиш там...ИСКАМ ГОООООООООООО. И ако и тази Коледа ме оставиш без подарък, ще кажа на всички кой си и откъде си и как си вършиш работата. :wors: Айде остани си с добро, а аз ако се сетя пак нещо ще ти пиша.

:wors::lol6: :lol6:

Това ме разби! Публикувано изображение

И аз помислих за друг подарък и реших - искам печалба от тотото, за да водя на екскурзия приятели ;)

Само едно искам, че ми е най-скъпо да съм здрав както и всички познати да ги споходи същата участ друго не ми трябва!

Искам да стана водещ на ММ Публикувано изображение

За какво ти е.. давай на новата телевизия - The Voice :yanim: Щи вдигна рейтинга, обещавам Публикувано изображение

• 1 година по-късно...

Айде бре, къде са ви желанията? Стареца, ще взема да ви пропусне тази година.

Скъпи Дядо Коледа,

Аз искам същото, което исках и миналата година. Прилагам ти писмото си от тогава. Тогава не ми изпълни желанието, което ти носи черна точка. Тази година се постарай повече. Знам, че и аз не бях послушна, но и непослушните заслужават пдарък!

Скъпи Дядо Коледа ,

Знам, че тази година не бях от най-послушните. И двамата знаем какво имам предвид. Знаеш, че аз съм добро дете, но и на най-добрите понякога се случва да сбъркат. Но съм на мнение, че щом имам смелост да си призная грешките и да ги поправя, заслужавам и аз подарък.

Ще бъда трогната, ако ми донесеш за подарък нова работа с четири цифрена заплата, може и в друг град - знаеш, че за мен това не е проблем. Донеси ми успех и късмет, и здраве, за да мога да направя всичко, което и двамата искаме.

Благодаря ти!

Поздрави!

Искренно твоя: КаКа Ти

somewhere of the highway to hell,

01.12.2006г.

25.12.2007г.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Многоуважаеми дядо Мраз (аз му се моля на него,щото съм от по-старото поколение Публикувано изображение ),

Аз съм скромен и няма да искам кой знае какво. Единственото ми желание е да ударя суперджакпота от Еврофутбол-а.Вече толкова години опитвам,ама все не става... Публикувано изображение Затова,ако може,остави ми под елхата списък с мачовете от идущия уикенд(те в Англия си играят постоянно,не признават коледи-моледи),и ако може с точни резултати.

Айде моля ти се!

Твой приятел:

Данчо

Публикувано изображение

Скъпи Дядо Коледа,

още си чакам Поршето от миналата година... От DHL казаха, че са го спряли някъде при Канада. Тази година те моля, за Снежанка, ти знаеш. :P

П.П. Бях много послушен.

Искрено твой: Николайчо

Аз искам здраве за мен семейството и приятелите ми! (единственото нещо което напоследък е в оскъдица)

Дядо ви Коледа в момента запива с дадо ви Мраз. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.