Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли религия, която да поставя жената наравно с мъжа

Featured Replies

преди 10 минути, Anzhel Dimitrov написа:

и това което си написал - се отнася единствено за теб .

виж бебчото... - чудесно е, когато написаното слово оставя непроменима следа. И ще остане.

Виж "креаторката" и няколкото други - всички са вкопчени в първия инстинктивен отговор - това се отнася само до теб. Аз съм си ок, всички сте щастливи и доволни, всички се радвате и сте уверени и удовлетворени... И отново с готови клишета, приготвени именно за "такива моменти" - "искам си театъра, щото за мен той (вече) е живот(а) " .

Бог няма как да е толкова пропаднал, че да служи на сакатите за патерички. Така са и "висшите същества", огнените йоги, ангелите хранители, вечности някакви, добрини, кукли на конци, гласове на ДНК, революциите, злото...  и останалите крадени клишенца. Всичко това, всъщност трябва да е обикновено богохулство, защото всеки сакат поставя себе си на първо място и не го интересува кое, какво и как ще ползва за патеричките си. 

Така и става - всеки върти в главата си неговото си... без оглед какво е "извън нея". Но удавника не може да се упреква, че влачи и спасителя си към дъното - просто той агонизира и не знае какво прави, докато се филмира колко е спасен, колко е духовен, колко е свиш и възвишен, колко е важен или нужен.

• Отговори 332
  • Прегледи 27,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Едно от доказателствата, жената пали шамаша, шабатната свещ. Документа,който показах по-горе се нарича ктуба. Това е задължителният брачен договор, който се сключва и който гарантира изцяло правата на

• Не се изказвай неподготвен, цървул.   Нямах никакво съмнение,че ако, някой се опита да отговори,това ще си ти. 🥰 Брачната церемония при нас минава през три етапа. Толкова  е

• Ти си функционален неграмотник. Първо- не можеш да разбереш какво пишеш, затова правиш ялови опити да се измъкнеш, като се изпърдиш шумно: Второто е,че си силно ограничен на тема езици и затова

Публикувани изображения

преди 13 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Виж се какво си написал , и това което си написал - се отнася единствено за теб . 

Аз имам разочарования но , депресията мина . Тъгувам за отминалите дни , но си спомням с радост за тях . 

Всичко е суета и гонене на вятъра - относно удоволствията , докато не започнеш да получаваш удоволствие от това да зарадваш някой или ,когато друг се радва . В този контекст - ти най вероятно още гониш вятъра , като се успокояваш обиждайки някого , това го казвам защото си неспокоен и не можеш да получаваш удоволствие от това когато други получават удоволствие ( но това е присъщо на тези , които са се отдалечили от Бога )  . 

Жалка не , но трагична като трагичен Шекспиров персонаж . Всички тук във форумът сме на сцената наречена ,, човешки живот " 

Какво можеш да очакваш от един плевел. А в момента това е ролята която играе.

преди 9 минути, _ramus_ написа:

виж бебчото... - чудесно е, когато написаното слово оставя непроменима следа. И ще остане.

Виж "креаторката" и няколкото други - всички са вкопчени в първия инстинктивен отговор - това се отнася само до теб. Аз съм си ок, всички сте щастливи и доволни, всички се радвате и сте уверени и удовлетворени... И отново с готови клишета, приготвени именно за "такива моменти" - "искам си театъра, щото за мен той (вече) е живот(а) " .

Бог няма как да е толкова пропаднал, че да служи на сакатите за патерички. Така са и "висшите същества", огнените йоги, ангелите хранители, вечности някакви, добрини, кукли на конци, гласове на ДНК, революциите, злото...  и останалите крадени клишенца. Всичко това, всъщност трябва да е обикновено богохулство, защото всеки сакат поставя себе си на първо място и не го интересува кое, какво и как ще ползва за патеричките си. 

Така и става - всеки върти в главата си неговото си... без оглед какво е "извън нея". Но удавника не може да се упреква, че влачи и спасителя си към дъното - просто той агонизира и не знае какво прави, докато се филмира колко е спасен, колко е духовен, колко е свиш и възвишен, колко е важен или нужен.

Съжалявам да ти кажа , но ти - нито си спасител , нито - другите сме удавници . 

преди 1 минута, Theros написа:

Какво можеш да очакваш от един плевел. А в момента това е ролята която играе.

Може да няма увереност в думите си и да е прочел от някъде , ,, по - добре ,ужасен пример отколкото ужасно предупреждение " . Може би му е начин да се чувства полезен като се изявява на психолог - анализатор и хроникьор . Иначе пък става за хроникьор , и аз отдавна го разглеждам като такъв . Просто ролята му ( на @_ramus_ )  че понякога го считам като събеседник . 

То пък , градина без плевели - ще е райската . 

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Може да няма увереност в думите си и да е прочел от някъде , ,, по - добре ,ужасен пример отколкото ужасно предупреждение " . Може би му е начин да се чувства полезен като се изявява на психолог - анализатор и хроникьор . Иначе пък става за хроникьор , и аз отдавна го разглеждам като такъв . Просто ролята му ( на @_ramus_ )  че понякога го считам като събеседник . 

То пък , градина без плевели - ще е райската . 

тъжно е - да се изгубиш сред филма си. :) 

Бебчовци, не съм ви спасител, нито ме интересува ролята. Това са си някъде сред вашите филми, никой няма нищо общо с тях. И да ми плащат няма да го направя - имам си принципи в това, а и личен опит в него.

Що първо не се разберете кой къде ще ходи - че единия ще скача по някакви сфери, докато другия има филм за "вечност" някаква си, дето пенсията му била от "добрини" и щото му се счупили сношенията и отношенията с някои си. Кво става с филмите - като се скупчите около общ дразнител, сичко е в дуети или трио... Обаче като опре до приказките, роличките и геройчетата... и батака почва. 

Що така бе - уж бог, уж владици, уж исусовци, троици... уж сте добри, харни, мирни, сигурни - пък разнобой върви? :) Детински работи, дето и деца вече не останаха да си играят. Просто е остатък и инерция от "вашето детство", дето не го оставяте да си върви. 

Счупените хора са работа и отговорност на други - служби и професии, не е нито на КАЛДАТА, нито на рамус или на филанкишиев. 

Нищо от горните думички не беше написано за вас... Съвсем нищо - по съвсем естествени и разбираеми причини за всеки компетентен и опитен в тия работи. Ваши са само реакциите и това има значение. За който трябваше ще го прочете. За който не - е без значение. За който се проектира в него - остава реагирането, щото написаното е така съставено че точно това цели.

Свърши времето на свободното театро и зрители не останаха. Останахте само едни на други да си играете, дори и помежду си сте си омръзнали и няма каквато и да е "сходимост". Останаха и само повторилките и монолозите, дето да приличат на "общуване". Но такова няма - само имитациите останаха. 

Магията на театрото вече мина и подмина - всичко е до време. Всеки един от нас - също. Глупостите за "чистите помисли" и огнени йоги, управители или владици... за жени, деца, семейства, отвъдни или божествени щуротийски клишенца ... нямат стойност вече. Нямат дори и за вас - няма резонанси, няма споделяния, няма никой... И това не е от сега и чудесно се забелязва. Просто не ви отърва, а и някои вкопчени не могат да спрат пиесата, или мястото. Тия, дето можеха - си биха шута да се пробват другаде.

преди 15 минути, _ramus_ написа:

тъжно е - да се изгубиш сред филма си. :) 

Бебчовци, не съм ви спасител, нито ме интересува ролята. Това са си някъде сред вашите филми, никой няма нищо общо с тях. 

Що първо не се разберете кой къде ще ходи - че единия ще скача по някакви сфери, докато другия има филм за "вечност" някаква си, дето пенсията му била от "добрини" и щото му се счупили сношенията и отношенията с някои си. Кво става с филмите - като се скупчите около общ дразнител, сичко е в дуети или трио... Обаче като опре до приказките, роличките и геройчетата... и батака почва. 

Що така бе - уж бог, уж владици, уж исусовци, троици... уж сте добри, харни, мирни, сигурни - пък разнобой върви? :) Детински работи, дето и деца вече не останаха да си играят. Просто е остатък и инерция от "вашето детство", дето не го оставяте да си върви. 

Счупените хора са работа и отговорност на други - служби и професии, не е нито на КАЛДАТА, нито на рамус или на филанкишиев. 

Нищо от горните думички не беше написано за вас... Съвсем нищо - по съвсем естествени и разбираеми причини за всеки компетентен и опитен в тия работи. Ваши са само реакциите и това има значение. За който трябваше ще го прочете. За който не - е без значение. За който се проектира в него - остава реагирането, щото написаното е така съставено че точно това цели.

Свърши времето на свободното театро и зрители не останаха. Останахте само едни на други да си играете, дори и помежду си сте си омръзнали и няма каквато и да е "сходимост". Останаха и само повторилките и монолозите, дето да приличат на "общуване". Но такова няма - само имитациите останаха. 

Магията на театрото вече мина и подмина - всичко е до време. Всеки един от нас - също. Глупостите за "чистите помисли" и огнени йоги, управители или владици... за жени, деца, семейства, отвъдни или божествени щуротийски клишенца ... нямат стойност вече. Нямат дори и за вас - няма резонанси, няма споделяния, няма никой... И това не е от сега и чудесно се забелязва. Просто не ви отърва, а и някои вкопчени не могат да спрат пиесата, или мястото. Тия, дето можеха - си биха шута да се пробват другаде.

Брей , това за да ги пишеш такива , яко се засягаш . 

преди 6 часа, Theros написа:

по-жалка

Няма по в жал!

На теб може да ти е жал за рамусчуглу, но това не се отнася за други. Считай го за безнадежден случай!

преди 8 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Да . Защото се влюбих пак в една бивша , която пък не иска да живее в Дупница , и май трябва да ходя до Варна . Пък ще видим как ще се развият нещата , защото ако аз съм само част от миналото и, и безвъзвратно  изгубен за настоящето и бъдещето и - то не ми се захваща да опознавам нови , защото е късно за ново начало а и не искам .

Аз не търся допълнение в живота си тук , защо съм сигурен че споменатата от горния абзац не е и чувала за този форум .

Интересна идея , но не мога да се включа защото , на сегашния етап смятам че е по - добре с мащеха отколкото сам . А относно рекламата на задгробния живот - не е възможно да я спра.

Можеше , докато не се появиха племенниците . До тогава и помагах . 

В този форум хората търсят отговори и утвърждения на неутвърдените отговори . Затова аз съм тук с рекламите си за задгробния живот , и постигането на по - добър такъв .

Не знам кой от какво и дали се отвращават . Но отвращението е вид грях .

А, не е късно за ново начало! "Затънал" си в скръб. Това е по-голям грях дори от отвращението!!!

Принципно аз съм си допълнил живота, но това изобщо не е свързано с жените или мъжете. Свързано е с една моя детска мечта. Естествено това е за сметка на моите близки хора. 

(Мисля, че написах вид трактат по отношение на лукавия, но няма как да споделя въпросното мое откровение, защото е опасно за психиката на другите.)

Това което мога да споделя е, че с вяра в Бог, то може да се срази всякакъв съблазън идваща от лукавия. Образно, мислите на човек не трябва да са свързани със задгробния му живот! = Достатъчно е да помни, че благодарение на мъртвите е някой в този живот и, или да продължи надграждането на техните мечти, или да изгради своя детска мечта "добре забравена" в изминалия си живот. Какво от това, че ще умреш на чуждо място различно от родното си?! 

Тук както си съзрял всички са се устремили към съвършенството. Това мен не ме вълнува, т.е. кой към съвършен живот след смъртта си, кой в съвършени знания за Бог, кой в каква ли не област от познанието въобще. Това е суетата!!! По презумпция човек е суетен! 

...

Във форума не може да намериш отговори, а решения. ;) Готови при това!

По отношение на религиите: Има доволно официални такива. Затова и съм скептичен към твоята, т.е. тя си е твоя лично и ти върши работа, но не е приложима за други! Да, тя е съставна част от човек, но не следвайки нея те прави удовлетворен и праведен. 

Целите на религиите е да помага на човек в трудни момент, т.е. свързани са с упокоя на душата! 

Отделно това, не атеистите са проблем, а безверниците!!! Те не проумяват вярата, все нещо друго им пречи и все се борят и борят, за да докажат, че те са значими в този свят! Те не знаят какво е праведен живот, е, разпознават неправилния, но това е поради догматичния им начин на мислене, който е пряко свързан с техните страхове, т.е. те или техни близки да не прибегнат към въпросния неправилен живот. => По своята същност са лишени от силен дух или нямат изграден авторитет в децата си, т.е. децата им след определен момент забравят за съществуването им. -> Е, на това вече може да се изкаже, че е жалко!!! Уви!!! 

Образно, на такива хора трябва да се помага в този живот!!! Да им се вдъхне поне малко вяра и се възнасят спокойно и им се упокои душата им.  Амин

п.п. Упокой душата си и ще възкръснеш в този свят. Амин

преди 8 часа, _ramus_ написа:

Бебчо, ти си примерът как фалша си го превърнал в показен натруфен филм, в който си се издокарал като главен герой. Увереност и удовлетворение - вече се начетохме толкова години на тия помпозни уверения. По някаква ли случайност точно едни и същи душици напирате с нея и уверявате монитора пред себе си колко сте "уверени и удовлетворени"... във вашия си филм. Но писанията, бебчо "говорят" за обратното, говорят за фалш, за "наужким", говорят за вкопчване и афирмации.

Няма никакво значение на кого, какъв е филма - на единия е един, на другия е друг, на третия - трети... и т.н. Ти искаш да фиксираш зрителите си във фабулата на филма си, защото проекциите ти са именно сред него. Но хората, които разбират от "такова кино" гледат всичко това като "продукция", като режисура, следят детайлите, играта, сценария... защото разбират от всичко това, като дори и самите те са били "режисьори" и герои на същото...

По същия начин професионален музикант следи концерта по много други параметри и линии, за разлика от обикновения чувствен зрител - именно защото в него вече има и нещо много друго.

Така е и за професионалния танцьор или балетист, така е за художника, когато гледа картината на друг като него и сам рисува свои, но не виртуални... а е учил и работил години наред, намерил е своя техника, прекарал е години и хиляди часове в изследване, експерименти със светлина и сенки, с цветове, бои, стилове...

Бих се усмихнал, бебчо, но усмивката в случая не ме изразява. Цялата работа е един малко тъжен многогодишен парад от сенки... и ако си мислиш че описвам себе си... то е защото си част от този парад, при това с естествена ГЛАВНА РОЛЯ в него.

Жалко е... сенките понеже карат на инерция... много късно разбират че вече не са "в човешкия свят"... И да - в момента не мога да се усмихна, а няма такъв емотикон, който да ме изрази. И защото въобще няма как да стане с емотикони... и затова го изразявам със слово.

Дали душата ми е тъмна, бебчо? Дали "светът ми бил черен"... не знам. Може да е, може и да не е - но точно това ти не можеш да го напишеш  И двамата знаем защо и заради кое. 

Заблудата е сложна работа и само неграмотниците и невежите деца са с ясната идея че "тяхното е "истинскоТО". Може би... някога ще го израснеш, а може би не, но това си е само твой проблем.

И защо си мислиш, че другите искат да бъдат на твоето място, в позицията, която ти си достигнал? Но пък ти го искаш и се вижда какво ти причинява това владеещо те желание. И да, в него има нещо нечисто, неуважително към човека отсреща, без значение кой и какъв е той; опит да бъде смачкан и сринат психически или ако не това, поне да бъде компрометиран пред другите. С първото почти нямаш шанс. С второто успяваш, но какво от това.

преди 26 минути, Theros написа:

И защо си мислиш, че другите искат да бъдат на твоето място, в позицията, която ти си достигнал? Но пък ти го искаш и се вижда какво ти причинява това владеещо те желание. И да, в него има нещо нечисто, неуважително към човека отсреща, без значение кой и какъв е той; опит да бъде смачкан и сринат психически или ако не това, поне да бъде компрометиран пред другите. С първото почти нямаш шанс. С второто успяваш, но какво от това.

Непрекъснатия стремеж да унижава другите, му носи удовлетворение. Колко е жалко, че има хора като него, които намират някакво измамно щастие в опитите си да принизяват другите хора.

преди 7 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Брей , това за да ги пишеш такива , яко се засягаш . 

Лъжи, увъртания, противоречия, ... и фантазии за някакви други, компетентни, които да му разберат писанията.  Това е рамус.

преди 2 часа, Theros написа:

С второто успяваш, но какво от това.

Защо ли?! = Щото ти е "слаб ангела"!!! ;) 

преди 2 часа, Solly написа:

Колко е жалко

Не го съжалявай! Съхрани жалейката за своите близки! 

Принципно той не си е изградил вярванията си по нормален начин. От там и основния му проблем, т.е. не признава пред себе си, че всеки с различно мислене е гнусен! = Натяга се и се изтъква, че е привърженик на Гностицизъма. Таратанци! -> Към такива трябва да си безмилостен!!! 

Аз казах!

Сладурчетааа ! :) 

и тримцата се изходихте подобаващо и съвсем по профилите си. Точно вие тримцата... Всъщност има и друг, но дори той е по-хитър от вас, а и в него не е напрегнат толкова личния нарцис...

преди 11 часа, _ramus_ написа:

Ваши са само реакциите и това има значение. 

За който трябваше ще го прочете. За който не - е без значение. 

За който се проектира в него - остава реагирането, щото написаното е така съставено че точно това цели.

Не виждате ли как другите четат? Дори сливенският алкохолен академик си трайка и гледа сеира . :)  Самички, сладурчета. Все сте "унижени, принизени"... а бакшиша пък привидя рамус колко бил "засегнат". :) И понеже всеки си прекарва случващото се през своята си защитна призма, вкопчен в съня си, той си описва сам как става това. 

В този смисъл въобще не ви идва връзката , че уж разпознавате рамус колко ви унижавал... обаче Унизени няма. Уж рамус обиждал, обаче Обидени няма... Ми какъв е проблемът тогава - тоя скапан рамус, дето воюва, обижда, принизява и унижава бедните деца, които иначе са герои и духовни спасители и вестители - всеки на своята приказка.

Бебчото е активен още от раничко и бърза, щото войната в главицата му е в активна фаза.  :) Даже разиграва как рамус "искал духовните дечица да са на неговото място"... А и докато все още е налице инерцията от сходимостта пред общия дразнител и не е почнал разнобоя. Милите те, носителите на духовното, дето се забавлявали и "водили диалог"... по темите. :lol6:

Палячото пак увърта и лъже. Никой тук не се чувства унизен, но пък защо всичко, което може да не се извърти по удобен начин, за да продължи нескончаемият цирк. И чии реакции всъщност се повтарят? 

Това не го пиша на рамус. А той да си отговаря каквото иска - все ще си е същата отегчителна тирада както винаги.

преди 27 минути, Theros написа:

Никой тук не се чувства унизен

Ми даааа - точно в това е веселото, докато мрънкате за да си мляскате залъгалките.

преди 1 час, _ramus_ написа:

уж разпознавате рамус колко ви унижавал... обаче Унизени няма. Уж рамус обиждал, обаче Обидени няма... Ми какъв е проблемът тогава

:) Да си малък - както и да е. Да си малък и смотан - ок. Но когато си малък смотаняк, който се раздува да си играе на сънища колко е велик - тогава идва веселото, с "вижте ме колко съм умен, добър, голям, важен и велик, докато съм малък и смотан".

А толкова напират да са чути, видени, забелязани, прочетени... докато иначе са "над нещата".

Религията е като конска каруца, т.е. зависи къде ще впрегнеш конете. Друг е въпроса кой ще дърпа юздата. 

Мнозина впрягат конете от към неправилната страна и после що не вървяла каруцата. :) 

Образно: Религията трябва да е пред мъжа и жената, а те след нея! 

Семейства които имат различни верски разбирания рано или късно се разтрогват, затова и двамата трябва да изповядват еднаква вяра!

Аз казах!

За унисекс религии, сещам се за религията на илюминатите. Религия която насърчава хората независимо от пола сами да си измислят свои религии основани на идеите на гностицизма. За ролята на жените, като исторически пример се посочва Хипатия от Александрия, която била велик магистър на тайното гностическо общество на илюминатите. С уговорката, че източник е сайтът armageddonconspiracy.co.uk в който се застъпва тезата, че илюминатите са съществували много преди времето на Адам Вайсхаупт и Гьоте. Като цяло маргинална религия, която е насочена към отхвърляне на авраамическите религии на вярата в полза на гностицизма и отхвърляне на философията на материалистичната наука в полза на онтологичната математика. Религия, която по мое мнение е отворена към атеисти, за разлика от авраамическите религии на вярата и масонството, което ме подсеща, че в масонството има мъжки ложи, които доминират, има отделни смесени ложи, има и някакви маргинални женски ложи, което навежда на мисълта, че масонството не е съвсем отворено за жените. Иначе защо ще има отделни мъжки, смесени и женски ложи? Масонството уж не било религия, а се занимава с религии и не допуска атеисти защото имало изискване да се вярва в библейския Господ Бог. От една страна масоните изискват вяра в библейския Господ Бог, от друга страна най-безсрамно и демонстративно са подменили вярата на авраамическите религии с някаква тяхна измишльотина за някакъв Велик архитект. Странна работа.

Една любопитна статия по темата за жените и религиите: https://illuminationis.com/венера/

на 21.02.2025 г. в 20:17, kaldata_user написа:

За унисекс религии, сещам се за религията на илюминатите. Религия която насърчава хората независимо от пола сами да си измислят свои религии основани на идеите на гностицизма. За ролята на жените, като исторически пример се посочва Хипатия от Александрия, която била велик магистър на тайното гностическо общество на илюминатите. С уговорката, че източник е сайтът armageddonconspiracy.co.uk в който се застъпва тезата, че илюминатите са съществували много преди времето на Адам Вайсхаупт и Гьоте. Като цяло маргинална религия, която е насочена към отхвърляне на авраамическите религии на вярата в полза на гностицизма и отхвърляне на философията на материалистичната наука в полза на онтологичната математика. Религия, която по мое мнение е отворена към атеисти, за разлика от авраамическите религии на вярата и масонството, което ме подсеща, че в масонството има мъжки ложи, които доминират, има отделни смесени ложи, има и някакви маргинални женски ложи, което навежда на мисълта, че масонството не е съвсем отворено за жените. Иначе защо ще има отделни мъжки, смесени и женски ложи? Масонството уж не било религия, а се занимава с религии и не допуска атеисти защото имало изискване да се вярва в библейския Господ Бог. От една страна масоните изискват вяра в библейския Господ Бог, от друга страна най-безсрамно и демонстративно са подменили вярата на авраамическите религии с някаква тяхна измишльотина за някакъв Велик архитект. Странна работа.

Една любопитна статия по темата за жените и религиите: https://illuminationis.com/венера/

И считаш, че отлъчени от Католицизма бивши йезуити без масоните е съвременната религия за равенство в половете ли? :) 

Назови поне една жена из масонската ложа! :) Повечето са в "Роял-клубове"! :)  Е, има и заблудени = метреси!!! :)  

8523192_711af.gif

• 4 месеца по-късно...
преди 58 минути, Banesc54 написа:

няма как да е на равно

мъжът е в пъти по умен и силен

жените са първосигнални

да има ядене и  дрънкулки  герданчета 

Не е така , защото в някои отношения са по - ценни от мъжете . Но като цяло , мъжът и жената в последно време са с равни възможности , като изключим ,че възпитанието на децата се проверява на жените и поради тази причина забавят развитието си малко , с около 2 години , особено ако им се налага да отглеждат децата сами .

Поради това ,че са попаднали на тъп нещастник .

преди 3 минути, Anzhel Dimitrov написа:

мъжът и жената в последно време са с равни възможности ,

не са  с равни  възможности 

това е политическата заблуда на джендерството 

работата на жената е да ражда и да се занимава с къщна работа

не да шофира и да ходи на  работа примерно да е милиционерка

преди 4 минути, Banesc54 написа:

работата на жената е да ражда и да се занимава с къщна работа

ми да - тя майка ти е точно така... Само дето ще те отрови заради котките и саксиите с цветя. Иначе що да шофира полицейска кола ... :) 

преди 4 минути, _ramus_ написа:

ми да - тя майка ти е точно така... Само дето ще те отрови заради котките и саксиите с цветя. Иначе що да шофира полицейска кола ... :) 

няма котки

аз имам котки

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.