Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Библията - въпроси, отговори, тълкувания

Featured Replies

Написана от хора за хора (наивни при това)!

Стеела моят духовен учител Йеова , чрез когото си контактувам чрез автоматично писане, ми каза, че само моралните заповеди са истински, а разликите между всички свещени книги са били под влиянието на Сатана.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 134,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чули сте, че е било казано: "Обичай ближния си, а мрази неприятеля си". Но Аз ви казвам: Обичайте неприятелите си и молете се за тия, които ви гонят; за да бъдете чада на вашия Отец, Който е н

• Сестро, Докато търсиш в Библията, къде Исус е казаи - Аз съм Бог! - би ли ни запознала, според Исляма - Аллах една личнист ли е или Елохим - по своята същност съдържа в ли в себе си повече от една л

• мерси,Бог да ти дава само добро и да те възнагради за труда,амин! Много ми беше приятно да прочета хадисите. Мене обаче Християнството много ме засяга,защото съм била християнка Противно на по

Публикувани изображения

Стеела моят духовен учител Йеова , чрез когото си контактувам чрез автоматично писане, ми каза, че само моралните заповеди са истински, а разликите между всички свещени книги са били под влиянието на Сатана.

Че то яхова е именно сатана. :baby: Не случайно яхова екзекутира Исус Христос, тъй като е ПРОТИВ Него. :gift:

как може един убиец, пакослив дух да ти е 'Духовен Учител'?.. ohmy.gif

Че то яхова е именно сатана. :) Не случайно яхова екзекутира Исус Христос, тъй като е ПРОТИВ Него. ;)

как може един убиец, пакослив дух да ти е 'Духовен Учител'?.. ohmy.gif

Кой ти пълни главата с тези глупости? И ти си зомбиран яко, жалко! Йехова е един от аспектите на Бог - както Христос е друг. Без Йехова, Христос не би се появил на Земята, защото именно той е дарителя на формите, а каква форма се иска само за Христовия дух, а? Всъщност Йехова е Светия Дух на православните. Гностиците го наричат още София. Знаеш ли коя е майката на Исус - коя е Мария? И стига сте бръщолевили глупости за Сатана, като не сте наясно и за него! Чувал ли си за Ариман?

А между другото различните религии имат точно това за цел - да отвличат хората от истинските прозрения на ума, да подклаждат вечни раздори, да няма мир между хората.

Със сигурност ако има второ слизане на Христос, той ще помете всички религии, а с тях - всички окови на съзнанието!!!

Кой ти пълни главата с тези глупости? И ти си зомбиран яко, жалко! Йехова е един от аспектите на Бог - както Христос е друг. Без Йехова, Христос не би се появил на Земята, защото именно той е дарителя на формите, а каква форма се иска само за Христовия дух, а? Всъщност Йехова е Светия Дух на православните. Гностиците го наричат още София. Знаеш ли коя е майката на Исус - коя е Мария? И стига сте бръщолевили глупости за Сатана, като не сте наясно и за него! Чувал ли си за Ариман?

А между другото различните религии имат точно това за цел - да отвличат хората от истинските прозрения на ума, да подклаждат вечни раздори, да няма мир между хората.

Със сигурност ако има второ слизане на Христос, той ще помете всички религии, а с тях - всички окови на съзнанието!!!

Скъпа ми, Мата-джи,

яхве и алла са причина днес в КАЛИюга религиите да са АСУРИЧЕСКИ, т.нар. КРЪВНИ, а асурите са ведически демони. Т.е. днешните абрахамски религии са ПСЕВДОрелигии, т.е. НЕ ВОДЯТ КЪМ БОГА. cool.gif

И то си личи по това как са сеотнесли с гуруто им Исус Христос, както и след като са го екзекутирали.

БОГ НЕ ИСКА КЪРВАВИ ЖЕРТОВПРИНУШЕНИЯ.

Ако смяташ, че това е 'глупост', продължавай да илюзорстваш от Майа ще си станеш Маха-Майа. :P

Не виждаш ли, че ГЛАВНИЯ въпрос в т.нар. 'ристенството' е ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ ЯХВЕ, като асоцииран с Исус Христос?..

Прочети ми полседната публикация за да видиш пък, връзката на яхве с луцифер, те не са едни и демонични субординации.

....между другото, ти се досещаш, но не съм ти споменавал, че египетските 'богове' са СЪщО ДЕМОНИ и не трудно да видиш ПРЯКАТА ВРЪЗКА с ведическия пантеон от ДЕВИ, а аз постоянно те наричам с това щО Е ОРИГИНАЛ на египетското. Т.е аз те наричам с ДЕВИческото, не -с демоничното, което ползваш за ник... cool.gif

ПОМНИ; ДЕМОНИТЕ МНОГО УСПЕШНО КОПИРАТ БОГ, НО ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ЗАБАТАЧВАНЕ В МАТРИЦАТА, не -ОСВОБОЖДАВАНЕТО ОТ НЕЯ. А забатачването става именно с кръвно-семенни 'религии'. Кръвта е 'водата' с която се засажда ново семе в матрицата. Или още РЕ-ин КАРНЕ. Карне е 'месо' на всички латински езици.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Първо, гледам НЕ СИ убедена В ТОВА, КОЕТО ПРИКАЗВАШ... :P Второ, не забравяй, че ИСУС ХРИСТОС Е УСМИРИТЕЛ НА ДЕМОНИТЕ-АБРАХАМСКИТЕ РЕЛИГИИ.

Така, че не бъдем зомбирани, както казваш ;) от днешните крясъци от всчики страни за СЪщНОСТТА на Исус Христос. ИМЕННО ДЕМОНИТЕ се занимават с Него. Истинския религиозния човек знае КОЙ Е ИСУС ХРИСТОС и в какъв контекст е поставен ЗА СЕМИТИТЕ, които ти казах, че са ВЕДАически АСУРИ! cool.gif

Не забравяй, че асурите са под влияние на Сатурн в края и на Марс-в началото. Зрящите знаят . ;)

А ти знаеш ли какво изобразява подписа ти - луна и слънце в едно...

А ти знаеш ли какво изобразява подписа ти - луна и слънце в едно...

Какво?.. :go ahead:

Юра моят духовен учител Йеова ми каза, че Сатана може да говори и от негово име, моят духовен учител не е този от Библията. Той ми обясни, че те добрите богове искат всички народи да живеем в мир и разбирателство, да няма различни религии и богове,да живеем в един обединен духовен свят без омраза и войни разбра ли? Това навсякъде го обяснявам. Маат благодаря за защитата, моят духовен учител Йеова винаги ми благодари, че защитавам името му и аз също му благодаря за благодарността. Тъй че, нашите отношения са съвсем приятелски. Той ми съветва винаги да не се карам и да не споря, аз сега в момента само обяснявам , не се карам и не искам да имам отрицателни черти. А когато

някой се опитва да се скара с мен, просто да излизам от мястото или от стаята и да не му обръщам внимание. Ето от това най-много му повярвах оттогава му повярвах , че е от добрите богове. Той ми обясни, че когато се намесва Сатана и от негово име да е ние ставаме нервни и агресивни, много лоши.

Юра моят духовен учител Йеова ми каза, че Сатана може да говори и от негово име, моят духовен учител не е този от Библията.

Явно не искаш да приемеш реалността, че яхова е ЗЪЛ демон, който изтребва всички неевреи априори и наказва непослушащи заповедите му. нееври.

Ти си фантазираш, скъпа.

biggrin.gif

=яхова се асоциира със злото. Ако имаш аспирации към доброто= просто смени 'бога'. Ако можеш да приемеш реалността, де... cool.gif

you are barking on a wrong maypole! cool.gif

Юра никой не може да обясни духовните работи. Още повече съвременната наука и съвременната медицина нямат право да казват че си фантазирам,или съм луда,или съм шизофреничка и т.н. защото не могат да обяснят все още

загадъчните неща,мистиката и окултизма. Тъй че никой няма право да казва на другия човек какъв е разбрахте ли.

Защото никой не може да обясни мистериите.

Юра никой не може да обясни духовните работи.

Личи си, че четеш семитски източници за Бог. Семитите НИКОГА не са познавали Бога, ти семит(ка) ли си?.. cool.gif

Не може да се обсъжда "Библия"като цяло, защото тя е съставена от множество разнокалибрени работи с окултна насоченост, които са използвани от юдеите, християните и мохамеданите като основа на техните религии. Но има Стар и Нов завет, всеки от които се състои от множество други книги, всяка с различна тежест и обективност на отражение на Истината. Като отделим книгата Битие, която е с космогонична насоченост и отразява етапи от най-древната история на човечеството, останалите книги на Стария завет са конюнктурни и отразяват духовните постижения и прозрения на различни представители на окултгната практика в съответните райони и време. Едва ли някой познаващ основите на окултизма или духовната наука се съмнява, че всички религии са отражение на вече съществуващи окултни постижения и прозрения, както и на информация, дадена от по-горни източници, но в различна степен деформирана и избледняла, че и съзнателно преиначена, както стои въпросът с църковната философия на християнството особено.

Редактирано от avuso (преглед на промените)

Не може да се обсъжда "Библия"като цяло, защото тя е съставена от множество разнокалибрени работи с окултна насоченост, които са използвани от юдеите, християните и мохамеданите като основа на техните религии. Но има Стар и Нов завет, всеки от които се състои от множество други книги, всяка с различна тежест и обективност на отражение на Истината. Като отделим книгата Битие, която е с космогонична насоченост и отразява етапи от най-древната история на човечеството, останалите книги на Стария завет са конюнктурни и отразяват духовните постижения и прозрения на различни представители на окултгната практика в съответните райони и време. Едва ли някой познаващ основите на окултизма или духовната наука се съмнява, че всички религии са отражение на вече съществуващи окултни постижения и прозрения, както и на информация, дадена от по-горни източници, но в различна степен деформирана и избледняла, че и съзнателно преиначена, както стои въпросът с църковната философия на християнството особено.

Юра никой не може да каже дали Иеова е Сатана. Защото никой не познава все още окултизма и мистиката. Аз също не претендирам че разговарям с добрите богове. Но винаги гледам да правя добро на хората , а точно това се опитвам да обяснявам , че щом правиш добро значи е от добрите богове, а щом правиш лошо значи е от Сатана. Той Сатана е много умен и хитър и може да говори и от името на Иеова.

Юра никой не може да каже дали Иеова е Сатана.

.....не, не бих приел твоя отговор за верен, защото тази твоя теза е пак пример за т.нар. ' семитско сатурниянство', за което говоря cool.gif ... :

http://u-ra.blogspot.com/2008/09/blog-post_18.html

Нека всеки да каже какво мисли за Библията и дали вярва във всичко написано в нея.

Дали според вас всичко което е трябвало да влезе в Библията е влязло или е написано само най-угодното за онова време?Обективна ли е тя или субективна?

Според мен стадото така се води.....със умишлено насочване на вниманието към едната страна на въпроса.....

Това е въпросът и темата , не дърпайте чергата към себеси а отговорете на питането , ако имате собствено мнение а не займствано

от други книги и учения ....

Автора попита "Дали според вас всичко което е трябвало да влезе в Библията е влязло или е написано само най-угодното за онова време?"

На този въпрос а и не само на него може да се отговори само с "да" или "не" всичко друго е глупости......

Това е въпросът и темата , не дърпайте чергата към себеси а отговорете на питането , ако имате собствено мнение а не займствано

от други книги и учения ....

Автора попита "Дали според вас всичко което е трябвало да влезе в Библията е влязло или е написано само най-угодното за онова време?"

На този въпрос а и не само на него може да се отговори само с "да" или "не" всичко друго е глупости......

А какво е трябвало да влезе в Библията? (Извинявам се за тъпия въпрос. :ph34r: ) Тук е трудно да се отговори само с "да" или "не".

Според мен Старият завет си е чисто и просто история на евреите - 90%. Само в Битие, гл.1 - 11 има нещо за сътворението. Но това е моето виждане. Може би не мога да стигна до по-дълбоките нива на Библията. Затова ми е доста трудно да чета и възприемам доста от старозаветните писания. Според католиците и православните, Библията не бива да се тълкува от неподготвени хора (миряните). Ето мнението на Св. Игнатий Брянчанинов по този въпрос:

Не дръзвай сам да тълкуваш Евангелието и останалите книги на Свещеното Писание. Писанието, изречено от светите пророци и апостоли, не е изречено произволно, но по внушение на Светия Дух (II Петр. 1:21). Нима не е безумство да го тълкуваш произволно? ...Писанията на светите отци са изцяло съставени по внушение или под влиянието на Светия Дух. Чудно съгласие има у тях, чудно помазание! Който се ръководи от тях, без всяко съмнение има за ръководител Светия Дух. >>>

тук

Аз обаче не мога да възприема тази позиция, още повече, че нямам никакво доверие на някои от хората, имащи право да ми тълкуват Светото писание.

Често съм си задавала въпроса защо точно историята на евреите и тяхното виждане за мирозданието са се наложили, а не например на народите, които са живяли около тях, като шумери, вавилонци, халдеи, гърци, римляни и др. Предполагам, че причината за това е налагането на християнството - Новия завет, който има за основа Стария. Ако се беше наложил Митра,

то тогава за основа щеше да бъде може би древноперсийскят поглед за сътворението и Бог? :)

Чел съм, че в Новия Завет са влезли четири от около петнадесетина (ако не и повече) съществуващи по време на съставянето и евангелия, избрани до голяма степен съвсем случайно, без да е правен някакъв съзнателен подбор.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Често съм си задавала въпроса защо точно историята на евреите и тяхното виждане за мирозданието са се наложили, а не например на народите, които са живяли около тях, като шумери, вавилонци, халдеи, гърци, римляни и др. Предполагам, че причината за това е налагането на християнството - Новия завет, който има за основа Стария. Ако се беше наложил Митра,

то тогава за основа щеше да бъде може би древноперсийскят поглед за сътворението и Бог? :shock11:

Правилната дума изпозлва- "НАЛОЖИЛИ". Само, че не страдателен залог "СА СЕ", а-деятелен залог- СА НАЛОЖЕНИ от КОНКРЕТНИ империи и персони. cool.gif

Защо?... =ми Християнството, което познаваш от 3 век след христа, е РИМСКО-РАВНИСКО, т.е. само по себе си подскава защо 'се е наложило'.

http://u-ra.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

...'наложило се" е с С ЦЕЛ СВЕТСКА ВЛАСТ. cool.gif А гърци, шумери, вавилонци, т.нат. да не мислиш, че НЕ УЧАСТВАТ в христянската доктрина? ohmy.gif ... Кое ти два основание да мислиш, че не участват, но- окрадени и прииначени?.. :)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
В Библията е не е влизало нищо.Библията е написана от хора, вдъхновени от Бога.Самата Бибжлия казва за себе си, че е боговдъхновена.С други думи, Божие Слово.Библията е послание от Бог, към хората.Тя разкрива причинно-следствените връзки действащи в нашия свят и техния Създател, Бог.Нещо повече, Библията ни приканва към лично общение и познаване на този Бог, като Истинен, Жив и Реален.Библията не е книга ограничена във времето.Тя се занимава с фундаменталните въпроси на битието.Кои сме ние, откъде идваме, какво правим тук, накъде отиваме.На всички тези въпроси има отговори в Библията.Въпросите за живота и смъртта са били актуални преди няколко хиляди години, актуални са и днес.От таз гледна точка, Библията е актуална книга, защото тя се занимава с тези въпроси.Няма и не е имало време, когато тези въпроси не са били на дневен ред.Твърдението за най-угодното е много слабо.Защото Библията не е продукт на хората.Аз лично вярвам на всички написано в тази книга.Не разборам много неща, но не мога да ги отрека на тази база.Ще дойде време, ще ги разбера.Когато повярвах, нищо не ми беше ясно.След 17 г. мога да кажа, че имам повече светлина.И искам още.Знам, че ще я получа.И ще я споделя с вас, ако и вие искате.

Радвам се че мога да прочета този коментар за Божието Слово! Искайте и ще ви се даде! Търсете и ще намерите! Хлопайте и ще ви се отвори!

Привет!

Имам въпросче, относно Светото писание...

Как така, щом (Бог) отрича кръвосмешението, децата на Ной отново размножават човешкия вид? И те, като цяло, са за да възобновят човешкия вид (както и животните - по едно мъжко и едно женско). :cheers:

Поздрави!

Ной е имал трима сина Сим Хам и Яфет и те са имали всеки един своя собствена съпруга, която не е имала родствена връзка с тях. Извинявам се че се намесвам, но мисля че няма да се обидите!

Тогава... Какво значи, че са умряли Адам и Ева? Нали е смешничко да виждаме в лицето на Адам и Ева конкретни персони? Но ако не са персони, какво значи смърт за тях? И какво отношение има това към нас?

Смъртта на Адам и Ева се изразява в три области в Дух душа и тяло. В Духа те умират в способността си да общуват и разбират Бога. В душа те загубват мястото си в Рая, а в тялото започва процеса на тление който и до днес довежда хората до гроба. Идването на Исус и делото на Кръста води до възстановяване на човека, който Го приема, също в трите области. В Духа /който се новоражда/, човек започва да контактува с Бога, в душата възвръща мястото си при Бога, а в тяло получава обещание за ново нетленно възкресенско такова. Чрез Адам и Ева ние се раждаме без надежда за живот, а чрез приемането на Исус имаме надежда за вечен живот! Не ми се сърдете че се намесвам! Ако съм Ви засегнал, моля за извинение!

Да си припомним какво беше жива вода. Ако имаш смъртоносни рани- първо те трябва да се наръсят с мъртва вода. После се пие жива вода.

И понеже съвременния човек не е жив, преди да пие жива вода сигурно раните му трябва с мъртва вода да се напръскат. Бе изобщо... Как ще се справим без Сивия вълк- не е ясно.

Впрочем, какво за вас е първата смърт и какво е втората (споменати в Библията) ?

Позволявам си внимателно да се намеся без да обидя някого и да се опитам да дам кратък отговор на въпроса. Първата смърт е на тялото което е тленно и отива в пръстта, а втората е смъртта на Духа след второто възкресение и съда на великия Бял престол. Откр. 20:11.

Леле, леле... чета и не вярвам на монитора си?!

Какви каши, какво нещо!

Моят духовен учител Йовчо днес ми каза по видеозона (просто така контактува с мен) да си мия зъбите сутрин и вечер.

Някой беше писал за Бог и беше казал, че Исус като бил казал: "Божия храм е в самите вас!",

видиш ли и бог е там. Е, ама няма как бог да е и собствения си храм. Съвсем отделно същество е,

чието образи подобие имаме всички ние, съответно образ и подобие от богове и при другите така наречени

раси, което пак е твърде неточно... та хайде, народи, сега малко или много посмесващи се.

Ъм и дядо Ной може да е взел синовете и снахите си, ама после всчики са били братчеди, та от де са се взели жените или мъжете за внуците и внучките на Ной!? Пак четете разказа за Ной твърде локално.

Това е смешно. Такива разкази имат огромна част от народите по света и то без дори да знаят какво е евреин или халдеец.

Айде мислете малко, знам че е трудно, но опитвайте. Има смисъл.

А най ми харесваха категоричните констатации, кой какво имал предвид и къде бил членувал...

Машината на времето е пусната по сергиите ми се струва, та всички са толкоз категорични.

И подозирам, че тука има-няма 80-90% от пишещите не са прочели (подчертавам прочели, което е доста различно от простото чели) Библия, Нов Завет, Коран, някоя Свещена книга на египтяни, маи, африкански племена, веди и прочее.

Знам че преводите са трудни за набавяне и повечето дори в оригинал е трудно да бъдат разчетени, та камо ли прочетени.

Там във всичките пише за едно и също нещо: същества, дошли от небето и създали хората и живота по принцип.

Айде отворете малко тия пусти очи и погледнете щого Космос ни чака. Не че сме му притрябвали с тия дразги още

по съседски в нашия си блок, ама карай. Поне отвън гледат тупурдия.

Не е толкова трудно.

Затворете тези щуротии, преведени, недопреведени, редактирани по усмотрение на поредния зомбиран монах или ходжа,

равин или шаман, абе квито и ще да са. Коне с капаци. Ти му показваш необятната шир, той си плете ограда.

Глупава работа.

Там във всичките пише за едно и също нещо: същества, дошли от небето и създали хората и живота по принцип.

Айде отворете малко тия пусти очи и погледнете щого Космос ни чака. Не че сме му притрябвали с тия дразги още

по съседски в нашия си блок, ама карай. Поне отвън гледат тупурдия.

Не, не са създали живота и хората. Просто са послужили за катализатор на някои процеси. Обаче не си ги представяй с летящи чинии и разни влечугоподобни мутри.

"Бог е в нас" е непълно и заблуждаващо. Ние също сме в Бог. В себе си човек има безкраен потенциал за развитие, както и всяко друго същество във Вселената. Всяко същество може да се раздели на по-малки същества, които притежават същия безкраен потенциал в себе си, със собствена индивидуалност, а индивидуалността на първоначалното същество ще остане ненакърнена. Еволюцията е така хармонизирана, че един ден ще управляваме своя микрокосмос който ще е съставен не просто от несъзнателни атоми, а от разумни същества. А за отношенията, които ще имаме тогава по между си и с по-висшите същества, едва ли можем да си имаме някаква представа.

• 4 седмици по-късно...
Не може да се обсъжда "Библия"като цяло, защото тя е съставена от множество разнокалибрени работи с окултна насоченост, които са използвани от юдеите, християните и мохамеданите като основа на техните религии.

Ако го беше казал само преди 150-200г. щяха да те изгорят на клада като еретик. В днешно време най-много да те отлъчат от църквата.

:) Как можеш да поставяш под съмнение решението за книгите в библията от Никейския събор през 3ти век? Там светите (неграмотни) отци (оффци?) са решили точно кои са светите писания написани от пръста на светия дух... :)

1404.ForgedOriginsOfNewTestament.pdf

Ако го беше казал само преди 150-200г. щяха да те изгорят на клада като еретик. В днешно време най-много да те отлъчат от църквата.

:) Как можеш да поставяш под съмнение решението за книгите в библията от Никейския събор през 3ти век? Там светите (неграмотни) отци (оффци?) са решили точно кои са светите писания написани от пръста на светия дух... :)

Решили са го в своя полза - да те "светна". cool.gif Нали знаеш, че първоначално откритите свети писания са бели редактирани и преписани с разлики, за да може това да послужи на някои точно определени хора?

А тези същества, които са дошли от небето и са създали хората, според мен са били извънземните.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

За първия Никейски събор ли говориш, през 325-та година, май е 4-ти век това ;)

Айде научете годинките и броя на съборите първо...че ми е смешно да ви чета...нищо че съм мюсюлманин ....

Да не говоря какво са решили и за какво са се събрали точно в този Първи събор ....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

:):) При вас става много весело... ;)

За първия Никейски събор ли говориш, през 325-та година, май е 4-ти век това

:P Взимам си забележка

Нали знаеш, че първоначално откритите свети писания са бели редактирани и преписани с разлики, за да може това да послужи на някои точно определени хора?

Точно така е - ристиенството е политически акт и няма нищо общо нито с Йошуа (Исус), нито с неговите будистки учения, нито с вярата на първите християни. Прочети файла 1404.ForgedOriginsOfNewTestament.pdf - доста добре е систематизирано всичко.

Самото християнство е дело на Синагогата. Единствения начин да съборят римската империя. От т.нар. Нов Завет най-много писания има (не го знам колко е апостол) Павел - ревностния убиец на будисти.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.