Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Ама направо да се влюбиш в него мда

Баси циркаджията

biggrin.gif

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

...Мария Илиева и Шанел, а от момчетата- Иван и Ивайло :)

Аууу, имаме и "дизайнери" в кандидат-певците ! biggrin.gif Браво !!! Само така, моето момиче, остава силиконче да сложиш и Митю ще те направи член на "голямото семейство на Пайнер" biggrin.gif

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Днес всички момичета ми скриха шапката, честно! Евала на тия гласове, браво на тях. Нямаше една, дето да има някакъв кусур. :)

Да, наистина бяха страхотни и много ми въздействаха песните им ... нищо чудно, че някои хора се разплакаха почти ...

Особено много ми харесаха Соня Мембреньо, Мария Илиева и къдравата мома от Горна Оряховица ... забравих и името :)

Браво ! :yanim:

Наистина тази година журито си беше най-добро. :yanim:

Благодарение на него всички таланти блеснаха.

Талантите блеснаха заради променените правила на формата - миналата година журито избра 40, а тази година - само 18. Трябва ли да изчисляваме каква е вероятността в единия и в другия случай да попадне между избранниците случайно явление. ЗАтова може би и миналата година до финалите се добраха и хора (Илияна, Румен), които не бяха на нивото на останалите. Те просто бяха "народни хора" и обикновения човек вижда в тях своя идол, защото са като него. Тази година подобни изненади са почти изключени (казвам почти, защото нещо не ми хареса Гергана, но пък тя е от Димитровград и си мисля, че може да се повтори казусът "Илияна") поради малкия брой "полуфиналисти", ако можем така да ги наречем.

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Мария и Соня :) Но всички момичета, след първите две бяха супер...

Muse-Reading_Music_Festival_2006

Потърсетего , тия си разбиват китарите ! Абсолютен бог , това е идол не тия измислени :@

Редактирано от koltplay (преглед на промените)

Слаба работа са момците ... с изключение на Иван и още едно момче ... ( не се сещам за име ) това , което се разплака , когато го избраха .

Аз да ти кажа, Тобс, и него не харесах - само Иван, ама и той прекалява с играта.

Аз пък харесвам Денислав (май така беше...) :P

Но и Иван ме кефи естествено :)

И Фънки какъв напредък има...не е за вярване.Взел си е бележка... :)

Слаба работа са момците ... с изключение на Иван и още едно момче ... ( не се сещам за име ) това , което се разплака , когато го избраха .

Почти съм сигурна, че говориш за Ивайло. Него миналата година Слави го върна, щото беше болен и не можа да покаже какво може...

Аз пък харесвам Денислав (май така беше...) :wors:

Но и Иван ме кефи естествено :wors:

И Фънки какъв напредък има...не е за вярване.Взел си е бележка... :wors:

Е Денислав на външен вид го харесваш ( той само с тва може да се похвали ) , но като гласови данни е зле или още не показва нищо

Почти съм сигурна, че говориш за Ивайло. Него миналата година Слави го върна, щото беше болен и не можа да покаже какво може...

Да , за него говора :wors:

И любовника на Анелия - Дамян - добре :wors:

Като свършел Айдъла можел да й предложи брак

:wors:

Язък за момчето,изгоря

Да , за него говора :)

Знаех си, имаме подобен вкус към музиката ;)

:P А това за Дамян не го бях чувала :)

И що язък-Анелия е много хубава и има невероятен глас. Много бг чалгарки може да й завиждат само

И любовника на Анелия - Дамян - добре :)

Като свършел Айдъла можел да й предложи брак

:)

Язък за момчето,изгоря

Дамян да не й е любовник на Анелия ??

Иван, Ивайло и Дамян от момчетата и Шанел и Пламенка - ей тия ма аресват на мене...

Тва са и моите фаворити ... без Дамян

ПП : Иван го изкараха психично болен biggrin.gif

На мен не ми се вярва, че Дамян и Анелия са любовници ... но той така или иначе не ми е фаворит :huh:

А ето който се интересува малко повече информация за Айдълите - някои от които отпаднаха вече тази вечер:

Мюзик айдъл

Е толкоз гледате явно ohmy.gif

Снощи Анелия беше в публиката и подкрепяше Дамян и тируриру и той каза че може и да й предложи брак-ама като свърши Айдъла

:huh:

Може и да не са либовници-само реклама да му прави и рамо да му дава

Ама то момчето понеже точно така ги представи нещата

Абе нека се обичат

Иначе ме е яд че остана оня тежкар,още един Фънки-нема що

Hanibal, аз стискам палци за градския ти. Много ме кефи от самото начало. надявам се да остане по-дълго в шоуто и да не си предизвика някое служебно изгонване, защото, съдейки по форумите, има много фенове и смс-и няма да липсват.

Страхотно изпълнение на Чейндж дъ уърлд.

Не отричам, че другите младежи пеят добре, но нямат заряд, който да ме грабне.

От момичетата харесвам повечето, яд ме е, че отпадна Елена, Ана трябваше да си ходи.

Ще си проличат талантите след като започнат да им поставят задачи.

Добре че беше Ванката снощи да каже истината в очите на Фънки. Че горкото момче се мислеше за атлет/за Фънки става дума biggrin.gif/.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.