Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя защитна стена предпочитате и защо?

Коя защитна стена използвате? 314 гласували потребители

1. 1. Коя е предпочитаната от Вас защитна стена?

• Comodo
      20%
      63
    • ESET (ESS)
      5%
      17
    • Kaspersky (KIS)
      10%
      31
    • Norton (NIS)
      3%
      12
    • Online Armor
      3%
      10
    • Outpost
      7%
      24
    • PC Tools
      7%
      22
    • Windows Firewall
      26%
      81
    • Zone Alarm
      4%
      13
    • Друга
      11%
      36

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не е ли по-добре ако се ползва PC Tools Firewall да се ползва с PC Tools AntiVirus Free. Avira-ta е по-добрият вариант за мен като AntiVirus ,ама като са една разработка PC Tools Firewall и PC Tools AntiVirus Free да не би да работят заедно по-добре или няма гаранция ,че като са от една фирма ще се справят по-добре от друга комбинация като напр. -Avira+PC Tools Firewall .Мерси.

• Отговори 747
  • Прегледи 112,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не е ли по-добре ако се ползва PC Tools Firewall да се ползва с PC Tools AntiVirus Free.

Avira-ta е по-добрият вариант за мен като AntiVirus ,ама като са една разработка PC Tools Firewall и PC Tools AntiVirus Free да не би да работят заедно по-добре или няма гаранция ,че като са от една фирма ще се справят по-добре от друга комбинация като напр. -Avira+PC Tools Firewall .Мерси.

Avira се справя по-добре със заплахите от ПиСи Тулз Антивирус. Поне според тестове. Предполагам, че някой, който е пробвал и двете ще каже (С ПиСи Тулз Антивирус нямам опит). Най-малкото Авира е по-опитна компания (антивируса на ПиСи Тулз няма тея традиции) и реномето на немците е по-високо в това отношение. Нека и другите споделят.

Познавам няколко човека, които ползват Авира с години и са доволни, а за ПиСи Тулз антивир не мога да кажа нищо, както споменах...

Стената на ПиСи Тулз е от доста отдавна. Антивируса им - не.

Иначе за съвместимостта, не е задължително.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

PC Tools е хубава, лекичка стена, но на мен ми прави проблеми със Sandboxie и май никакви правила не помагат. :)

Препоръчайте ми за Avira Free защитна стена

Щом си с Windows 7 мисля че е най-добре да си ползваш уиндосуката защитна стена-от това по лек вариант няма:whist:

Може ли вместо Firewall да се ползват защитните свойства на някои браузър с почти същият успех в съчетание със стената на самият WIN7.

Може но нека се изкажат по разбиращите, а според мен даже и avira няма смисъл да слагаш а направо MSE+ Windos-ката стена и слагаш едни DNS-Clear Cloud, Norton или които си избереш и си ок:whist:

според мен новата версия 5 на online armor ще бъде нещо страхотно.очаква се да излезе този месец това са последните сведения които дават.ще има доста промени:yanim::clap:

Дано да е по лека,защото никога не мога да я ползвам колкото и да ми се иска:yanim:

Толкова лесно няма да се дам...като ми активират акаунта ще им пиша за проблема и ще им пратя dump файла. :)

А иначе ZA за мен откакто мина при CheckPoint съм разочарован като цяло, но по-нататък може и да пробвам 9-ката.

За най-лесно си сложи Авира Прениум Суте там всичко си пасва добре а и има доста промоции на Антивир-а

Аз си мисля,че е по-добре да се ползва Avirs Premium с windows-ката стена,защото май няма голяма разлика между нея и тази на Аvira...

и как определята коя стена става и коя не, защото ние с един приятел направихме така, аз съм реален IP със 7-ца, той с Linux и му дадох адреса че има експлоит за 7-ца да се опита да влезе в компа ми. Много беше разочарован че енмапа, еттеркапа несус и каквото друго има под Linux просто нищо не откриват за да може да ме хакне, няма отворени портове и метасплоит не може да даде инфо. Така се проверя става ли или не става, не с разни тестове. ;)

• 1 месец по-късно...
Гласувах за Comodo+Проактивна защита по добра защита за сега няма.
  • 6 месеца по-късно...

Вечен фен на COMODO Firewall , но мечтата ми e на предна линия да си изградя такова чудо.

Публикувано изображение

Най-добрата защитна стена в момента е тази на Комодо! Каквото и да се каже повече ще е излишно.

Ползвам вградената на рутера и IPTables. Явно попада в графа "Друга", а това е твърде невежо. Всичко над Друга е сладолед на клечка за африканци и фенове на Азис.

Аз съм с мак (Leon по подразбиране, тоест без излишни глупости по защита) , Win7 с това по долу с лиценз за година

Публикувано изображение

и iOS5

Който си няма работа нека да се рови !

Аз съм с мак (Leon по подразбиране, тоест без излишни глупости по защита) , Win7 с това по долу с лиценз за година

и iOS5

Който си няма работа нека да се рови !

Няма да им е трудно :offtopic_s:

Чарли Милър, един от първите хакери, пробили защитата на епълския iPhone, е успял за две минути да получи контрол над MacBook Air. За целта той е използвал уязвимост в браузъра Safari.

Публикувано изображение http://botevgrad.com...sko-sastezanie/Публикувано изображение

Няма да им е трудно :D

Публикувано изображение http://botevgrad.com...sko-sastezanie/Публикувано изображение

А ти датите гледаш ли ги ??? От тогава доста дупки се запушиха не само в сафари ако не ме лъже паметта.

Даже много ще им е трудно така си мисля.

А ти датите гледаш ли ги ??? От тогава доста дупки се запушиха не само в сафари ако не ме лъже паметта.

Даже много ще им е трудно така си мисля.

" Какъвто на девет такъв и на деведесет "

източна мъдрост

източна мъдрост

Тъй тъй те малко дупки щото запушваха по win , IE или Firefox. През два дена ъпдейтвам критични ъпдейти по сигурността на Win !

Само съвършеното не се нуждае от промяна.

Публикувано изображение

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

източна мъдрост

Ти Mac виждал ли си изобщо :) Това да ни ти е XP то :)

Дата: 01.04.2008, 10:23

2008 ти един скрийн шот не знаеше как се прави :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ти Mac виждал ли си изобщо :D Това да ни ти е XP то ;)

2008 ти един скрийн шот не знаеше как се прави :clap:

Не че сега знае ама нека се прави на хакер . Боже, тоя подфорум не върви на добре . Отделно не знам как позволяват на човек ,който казва че тук всички сме с птичи мозъци да пише пак тук, но ...

Публикувано изображение

Не че сега знае ама нека се прави на хакер . Боже, тоя подфорум не върви на добре . Отделно не знам как позволяват на човек ,който казва че тук всички сме с птичи мозъци да пише пак тук, но ...

Публикувано изображение

Предполагам не е известно кой , кой е - затова. Лично на мене ми е забавно. Правилата важат за всички ...нали така.

Верно? ;)

Аз си минах отново на Online Armor...ако и премахнат всички бъгове, за мен ще бъде номер 1. ;)

Имах проблеми с билд 5.1.1.138x, но сега с 5.1.1.1395 засега всичко е наред.

@Здравей Пламене. Радвам се, че пак се засичаме. :D

Форума се прави и от потребителите в него, за нарушения подобно на предното използвайте бутона "Докладвай", защото не сме по 24 часа на линия и не можем да огреем навсякъде.

Все пак всичко тук е на доброволни начела, а не на заплати.

На всички ни липсва твърдата ръка на Михнев, но не можем да го върнем на сила.

Факт е, че явно ни трябват още модератори на раздел Сигурност, защото някои колеги не са много активни, а другите сме активни главно в подраздела, затова ще ни трябва и вашето съдействие.

Поздрави и лека вечер ! ;)

Форума се прави и от потребителите в него, за нарушения подобно на предното използвайте бутона "Докладвай", защото не сме по 24 часа на линия и не можем да огреем навсякъде.

Все пак всичко тук е на доброволни начела, а не на заплати.

На всички ни липсва твърдата ръка на Михнев, но не можем да го върнем на сила.

Факт е, че явно ни трябват още модератори на раздел Сигурност, защото някои колеги не са много активни, а другите сме активни главно в подраздела, затова ще ни трябва и вашето съдействие.

Поздрави и лека вечер ! ;)

Би Бой няма как да го объркате с тая проскубана перушина.

Нищо лично но аз например не участвам именно заради такива перушани дето ни плюят и наричат на незнам какво си из другите форуми пък тука ги търпят. Ами комунистически,не комунистически форум - все тука киснат.

Аз това ползвам

Публикувано изображение

Поздрави

пп. .... http://www.windows7b...0-%d0%b0%d0%bd/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.