Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Тема: Какво е мнението ви за предишния?

shefkata пише : същото като на thedemonhunter

а какво е написал thedemonhunter преди това: Никакво

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък попадам Публикувано изображение

По-точно те попадат на мен.Постоянно.Не минава седмица без на входната врата да не позвъни я някой "Свидетел на йехова", я някой мормон, я адвентист....

Понякога са само момчета.Чисти, спретнати, със вратовръзки. Тогава ги посрещам със внимание, и почвам да им разправям колко е хубав аналният секс и как можем да си поиграем заедно ;) няма да повярвате колко бързо си тръгват.Даже вратовръзките им се развяват след тях.

Понякога пък са момичета.Хубави.Миналата седмица едната беше направо бижу.Русичка, с големи бозки и устни, които сами викаха "ела, целуни ни".Първоначално се бях направил на каещ се грешник, нуждаещ се от утеха, но когато и пуснах ръка по бедрото, тя също избяга Публикувано изображение

Това е от темата за сектите :wors: Не помня откога не съм се смял така, особено пък на Бисер от форума, тая година не е имало случай...На уморена глава...Точният коментар, много изчерпателен, от положителна гледна точка, шапка ти свалям, как ги гониш възпитано :P:clap: Ни доза сарказъм, искрен съм си в момента...

Да, това е мястото. Рауза се превежда като гроб на виден човек, гроб на светец. Официалната християнска религия мълчи по въпроса неслучайно - нали така ще се сринат устоите на фалшивата религия, която ни се пробутва и която не е онова, на което е учил Исус, а е изопачено павелко робско вярване. Исус е съществувал като историческа личност, но въобще не е възкръстнал, защото просто не е умирал. Бил е велик посветен есей, първият - сред есеите е имало няколко кръга на посветеност - всеки един с все по-малък брой хора и по-близо до бога - последният кръг е бил само от едни човек и това е бил самият Исус. От 12-13 годишна вързраст той заминава заедно с търговски кервани по пътя на коприната в Индия, където 6 години изучава тамошните свещени вярвания, но се противопоставя на техните върховни жреци - браманите като ги критикува за кастовото разделяне на хората, идолопоклонството и езичеството, което те изповядват. Около 29-тата си година заминава за Палестина, където проповядва коренно различната си от тази на равините философия и за което е разпънат от тях. Но той не умира, а изпада само в клинична смърт, стар похват на йогите, след което Мария му помага да се излекува тялото му от раните с една смес от етерични масла от мирта и алое, описана в Медицинския канон на Авицена като Мархам–и–Иса...

започна да гърми яко, ще довърша по-късно

А дали тези думи не са ядосали някого ?

Другото нещо което забелязах е че сега при този грип усетих лично тоците и то много сериозно-в началото едва успявах да държа електродите.За сведение до сега никога не съм усещал тоците (12V),но никога не съм си самолекувал лично на мене си нещо по сериозно от тиквобол.Та си мисля сега може би ако има много микроби и те пукат се усещат тоците,ако няма много микроби не се усеща.

Друго си е като усещаш "тоците", нали ?

Друго си е като усещаш "тоците", нали ?

:rolleyes:

////Преди няколко години на една разходка край телевизионната кула с нас имаше и групичка тип "Раздел 'Религия и мистика''".

Една от жените: - Има ли силно поле тук? Усещам нещо.

- Да има електромагнитно поле, до кулата сме все пак.

Тя: - Да, наистина, усещам го в слънчевия си сплит, точно тук. - при което се хваща за горната част на гръдния кош. За протокола беше към 40 годишна.

Темата е "Най-красивата жена на света, според Vanity Fair"

Но за Анджелина аз също не смятам, че тя не е най-красивата...

И пак от същата тема:

Освен ако въпросната жена не е лезбийка няма как да оцени друга жена. Най красива е тази жена която предизвиква най бърза и мощна ерекция с видът си. Така че жените просто нямат право на мнение.

Като прочетох за бързината и мощта се сетих за една песен, с която навремето в казармата марширувайки отивахме към столовата.

"Изправи се, гора от стомана!

Насочете се, бойни дула!

Насочете се в гневна закана

Към врага който носи война! "

Публикувано изображение

абе хората са живяли хилядолетия на хляб сол и пастарма, лятото нещо домати краставици някоя ябълка квото има...

на дедоти за да му рипа уя бабата се сок от ананас му е давала и му е казвала няма месо да ядеш, я стига глупости. пии 3 мастики да видиш няма ли да стане

Публикувано изображение И не е като да кажеш,че не е прав човека... Публикувано изображение

По принцип не защитавам хората с обаратна сексуална ориентация, но това не означава, че всеки е свободен да обича, харесна, мрази и ненавижда който и каквото си иска!

Цената е ниска защото камерата не работи,Не е проблемен лентовия кабел сменен е от обикновенното 8800 чисто нови има разлики в камерата но телефона е 6 ако някои търси да званне на 0899130594 Йордан от Русе е съм

Някой пък ако разбра нещо.... :cheers:

Търся помагачи за сървърчето ми. :P Нуждая се от хора, които да разбират от играта..да знаят кой е хакер и кой не е..и да ми помогнат в разпространението на сървъра. :)

Ако има желаещи, нека пишат в темата или на ЛС.

Здрасти на всички имам следня проблем начи исталирах си ред алерт 2 след тфа yuri revange и като реша да я пусна и ми дава да натисна донт сенд и сенд ерор преди да преисталирам пак уина пак имах този проблем и сега пак си го имам на фулл формат на харда пак си имам този проблем.

смятам че не е заради пцто защото на един фр с много по тъп пц му варви чудесно.

Звуците, когато са приятни ги наричаме музикални тонове, а когато не са приятни - шумове.

Новият шум на Тони Стораро ...

и още

Орелът е символ на Скорпионът.

а скорпиона на какво ли е символ ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Става въпрос за реакцията на антивирусни програми:

Ако изобщо ме заразят, Вие първи ще научите - Австралоазиатците изглежда са доста напред в материала ! Блокираните атаки са обезсмислени - и това е тихомълком, без съобщения. Затова са ми интересни. Поздрави P.S. Пример от там https://www.virustotal.com/ru/analisis/b3b1...31401ff6b3a2e00 Rising не ги лови - защо да ги лови щом може и да не ги лови!?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Темата е "Какво точно е граматична грешка?"

Някой може ли да ми разясни този въпрос :)

И каква точно е метафората с това "още жълто по устата"

Първо зяпнах. След това се смях. Накрая се зачудих дали не е трябвало да плача.

Някой да ме ущипе и да ми каже че сънувам.

Рама е 500 гб.Мисля че е добре за HD филми.

Як лаптоп.

Всеки път като приказвам с който и да е ми се получава забив на компютъра.

Напомни ми на онзи полицаи от "Alo,Alo" дето поздравяваше с "добри утро".

Определено предпочитам всички програми - но не мога заедно да ги ползвам! Защо - няма такава гдето да е идеална и всички пропускат едно или друго! По ми е лесно да посоча кои не бих предпочел

Добре де ама стига сме се смеели на чуждото рамо!Аз съм само на 10 години ама не значи,че не знам азбуката!

На 10 години и продаваш монитор? Добре......

Човече това няма Нищо общо с темата и ас ще те подразня малко ..... Иии за проблема с РАМ.....ако Дъното ти е ECS.... ili MSI Провери първо за Упгрейд на БИОС..... (ФЛАШВАНЕ на БИОС) в официалните саитове ги има и ако дъното ти е такова..... мисля че имаше 1 Упгрейд за РАМ... ако не се лъжа ......2. първо да беше му пуснал един MEMtest да Видиш дали ти дава Грешки РАМА.....Но мисля че е от РАМА Флашни БИОС Има Лайв Упгреид ж Официалните саитове (ако Дъното ти е по ново Естествено..... Успех и ако ти Върнат ново ДЪНО ..... и пак го има този проблем Бади сигорен че е ИЛИ грешки на РАМ или Нямаш Този Упгрейд на Биос за РАМ Успех (go6o_kara) Дамм и ас немога да пиша Сега Доволен ли си че само ти можеш

1. Истинско име/на:Антон Цонев

2. Прякор/и:Тонка,Фехтовача

3. Рождена дата: 14.07.98

4. Пол:Мъж

5. Опишете външния си вид:Някой друг да каже

6. Опишете характера си:Веселяк

7. Какво не харесвате в себе си:Не съм сигурен

8. С какво образование сте:Начално

9. Къде и какво работите/учите:Уча в 20-то

10. С какво се занимавате през свободното си време/имате ли хоби:Компа и макети

11. Правили ли сте секс/имате ли партньор/семейно положение:Малък съм

12. Имате ли деца/бихте ли искали да имате: Бих искал

13. Политически убеждения:Не!!!

14. Религиозни убеждения:Да!

15. Пробвали ли сте обикновени цигари/пушите ли:Не!!!

16. Пиете ли:Не!!!

17. Пробвали ли сте трева/пушите ли трева:Не!

18. Пробвали ли сте някакъв вид наркотик:Не!!!

19. Каква музика слушате:Метъл!

20. Любими песни:Ich Will

21. Какви филми гледате:Ужаси

22. Любими филми: много Много

23. Какви книги четете:Фентъзи

24. Любими книги:Здрач

25. Какво е вашето компютърно ниво:Средно

26. За какво използвате компютъра си:За игри и Kaldata.com

27. Любим софтуер:Доста са

28. Какви езици за програмиране сте хващали:Английски и немски

29. За какво ви търсят най-често: Да подреждам

30. Какво най-много мразите:Даскало

31. Кога и как научихте за kaldata.com:Някаде година от Ivan 252

32. Какво ви харесва в сайта:Че убивам времето

33. Какво не ви каресва в него:Някои теми

34. Кога и защо влязохте във форума на kaldata:

35. Какво ви харесва във форума:

36. Какво не ви харесва в него

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.