Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Затапен/пън Публикувано изображение ---> +1

Кренвиш...дълъг тънък и вечно увиснал :rolleyes:

И ти да си тънък,къс и увиснал и на теб ще ти се сторят всички криви ха- ха

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

...... това ми го прави от доста време упдейтвах версята до последната и несе решава проблема с луиндолс 7 ултиматум съм някакви идеи ?

Ей, това ултиматумите са опасно нещо.....

Ей, това ултиматумите са опасно нещо.....

:ph34r:

"луиндолс 7 " е по-опасно

А на мен ми писна от разни непушачески мекерета с претенции навсякъде и за всичко.... Ако не иска да пуши, прав му път, да изчезва, никой не го задържа около мен.... То бива бива, но нахалството ви взе да минава всякаква граница.... Имате си места за непушачи, а пак се врете около пушачите нали...че и пълна забрана искате...имате да вземате с извинение от трите най-дългия....

П.С не стига че сте абсолютно малцинство, но и с измислените си оправдания искате тотално да определяте реда навсякъде.... няма да стане, докато аз съм жив...

Пост оценен с плюсче от модератор. ЕВАЛА и на двамата.

Още бисери:

Хаха, а ти няма да ми казваш тогава къде и къде да се свивам аз , драги ми претенциозни непушачо :cool: .... казах ти, с многото претенции, шута в г*за, и навън на свеж въздух..или там където ти е отредено от закона място за непушачи.... Стой където решиш, но няма да решаваш вместо мен със смешните си оправдания за вредата от пасивно непушене.... Тровил се бил хахахах ....

П.С И примера за дома ти е абсолютно невалиден, аз във вас ще се съобразя с теб, но ти вкъщи, ще се съобразяваш с мен , нали разбираш.. ако искаш идвай, ако не не, никой не те насилва, а и не си задължен да ходиш по заведения... нито е нещо жизненоважно за теб като непушач да си по заведения...

Ще димя, това е мое право... а твоето право е да си по-скромен с претенциите, и да се свиваш в местата които закона ти е дал право да не се пуши... надявам се е ясно, за да не повтарям...

Редактирано от starstar (преглед на промените)

Изобщо ли не се включва или се включва като издава "сигнали" пиукащи?

1) Проблема може да е в кабела

Проверете, дали тече ток по кабела и дали няма поблеми с него (не е препорачително да го правите без фазомер)

Възможно е кабела да се размества, защото аз използвах стари кабели ан нов компютър: единия се разтопи, другия изобщо ен проработи, следващия се разместваше и накрая си купих нов ;)

2) Някой от компонентите?!

Премахнете един по един компонентите, включвайки компютъра (ако захранването работи) само процесора, дънната платка и захранването да са включени, ако е наред захранването ще издаде продължителен (в повечето случеи) висок звук!

3) Настройки на БИОС

Ако сте правили опити за овърклок ил исте бутали в БИОСА, пробвайте да го рестартирате!

На дъното ще видите батерийка (най-често 3 волта), премахнете я (като преди това изключите компютъра от тока) и изчакайте 10 секунди, върнете батерийката, като преди това проверите дали по нея тече ток, и после я поставете отново!

Ако тези методи не работят, а и ако не желаете да ги пробвате... Отговора е - сервиз

И внимавайте с избора на сервиза ;)

Публикувано изображениеgofk написа на 05 март 2011 - 12:23 :Имам няколко въпроса: Ако си купа рутер от някъде,трябва ли да плащам месечна такса за Интернет. Къде продават рутери и как мога да свържа рутера с лаптопа си и какви настройки трябва да направя? :speak:

Ако намериш начин пиши ми на лични че аз глупака давам 20лв за 2 мегабита а го ползвам само събота и неделя и да не се сетя до сега да питам във форума ;):inlove1: :inlove1:

Ken, това мнение е мое, няма нужда, да го криеш няма да се обидя, че иси го сложил тук :speak:

Искам да ми обясниш КАКВО МУ ИМА НА МНЕНИЕТО? :smash:

А и... не искам да заставаме един срещу друг (както сме се настроили), но ако трябва аз да пускам твойте бисери, форумът ще пукне!

Редактирано от Gibs0n (преглед на промените)

Ken, това мнение е мое, няма нужда, да го криеш няма да се обидя, че иси го сложил тук :mad:

Искам да ми обясниш КАКВО МУ ИМА НА МНЕНИЕТО? :angry:

А и... не искам да заставаме един срещу друг (както сме се настроили), но ако трябва аз да пускам твойте бисери, форумът ще пукне!

Честно казано, направо да минем на изречението "Отговора е - сервиз"

И така поста става безсмислен, да не говорим, че е абсурден... как се мери дали тече ток и как се изключва от ток? А какво мери фазомер (май фаза, щото нали фазомери и ....)

Не съм чел темата и не мисля, че аз не се смея толкова, а ме хваща яд на неграмотни, но много "компетентни" изказвания.

А Кен винаги е поствал така бисерите, аз винаги съм го считал за лоялност и благонамереност към потребителите.

Ако на теб не ти изнася... има си правила.

Честно казано, направо да минем на изречението "Отговора е - сервиз"

И така поста става безсмислен, да не говорим, че е абсурден... как се мери дали тече ток и как се изключва от ток? А какво мери фазомер (май фаза, щото нали фазомери и ....)

Не съм чел темата и не мисля, че аз не се смея толкова, а ме хваща яд на неграмотни, но много "компетентни" изказвания.

А Кен винаги е поствал така бисерите, аз винаги съм го считал за лоялност и благонамереност към потребителите.

Ако на теб не ти изнася... има си правила.

Добре, имам грешки, породени от "инверсии" и други...

Но ето какво ми написа кен:

На BIOS се прави Reset.

Какви други батерии си виждал, за пазене на информацията на BIOS в компютрите

Нека повече да не спамим темата, но искам някой на ЛС да ми обясни как да си Reset-на BIOS-а без да махам батерията (с Pentium 4 съм) дъното си е старичко и няма никъкви "копчета" по него :)

До тук с този спор, по точка 2), 1) са мои грешките, съжелявам :nono:

Да, интересно - с 9 волтови или 4.5 волтови вижда ли си? И ми е много интересно да видя дъно без джъпмер за ресет :nono:

Да, интересно - с 9 волтови или 4.5 волтови вижда ли си? И ми е много интересно да видя дъно без джъпмер за ресет :ph34r:

Имах стар компютър, който имаше захранване на БИОС-а 2 батерии АА по 1,5волта :cool:

За джъмпера... Оставам без кометар, ще търся, па ще си го ресетна после... Айди вземи един компютър с 98 и там поразгледай ;), ти от къде знаеш на човека какъв му е?

[ Aз спирам да гледам и коментирам мненията, свързани с горното мнение в тази тема ]

Редактирано от Gibs0n (преглед на промените)

Отново влизаш в бисерите :ph34r:))

Искам снимка от такъв комп с две батерии :cool:

И какъв компютър да взема с 98, кажи само да го поразгледам. Че няколко години все компютри гледам...Публикувано изображение

Дали има програма която може да виждаш с нея като ренген дефакто ако я жключа мога да вида хората голи през камерата за нокиа е5?

Ех, тези каки от горния клас не ми излизат от главата ;)

Ех, тези каки от горния клас не ми излизат от главата ;)

мани, мани - по-добре му не трябва, че от тия каки най-много такава снимка да си направи :

Публикувано изображение

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Търся една програма казва се "рап генератор или рап композитор",който я има да ми я изпрати

скайп:xxxxx

мани, мани - по-добре му не трябва, че от тия каки най-много такава снимка да си направи :

Публикувано изображение

Eeee Док, пенис с кост... това да не е куче бре :cool:

Ас викам да сложиш грундирунг преди да бочдиса6 ама карай. Ся внимавай да не я йулкаш много таз боя щот така хубу може да раждяса таз тенекия както на мене отзаде.

:(

Петьо, разваляш удоволствието...давай линк към темата ! :clap:

Ас викам да сложиш грундирунг преди да бочдиса6 ама карай. Ся внимавай да не я йулкаш много таз боя щот така хубу може да раждяса таз тенекия както на мене отзаде.

Може ли да ми кажете как да си сложа нитро както е на Multi player когато натискаме тогава да се пуска моля помогнете ми :(

Сащо така като си направя играта всичко сложа Multi player-а влизам в някой сървър ми показва грешка, че някакав файл липсва, но като го потарсих в папката на Gta Sa го намерих това ми пише This application has failed to start because vorbisfile.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.

Ре-инсталлнах играта и няма сащото е

Не се разбра какво се иска,каква е играта но пък е важно.Файлът е намерен от юзъра но не и от компютъра.

Здравейте!Искам да ви попитам на пупито в коя папка се съхраняват гланите библиотеки на програмите,в смисъл трябва ми библиотеката на дадена програма,която извиква всички нужни библиотеки и програмата трагва.Или иначе казано заместника на разширението екзе в уина.Също така заместника в линукс на екзето какво е за да знам кво разширение да търса в папките?

Мерси!

Утепа рибата с черпака...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.