Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Лично аз съм почитател на операта, допада ми това че може да се работи почти без клавиатура, просто твърде много съм с свикнал с мишката, имаш контрол над сваляните файлове и не на последно място е лекичка.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 136,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз използвам и трите най-известни браузъра!

Опера - 40%

IE7 - 20%

Firefox - 40%

Значи с Мозилата отварям предимно клипчета, че вървят най-добре!

С Опрета си влизам в акаунтите и отварям сайтове!

А IE7 е като резерва ако даде някой проблем в Мозилата и Опера!

Публикувано изображениеПубликувано изображение:rolleyes:

Резултати от реална статистика : 1 3208 53.74% Mozilla/5.0 2 1392 23.32% MSIE 6.0 3 596 9.98% Opera 9.2 4 551 9.23% MSIE 7.0 5 89 1.49% Opera 9.1 6 52 0.87% Opera 9.5 7 19 0.32% MSIE 5.0 8 14 0.23% Opera 8.5 9 12 0.20% Mozilla/4.0 (compatible;) 10 10 0.17% Konqueror/3.5 11 8 0.13% Opera 9.0 12 2 0.03% MSIE 5.5 13 2 0.03% Mozilla/4.0 14 2 0.03% Opera 7.5

Ken, що за място е това та ходят основно с Мозила?

Редактирано от m75 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Opera е моят фаворит, заради лекотата, бързината и красотата. Тази Лисица ми е много дървена, колкото и да я оформям, а и взема доста повече рам, а екплоръра си е забележимо по-бавна от двата си конкурента.

Това е и моя отговор. Много съм доволен от Операта. Опитах да се привържа към Мозилата,защото много ми я хвалеха,но не се получи нещо. Ползвам си операта и съм си доволен. Публикувано изображение

Според мен Firefox си е най-добрият до момента :help: , на мен ми върши перфектна работа :help:

Според мен Maxthon 2х си е най-добрият до момента, на мен ми върши перфектна работа.

Не се сещам за функция която да я има в кой да е друг а в него да я няма, включая онлайн фаворити, групи, най-фаворити, допълнения, филтриране, magic fill, ЦПУ режим, web accelerator и т.н.

Някой ако се сети за нещо да видим дали липсва в Maxthon 2х.

Странно защо го няма за гласуване т.к. е един от най-най и съществено би променил класацията. Пробвал съм всичко изброено по-горе и от 2-3 години съм с Maxthon и за сега не мърдам от него.

Редактирано от KTT (преглед на промените)

Според мен Maxthon 2х си е най-добрият до момента, на мен ми върши перфектна работа.

Не се сещам за функция която да я има в кой да е друг а в него да я няма, включая онлайн фаворити, групи, най-фаворити, допълнения, филтриране, magic fill, ЦПУ режим, web accelerator и т.н.

Някой ако се сети за нещо да видим дали липсва в Maxthon 2х.

Странно защо го няма за гласуване т.к. е един от най-най и съществено би променил класацията. Пробвал съм всичко изброено по-горе и от 2-3 години съм с Maxthon и за сега не мърдам от него.

Абсолютно съм съгласен...Ползвал съм всичките видове браузъри и по-добър, като настройки, функционалност и бързина не съм срещал... като може да се отбележи, че не е лаком за памет и е надстройка на ядрото на IE!

Eдин глас за Maxthon и от мен!

• 3 седмици по-късно...

Ползвал съм IE - какво да кажа.още на 4ката ме загуби.

Mozilla - Стига бе... Публикувано изображение

Maxthon - Най-добрия браузър в света,ползвах го 2 месеца след като пак си минах на Опера.Просто бях твърде закоравял юзър.И още съм.

Opera - Всички краха от него.Макстон,ИЕ,Мозила,всички най-безсрамно откраднаха табовете...Нямам забележки,върши си работата.Това е най-важното.

мозилата е супер. Уиндолският експлорер е бъгав още в главата на прогамиста :)

С мозила-та съм и аз :jumping11: Бях фен на IE и се инатях, че няма да го сменя, но един ден си сложих Мозила-та и ми направи добро впечатление. Товари ми по-малко щайгата отколкото ИЕ и много ми харесва добавката Mouse Gestures. Много свикнах с нея и ще ми е трудно да отвикна :)

Бях фен на IE и се инатях, че няма да го сменя, но един ден си сложих Мозила-та и ми направи добро впечатление.... Много свикнах с нея и ще ми е трудно да отвикна :)

Все едно аз съм го писал... Благодарение на успеха на Лисицата, Експлоръра започна да се развива отново, а Операта стана безплатна. Ползвам FireFox от версия 0.8 и засега не мисля да я сменям. С Опера не можах да свикна, а след като стана възможно да се обновява Windows-а през Лисицата стана безсмислено да се ползва ИнтернетЕксплорър.

Ще го кажа много кратко: IE 6,7 е тъпа програма (Не съм предубеден към M$) Mozzila, Firefox също не ми харесаха... Opera 9.x също... Най ми хареса от всички браузъри Opera 8.54. (Това е лично мое мнение!)

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Абсолютно съм за Firefox - за мен няма по добър./е в педната работа на дюрон на 900 и 256 рам - ИЕ - ама си е абсолютна мъка с тая боза на Микромеките :)/

Файърфокс, учудвам се колко много хора вече използват лисицата, а тя взема само 16% от пазарния дял при браузърите. Засега чупеното ИЕ води с 80%... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.