Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Гласувах за Opera. За мен тя е най-добрия избор :P:speak:Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 136,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Преди известно време бях гласулава за Firefox, но онзи ден си свалих Opera и мога да кажа, че е много по-добър от Firefox! Единственото, което ме кара все още да ползвам Firefox e, че съм свалила и конфигурирала сумати плъгини и приложения, които ми "улесняват" живота :P Предполагам, че и Опера има подобни опции, но аз не съм много на "ти" с тях.

Глас за Mozilla Firefox - бърз и дава много опции за индивидуална настроика. Все пак е open source, което спомага още повече за настройките и е още един плюс за мен.

Не знам дали не съм писал вече, но Mozilla K-meleon ми е default, освен това chrome е много добър браузър. И двата са много бързи и задминават голяма част от останалите.

Редактирано от moonclub (преглед на промените)

1.Хич не е тежък (е ся ако твоят компютър е от 1995 година може Публикувано изображение )

2.Нета ми е много бавен, но браузерът е бърз Публикувано изображение

3.Неудобен ли :yanim: кое му е неудобното ако мога да попитам ?

4.Хром е най-пропадналият браузер не най-добрият Публикувано изображение (нещо си се объркал)

Мозилата е най-сигурния браузер за сърфиране.Ако Касперски не блокира някой сайт, то Мозилата го блокира :yanim:

Не говорим за параметри на компютъра иначе е - настолен c2d 2.2 ghz - този на който съм в момента.

Зарежда много повече от хрома, като го изключиш, 1 минута не може да го пуснеш пак!

За пример ще ти дам въвеждането на сайтове в лентата!

Пропаднал в какво отношение е хром?

Не използвам Kaspersky, Avira!

1.Гоогъл Хром претърпя срив. 2.Някой път незапаметява някои страници и трябва повторно. 3.Незарежда всички картини на някоя страница и се налага Рефреш. Това малко ли е :yanim: Като съм с Mozilla Firefox тези проблеми ги няма.И никога,нито 1 път, не е имало нито срив нито други глупости. :yanim:

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

Като съм с Mozilla Firefox тези проблеми ги няма.И никога,нито 1 път, не е имало нито срив нито други глупости. :)

И с firefox има проблеми - първоначално мислех, че са от k-meleon, но се оказа, че са от gecko. Всъщност няма проблем който да съм имал с k-meleon и да съм нямал с firefox.

*Избързах, има. В новата версия под виста трябва да се намали размерът на табовете, иначе като се отворят десетина и блокира.

Редактирано от moonclub (преглед на промените)

Абе всеки браузър има недостатъци, но има и плюсове. Сега съм с Опера. Бил съм и с Firefox и с Chrome. Chrome си е много добър бразуър. Opera също не е лоша. Firefox има малко повече възможности, но и трите си имат - . Така че не гласувам за никой.

Абе всеки браузър има недостатъци, но има и плюсове. Сега съм с Опера. Бил съм и с Firefox и с Chrome. Chrome си е много добър бразуър. Opera също не е лоша. Firefox има малко повече възможности, но и трите си имат - . Така че не гласувам за никой.

Съгласен съм с това мнение и трите са доста добри и неможе да се определи кой е най-добрия само знам че INTERNET EXPLORER в никакъв случай НЕ е най-добрия :speak:

Аз съм гласувал за Лиско,а и него ползвах преди.Още ми харесва но....зарежда сиг 1 мин,цикли яко и харда дере,особено като се изключва,при положение че нямам много адони.Също така като заредя малко повече табове-примерно 10 и почва да става по-бавен и тежък.Затова напоследък ползвам яко Опера,при която не съм забелязал тия проблеми,а също така и новите версии са доста бързи и съм мн доволен.

Каквото и да си говорим най-добрите браузари (стабилност и скорост) са : "подпалената лисица" Публикувано изображение и Оpera ;) ...

Каквото и да си говорим най-добрите браузари (стабилност и скорост) са : "подпалената лисица" Публикувано изображение и Оpera ;) ...

като си говорим за скорост, първо пробвай Хамелеон, за да не се изказваш неподготвен в темата.

• 1 месец по-късно...

Chromium

Публикувано изображение

Доскоро бях с k-meleon, сега съм с k-meleon + chrome. В редки случаи използвам IE - явно Gecko има проблеми с някои сайтове.

• 2 седмици по-късно...

Фаиър фокс-а бърз и функционален и има куп плуг-ини ,а интернет експлорера е точно обратното :hang: .Чувал съм за операта и другите, но браузър мозила няма.

Гласувах за Друг, защото определено липсва конкурента на "лисицата" в момента, а именно Хромата. За мен тя е чук, не натоварва толкова много-проста е от към дизайн. Оптимизира се перфектно, а и много рядко забива. И все пак тези които не са я пробвали и са скептично настроени да я пробват =)

Предпочитам Опера пред всички останали, които съм ползвал. Единственото, което до сега не съм успял да направя (и което ме дразни) е да покажа в статус бара нещо различно (например прогноза за времето) от включените стандартно възможности. А Лиско го има, реализирано като плъгини.

Предложение към модераторите

Включете в анкетата Chrome и Safari - за тях се сещам, въпреки че съм сигурен че има и други добри алтернативи. 

• 2 седмици по-късно...

Опера. И статус бара го махам да не ме разсейва. Преди няколко дни сложих Linux Mint на лаптопа. Една от хубавите му страни, които ми направиха впечатление е, че повечето от софтуера изглежда много user friendly. Няма сто менюта и барове и други видими по default.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.