Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Според мен най-добрият е Mozilla Firefox !

ето тук има сравнение на всички browsers

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 136,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Internet Explorer, използвам единствено за да си изтегля някой друг браузър (ако работя под Windows)  Публикувано изображение Не го препоръчвам на никого за никакви цели, освен ако няма друг избор.

Opera е браузърът на който дължим повечето нововъведения през годините (след ерата на Netscape) и винаги  ще ми бъде приятно и комфортно да го използвам въпреки дребните му недостатъци. Той е идеален за начинаещи потребители, но не само...

Mozilla Firefox е отрочето на Mozilla което за разлика от останалите, събра популярност и в момента набира лавинообразна инерция. Съмнявам се нещо и някой да се опре на пътя му, предричам че бъдещето е негово. Най-големите му предимства са отвореният код и интеграцията му с многото налични разширения за увеличаване на функционалността му.

Safari е браузърът на Голямата ябълка и заедно с MAC OS набира скорост, но и не само. Тук таме и уиндоус потребители започнаха да го използват и малко по-малко инсталират iTunes и си купуват iPod и iPhone и накрая стават щастливи и безгрижни MAC OS потребители... Голяма мафия  Публикувано изображение

Google Chrome / Chromium се появи след като Mozilla Fondation отказаха да играят ръченица по свирката на най-големият си инвеститор - Google. По тази причина Google (които спокойно можем да наричаме "Големият брат", защото знае всичко за нас) имайки достъчно пари и човешки ресурс, започна нов проект за браузър следващ техните лични корпоративни интереси за интеграция във всичките им техни услуги, следене на потребителите и записване на навиците им за "предлагане на по-конфортно и персонализирано изживяване в мрежата" - Да бе, Да, говорете ги на други такива.. Ние сме българи и сме свикнали да ни лъжат, и вече ви надушваме от километри  :lol6:

Редактирано от Phoenix.bg (преглед на промените)

Според мен най-добрият е Mozilla Firefox !

ето тук има сравнение на всички browsers

ми тя опера на първо място бе :) определено е по добра от повечето геко базирани че има и повече възможности от лисицата, колкото до линка внимавай с думичката всички щото има много браузъри дето не си чувал... http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html лисицата никога не е била най бързия браузър - по някое време ie5 даже беше по бърз...

митове за интернет браузърите

митове за firefox

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Да не говорим тези класации колко са измислени... Ако не съм го казвал по-назад в темата, освен другите и очевидни предимства, Опера е няколко пъти по-малка при инсталация от Firefox, освен това, докато работи, Firefox дублира цялата си инсталация, та става още по-голям. Иначе шума който се вдига покрай Firefox, рекламата и отворения код определено го правят най-популярния и очевидно такава ще е тенденцията - Firefox да измества IE като най-популярен браузър. Интересна е ситуацията в Русия, обаче. Там най-популярна е Опера.

Напоследък предпочитам едновременно да ползвам IE 7,8 , Avant, Opera,Google Chrome. Лисицата ми се струва най-уязвима - иначе и тя беше в списъка. Не е лошо да отваряш прозорци с различен браузър - свиква се. Едва ли има най-добър браузър. Поздрави

• 4 седмици по-късно...

Аз съм доволен както от Mozilla така и от Safari 4 . И двата браузъра са леки и работата с тях е приятна .. :)

Mozilla е определено като интерфейс, голям брой допълнения и екстри в момента наистина най -доброто решение, няма спор че Опера се стараят да не изостават, Гуугъла има доста да се развива, но голямата изненада в момента е Сафари, който определено отваря javascript приложенията най-бързо, в момента е най-бързия и олекотен браузър - просто всеки си решава за себе си - лично аз полвам най-много Мозилата...

............ голямата изненада в момента е Сафари, който определено отваря javascript приложенията най-бързо, в момента е най-бързия и олекотен браузър - просто всеки си решава за себе си..................

Не, Safari въобще не е изненада. Отначало Safari беше за Mac OS, а Джобс (Apple) отдавна го шлифоваше и усъвършенстваше. За Windows обаче Safari има приложение сравнително отскоро, като първата стабилна версия е отпреди година и малко. Сега Джобс (Apple) заедно с Бил (MS) (снимка):

Публикувано изображение

се справят вече доста добре, представяйки едновременно Safari за Mac OS и PC (явно се подразбира Windows). :rolleyes:

Публикувано изображение

Снимката е от сайта на Apple.

Та по темата - аз предпочитам Safari за Mac OS.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

така е не е изненада аз съм започнал от тройката и с първата версия за Уиндоус, но тогава не бях толкова доволен, сега говоря за финалната версия на 4-ката, мисля, че Apple са поработили доста върху бързината на този браузър и все повече хора преминават към него

• 3 седмици по-късно...

Опера Unite промени мнението ми за функционалност на един броузър. При него се получава че браузър е една от опциите му. Публикувано изображение

Safari наистина е готин, ако съм ходил на разпродажба на машини в наса. Публикувано изображение

Mozilla Firefox 2 гласа :PПубликувано изображение

Google Chrome е по-бърз браузер от Мозилата, но и мноого по-бъгав.Някой път не ми зарежда всички икони в интернета и снимки.Много често пише.Гоогъл Хром претърпя срив Публикувано изображение

Докато с Мозилата това сриване досега не ми се е случвало.

Mozilla Firefox 2 гласа :PПубликувано изображение

Google Chrome е по-бърз браузер от Мозилата, но и мноого по-бъгав.Някой път не ми зарежда всички икони в интернета и снимки.Много често пише.Гоогъл Хром претърпя срив Публикувано изображение

Докато с Мозилата това сриване досега не ми се е случвало.

Mozilla е доста тежък и бавен както и неудобен, старите версии на хрома бяха много лоши, то и сега тестовите има да се дооправят много.

Но е най-добър измежду всички.

Mozilla е доста тежък и бавен както и неудобен, старите версии на хрома бяха много лоши, то и сега тестовите има да се дооправят много.

Но е най-добър измежду всички.

1.Хич не е тежък (е ся ако твоят компютър е от 1995 година може Публикувано изображение )

2.Нета ми е много бавен, но браузерът е бърз Публикувано изображение

3.Неудобен ли :P кое му е неудобното ако мога да попитам ?

4.Хром е най-пропадналият браузер не най-добрият Публикувано изображение (нещо си се объркал)

Мозилата е най-сигурния браузер за сърфиране.Ако Касперски не блокира някой сайт, то Мозилата го блокира :speak:

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.