Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

То за мен май няма угодия ама качих IE 7 хубаво ама и там има някои недоразумения,като тръгнах да си запаметя най използваните табове наредих ги и когато да затворя прозореца ме пита дали да стартира следващия път така както съм ги наредил.Хубаво ама можеше един път като ги запаметиш и стига с тези въпроси да бъде като в Opera.И най безмисленият въпрос е :baby: дали да не ги запамети като че ли като затворя прозореца то само няма да си ги изтрие.После почти всички браузъри имат и други езици в тоя не видях никъде поне немски или френски но както и да е.За WMP 11 няма да говоря щото по дървено нещо не съм виждал.Крайно време е тоя Бил да си вземе 50-60 българчета да ги направи милионерчета а те да му направят един Windows като хората и да спрат да ни измъчват тея монополисти.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 136,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво общо имаше WMP11 тук в тази тема? И напротив- въобще не е дървен, а може би най-добрият мултимедиен плейър излизал до момента - от към чистота на звука и организация на файловете. Преди него ползвах winamp, но след като излезе 11ката ... съм си само с нея - за филми, музика и радио. От браузърите - работата ми налага да работя и тествам с всички по-известни - IE6,IE7x,Opera, Firefox. Напоследък няма чак толкова фрапиращи разлики при изобразяването на страници, макар че любимата ми Опера малко изостава в тази насока. Но наистина е по-лека от Огнената лисица. Била е и ще бъде новатор в развитието на различните браузъри. Неслучайно съм с нея от версия 5х насам :clap:

Наистина край на тази тема защото мястото не и е тука особенно за човек който знае само Winamp Публикувано изображение

А сега чета и се чудя каква ли е пък тази работа дето цял ден ти се налага да гледаш примерно Data.bg или друг сайт ту с IE ту с Opera и т.н.Явно ти е много отговорна работата.Тук може да попаднеш на големи специалисти. Извинявай че съм те засегнал толкова.

• 3 седмици по-късно...

Ами ИЕ. И 6-та версия върши добра работа. Ползавах до преди месец мозила firefox, но вече прекалено често ми затваря страниците поради бъгове в програмата.

• 2 седмици по-късно...

Аз използвам Mozilla Firefox 2х и съм доста доволен от този нет браузър.

OPERA!!! Заради бързината с която отваря страници! Който си мисли че Internet Explorer 7 или Mozilla Firefox са по добри от OPERA , жестоко се лъже!

Преди бях с Maxthon ,минах през Opera пробвах и Avant но всеки си имаше кусури....Авант е много лек но иска адски мноо доусъвършенстване.Opera стщо бе лека но зареждаше много бавно страниците....Internet Explorer той е съшата история кат Maxthona поради причината че Maxthon ползва ядрото на IE ....Explorera e лек но му липсват много работи -хубав вграден DL manager Password Wizard......И най-накрая един мой приятел ми каза за Mozilla..Аз си помислих кво толкова да я пробвам.....Тук се измух колко бързо зарежда страниците,но пък това ми струва 50MB RAM но мисля че машинката ми която има 2400mHz процесор Intel Celeron 512 MB RAM едва ли се товари токова.......Гласувах за Mozilla Публикувано изображение

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

резултатите ясно показват - едноличен фаворит е Firefox- много ясно , който е ползвал този браузър знае защо :super:

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Естествено Mozila , IE 7 - големи дертове имам с него на Вистата, пък и си предпочитам Mozilata.

Аз вече повече от година използвам Opera. Има всичко, което ми е нужно, не натоварва системата много, бърз е и най-вече удобен за работа. Трудно бих го сменил.

Опитах да свикна с Opera, но някак си не ме кефи така, както Mozilla Firefox. Лисицата съчетава бързина, функционалност и желанията на най - капризния потребител. Забелязал съм, че като пиша някакъв скрипт и пропусна някой ред, Firefox не обръща внимание, докато с Opera и Internet Explorer веднага се появява проблем. И въобще цялото уеднаквяване при различните браузери като правя сайт ми коства доста усилие.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.