Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Opera!

Ползвам го от версия 7.20 и по-бърз браузър не съм виждал.

За Internet Explorer 7 мога да кажа, че е много по-добър в сравенение с предшественика си - за това го махнах. Миналата седмица правех един сайт и го тествах на Opera 9.10, Firefox 2 и Internet Explorer 7 работеше идеално и на трите бразуъра. Обаче като го отворих с Internet Explorer 6 там беше адски сбозено всичко. (абе оправих си сайта де, ама както виждам рендерира правилно и PNG...)

Но за ежедневната ми употреба никога няма за заменя Opera. Имам си я дори на флашката, защото много ми липсват табовете и Mouse gestures щом седна на чужд компютър

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 136,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Свикнал съм на Mozilla Firefox, ползвам я повече от година и досега винаги се е представяла на ниво.Затова и гласувах за нея.

Глас за IE 7, но не по инерция.

Напоследък отделих доста време за проби и в един момент ползвах българските версии на Firefox 2 и Opera 9.1 (IE 7 e константа). Определено най-много време отделих точно на тази двойка* и резултатите като цяло съвсем не са в полза на Opera 9.1 - ползва най-голям ресурс от трите (браузърът е претрупан с излишни екстри), най-бавно стартира, има проблеми с отварянето на някои страници (за справка на интересуващите се - сайта на Eurostat например е непосилен за работа с Opera 9, в конкретния случай това важи и за FireFox 2)...

Деинсталирах Opera-та и в момента ползвам IE 7 и Firefox 2, но първият определено ми е фаворит, защото с него няма абсолютно никакви ограничения за достъп където и да е. Държа да бъда коректен и ще отбележа, че Firefox 2 е много по-добър от по-старите версии.

-------

* Държа да отбележа, че не съм инсталирал въпросните 2 браузъра слепешката - предварително много внимателно изчетох темите за тях, използвах чудесно направените и онагледени указания, задавах и доста въпроси в движение

Касперски онлайн скенера под IE7 не тръгва :) (мисля тръгва само ако е инсталиран под IE6)

Ами аз трети ден вече съм с мозила ФФ,и съм предоволен,допреди това бях с сИЕ6,и бях доволен,но не бях изпробвал друго,пробвах Операта,не ми хареса и реших да експериментирам а мозилаФФ-мисля че постигнах това което исках.

Firefox -заради бързината, лесната персонализация, гъвкавостта и навика. Просто и свикнах след година и повечко ползване Публикувано изображение

Касперски онлайн скенера под IE7 не тръгва :rolleyes: (мисля тръгва само ако е инсталиран под IE6)

Грешиш, работи си нормално под IE 7.

Грешиш, работи си нормално под IE 7.

При мен не иска да инсталира актив-екс контролите под IE7, на стария windows мисля вече инсталирани си вървяха под новата версия; сега си седи така и не ме подканва за инсталацията

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

При мен не иска да инсталира актив-екс контролите под IE7, на стария windows мисля вече инсталирани си вървяха под новата версия; сега си седи така и не ме подканва за инсталацията

Странно, при мен си работят безпроблемно всички ActiveX контроли и почти ежедневно ползвам онлайн скенери. Не видях в настройките някоя опция, която да ги забранява/разрешава.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Странно, при мен си работят безпроблемно всички ActiveX контроли и почти ежедневно ползвам онлайн скенери. Не видях в настройките някоя опция, която да ги забранява/разрешава.

И си ги инсталирал под IE7? Дори на друго пс не иска да ги инсталира, само инсталирани ги приема.

И си ги инсталирал под IE7? Дори на друго пс не иска да ги инсталира, само инсталирани ги приема.

Разбира се, че са инсталирани под IE 7, дори не подозирах, че има такъв проблем. А точно контролата на Kaspersky е последната, която инсталирах - преди от около 2 седмици, всъщност, на 2 януари.

Оправих го :wors: Отворих следното:

http://www.kaspersky.com/kos/eng/partner/d...kavwebscan.html

не в попъп както излиза по принцип, а в нов таб с пейст - ентър. Тогава след като разреших на .cab файла да се активира, си ме вкара в инсталатора и стана.

гласувах за firefox защото от доста време съм с него и съм много доволен.но от мнениата които прочетох,може да пробвам забъдеще и ie7.

Гласувах за Лисичко, но иначе от няколко дни ползвам и новия IE7 на работа и съм доста доволен... :wors:

Редактирано от mihael (преглед на промените)

От тези всичките съм пробвал само 3:

Internet Explorer 7 - и не съм особенно доволен;

Opera 9 - също не съм доволен даже ми е по-противна от IE7.

Mozilla Firefox® 2 - и съм много ама много доволен, даже се влюбих :nono:

Такаче .... Моя Vote e ясен ..

Публикувано изображение

Опера е моят фаворит от години, независимо дали ползвам Windows и Linux. Винаги е с една идея напред.

Аз гласувах за FF, това е моят браузър. Преди известно време опитах Опера - хареса ми, но явно съм свикнал с лисичката, защото все нещо в другите браузъри ми липсва и пак се връщам на него!

Избора ми е опера. Навигацията е много по - удобна от където и да е. И за да направиш нещо не ти трябват 10 plug-in както при Мозилата.

Аз гласувах за Mozilla Firefox,защото съм пробвал повечето от изброените браузъри и той най-много ми харесва колко бързо работи.

Винаги досега съм ползвал лиско(но съм ги пробвал повечето от изброените) и въпреки, че няма човек който да отрече бързината на опера, то няма и кой да отрече функционалността и безбройте добавки на лиско :wors: Въпреки че понякога и опера съм ползвал и няколко пъти съм се опитвал да мигрирам на нея. . .. не мога!Лиско рулззз :wors:

Не мога да разбера , какво толкова го хвалите тоя " fire fox " ?Използвам го в момента и да ви кажа, че не съм много доволен.Има места където съм принуден да използва " I.E 6 " ( той ми върви с Win-a). Понеже " fire fox " не ми отваря " ftp:// " страници.И не е чак толкова удобен за употреба. Вярно има много удобен " Bookmark " , но не намирам нищо по-вече от това. :) .

Вива ла Опера! Това определено е най-бързия браузър от всички изброени - стартира супер бързо, зарежда страниците по-бързо и използва по-малко рам от останалите. Какво повече ми трябва? Докато на ФайърФокс като сложиш 5-6 плъгина и гледаш как започва да се влачи... Недайси боже да са повече от 10, може да починеш от чакане докато стартира! За секюритито няма кво да кажа, нищо не минава през Операта. Освен това има най-красив и удобен интерфейс от всичките и я има за всевъзможни операционни системи и платформи!!! Особенно я използвам под Windows, OSX Tiger и J2ME :cheers: Ползвайте каквото си искате, горното е изцяло мое мнение. :blow out candles:

Гласувах за Avant Browser 11х, защото от доста време разчитам на него и съм му свикнал. Пък и си има всичко - супер гъвкав интерфейс, който може да се промени до неузнаваемост, голям набор от ценни бутони и настроики, жестове с мишката, много ценен email бутон, опция за долни табове, блокиране на реклами, RSS, пълниформ, търсене и много други екстри :blow out candles:

Чист IE 7 нямам намерение да ползвам, защото Avant-а си ги има тия екстри отдавна, даже пак са повече Публикувано изображение

Opera и FF съм пробвал, но не успяха да ме откажат от този browser :cheers:

Редактирано от myd (преглед на промените)

Глас за Опера 9х от мен. От известно време изгоних лисицата и се хванах с Опера и съм страшно доволен. Видимо отваря страниците по-бързо. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.