Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посвещава се на децата от 60-те, 70-те и 80-те години на 20

Featured Replies

Мойра,специален поздрав за теб и всички останали...

http://www.youtube.com/watch?v=V-TithD7izM

• Отговори 2k
  • Прегледи 219,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Помните ли това..? -Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора. -Да поставиш игличката на грамофона точно там, където започва новото парче. -Да върнеш бурканчетата от кис

• Мен ме пращаха с такава мрежичка за пазарене:  

• Така е ,аз се раздвам за детството ,което имах,и искренно съжалявам сегашните лапета ,рястящи във века на хейтърите,всъщност те нямат детство. Ходех на кръжок по фото-дело   А това ми беше ...БА

Публикувани изображения

Мойра,специален поздрав за теб и всички останали...

http://www.youtube.com/watch?v=V-TithD7izM

Любимата ми песничка! :)

Благодаря! :*

Кой знае защо си спомних книгата "Тимур и неговата команда" на Аркадий Гайдар.

Ако сте я чели знаете, че Тимур и командата му са помагали тайно на нуждаещи се хора.

През летните ваканции, част от които прекарвах на село, си бяхме направили такава команда, но само подплашихме старците, които връщайки се от полето намираха на масата си топъл хляб и домашна лютеница (само това умеехме да правим).

Когато една баба, чийто дядо беше починал наскоро едва не изпадна в шок, мислейки си, че дядото е вампирясал и идва вкъщи да и помага, се отказахме.

:)

• 2 месеца по-късно...

Мен ме пращаха с такава мрежичка за пазарене:

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Публикувано изображение

Аз пък все за нещо бях наказван да не влизам по седмици в тая социална мрежа. Явно за туй на дърти години още обикалям улиците като тийн да си наваксам изгубеното детство.

Не си ли имал дядо /баба на село - там се ширеше свободата :)

Мдааа свободата беше до първи клас ! После почнаха едни "няма да дружиш с този и онзи защото правите бели"  ... ама и на другите деца родителите им не им разрешаваха да дружат с мен ( това дружа е от тошково време синоним на приятелство нали ?) и все трябваше да се крием и който видеше родителското си тяло някъде да се задава и се залягаше под коли. Ама тогава имаше родителски контрол за разлика от сега. Сега всичко е оставено на естествения подбор на природата.

Публикувано изображение

и филмите със субтитри ги четеше най-бързо четящия , та другите да могат да си вършат тва онова ! В къщи бях аз и ......познайте , какво се случи , когато влязох един път на голямото кино ?????????? Почнах да чета на глас ....... :lol6: :lol6:

Дете на богати родители 

Не бих казала - кухнята на майка ми я получихме в същия вид като на снимката купувайки панелката.....Същите бели шкафове....

еделвайса , кокичето и лястовичката .........бяха светещи ! О, чак настръхнах ............ :)

Сред мартеничките на Уиш липсват любимите ми черните и бели грациозни котки изработени от стъкло.

Винаги на 1 март покойната ми майка ме закичваше с такава мартеничка.

Сега дъщеря ми ме закичва с мартенички котки.

От бебе обожавам тези животинки :)

Аз като дете от  90 какво да правя ? :)Като гледам сега децата на 21 век,се чувствам много стар.И със стари разбирания.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Бузлуджа ;)

Тоз, който падне в бой за свобода

той не умира: него жалеят

земя и небо, звяр и природa

и певци песни за него пеят

Редактирано от tux (преглед на промените)

Рапорт даден :)

Публикувано изображение

ПП. Мале как ме ядосахте с тая снимка от чавдарчетата :) аз имах такава , до сега рових и не я открих :(

обаче намерих друга :D Да сте правили това за 8ми март :wink12:

Публикувано изображение

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.