Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Всъщност, за тези които не знаят, този филм е екранизация по романа на ирландската писателка Cecelia Ahern, която е само на 27 години, а романа е публикуван, когато е на 23.

Ето малко повече инфо за книгата на англ., а там има и препратка към профила на авторката.

P.S. I Love you

Благодаря за информацията мила, и аз бях от незнаещите, макар и да не разбрах нищо от уики защото е на англ. Филма ми хареса много а това че има и книга е още по хубаво, ех само да беше и преведен! :P Ти чела ли си я???

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Това е "Зелено дайкири" на торент.

Зелено дайкири

Нещо не ми се появи описанието. :speak: Моля някой от ветераните да ми каже, защо би могло да се получи така.

Ето го тук:

Cтpахотна съдебна дpама - дяволски забавна!

Когато сe стигнe до любов и убийство... доpи най-пeчeнитe адвокати на Mаями имат нужда от алиби.

Bзeмeтe eдна част Джон Гpишам, двe части Heлсън Дeмил, сложeтe щипка Mики Cпилeйн и voilà - получаватe Пол Ливайн, чиито съдeбни тpилъpи са обявeни от кpитицитe за “нeпpилично... забавни” и “pомани от най-висока класа”. Ливайн сe завpъща в този нажeжeн до чepвeно pоман с двама пeчeни адвокати по дeло, коeто можe да e шансът на живота им - ако пpeди това нe сe избият eдин дpуг.

Tя e от стаp заможeн pод.

Tой e бeдно момчe от Коконът Гpоув.

Eдинствeното общо помeжду им e пpавото. Докато нe се изпpавят eдин сpeщу дpуг в най-нашумялото дeло за убийство на вeка - случай, от който хвъpчат искpи, който каpа мeдиитe да полудяват и пpотивоположноститe да сe пpивличат. Заобиколeни от пpeстъпници, измамници и дpуги “обpази”, Cоломон и Лоpд тpябва да pазpeшат случая, пpeди да са сe pазоpили, попаднали в затвоpа... или ощe по-лошо - в лeглото.

За любителите на жанра - приятно четене на цялата поредица. :P

Благодаря за информацията мила, и аз бях от незнаещите, макар и да не разбрах нищо от уики защото е на англ. Филма ми хареса много а това че има и книга е още по хубаво, ех само да беше и преведен! ;) Ти чела ли си я???

Книгата е преведена и издадена от "Бард" под заглавието P.S. "Обичам те". Дори я имам, само дето още не съм се наканила да я прочета. Сестра ми я е чела и много й хареса. Ако изчакате до Септември и ще ви я сканирам. ;) Филма наистина е страхотен. В скоро време очаквам в хубаво качество "The Ugly Truth" пак романтична комедия с Джерард Бътлър (мда и на мен ми е любимец).

Това е "Зелено дайкири" на торент.

Зелено дайкири

Нещо не ми се появи описанието. :speak: Моля някой от ветераните да ми каже, защо би могло да се получи така.

Ето го тук:

Cтpахотна съдебна дpама - дяволски забавна!

Когато сe стигнe до любов и убийство... доpи най-пeчeнитe адвокати на Mаями имат нужда от алиби.

Bзeмeтe eдна част Джон Гpишам, двe части Heлсън Дeмил, сложeтe щипка Mики Cпилeйн и voilà - получаватe Пол Ливайн, чиито съдeбни тpилъpи са обявeни от кpитицитe за “нeпpилично... забавни” и “pомани от най-висока класа”. Ливайн сe завpъща в този нажeжeн до чepвeно pоман с двама пeчeни адвокати по дeло, коeто можe да e шансът на живота им - ако пpeди това нe сe избият eдин дpуг.

Tя e от стаp заможeн pод.

Tой e бeдно момчe от Коконът Гpоув.

Eдинствeното общо помeжду им e пpавото. Докато нe се изпpавят eдин сpeщу дpуг в най-нашумялото дeло за убийство на вeка - случай, от който хвъpчат искpи, който каpа мeдиитe да полудяват и пpотивоположноститe да сe пpивличат. Заобиколeни от пpeстъпници, измамници и дpуги “обpази”, Cоломон и Лоpд тpябва да pазpeшат случая, пpeди да са сe pазоpили, попаднали в затвоpа... или ощe по-лошо - в лeглото.

За любителите на жанра - приятно четене на цялата поредица. :P

Сега се вижда, имаше незатворен ббкод за големина на буквите и две грешки при удебеляване на шрифта. ;)

Благодаря. :P

Ще преглеждам по-внимателно следващия път, за да няма пропуски и да не се налага да някой да върши работа вместо мен.

Благодаря за информацията мила, и аз бях от незнаещите, макар и да не разбрах нищо от уики защото е на англ. Филма ми хареса много а това че има и книга е още по хубаво, ех само да беше и преведен! ;) Ти чела ли си я???

Не съм я чела, само съм гледала филма. А за книгата знам от 2-3 години, понеже бях в Германия, когато нашумя там. Още повече, че баща й беше някакъв министър в Ирландия. Друга любопитна подробност е, че сестра й е омъжена за член на групата Westlife. Имаше доста добри отзиви и за книгата, и за писателката. Доколкото разбрах от Уикипедия, се или ще се филмират още три нейни книги.

ПП: Книгите на Сандра са качени като торенти ;)

е аз този филм с него се канех да го гледам но ми казаха че е много тъжен и се отказах :lol6:

а да питам на Мери Джо Пътни тази книга непреведена ли е Dancing on the Wind,че почнах поредицата cool.gif

Някой да е прочел "Черните хълмове" на Нора? Чудя се дали въобще да я купувам, като преглеждах мненията в американския Amazon ме обзеха съмнения. Започна много да се хлъзга по наклонената плоскост Норчето, поне в единичните книги. sad.gif

Някой да е прочел "Черните хълмове" на Нора? Чудя се дали въобще да я купувам, като преглеждах мненията в американския Amazon ме обзеха съмнения. Започна много да се хлъзга по наклонената плоскост Норчето, поне в единичните книги. sad.gif

Страхотна е! Аз вчера я чотох до пет сутринта! Сега не ме питай как работя :ph34r:

Аз предната и книга хич не я харесах, но тази си стрива определно.

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

...

а да питам на Мери Джо Пътни тази книга непреведена ли е Dancing on the Wind,че почнах поредицата cool.gif

Не, Маги, за съжаление Dancing on the Wind не е преведена sad.gif както и шестата в поредицата River of Fire.

Можем само да си пожелаем, дано някога да ги видим и тях на БГ cool.gif та поредицата "Падналите ангели" да бъде фул. И понеже се размечтах, ще бъде страхотно да видим преведени и романи втори и трети от поредицата Regency, първата от която е "Заложница на съдбата" :ph34r:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Не, Маги, за съжаление Dancing on the Wind не е преведена sad.gif както и шестата в поредицата River of Fire.

Можем само да си пожелаем, дано някога да ги видим и тях на БГ cool.gif та поредицата "Падналите ангели" да бъде фул. И понеже се размечтах, ще бъде страхотно да видим преведени и романи втори и трети от поредицата Regency, първата от която е "Заложница на съдбата" :rolleyes:

Мила, романите от поредицата Regency са всъщност "Падналите ангели" и "Ангелът мошеник". Доколкото разбрах, преди време като се рових в нета, това са пърите издания на книгите, а по-късно за издадени отново, явно малко редактирани и с нови имена в другата поредица. ;)

Книгите от поредицата Regency са три:"Заложница на съдбата","Падналите ангели" и "Ангелът мошеник".

Книгите от поредицата Regency са три:"Заложница на съдбата","Падналите ангели" и "Ангелът мошеник".

Мила, романите от поредицата Regency са всъщност "Падналите ангели" и "Ангелът мошеник". Доколкото разбрах, преди време като се рових в нета, това са пърите издания на книгите, а по-късно за издадени отново, явно малко редактирани и с нови имена в другата поредица. :)

Аааа, всъщност двете поредици се припокриват с някои от романите? Чудех се, че някъде в нета попаднах на инфо, че "Заложница на съдбата" е в поредица с "Падналите ангели", макар връзката да е доста далечна - доколкото си спомням в "Заложница на съдбата" дукът се появяваше някъде в края на романа ohmy.gif Благодаря, момичета, за инфото kiss.gif

Аааа, всъщност двете поредици се припокриват с някои от романите? Чудех се, че някъде в нета попаднах на инфо, че "Заложница на съдбата" е в поредица с "Падналите ангели", макар връзката да е доста далечна - доколкото си спомням в "Заложница на съдбата" дукът се появяваше някъде в края на романа ohmy.gif Благодаря, момичета, за инфото kiss.gif

Връзката е именно дук Кандовър ;) Джослин си мисли,че е влюбена в него. Появява се в няколко пъти, а накрая е решаващо участието му biggrin.gif То и с тази сцена започва "Падналите ангели" cool.gif

Когато започнах да чета ангелите исках да разбера какво е станало с тази Джослин, а то се оказа, че и за нея книга има laugh.gif

Момичета, някоя от вас чела ли е " Любов и омраза" и "Белези по сърцето" от Бевърли Бартън ? :lol6:

post-219809-1250329808_thumb.jpg

post-219809-1250329815_thumb.jpg

Аз съм ги чела и двете.Хубави са.Имат и детективна линия."Белези по сърцето" е свързана с книгата "Любов с непознат".

Аз съм ги чела и двете.Хубави са.Имат и детективна линия."Белези по сърцето" е свързана с книгата "Любов с непознат".

Б.агодаря за бързият отговор :) Но мога ли да помоля ,ако е възможно да ги пуснете във форума , защото от всички книги на авторката само тези двете не е съм чела , а ги издирвам вече втора година. :cheers:

post-219809-1250335430_thumb.jpg

Много,много ти благодаря kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Благодаря! :rolleyes:;):yanim:

За нищо, милички cool.gif Истинско удоволствие е човек да сподели един наистина разкошен роман fb40afdae47bef97979802ccb7fc43c3.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мале, направо ще ви обеся всичкитеее.. Вие сякаш направо чакахте да замина, за да накачите маса ти и книжки.. :)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Здравейте, скоро открих този форум и Ви поздравявам за страхотната работа, която сте свършили. Искам да попитам има ли качена някъде "Грехопадение" на С. Джонсън. Много искам да я прочета.

Мале, направо ще ви обеся всичкитеее.. Вие сякаш направо чакахте да замина, за да накачите маса ти и книжки.. :P

:):huh::wors:kiss.gif

Здравейте, скоро открих този форум и Ви поздравявам за страхотната работа, която сте свършили. Искам да попитам има ли качена някъде "Грехопадение" на С. Джонсън. Много искам да я прочета.

Доколкото знам, Грехопадение не е сканирана все още.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Аз я имам ("Грехопадение"). Мога да я сканирам най-рано към края на Септември. Ако не е проблем, ще я прибавя към списъка си. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.