Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

момичета моля за помощ изтеглих на Бренда Джойс Браг сагата - 7 книги

Вече прочетох първите две и много ми харесаха но просто не мога да си спомня как

са подредени а акаунта го няма за да видя там

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ето подредбата на книгите:

1. Пътят към рая

2. Огнена стихия

3. Виолетов огън

4. Dark Fires

5. Огньовете на рая

6. Скандална любов

7. Тайни

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

а някой да може да ми помогне да намеря ''сара'' и ''пиратът от фабио'' да пише на [email protected].а също и на нора робъртс,мерси предварително.

Мила, за "Сара" от Аманда Ашли ли питаш? Ако е за нея, отдавна е сканирана - ето линка за тегленето й: http://account-co.net/torrents-details.php?id=1240 cool.gif

А пък "Пиратът" е поет за сканиране, така че и тя ще бъде просната на тепиха в акаунт :yanim:

...

И тъй като моя милост насъбра 13 книги за скан, а скенера е на 500 км от мен, реших да се пробвам с фотоапарата, който поне ми е на една ръка разстояние. (Хеси, не се притеснявай, така ще ти го заснема, че да не усетиш, че е с фото :) ). Стискайте палци да не се откажа, че не съм свикнала с този начин на заснемане.

Тихи, ако резултата се окаже лош, ще ти я връча ти да я редактираш :down::)

Тихи, ако резултата се окаже лош, ще ти я връча ти да я редактираш :rolleyes::P

Мила, тегли и казвай каква е присъдата. Хем не съм я чела, ако трябва да я редактирам, поне това ще стане. :)

Ан Ейвъри - Дъщерята на разбойника

Със специални поздрави за Мария (varnam), която питаше за книжката. cool.gif

Благодаря ти. Много мило от твоя страна. kiss.gif

здравейте ще може ли някой да ми качи годеницата на лъва -айрис йохансон !! мерсииии cool.gif

здравейте ще може ли някой да ми качи годеницата на лъва -айрис йохансон !! мерсииии cool.gif

Здравей, Годеницата на лъва е качена, линка е в съответната тема :)

@ Пепи: Знам, че имаше огромно желание да качиш последните ти две книги в Акаунт, ама реших да те отменя. Вече са качени там biggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ето и от мен някои френски корици biggrin.gif

"Пламъкът и цветето"

Aupres de toi, pour toujours(Everlasting)

Un mari а l`essai - Виктория Александър

Лондон 1818. На 24 години,Пандора Ефингтън започва без желание своя седми сезон. Лошите езици започват да злословят: седми сезон и все така неомъжена. Въпреки че не липсват претенденти, понеже тя е красавица и освен това има значително богатство, тя не иска да се хвърли на врата на първия срещнат. Ако Пандора се омъжи това ще е по любов. Със сигурност не с непоносимия Граф дьо Трент! Обаче Максимилиян настоява. Пандора се отнася презрително с него,но това изглежда го забавлява. Когато тя предлага един облог, той вдига залога. Ако той спечели, тя ще се омъжи за него. Ако ли не ,тя ще избере бъдещата му съпруга.

Les disparues de la Tamise - Аманда Куик

Една вечер на приема на семейство Hastings вместо да танцува и да се забавлява загадъчният Антъни Стайлбридж обикаля из къщата и попада на Луиса Bryce,която също търси нещо. При появата на нощния пазач двамата шпиони се целуват влюбено. Те решават да работят заедно. Aнтъни е убеден,че Hastings е замесен в поредица убийства и иска да го изобличи на всяка цена.Докато Луиса, млада журналистка, представяща се за вдовица, иска да докаже ,че Hastings е съсобственик на известен лондонски бордей. Ако работят заедно разследването ще е по-лесно,но може би и двойно по-рисковано...

Разбойникът и зеленооката - Джоана Линдзи

Здравейте ,

моля за малко помощ, някой знае ли книгата на Виктория Алекзандър дали е преведена на български, поне аз не откривам нищо!!! :)

Здравейте ,

моля за малко помощ, някой знае ли книгата на Виктория Алекзандър дали е преведена на български, поне аз не откривам нищо!!! :)

На български са преведени само две книги на Виктория Александър - Вярвай ми и Идеалната съпруга.

На български са преведени само две книги на Виктория Александър - Вярвай ми и Идеалната съпруга.

Уффф, и естествено тази не е сред тях sad.gif

Може ли да помоля за имената на английски на книжката на Виктория Александер и на Аманда Куик ;) Като прочетох анонса на романа на Аманда, ми се струва, че не ми е попадала тази книга досега :no-no:

Здравейте,аз разбрах от porsha че са излязли нови два филма по книги на Нора Робъртс- High Noon и Midnight Bayou, доколкото знам High Noon е книгата Точно по пладне,а Midnight Bayou е Полунощ в стаята на сенките. А също така знам,че има още два филма по книги и те са Тribute и Northern Lights. Книгите по тях са: Как ангелите плачат и Далече на север. Аз имам и 4-те филма. В mininova.org ги има всичките.

Редактирано от lady_el (преглед на промените)

Уффф, и естествено тази не е сред тях sad.gif

Може ли да помоля за имената на английски на книжката на Виктория Александер и на Аманда Куик ;) Като прочетох анонса на романа на Аманда, ми се струва, че не ми е попадала тази книга досега :no-no:

Книгата на Виктория Александър е The Wedding Bargain.На руски е преведена като Брачный контракт.

Книгата на Аманда е The River Knows.

Бих искала да споделите мнението си за моя опит да се правя на писател.Знам,че не е кой знае какво....но все пак ;)

_________________________________________________________________________________________.doc

Много ви благодаря момичета. То се е видяло , че ще трябва да залегна яко над английският или да си припомня руският език ако иакам да прочета някоя интересна книжка. :P

post-219809-1251030791_thumb.jpg

post-219809-1251030802_thumb.jpg

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Здравейте,аз разбрах от porsha че са излязли нови два филма по книги на Нора Робъртс- High Noon и Midnight Bayou, доколкото знам High Noon е книгата Точно по пладне,а Midnight Bayou е Полунощ в стаята на сенките. А също така знам,че има още два филма по книги и те са Тribute и Northern Lights. Книгите по тях са: Как ангелите плачат и Далече на север. Аз имам и 4-те филма. В mininova.org ги има всичките.

И четирите филма са качени в акаунт, само още няма субове за тях. :P

може ли линк за годеницата на лъва- айрис йохансон,защото не съм много на ти с компа!! sad.gif

Здравейте, можете ли да ми кажете колко и кои са книгите от поредицата Границата на Арнет Лем?

@ Пепи: Знам, че имаше огромно желание да качиш последните ти две книги в Акаунт, ама реших да те отменя. Вече са качени там biggrin.gif

Благодаря.Спести ми блъскането на главата в стената. :)

Здравейте, можете ли да ми кажете колко и кои са книгите от поредицата Границата на Арнет Лем?

Ето:

Border Lord (1993)

Ангел на нощта

Шотландска кръв

Продадена принцеса

Надявам се да съм ти помогнала ;)

Ето:

Border Lord (1993)

Ангел на нощта

Шотландска кръв

Продадена принцеса

Надявам се да съм ти помогнала ;)

Да, разбира се. А първата преведена ли е?

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

може ли линк за годеницата на лъва- айрис йохансон,защото не съм много на ти с компа!! sad.gif

Може -> http://account-co.net/torrents-details.php?id=431

Но в момента няма достъп до сайта, пробвай по-късно. ;)

Здравейте момичета, от известно време си блъскам главата с една книга която прочетох преди доста време но не мога де си спомня името и. За съжаление си спомням съвсем малко, по скоро края - живееха някъде в Тексас май в края на 18в. и на края на книгата откриха петрол, той беше купил автомобил, още първите произведени и я заведе на разходка с него. Спомням си само, че много ми беше харесала но я прочетох само веднъж и набързо преди една приятелка да ми я загуби.

Здравейте момичета, от известно време си блъскам главата с една книга която прочетох преди доста време но не мога де си спомня името и. За съжаление си спомням съвсем малко, по скоро края - живееха някъде в Тексас май в края на 18в. и на края на книгата откриха петрол, той беше купил автомобил, още първите произведени и я заведе на разходка с него. Спомням си само, че много ми беше харесала но я прочетох само веднъж и набързо преди една приятелка да ми я загуби.

Книгата ако не се лъжа е „Дива кръв„ на Ребека Брандуейн!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.