Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Мога да помогна само с резюмето на книгата, засега:

"Смелата и красива Сабрина Уелс напуска своя коварен настойник, за да предпочетe неизвестностите, които й предлага едно пътешествие на Запад. А Западът не е място за благопристойни девойки, възпитавани в духа и традициите на цивилизованото общество. Опасностите дебнат отвсякъде. Нo съдбата благосклонно протяга ръка и изпраща на помощ мъжествения Дийн Морган, който спасява живота на смелата пътешественичка, и то неведнъж. Стоманеносивите му очи и мъжественото му тяло събуждат у Сабрина неподозирани чувства и желания..."

Предполагам, че по-късно ще ме допълни някое от момичетата, която я е чела, с кратък преразказ.

благодаря за информацията много ми помогна

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Книгата се оказа точно Дива кръв, аз ги бях пооплела с Обещанието на Тъндър. Много се радвам, че въпреки грешната и прекалено оскъдна информация все пак ме насочихте правилно.

п.п. Преди време четох една книга на Илейн Кофман мисля - Ангел в мрамора. Беше страхотна, но тук май не я виждам

п.п. Преди време четох една книга на Илейн Кофман мисля - Ангел в мрамора. Беше страхотна, но тук май не я виждам

"Ангел в мрамора" е сред любимите ми книги cool.gif Ако имаш търпение до събота или неделя, ще гледам да я сканирам тогава, мила :speak:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Благодаря ти Боби, според мен ще е добро попъллнение на колекцията. Книгата наистина е страхотна, спомням си че се смях със сълзи с глухата баба на главната героиня. Чела съм я само веднъж, но никога не я забравих.

Благодаря ти Боби, според мен ще е добро попъллнение на колекцията. Книгата наистина е страхотна, спомням си че се смях със сълзи с глухата баба на главната героиня. Чела съм я само веднъж, но никога не я забравих.

За нищо, мила. Книжката наистина е страхотна 27c52dd73485d310f9d0723601992ecd.gif Ще я изтипосам най-късно до неделя -пу-пу, чук-чук cool.gif

Здравейте, искам да попитам дали има превод на книгите на Мери Джо Пътни от поредицата Паднали ангели- "Dancing on the wind" и "River of fire". Ако има може ли да ми кажете къде да ги намеря. Предварително благодаря! :wors:

Здравейте, искам да попитам дали има превод на книгите на Мери Джо Пътни от поредицата Паднали ангели- "Dancing on the wind" и "River of fire". Ако има може ли да ми кажете къде да ги намеря. Предварително благодаря! :wors:

не са преведени и аз много исках да ги прочета,дано ни сложат в списъка с преводите,но май са доста заети cool.gif

Здравейте, искам да попитам дали има превод на книгите на Мери Джо Пътни от поредицата Паднали ангели- "Dancing on the wind" и "River of fire". Ако има може ли да ми кажете къде да ги намеря. Предварително благодаря! :bedtime2:

Има ги на руски...

А има ли преведена "The vampire who loved me" на Тереза Медейрос?? :beer::)

Mмм не, за жалост sad.gif , ако я искаш на английски да я прочетеш ми пиши да ти я пратя. :)

Някой може ли да ми каже книгите от серията Форчън? Аз съм чела само 1 от тях - казваше се "В името на Пийт" май е на Елиз Тайтъл. В сериата става въпрос за братя ,наследници на голямо богатство, но тези който се оженят щи бъдат лищени от своя дял.

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Някой може ли да ми каже книгите от серията Форчън? Аз съм чела само 1 от тях - казваше се "В името на Пийт" май е на Елиз Тайтъл. В сериата става въпрос за 4-ма братя ,наследници на голямо богатство, но тези който се оженят щи бъдат лищени от своя дял.
1Адам и Ева - Елиз Тайтъл

След четири неуспешни брака милионерът Александър Форчън оставя необичайно завещание – ако някой от синовете му е достатъчно глупав, за да се ожени, ще изгуби своя дял от семейното богатство. Адам Форчън обича луксозния живот и възнамерява да остане най-известния ерген в Денвър, докато не среща очарователната Лора Ашли, в която се влюбва до полуда.

Ще се откаже ли от милионите си заради любовта? 2В името на Пийт. - Магнатът Александър Форчън е твърдо решен да предпази синовете си от разочарованията на брака. Той оставя завещание, според което, всеки, имал неблагоразумието да се ожени, е лишен от наследство. За втория син – сериозният и делови Питър Форчън, няма нищо по-важно от успеха на компанията. Но пристигнал в Чикаго, за да сключи важна сделка, той като по чудо оживява през една бурна нощ. Свестява се в болницата. От този момент всичко, освен прекрасната доктор Елизабет Мърчан, загубва значение.. 3Невъзможна любов - Елиз Тайлър

Магнатът Александър Форчън решава да предпази синовете си от разочарованията, които е преживял. Той оставя завещание, според което лишава от наследство всеки, имал глупостта да се ожени. Труман, рокер и бунтар по природа, изобщо няма такива намерения, но неочаквано се появява красивата рускиня Саша. Между тях започва опасен флирт. На карта са заложени милиони и една пламенна любов.. четвъртата е запоследният брат Таилър но не знам как се казва.

1Адам и Ева - Елиз Тайтъл

След четири неуспешни брака милионерът Александър Форчън оставя необичайно завещание – ако някой от синовете му е достатъчно глупав, за да се ожени, ще изгуби своя дял от семейното богатство. Адам Форчън обича луксозния живот и възнамерява да остане най-известния ерген в Денвър, докато не среща очарователната Лора Ашли, в която се влюбва до полуда.

Ще се откаже ли от милионите си заради любовта? 2В името на Пийт. - Магнатът Александър Форчън е твърдо решен да предпази синовете си от разочарованията на брака. Той оставя завещание, според което, всеки, имал неблагоразумието да се ожени, е лишен от наследство. За втория син – сериозният и делови Питър Форчън, няма нищо по-важно от успеха на компанията. Но пристигнал в Чикаго, за да сключи важна сделка, той като по чудо оживява през една бурна нощ. Свестява се в болницата. От този момент всичко, освен прекрасната доктор Елизабет Мърчан, загубва значение.. 3Невъзможна любов - Елиз Тайлър

Магнатът Александър Форчън решава да предпази синовете си от разочарованията, които е преживял. Той оставя завещание, според което лишава от наследство всеки, имал глупостта да се ожени. Труман, рокер и бунтар по природа, изобщо няма такива намерения, но неочаквано се появява красивата рускиня Саша. Между тях започва опасен флирт. На карта са заложени милиони и една пламенна любов.. четвъртата е запоследният брат Таилър но не знам как се казва.

Мерси

Някой може ли да ми каже книгите от серията Форчън? Аз съм чела само 1 от тях - казваше се "В името на Пийт" май е на Елиз Тайтъл. В сериата става въпрос за братя ,наследници на голямо богатство, но тези който се оженят щи бъдат лищени от своя дял.

Има книги и за четиримата,но последната не е издадена у нас.Тук са качени всички без нея.

Момичета, искам да помоля за 72 и 73 стр. на Дивачката на Мери Джо Пътни, за да приключа редакцията.

Благодаря предварително.

Момичета, искам да помоля за 72 и 73 стр. на Дивачката на Мери Джо Пътни, за да приключа редакцията.

Благодаря предварително.

Ще ти ги сканна, надявам се, че не ме е изпреварил някой.

А иначе, дами, аз да се изфукам с новия скенер, който ми купиха днес:

Сюзън Джонсън - Грехопадение

Да завършим поредицата St. John-Duras. Приятно четене. cool.gif

Edit: Ето страничките: The Wild Child 72,73

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ще ти ги сканна, надявам се, че не ме е изпреварил някой.

А иначе, дами, аз да се изфукам с новия скенер, който ми купиха днес:

Сюзън Джонсън - Грехопадение

Да завършим поредицата St. John-Duras. Приятно четене. cool.gif

Edit: Ето страничките: The Wild Child 72,73

Честито нова придобивка, мила cool.gif Да ти носи мнооого радост и бъде верен приятел, както си го впрегнала веднага на работа4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif

Благодарности за книжката на Сюзън Джонсън kiss.gif

Голяма си фъртунка, Тихчо. Аз докаааато се изтуткам да сканирам страничките на Дивачката и ти фиууууууу със скоростта на светлината профуча набързо 249492887629876a9dede8d398ee20ff.gif

Честито нова придобивка, мила cool.gif Да ти носи мнооого радост и бъде верен приятел, както си го впрегнала веднага на работа4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif

Благодарности за книжката на Сюзън Джонсън kiss.gif

Голяма си фъртунка, Тихчо. Аз докаааато се изтуткам да сканирам страничките на Дивачката и ти фиууууууу със скоростта на светлината профуча набързо 249492887629876a9dede8d398ee20ff.gif

Благодаря, за пожеланията, мила. Петето почти изказа съболезнования на машината, защото знае как ще я впрегна на работа докато съм си вкъщи :yanim: И ако знаеш колко е безшумна... песен, при първа възможност ще я взема с мен в София, а ще върна старата. Хич не съм нахална, нали? cool.gif

Извинете, момичета, но къде са качени другите книжки на Елиз Тайтъл? Аз намерих само "Съпруг под наем" и "Любовна въртележка". Струва ми се, че тези от серията Форчън ще са интересни.

Извинете, момичета, но къде са качени другите книжки на Елиз Тайтъл? Аз намерих само "Съпруг под наем" и "Любовна въртележка". Струва ми се, че тези от серията Форчън ще са интересни.

Намерих две:

1. В името на Пийт ( книгата е две в едно, "Любовна въртележка" и "В името на Пийт" )

2. Невъзможна любов

Но "Адам и Ева", поне по това, което видях, не е качвана. Ако случайно греша, поправете ме.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

"В името на Пийт" е записана, че е в този торент, но в действителност там е само "Любовна въртележка".

Благодаря ти за "Невъзможна любов".

"В името на Пийт" е записана, че е в този торент, но в действителност там е само "Любовна въртележка".

Всъщност това е 2 в 1. Книжката е от 145 стр., като от 73 започва В името на Пийт (говоря за торента, погледнах в txt.файла). И да, "Адам и Ева" не е сканирана все още. Мисля че я имам и ако ми остане време днес, ще я сканирам. :top secret:

Всъщност това е 2 в 1. Книжката е от 145 стр., като от 73 започва В името на Пийт (говоря за торента, погледнах в txt.файла). И да, "Адам и Ева" не е сканирана все още. Мисля че я имам и ако ми остане време днес, ще я сканирам. :)

Точно това имах предвид. :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.