Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Продължаваме с Библиотека ЗАР :wors:

Ги Шантпльор – Спътница в любовта

Конкордия Мерел – В плен на любовта

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор

Момичета днес разгледах корици на любовни романи...толкова ме е яд,че не са излезли в България sad.gif Направо се влюбих в 50-ина книжки най-малко.Намя как ще чакаме да ги издадат ( може би???)

Ох трябва да си оптимист да се надяваш. Аз вече знам, че единствения начин да ги прочета повечето книги които ги има в Англия и Америка, е да ги чета на английски като си сваля книгата от нета, или си я купя от амазона. :wors:

Благодаря, мила, за книжките, които споделяш с нас kiss.gif

Хайде и един рицарски роман :wors:

"Рицарят на нейните мечти" - Лейл Сейнт Джеймс

Инче,тези и аз съм ги чела но доста одавна,така съм се смяла,какави са тези преводачки,не са ли чели преведеното,интересното е че до сега не съм срещала подобно нещо в роман :whist:

Пускам линк за романа на Джейн Остин - "Разум и чувства"

Романите на Джейн Остин, които започвам да качвам на торенти от днес, любезно ни предостави издателство Мърлин. Огромни благодарности!!!

Дами, пускам ви списък на невъзможните за обработка в текст сканове и силно се надявам, че някоя от вас, която ги има, ще ги сканира повторно (сравнително качествено), за да могат да се обработят.

Подчертавам че не е спешно, все пак имаме още над 200 книги за обработка, но просто тези книги са направо невъзможни, освен да се препишат изцяло.. а не мисля, че някоя от редакторките (включително и аз) би се заела с това.

И една лична молба.. Наистина ми се иска "Лунна красавица" да мога да я обработя.. Книжката страшно ми харесва..

Деби Макомбър - Ангелски очи

Джейн Ан Кренц - Пиратът

Джейн Ан Кранц - Радост

Дженифър Грийн - Шеметен танц

Ирис Йохансен - Вихрена страст

Линда Хауард - Сенки от мрака

Мери Портърфийлд - Цвете на пустинята

Нора Кейд - Ще те накарам да се влюбиш

Нора Робъртс - Завръщането на Рейф

Пат Далтън - Близо до изгрева

Тифани Уайт - Не си го помисляй дори

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Дами, пускам ви списък на невъзможните за обработка в текст сканове и силно се надявам, че някоя от вас, която ги има, ще ги сканира повторно (сравнително качествено), за да могат да се обработят.

Подчертавам че не е спешно, все пак имаме още над 200 книги за обработка, но просто тези книги са направо невъзможни, освен да се препишат изцяло.. а не мисля, че някоя от редакторките (включително и аз) би се заела с това.

И една лична молба.. Наистина ми се иска "Лунна красавица" да мога да я обработя.. Книжката страшно ми харесва..

Вики Люис Томпсън – Порив

Джейн Ан Кренц - Кристален пламък

Джейн Ан Кренц - Пиратът

Джейн Ан Кренц - Радост

Джена Райън - Посетителят

Ирис Йохансен - Вихрената годеница

Клодин Уолън - Като древна богиня

Стеф Ан Холм - Кралят на пиратите

Хедър Греъм - Постеля от рози

Хелън Митермайър - Лунна красавица

Мила, нали ти обещах "Лунна красавица", Постеля от рози, Кралят на пиратите,Вихрена страст ?

Ако искаш мога да поема и Вихрената годеница. :huh:

Мила, нали ти обещах "Лунна красавица", Постеля от рози, Кралят на пиратите,Вихрена страст ?

Ако искаш мога да поема и Вихрената годеница. :huh:

Ми обеща ми ги наистина, ама.. доста време мина оттогава, а не ми е удобно да напомням все.. затова реших да пусна пълния списък.. все пак и ти си заета, както и всички други, може някой да те отмени :huh:

Ми обеща ми ги наистина, ама.. доста време мина оттогава, а не ми е удобно да напомням все.. затова реших да пусна пълния списък.. все пак и ти си заета, както и всички други, може някой да те отмени :huh:

Ами добре,мила. Мислех,че не ги бързаш, затова не си давах и зор. sad.gif Пък и да ме изюркаше, знаеш,че не се сърдя.А и доста други книги ме чакат за първи скан- освен любовните,също и Японските загадки, на Пол Дохърти също не съм се отказала да попълним всички поредици... :huh: Така че нека някой друг, по-бърз ги поеме тези :huh:

Тори, от изброените имам следните:

Стеф Ан Холм - Кралят на пиратите

Хедър Греъм - Постеля от рози

Хелън Митермайър - Лунна красавица

Но при мен в момента е само "Кралят на пиратите" и ако нямаш нищо против да я забавя около две седмици (защото сега ми почва вълната контролни), ще я сканирам. :hush:

Тори, от изброените имам следните:

...

Но при мен в момента е само "Кралят на пиратите" и ако нямаш нищо против да я забавя около две седмици (защото сега ми почва вълната контролни), ще я сканирам. ;)

Добре, Тихи, махнах от списъка "Краля на пиратите" и си отбелязах, че я поемаш ти kiss.gif

Момичета, моля ви, поогледайте се за другите книги.

Боби, знам че си страшно заета, мила, а и в Читанката чакат "Загадките", така че те са с по-голям приоритет :baby:

Пете, огромно благодаря за "Лунна красавица", мила :angry:

Отбелязах си и "Постеля от рози", че я поемаш kiss.gif

Ремонтирала съм списъка, момичета, надявам се и други да се отзоват за повторните сканове :yanim:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Боби, знам че си страшно заета, мила, а и в Читанката чакат "Загадките", така че те са с по-голям приоритет :)

Мила, подготвих си за днес "Безбожникът" на Пол Дохърти - последната от поредицата "Загадки на Александър Македонски".Така поредицата ще бъде сканирана цялата.Или искаш да сканирам втората от Японските днес?

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мила, подготвих си за днес "Безбожникът" на Пол Дохърти - последната от поредицата "Загадки на Александър Македонски".Така поредицата ще бъде сканирана цялата.Или искаш да сканирам втората от Японските днес?

По-добре Дохърти, че да се завърши поредицата :)

• Автор

А да попитам, някой има ли Рита Клей Естрада, "Любовна магия" Арлекин - Изкушение 41.Беше станало въпрос, че е много яка, но не помня, дали някой ще я сканира. ;)

Мерси за книжките :rolleyes:

А да попитам, някой има ли Рита Клей Естрада, "Любовна магия" Арлекин - Изкушение 41.Беше станало въпрос, че е много яка, но не помня, дали някой ще я сканира. :wors:

Мерси за книжките :)

а моля моля... за в съдеще повече, ама съм още нова в качването на книги , а нататък вече ще стана по редовна

• Автор

а моля моля... за в съдеще повече, ама съм още нова в качването на книги , а нататък вече ще стана по редовна

Няма проблем, когато можеш, и по една да сляагаш ние пак сме доволни :)

пускам първите си 3 книжки

...

Скановете са перфектни направо, благодаря :)

благодарности и от мен,момичета,арлекинчетата изглеждат доса интересни :clap:

• Автор

Ето и две нови книжки от Библиотека Зар :bday11:

Кейт Уимбърт – Опетнена обич

Лени Беренд – По-малката сестра

Мерси за книжките :rolleyes:

Джейн Ан Кренц - Пиратът

Джейн Ан Кренц - Радост

"Кристален пламък" ще го щракна.Просто нямам как в момента,но при първа възможност ще го почна.

Джейн Ан Кренц - Пиратът

Джейн Ан Кренц - Радост

Тихи, Като древна богиня от розовите романчета ли е? Защото мисля, че имам такъв розов роман, ако е той ще я поема. :huh:

Тихи, Като древна богиня от розовите романчета ли е? Защото мисля, че имам такъв розов роман, ако е той ще я поема. :huh:

Не знам дали е от розовите романчета, Хеси трябва да каже. :help:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.