Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как сте избрали религията си?

Featured Replies

То между аватарите и тези дето стоят зад тях винаги има съответствие.

• Отговори 183
  • Прегледи 27k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама ти мислиш ли, че тези хора, които цитираш, ще ти отговорят 17г. по късно? Не ти ли прилича на такси озовало се на адреса 17 часа след повикването?

• Anzhel Dimitrov
    Anzhel Dimitrov

Понеже всички по - големи религии са много разтеглени , си избрах да си направя моя религия .

• Какво значи "разтеглени"? Нещо като не отговарят на твоите възгледи и разбирания ... за необяснимото? Или пък отговарят в известна степен, но с много условности, които на никой смъртен и грешен всъщно

Благодаря за смяната на аватара. Така е много по-добре. Нямам нищо против мишките и плъховете. Според китайския хороскоп съм зодия плъх. Някой казват, че хората от зодия Плъх били лоши. Аз не мисля, че съм лош човек.

Ще се радвам, ако някой ми отговори на въпросите, които зададох.

Защо махна слънцето и луната, бе? Върни ги. Много ми харесваха.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Използвам случая да до оспамя темата с молба към

Ю-Ра да си смени и подписа....много е ...хм ехцибионистичен ли се казваше?..

А уродливия кон беше ужасен,дай нещо синекожо,красиво,звезди,Уран...Все пак и малки деца четат,да не се плашат,моля!

Избрала съм си религията след няколко годишно търсене.

Исках всички въпроси да имат отговори и от Началото до Края да има логика.

Намерих каквото търсех.

tuksum-интересна теория.

Според моята религия,други ,,същества,, има и те живеят в паралелни светове,

ако мога така да ги нарека...Т.е. в нашия свят,но ние не ги виждаме,а те нас:да.

Могат да ни причинят както лошо,така и да ни помагат,но да ни управляват:не.

Господ също не ни управлява буквално,Той е Създател,а ние имаме собствена воля.

Религиите се дават за ни напътят как да живеем щастливо.Молитвите са връзката с Бога.

И аз вярвам,че Господ ни помага и изпълнява молбите...

Може да ти е интересно - http://www.kabbalah.info/bulg/svoboda_na_voliata.htm

Кааба-та ли?....

cool.gif

Предполагам, че и на тебе ще ти е интересно тука?.. :)

http://u-ra.blogspot.com/2008/09/blog-post_18.html

Да,беше ми интересно да прочета,благодаря.

Мамма мия Ю-ра ,,фалосите на Шива,, и релация-та в Кабала laugh.gif

Е, ти сериозно си мислиш, че Кабала и Кааба не са така близки, както конче и вихрогонче, особено със стрели и лък?... :P Скъпа Лайла, ти "Змиеносче" ли се оказа сега, не разбрах?... :P;)

Мисля че в 21 век всеки съвремено мислещ човек трябва да вярва само в това

p-Euro-500.jpg

останалото са заблуди

по темата това е моята религия

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Мисля че в 21 век всеки съвремено мислещ човек трябва да вярва само в това

;):):) Брао, на съвремено мислещият човек!

;) ;) :) Брао, на съвремено мислещият човек!

Тънко ме хвърляш на пързалката , ама не живея в заблуди втълпявани на простолюдието с векове че чак и в наши дни се намират наивници. Вярвай в който щеш , ама когато ти напълни хладилника ела ми се обади пак по темата.

Тънко ме хвърляш на пързалката , ама не живея в заблуди втълпявани на простолюдието с векове че чак и в наши дни се намират наивници. Вярвай в който щеш , ама когато ти напълни хладилника ела ми се обади пак по темата.

Логично хладилника го свързвам със стомаха и от тук е и въпроса ми - целта на животата ти е да е пълен стомаха, така ли?

Логично хладилника го свързвам със стомаха и от тук е и въпроса ми - целта на животата ти е да е пълен стомаха, така ли?

ха ха ха просто пример , последния ми проблем е стомаха , понякога не ям с дни , впрочем когато ям в повечето случаи е от бездеиствие.

целта на живота ми е да съм заобиколен от млади топманекенки и с религия едва ли ще мога да го постигна.

ха ха ха просто пример , последния ми проблем е стомаха , понякога не ям с дни , впрочем когато ям в повечето случаи е от бездеиствие.

целта на живота ми е да съм заобиколен от млади топманекенки и с религия едва ли ще мога да го постигна.

оооо, ценител на женската красота!

Някой беше казал, че красотата ще спаси света, а ти мислиш ли че красотата на топманекенките ще спаси света, или теб?

оооо, ценител на женската красота!

Някой беше казал, че красотата ще спаси света, а ти мислиш ли че красотата на топманекенките ще спаси света, или теб?

хаиде стига сме тълнили темата със спам, все пак е за вярващи , света е последното нещо което ме интересува ще бъде ли спасен или не , тя природата си знае работата. иначе изобщо не ме интересува някоя засукана с каква религия е и в кой вярва. Тука където съм аз са много религиозни (само пример) почти не правят аборти защото , там някой си щял да ги накаже, ама като стане дума да си лягаме все ме питат какво ще ми дадеш и аналогичния отговор е много любоф уж много вярващи ама не вярват в любовта и само за пари ми говорят май повече на тях вярват.

Някой го постигат с религия, което разбира се не ги прави особено духовни. Въпросът е колко дълго можеш да се задържиш в това положение?

Е, виждам че имаш здрава теза защо не вярваш в Бог. Това е по-добро от съмнението, сериозно.

Брейййй Еситкеййй много задълбочен религиозен разговор си провела с този брат, но не виждаш ли той си е много вярващ дори. Просто той си е на мястото и си вярва в Боговете на този свят май ние с теб не сми си на мястото. Така си мисля аз. Поздрави!

• 2 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
Много ми се иска да разбера как U.Ra е избрал да вярва на Кришна.

И на мен,знам само за духовния водач-грък.

Ако иска потребителя U.Ra да разкаже как,къде,кога

избра такава екзотична и необичайна за българин религия

Той е започнал от тук:

http://es.youtube.com/watch?v=EhbxI5eVnM4

и

http://es.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU&...feature=related

Той в ранните си години не е живял в България и може би затова. Може пък да го е направил някой ден, опитвайки от някоя от онези, сега вече забранени халюциногенни гъби, които се продават в Холандия. :angry::)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Той в ранните си години не е живял в България и може би затова. Може пък да го е направил някой ден, опитвайки от някоя от онези, сега вече забранени халюциногенни гъби, които се продават в Холандия. :angry::)

biggrin.gifте много хора са яли гъбки,но не са станали кришнари-монаси

Хайде нека потребителя да каже ако иска,стига с догадките

camarero-2:38 biggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gifте много хора са яли гъбки,но не са станали кришнари-монаси

Хайде нека потребителя да каже ако иска,стига с догадките

camarero-2:38 biggrin.gifbiggrin.gif

Права си, Али! Преди да се пръкна в тази инкарнация на 'кришнар' сигурно съм бил мюсли-гъбар, като "Алия в Страна на Шариата" ;)

http://u-ra.blogspot.com/2008/12/mecca-haj...echcha-raj.html --Зелената картинка.

:):):angry:

vacation1.gif "Джанна", "Джаннат", илюзорен, миражен образ на "Джаганат". http://www.youtube.com/watch?v=NSUC-XX9kYw...feature=channel

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.