Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Wi-Fi - проблеми и дискусиия

Ползвате ли Wi-Fi? 1075 гласували потребители

1. 1. Ползвате ли Wi-Fi?

• Да,често
      74%
      791
    • Да,рядко
      11%
      127
    • Не ползвам
      9%
      105
    • Какво е Wi-Fi?
      3%
      38

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

За кой контролер?

• Отговори 682
  • Прегледи 194,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как да си направя настройки на wi-fi на телефона ми? Той е p990i! Моля ви помогнете ми ако можете! Публикувано изображение

Кои са най-качествените марки рутери според вас? Какви положителни и отрицателни черти имат съответните марки?

Кои са най-качествените марки според вас?

Какви положителни и отрицателни черти имат съответните марки?

Нямаше ли каква друга тема да пуснеш :offtopic_s:Публикувано изображение

Зависи от парите... Публикувано изображение

Защо да не пусна темата? Независимо от парите .. кои са най-добрите и кои са най-некачествените ме интересува. Вероятно Linksys , D-Link са сред 1-вите.

Имам 1 въпрос: Около моя апартамент има безплатна некриптирана безжична мрежа която в 1 стая се лови доста добре но в другите отслабва.Има ли възможност да сложа рутер в стаята в която се хваща тази некриптирана мрежа и да усиля сигнала(т.е. да го препредам) но вече новата мрежа да е криптирана и да има парола?

Редактирано от Michael_forever (преглед на промените)

Хайде някой да ми помогне и да ми каже защо не мога да влизам в нета с телефона си. Имам лаерлес и хващам сигнала добре но ми пише "can not lokate remot server" или нещо такова. Моля ви помощ! проблема в мен ли е в телефона ли е или в сигнала, но едва ли е в сигнала защото брат ми на същия сигнал цъка в нета. ако някой знае как да го оправя ще съм му благодарен. Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

И аз имам проблем с ползването през GSM.Някой може ли да помогне и да каже къде е проблема?Някакви настройки ли трябва да се въведат или какво?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте ! имам следния проблем преди 2 дни смених стария модем с Wi Fi на БТК,свързах го с кабела,но немога да накарам да тръгне безжичния ... някои има ли идея как да го подкарам на XP съм

• 2 седмици по-късно...

@ millwall

Влизаш в http://my.contact.bg/, логваш се, цъкваш горе от менютата "Моята мрежа" и там първото ти е "Wi-Fi настройки" ; Wi-Fi Безжичната мрежа е включена/излючена/ - трябва да има тикче :)

здр, имам проблем с рутера. днес си купих linksys wrt120n. започнах нали да му правя настройките в интерфайса / ip adress../ на настолния компютър всичко е ок, интернета си тече нормално. но на лаптопите не. пише "проверка на самоличността" и незарежда.

Първо искам да се извиня че питам нещо дето сигурно е писано много пъти ама явно съм много тъп и изчетох темата и не разбрах какво трябва да направя в моя случай.Проблема е такъв(не е проблем де)-имам настолен компютър и лаптоп.Интернета ми е мобилен с USB устроиство.Как по най лесния начин мога да ползвам този интернет и на лаптопа?Предпочитам да не е с кабел.Гледам тука в И-бей някакви USB-адаптери за жълти стотинки ама като не разбирам и не съм сигурен дали ще ми свършат работа.И на двата компа ли трябва някакво устройство или само на настолния?Или въобще не трябва никакво устройство?Помагайте с обяснения като за първи клас моля.Поздрави и още веднъж сори ако вече го има писан някъде отговора.А и да кажа че и двата компютъра са с XP SP3.

• 2 седмици по-късно...

В твоя случай може би ти трябва нещо като това: http://www.oneadsl.it/16/06/2009/huawei-d100-da-wind-un-router-3g-a-basso-costo/ или това: http://www.shopmania.it/shopping~online-router~compra-d-link-dir-451~p-11509062.html Още не ми е опряло до главата това, но скоро и аз ще търся някакво решение за разделяне на мобилен нет и всяка помощ ще ми е полезна.

Редактирано от bim (преглед на промените)

Здравейте. Понеже отскоро започнах да се вълнувам по темата с безжичния интернет ще попитам в тази тема, като предарително се извинявам ако въпроса ми ви се стори глупав. Да уточня, че имам usb wireless адаптер (Sweex) като usb-то на компютъра е от по-старата версия 1.1. На 100м пред моя блок има хотел, в който има бежичен нет. Моят комп засича този интернет (показва ми 2 от 5 чертички обхват) и ми изписва, че мрежата не е защитена, от което следва, че би трябвало да мога и аз да вляза в нея. Когато натисна бутона кънект започва свързването, но така и не се осъществява. Странно ми е, защото още първият път, когато си инсталирах usb wireless адаптера успях да се кънектна и имах доста сносен интернет, но оттогава нищо не става. Ако някой може да ми обясни защо се получава така,нормално ли е и мога ли посредством някакви настройки да си реша проблема ще съм много благодарен. :wors:

• 4 седмици по-късно...

Моля ви се , ако има някой на мнет с wireless да си даде настройките защото тоя лай фай ми искара душата... :( Защо имам интернет само на настолния компютър,а на лаптопа намира мрежата а не може да се свърже... А иначе колко горе долу биха ми взели тея от мнет за да ми оправят бъркочите,които направих? :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте на всички и честита нова година !!! Изобщо ме няма в тези неща и затова искам да попитам някой ако може да ми обясни.. Значи отначало: Имам iPod 3g,има Wi-Fi,в къщи съм на ЛАН Мрежа..Чета за Рутери и USB Wi Fi Адаптори... въпроса ми е: Може ли с такъв USB Wi Fi Адаптор да докарам нет на iPod-a или ми трябва Рутер ? (Предварително искам да се извиня,вероятно за много от хората тук това което пиша е глупаво, но се надявам някой да ми помогне да разбера как да имам Wi Fi даже и да е само в стаята с компа,трябва ми Wi Fi защото без него немога да инсталирам Cydia на iPod-а а много ми трябва)

Редактирано от Crazylight (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Здравейте на всички и честита нова година !!! Изобщо ме няма в тези неща и затова искам да попитам някой ако може да ми обясни.. Значи отначало: Имам iPod 3g,има Wi-Fi,в къщи съм на ЛАН Мрежа..Чета за Рутери и USB Wi Fi Адаптори... въпроса ми е: Може ли с такъв USB Wi Fi Адаптор да докарам нет на iPod-a или ми трябва Рутер ? (Предварително искам да се извиня,вероятно за много от хората тук това което пиша е глупаво, но се надявам някой да ми помогне да разбера как да имам Wi Fi даже и да е само в стаята с компа,трябва ми Wi Fi защото без него немога да инсталирам Cydia на iPod-а а много ми трябва)

Без рутер няма да стане твоята работа: трябва да си направиш WI-FI мрежа в къщи - а относно USB WI-FI адаптора, той служи само за приемане на WI-FI сигнал сега изясниха ли ти се малко нещата :withballoon2:

Успех...

Разбира се, че може! Повечето, да не казвам всички USB Wi-Fi адаптери могат да бъдат настроени като AP със прилежащият им софтуер! Или чрез Уиндоус, като AD-hoc мрежа! Стига само да не ползващ същия адаптер и за приемане на интернет.

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Имаме един такъв малко специфичен въпрос - ползвам две wireless карти, едната вградената на лаптопа, другата е USB WIFI. Използвам ги за да са свързвам с 2 различни рутера, тъй като на единия му по-слаба връзката, а на другия е доста добра. Но както забелязвам лаптопа ми не може да използва двете връзки наведнъж - или точи от едната или от другата /поправете ме ако греша/. Та интересно ми е дали е възможно по някакъв начин /с праграма или някакъв друг/ да казвам коя програма с коя връзка с интернет да работи. Идеята ми е ако свалям някои торент да направя така, че торент програмата ми да работи с по-бързата връзка, а например Mozillа-та да си работи с по-слабата. Моля някой ако има идея или е правил подобно нещо да сподели. Благодаря.

• 3 седмици по-късно...

как се казва тази част защото моя компютър няма и колко струва кажете http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif инъче открих една програмка казва се easy wi-fi radar дали работи ето линк на програмата http://www.makayama.com/easywifiradar.html :wors:

Редактирано от t0rress (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.