Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Що пък да е невъзможна... Ще я оставям самичка когато и се прииска да си поговори сама, ще й давам водчица, ракийка и уиски, цигари ще й купувам, комплименти ще й правя.

Ще й ги хвърляш през решетките на клетката :angry:
  • Отговори 2,9k
  • Прегледи 193,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще й ги хвърляш през решетките на клетката ;)

Нека не бъдем брутални, но ако се наложи... :rolleyes: Е, аз и така ще я обичам. :)

Аз по принцип не го гледам, но веднъж си задържах малко погледа и видях, че тая Росица е много зле,за другите не мога да кажа

Мнението ми за Десислава и за Азис много се подобри,а Венета Райкова много ми падна в очите,не че някога съм я харесвал,но направо егати злобния човек ... Публикувано изображение

Ха ха ха

Аз пък ако бях на Венета, до сега да не съм се омъжила Публикувано изображение

Ми намерила жената отдушник на злобата си - омъжила се

Тоя Тишо малии мазохиста Публикувано изображение

Ми намерила жената отдушник на злобата си - омъжила се

Тоя Тишо малии мазохиста Публикувано изображение

Мъжемразец. Публикувано изображение Или може би се опитва да потисне гейското в себе си, хващайки една харпия, която да го пляска от време на време и да го вкарва в пътя. ;p

Или просто винаги попада на лесбийки. ;)

Хах...Венета и Васко.Бих ударил по един глас и за двамата.Венетка защото е клюкарка и интригантка,а ВаЗко защото е неестествен и прави театри там.

Аз като ви говорих, че Деси е направо китка, вие -не. Толкова злоба и пресметливост има във Венетчето, че другите са направо божикравички. Дано да излезе, че само им разваля купона.

Ако сега я изгонят, направо ще полудее от яд, завист и злоба, че Азис ще остане след нея. Няма да го преживее. "Звездата" да си отиде преди Азис. Ще изпада в някакви кризи, 100%. Със сигурност ще е интересно.

Азис ще напусне доброволно в петък, още преди номинациите снощи е изразил това свое желание все пак брадъра го отказа като му прочете моменти от договора според който не може да напусне първите две седмици доброволно, ако го направи няма да вземе сумата за участието си, а според някои тя е 100.000 лева. Въпреки това все още има минимален шанс, може би никакъв ДесиСлава да успее да го откаже. Като цяло обаче всичко което Венета наприказва за Азис и кръга му ще бъде спукано ако Азис излезе сам.

Абе ще ме е яд доброволно или не, Венетка да излезне след Азис, тази някой трябва да я свали на земята...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Ако сега я изгонят, направо ще полудее от яд, завист и злоба, че Азис ще остане след нея. Няма да го преживее. "Звездата" да си отиде преди Азис.

Ще изпада в някакви кризи, 100%. Със сигурност ще е интересно.

Ако я изгонят преди ВаЗко ще му спретне някое злобно предаване отвън.

Абе да я гонят тая, и ако може след това да вкарат стриптизьорки , че да позеленее от яд и ревност... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Хехехе :yanim:

Тя не ще издържи навън при това положение :clap: Ако номинират Тишо ще си счупи телефота да го вади отвътре... ;)

Ама нека стриптизьорката да е с по-големи гърди от предната :) п. п. А бе не ти ли бяха останали 50 лева?

Ако я изгонят преди ВаЗко ще му спретне някое злобно предаване отвън.

Но това, което Венетка си спретна сама на себе си - вътре, не може да го надмине, каквото и да направи за Азис :clap:

"Жал ми е за такива хора" -> Катето Евро за Венета И на мен ми е жал,Кате,ама в живота трябва да има и такива. В езотериката се наричат тъмни личности.

Чета,че тук яко оплювате Венета,но тя и Василка не е цвете за мирисане.Изрусен,мазен,циганин,педераст.Не мога да го гледам.Да си излиза че ще повреди психически детето. :clap:

Чета,че тук яко оплювате Венета,но тя и Василка не е цвете за мирисане.Изрусен,мазен,циганин,педераст.Не мога да го гледам.Да си излиза че ще повреди психически детето. ;)

Споко,и без това си излиза-един човек,който има достойнство,чувства :clap:

Един човек истински :)

А психически детето ти може да се повреди от много други неща...

Чета,че тук яко оплювате Венета,но тя и Василка не е цвете за мирисане.Изрусен,мазен,циганин,педераст.Не мога да го гледам.Да си излиза че ще повреди психически детето. :lol6:

Педераст и то фалшив....като цялата му личност.

А психически детето ти може да се повреди от много други неща...

Не моето,нямам деца Публикувано изображение

Онова хлапе вътре.

Някой иска ли да сподели, защо няма да има изгонен тази седмица.

Василка си излиза самичка.Липсвал и живота отвън.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.