Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Василка си излиза самичка.Липсвал и живота отвън.

Стига бе! Доплака ми се Публикувано изображение .... Какво сега ще прави горкото китайче само? Или и той и Деска, ще тръгват с Василка.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 193,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Исками се да разбера според гласувалите, кой от двамата щеше да напусне къщата в случай че Азис не напускаше по свое желание.

Венета определено! А Азис защо иска да напуска при положение че знае че ще остане вътре?

Редактирано от zorito (преглед на промените)

Азис според мен го хвана страх колкото и да отрича, а Венетка беше убедена, че няма да я изгонят, но именно тя щеше да изхвърчи. Жалко, че не успях да и видя физиономията и на нея и на Тишо дето си се самонавиват колко прекрасна двойка са....най - лошото, е че си вярват...грозна картинка... :sobbing:

Гледам bigbrotherfans не работи.Има ли друг сайт в който публиката да гласува и да могат да се видят някакви резултати?И аз мисля че Злобета щеше да изхвърчи.

И аз си мисля че Венета щеше да изхвърчи, но все пак несъм убедена.

Споко,следващия път ;)

Няма да й се размине :ph34r:

Стига бе! Доплака ми се Публикувано изображение .... Какво сега ще прави горкото китайче само? Или и той и Деска, ще тръгват с Василка.

Китайчето си остава,каза на Василка да прави каквото си иска,той щял да си играе играта.

По-голям удар ще е за Венчето, ако я номинират със Здравко например и си излезе. Сигурно няма да си го прости. Емоционално ще се срине и после рев, рев...

Азис участва във новия филм Until Death...и аз не знам как успях да го видя,странното е че никъде не пише за него... :headphones: А колкото до Венета ако си тръгне ще и се срине цялото самочувствие.

Азис участва във новия филм Until Death...и аз не знам как успях да го видя,странното е че никъде не пише за него... :computer2:

А колкото до Венета ако си тръгне ще и се срине цялото самочувствие.

Е*а си и самочувствието-на куха лейка

:wors::lol6: :lol6:

Все повече се замислям дали да не взема две туби с бензин и една клечка от кибрит и бегом към "Къщата"...:wors:

хаха не е лоша идеята :)

Като не ви харесва не гледайте, стига сте мислили за золуми. Публикувано изображение

Мен пък Венетка ме кефи, Василка също, и Тишо, и Деса ..... ха ха ха всички ми кефят ..... Това защото ги гледам за 5 мин на пет дена. Публикувано изображение

И аз не ги гледам много,но ми е направило впечатление че повечето хора не могат да издържат в къщата...чудно как не са се отказали и от работата си защото им е писнало?

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Азис : "А нещото продължава да стои в къщата" :shake_puter:

Ще се накефя много,ако изгониме Тишо а вътре остане Венета да изкреизи съвсем

:camera2: Аз пък, май нито веднъж не чух думата "лицемер", както и "манипулатор". Бре тия випове да не би да не я знаят, или им е забранено да я ползват, за да не им намалее звездният ореол? В предните ВИП-ове всяка втора дума беше "лицемер", а сега? Друго си е да знеш , че сред наш'те випове няма лицемери и манипулатори а има "силни личности". Явно и Здравко е претърпял някаква трансформация на личността. Сега разбрахте ли къде е разликата между обикновените персони и ВИП персоните? Едните са лицемери и малипулатори а другите са силни личности.

Боже колко злоба Божеееее

Къде я побираш бе,Венетооо :wors:

Ай сега чалгата ти виновна че ти си гадна Публикувано изображение

И Катето изпростя силно.Абе кви вип са тия лайнари се чудя.

Ми то с такива какво искаш :ph34r:

Разбирам я напълно Катето,аз и две минути не издържам с хора,с които не само че нямам приказка а и село вкарали пак,без извинение

Да направят Село Брадър

На мен едно не ми е ясно-какъв ВИП е тая Христина че са я вкарали там?Да се маха в края на тая седмица и с тия пуклести очи като на жаба Публикувано изображение

А Венета снощи очите й направо лъщяха от злоба ... :computer2:

Аз не го гледам почти тоя Вип - Брадър, ама много повече ми харесва Венета от Азис и Деси Слава взети заедно!!!

Трябваше милата Вени да спечели това издание, а той пак Здравко ще го вземе!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Трябваше милата Вени да спечели това издание, а пак Здравко ще го вземе!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

тц..."мила"...ти да не си сляп и глух последното нещо, което е тази жена е да е мила...направо е изкована от злоба...

Катето пък съвсем изфиряса снощи и нея си я тресе злобичката...

Деската не мож си преглътне егото...отчасти разбираемо аз си я харесвам общо взето.

Китаеца "психологът" е тъп та се прозърта...

Тишо покрай жена си и той излобя ама той поне я подкрепя за разлика от Здравко. Последния заедно с жена си да хваща пътя отначала ми беше симпатичен ама и той е един психар...

Или Калин или Деси да спечелят!

Аз пък....не знам, ама много ме дразнят всичките. Катя ме накара да се облещя снощи, докато й гледах изпълненията. Не разбрах какво я ядоса толкова. Че Десито циврела? Ами да не го прави. Искала да номинира Христина, защото била ревнувала? Човек няма ли право да ревнува? Деса може и да не си пада по господина Здравко, ама това не би й пречило да се кефи, че той й се кефи и да прави разни неща, че той още повече да й се кефи. Дразни ме Здравко с поведението си, Христина и тя, дразня се, че детето е там. Дразня се на Венета, и на мъжлето й. Деса ми е прекалено мекушава и някак не ми се връзва "вида" й в къщата с това, което показва в клиповете. С което не искам да кажа, че се държи по определен начин пред камерите, макар и аз да не виждам нищо лошо в това пред масата от хора да имаш някаква мярка в поведението. Тоест не смятам, че ако Десито е по-сдържана в къщата, това означава, че тя играе роля и че е лицемерка. Калин също не ми харесва твърде. Някак не ми е симпатичен. Май само Магдалена ми е.... Китаеца....О, Боже! Все ми е тази кой ще спечели. Обаче ми се иска сега Здравко да излезе, а Христина да остане. Тя пак ще си излезе вероятно, но ми се иска да му натрият малко нослето.

Аз пък....не знам, ама много ме дразнят всичките.

Дразни ме Здравко ........, Христина и тя, дразня се ....... Дразня се на Венета, и на мъжлето й. Деса ми е прекалено мекушава .....

Калин също не ми харесва твърде.

Китаеца....О, Боже!

При бременноста жената се дразни от всички и всичко ...

Като те дразният - не ги гледай. :computer2: Аз не ги гледам и за това само ги харесвам. Публикувано изображение

п. п. Няма как Здравко да излезе преди жена си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.