Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в небесните покровители?

Featured Replies

Вярвате ли в небесните покровители? Не знам дали са ангели, светци или сила, която не познаваме. Вярвате ли в нея? Ако знаете, ще ми разкажете ли истории, които са се случвали на вас или сте чули от някъде?

• Отговори 61
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• САМОТНОТО МОМИЧЕНЦЕ Босо и мръсно, малкото момиченце стоеше в парка и наблюдаваше хората да минават. Тя никога не се опита да ги заговори, тя никога не каза дума. Много хора преминаха, но нито един

• Човек ... Верно ли изкопа тема от 2008-а година?  

• А, ти, да не мислиш, че само тази тема се радва на нов живот след десетилетия. Длъжен съм да те разочаровам - тази сигурно е десетата.

Да, вярвам. Имал съм проблеми и с четене на Свещения Коран съм се отървал от много зли неща. Който чете Аятул Курси преди лягане, Бог му изпращата един ангел-пазител над главата, който пази четящия до сутринта.

• Автор

Благодаря ти,че ми отговори. Може ли да те помоля да ми разкажеш някоя от случките, които си преживял. Ако не искаш ще разбера.

Благодаря ти,че ми отговори. Може ли да те помоля да ми разкажеш някоя от случките, които си преживял. Ако не искаш ще разбера.

После на ЛС - ако забравя трябва да ми напомниш.

Трудно е да се каже ,че са небесни.Повече може да се научи от книгите на Кастанеда.Той е наистина един добър изследовател ,опитал се обективно да предаде знанието.Което с доста помощ сме забравили.Съюзници ги нарича дон Хуан.Тракс казва че били ангели.Някои хора им викат джинове.Имената са много,въпроса е за едни и същи същества ли говорим. cool.gif

Джиновете и ангелите са абсолютно различни. Джиновете са по-близки до хората, отколкото до ангелите.

Ако знаете, ще ми разкажете ли истории, които са се случвали на вас или сте чули от някъде?

Истории има много.

Две жени са ми разправяли как в последния момент са реагирали неучаквано за самите тях и се избегнали смъртоности катастрофи.

И двете са 100% убедени че ангел спасител се е намесил в този момент.

Една италианка пък е убедена че майка й която е умряла преди години сега я закриля в трудни моменти. Тя се крие в мазето от мъжа й всека неделя за да "разговаря" на саме с майка си.

Разказва ли са ми и обратното, двама пияни младежи счупили статуя на някаква си там светица покрай пътя и на следващата година на същото място на същия ден колата им се преобърнала и се пребили.

Казвам ти тука какво са ми разказвали, а пък ти си решавай сама до колко имаш желание да вярваш на такиви неща.

...а ти вярващ ли в дядо Коледа :clap:

Гледай някой филм за квантовата физика и ще получиш отговор на твоя въпрос.

Има "небесни покровители"/енергийни полета./ Всичко е светлина/енергия/ :)

Има духовна ерархия,но всички работят заедно за еволюцията на човешкия дух.

Джиновете и ангелите са абсолютно различни. Джиновете са по-близки до хората, отколкото до ангелите.

Значи вероятността да общуваш с джинове е по-голяма.А като гледам как са описани ангелите в стария завет,май ще се окаже че е по-добре да имаш приятел джин,отколкото ангел?! cool.gif Джин закрилник,не звучи лошо? cool.gif

...а ти вярващ ли в дядо Коледа :wors:

Гледай някой филм за квантовата физика и ще получиш отговор на твоя въпрос.

Има "небесни покровители"/енергийни полета./ Всичко е светлина/енергия/ :angry:

Има духовна ерархия,но всички работят заедно за еволюцията на човешкия дух.

Всички сме същества от светлина,само дето ние имаме и материално тяло..... :)cool.gif

Всички сме същества от светлина,само дето ние имаме и материално тяло.....

Напълно съгласна! cool.gif

Дали вярвам...? Определено вярвам и си имам причини за това, които дори и да ви споделя едва ли ще ми повярвате.

с = 299 792 458 m.s-1

Дали вярвам...? Определено вярвам и си имам причини за това, които дори и да ви споделя едва ли ще ми повярвате.

с = 299 792 458 m.s-1

A защо си мислиш ,че сме толкова невярващи?Сподели пък ще видим.Може и ние да кажем... cool.gif

Вярвам само в това,което съм преживял. :speak:

И нищо странно ли не си преживял досега? cool.gif

Вярвате ли в небесните покровители? ...............

Небесни или подземни покровители? Аз съм бил в небето (със самолет) повече от 10 000 часа. Единственото странно нещо, което ме е впечатлило до пълен потрес като явление в небесата е било кълбовидна мълния, т.е. плазма. Има някакво научно обяснение за стабилизирането на плазмата в определени случаи. Всичко останало като "доказателства" според мен са разни оптични ефекти и илюзии...

Небесните потребители ги нямаше в небето, докато бях там. Но аз вярвам не в "небесните" а по принцип в покровителите и няма да спра да вярвам. Независимо от това, че не съм ги виждал. Без вяра не е интересно, животът според мен е съвсем безвкусен и сух...

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

И нищо странно ли не си преживял досега? cool.gif

Зависи какво имаш предвид под "странно". Странно може да бъде нещо,ако подхождаш към него с някаква предварителна нагласа. Ако не очакваш нищо - нищо не би могло да бъде "странно"... :speak:

Зависи какво имаш предвид под "странно". Странно може да бъде нещо,ако подхождаш към него с някаква предварителна нагласа. Ако не очакваш нищо - нищо не би могло да бъде "странно"... :)

Да по принцип си прав,но даже и да не очакваш нищо,има ситуации които не се поддават на разумно обяснение. cool.gifbiggrin.gif

"Разумно" и "Неразумно" са само концепции,сътворени от човешкия мозък. Вяко нещо си има обяснение,а дали е разумно,или неразумно,зависи от гледната точка. :)

Да по принцип си прав,но даже и да не очакваш нищо,има ситуации които не се поддават на разумно обяснение

Подкрепям сблъсквала съм се с необясними ситуации. cool.gif

• Автор

с = 299 792 458 m.s-1

Опитай! Има хора, които биха повярвали и такива, които няма. Не си ли струва да ми разкажеш само заради хората, които биха повярвали?

Ще ми разкажеш ли някоя от тях?

Да по принцип си прав,но даже и да не очакваш нищо,има ситуации които не се поддават на разумно обяснение. cool.gifbiggrin.gif

Да, така е. Прави сте и двамата. Аз също съм имал такива ситуации, случки и .... които нямат логично обяснение. Винаги съм мислил, че наистина има някой, който стои като страж и те пази. Може да е небесен покровител, може да е просто внушение, но случилото ми се не може да се обясни по друг начин.

От друга гледна точка пък много пъти съм се чудел дали е правилно това, което става. Дали покровителят на някой човек се грижи за него до време ... Дали го изоставя, напуска. Или ... Дали въобще го защитава?

Да, така е. Прави сте и двамата. Аз също съм имал такива ситуации, случки и .... които нямат логично обяснение. Винаги съм мислил, че наистина има някой, който стои като страж и те пази. Може да е небесен покровител, може да е просто внушение, но случилото ми се не може да се обясни по друг начин.

От друга гледна точка пък много пъти съм се чудел дали е правилно това, което става. Дали покровителят на някой човек се грижи за него до време ... Дали го изоставя, напуска. Или ... Дали въобще го защитава?

Въпроса наистина е сериозен.Както и преди казах някои ги наричат съюзници-а всички съюзи са временни....Няма феи закрилници. cool.gif

• Автор

Извинявай, че питам. Може ли да ми разкажеш какво ти се е случило, ако искаш, разбира се.

Защо закрилниците ни да са с нас до време? Какво ги кара да ни напускат?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.