Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Здравеите исках да попитам как мога да си направа mirror sarver но да ги качвам посредством фтп. за локални компютри ясно права си папка в която да се изсипват ъпдеитите и я шервам но мога ли с нода директно да ги качвам на някои саит или иначе казано огледален сървър. Пробвах да задам вместо папка фтп сървър с юзер и парола но не качва нищо.

Предполагам ползваш администраторската версия.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 287,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Да разбира се версията е 2.51.26 админ. Пробвах един вариянт като на папката за мирър зададох пътя на фтп-то заедно с паролата и юзера но пак не упдеитва.

За жалост не мога да помогна директно, защото нямам и не ползвам администраторската версия.

Ако не представлява проблем за теб, можеш да пуснеш тема във форума на NOD32 и да попиташ. Ако не ти е възможно, а е важно, мога да попитам аз.

За жалост не мога да помогна директно, защото нямам и не ползвам администраторската версия.

Ако не представлява проблем за теб, можеш да пуснеш тема във форума на NOD32 и да попиташ. Ако не ти е възможно, а е важно, мога да попитам аз.

Не, не е толкова важно но почнах да го човъркам и се заиграх и ми стана интересно дали става така както си мислех. А иначе не ми се пуска тема на страницата на нод БГ а и моита версия не е легална (с юзър и парола от нета). Прочетох как става ъпдеит на локални машини като само администратора се упдеитва но за интернет огледален сървър ми е интересно как го правят. Мерси всепак.

Ползвам НОД32 2.50.25 със легален сериен номер . Видях ТУК,че е излезнала най-новата версия-2.70.16 .

Възможно ли е и как мога да я ъпгрейдна до тази версия. Серийният номер ми е до февруари месец . Опасявам се да не оплескам нещо !

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

tigertron

Ползвам НОД32 2.50.25 със легален сериен номер . Видях ТУК,че е излезнала най-новата версия-2.70.16 .

Възможно ли е и как мога да я ъпгрейдна до тази версия. Серийният номер ми е до февруари месец . Опасявам се да не оплескам нещо !

Ами няма какво да оплескаш. Ето ти линкче: NOD32 2.70.16 (11.3MB). Използвай името и паролата си смело. Според форума на NOD, новата версия трябва да може да се инсталира върху старата без проблем. Ако се опасяваш обаче да не се прецака нещо, използвай изпитания метод:

1) Деинсталирай версията на NOD32, която имаш

2) Рестартирай

3) Изтрий папката в Program Files (ако има такава) и почисти регистрите за всеки случай

4) Инсталирай новата версия нормално.

Основните промени/подобрения са:

- поддръжка на Windows Vista (32bit и 64bit)

- подобрено улавяне и премахване на rootkit-и

- подобрена класификация на spyware и adware

- подобрено премахване на зловреден софтуер

- и други дребни промени.

Инсталирах си 2.70.16 ама четох че май ще ми трябва сериен номер за я ъпдейтна до Retail версия.Ще може ли да ми дадете някакъв активен код?

Благодаря.

Правилата на форума гласят:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.
така че искането ти няма как да се осъществи.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Получи се,Night_Raven ! С моят сериен номер я изтеглих от официалният сайт,рестартирах,и вече имам версия 2.70.16.

Пише обаче че има някакъв нов модул-XMON,но при мен не се яви . Нямам представа за какво е той,пък и английският ми ,не е никак добър !

От теб научавам за този модул. По всяка вероятност той се инсталира само на компютри, които имат Microsoft Exchange, тъй като засяга само тях. Не се притеснявай, не ти е нужен, щом нямаш Microsoft Exchange.

Ами няма какво да оплескаш. Ето ти линкче: NOD32 2.70.16 (11.3MB). Използвай името и паролата си смело. Според форума на NOD, новата версия трябва да може да се инсталира върху старата без проблем. Ако се опасяваш обаче да не се прецака нещо, използвай изпитания метод:

1) Деинсталирай версията на NOD32, която имаш

2) Рестартирай

3) Изтрий папката в Program Files (ако има такава) и почисти регистрите за всеки случай

4) Инсталирай новата версия нормално.

Основните промени/подобрения са:

- поддръжка на Windows Vista (32bit и 64bit)

- подобрено улавяне и премахване на rootkit-и

- подобрена класификация на spyware и adware

- подобрено премахване на зловреден софтуер

- и други дребни промени.

Правилата на форума гласят:

така че искането ти няма как да се осъществи.

Ами добре.

Не знаех че това важи и за форумите. sad.gif

Хора излезе ли най-новата версия на НОД32 (не бета!) :Р

От теб научавам за този модул. По всяка вероятност той се инсталира само на компютри, които имат Microsoft Exchange, тъй като засяга само тях. Не се притеснявай, не ти е нужен, щом нямаш Microsoft Exchange.

Да,прав си ! Ето какво пише в официалният сайт:

What is XMON?

The Microsoft Exchange Server Monitor, or XMON for short, is the version of NOD32 which checks both incoming and outgoing mail on Microsoft Exchange servers for viruses and other threats. XMON uses Microsoft's VSAPI interface to interface with Microsoft Exchange servers.

XMON works with Microsoft Exchange versions 5.5 SP3, 2000 SP1 and 2003 or higher. Each version of Microsoft Exchange (5.5, 2000 and 2003) provides a different version of the VSAPI interface to anti-virus software, which means XMON's feature set will vary depending upon which version of Microsoft Exchange is present. Generally speaking, the newer the version of Microsoft Exchange, the more features are available in XMON.

For more information, please refer to the NOD32 for Microsoft Exchange Server User's Guide which is available here (Adobe Acrobat required).

Rommel42,прочете ли това: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=...=17808#comments

Благодаря ти!

Извинявай че не използвах търсачката:(

използвам Нод 32 с легален пасс .Нужна ли ми е защитна стена последно?

използвам Нод 32 с легален пасс .Нужна ли ми е защитна стена последно?

Няма значение дали ползваш комерсиалната или демо версията на NOD32, тя не съдържа защитна стена.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Няма значение дали ползваш комерсиалната или демо версията на NOD32, тя не съдържа защитна стена.

а нужна ли ми е такава след като имам Нод и коя най-си пасва с Нода ако е необходима?

а нужна ли ми е такава след като имам Нод и коя най-си пасва с Нода ако е необходима?

Дали имаш нужда от стена, сам си преценяваш. Антивирусната не може да замени стената и обратното. Ако си в LAN мрежа, то стената е добра идея. Мисля, че всички стени се разбират добре с NOD. Аз не съм чувал оплаквания. Това разбира се не значи, че няма. Лично аз съм с Outpost Firewall от години и се разбират чудесно.

Със Sygate се разбират добре :)

Нямам проблеми :)

И със zone alarm няма проблем. Ползвам тази комбинация от доста време.

Наскоро прочетох,че има сериозни разлики между Пробната и Пълната версии на тази ппограма.Не намерих задълбочен коментар за това тук.Ако мойе някой по-запознат да ми обясни ще му бъда много благодарен.Единствения ми официален източник по този въпрос-------------->http://www.nod32usa.com/nod32-antivirus-trial/

Наскоро прочетох,че има сериозни разлики между Пробната и Пълната версии на тази ппограма.Не намерих задълбочен коментар за това тук.Ако мойе някой по-запознат да ми обясни ще му бъда много благодарен.Единствения ми официален източник по този въпрос-------------->http://www.nod32usa.com/nod32-antivirus-trial/

Разликата между демото и комерсиалната е само и единствено в 30 дневния пробен период и понякога по-ниския приоритет на обновяване на демо сървърите. Какво пипа крака за NOD е вече друг въпрос. Дали той спъва по някакъв начин програмата, това не знам.

Инсталирах си NOD32 2.70.16 Final от ###### торентите.

Има си и Фикс но когато пусна програмата има бутон Upgrade to Full Version.Та да питам все още ОФИЦИАЛНА пълна версия излязла ли е или всичко е бета засега?Защото се ъпдейтва но този бутон ме притеснява ..

Ако имате някой валиден Username и парола моля споделете за да си я дръпна фул версията.Благодаря ви.

Инсталирах си NOD32 2.70.16 Final от ###### торентите.

Има си и Фикс но когато пусна програмата има бутон Upgrade to Full Version.Та да питам все още ОФИЦИАЛНА пълна версия излязла ли е или всичко е бета засега?Защото се ъпдейтва но този бутон ме притеснява ..

Ако имате някой валиден Username и парола моля споделете за да си я дръпна фул версията.Благодаря ви.

Да излезе финалната официална версия NOD32 2.70.16

Ето линк и повече инфо - http://kaldata.com/comments.php?id=17808&a...highlight=NOD32

А колкото до "Username и парола моля споделете за да си я дръпна фул версията" - в форума е забранено предлагането на такива "незаконни материали"

Ето линк и повече инфо - http://kaldata.com/comments.php?id=17808&a...highlight=NOD32

Само да напомня, че линкът е за демо версията.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.