Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

На едно друго място, по същия повод, един друг потребител беше споменал следното :

:)

laugh.gif Потребителят съм аз. Мисля в медията го писах, по повод това, че Ники бил социопат...

Това, че умее е вярно. Това, че няма да ме изненада утре вечер също laugh.gif

А ти си прав, че е хубаво да се научим как да се пазим от такива.

Примирие сключваме ли? laugh.gif

• Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ти започна със "четенето на старите теми" ( на едно още по-друго място) biggrin.gif

Аз пък очаквам изненади (идеалист малко си падам)

за примирието -ще видим :P

Е, то по този повод...

Ники от Survivor оцелява с тлъсти хонорари

Бащата на близначките Габриела и Биляна е звезда в родния си град Кърджали. Уроците му по сноуборд се котират три пъти по-скъпо след екранната му слава.

Останалото ТУК

Което ме навява на мисълта, че на Спас, дребното човече, повече му трябват парите. ТОй тия пари би ги гледал през крив макарон при нормални обстоятелства. А НИколай, както виждаме, пак се справя сам. biggrin.gifbiggrin.gif

Така че Спас да ги взима тия шибани пари, а да обявят за победител Николай (какъвто, предполагам ще е той според вота на хората). Знам, че няма да стане, но де факто така ще бъде. Стадото ще си гласува за Спасчо...

Ще ги вземе Спас парите, ама ще трябва и да ги делка :P

Ей, кво ще ми е готино тогава. Ще вземе сумата и ще знае, че не е негова цялата biggrin.gif

Същото, като да знае, че нито веднъж не е победил Николай ! :)

Абре, Николай си е победителят в този сезон откъдето и да го погледнем :)

...Същото, като да знае, че нито веднъж не е победил Николай ! :)

И още много ...

Ние тук май всички мислим еднакво, хората извън форума - също, Николай е този, който заслужава да спечели играта, но шансовете му не са особено реални, да не кажа хич.

И какво от туй, че е бил най-добър от всички, че по-вероятният победител (Спас) не го победил нито веднъж, че не е бил фалшив, задкулисен и какъв ли още не, щом след 1-2 години, пък и 3, да речем ще се помни само кой, а не как е спечелил играта? Също както на Световно по футбол, където не винаги побеждава най-добрият, но се помни само първият.

Много ми се ще да не се бях изказал с тия мрачни краски, но всеобщият ни фаворит Николай безпроблемно отива към второто място. Дано да греша.

Айде бе, гласувахте ли ? :)

Яхооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Много сме, силни сме...

Николай, честито !!!

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Вотът на България беше категоричен! :cheers::questions:

Николай наистина беше изключителен във всеки един аспект от играта. Най-добрия оцеляващ българин. Може би в Top10 оцеляващи от световните издания на реалити шоуто. Гледал съм само американските, но както и да е. (:

Ум, ловкост, сила, издръжливост, инстинкт, смелост, достойнство, хитрост.. Качества, които притежава именно той. Качества, които го направиха герой за Survivor и България, като цяло.

Заслужава всяка стотинка от парите. :cheers: Със здраве да си ги харчи!

П.С: А и има много арни щерки хаха.

Спас си тръгна дори без да поздрави победителя, ей на това се вика тъп...р!

Честито на Ники!

Ти да не си очаквал нещо друго от Спасчо?Не ме подразни толкова той,колкото родителите му го направиха.Но това е леко или повече режисиран цирк....Честито на Ники!Много хубаво усещане ,че може все пак да сме нормални.Но си оставам с леко особено мнение.... cool.gif

Ще си спестя многословните анализи на този сезон на Сървайвър, и ще кажа само, че спечели този, който трябваше! ;)

"Гениалната" тактика на Галя се срина като въздушна кула, най-достойният победи и илюзиите се разнесоха в пространството. Честито на Николай, той изстрада всеки един миг от тия 52 дни и тия, които трябваше оцениха подобаващо свръхусилията му.

А с безумната си постъпка Спас вероятно е разочаровал и малцината гласували за него зрители, за какъв победител вд играта претендираше, след като така и не се научи да губи?

Ще ми липсва отминалият вече Survivor 3 "Островът на перлите", дано следващото, 4-то издание бъде още по-увлекателно и с по-достойни играчи.

Ще ги вземе Спас парите, ама ще трябва и да ги делка :rolleyes:

Ако знаеш как се радвам, че не познахте. Аз си имах скрита надеждица, че Ники ще стане победителят. И се радвам, че така стана :rolleyes:

Е, за Спас остана една малка утеха, че Ники не запали огъня преди него, та има някаква ппобеда, ако изобщо може да се нарече такава, над него biggrin.gif

И се изкефих, че така си тръгна. Колко е прозрачен само, сигурна съм, че и Галя много е я хванало яд, че именно Ники е победителят laugh.gif

Хареса ми как завърши този сезон :wors:

Ще ми липсва отминалият вече Survivor 3 "Островът на перлите", дано следващото, 4-то издание бъде още по-увлекателно и с по-достойни играчи.

И на мен ще ми липсва. Обаче, както казаха и вчера, критерийте вече са по-високи, доста ще трябва да ги пресяват следващия път, за да заковат отново вниманието ни върху тях

Аз също много се радвам, че не познах! Но се питеснявах, защото психологията на българина и "не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле". Евала обаче на Яна, Ваня, Малката Гери - поне за две от тях имах опасения, че може да се поддадат на несимпатиите си към Николай! Здравко не го коментирам, защото той ми беше ясен. А Али видяхме, че наистина е "мишок", колкото и да се обижда.

А Спас се показа като типичен бай Ганьо, както между впрочем в цялата игра. ГОркият, толкова много се надяваше, че Николай всички го мразят и няма да гласуват за него (защото вот на публиката той посмъртно не може да спечели). КОето нека му е за урок - да разчиташ на нечия омраза не е от най-сигурните неща. И друг път да не се държи за фустите на жените (както се изрази Ники на племенния съвет), а да се научи да печели уважение към самия себе си.

Аз много се учудих, че Георги гласува за Спас, това не го очаквах, ама въобще ohmy.gif

Но се питеснявах, защото психологията на българина и "не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле". Евала обаче на Яна, Ваня, Малката Гери - поне за две от тях имах опасения, че може да се поддадат на несимпатиите си към Николай!

Мда.

Яна за пореден път ме изпълни. Харсаха ми само нейните въпроси...май

Досега не бях виждал такъв вот! Много се изкефих на хората! За първи път да покажат, че простотията започва да свърша. Малък лъч надежда.

Аз съм страшно доволна, че всичките четирима участници от Пачека си застанаха категорично за Николай. Както винаги Жени оплеска нещата, но този път в наша полза. Добре, че сглупи за пореден път biggrin.gif От Янита се очакваше. Нищо ново под слънцето. А за постъпката на Спас, какво да кажа освен...хиххихихихи, от такъв човек, кво повече искате :help: Изкефих се обаче и на признанието на Иван. Допадна ми :)

Браво на Ники и на цяла България! :speak: За пръв път виждам толкова категорична публика и то за този, който наистина заслужава. Този човек ни показа истинското значение на думата оцелял. А Спас просто няма какво да се каже за него. Това момче има още много да расте и да учи. Не му прави чест.

Наистина добър сезон, можеби най-добрият от трите!

Аз много се учудих, че Георги гласува за Спас, това не го очаквах, ама въобще ohmy.gif

Не знам какво има за чудене,и на него са му обещали нещо.Или другия вариант,просто е искал да се почувства значим като гласува срещу Николай.Племенна солидарност.Виждам го ,че е говедо ,ама е от нашите и ще си гласувам за него.

Нали така гласуваме вече 20 години и затова все по-дълбоко затъваме....

Браво на Ники и на цяла България! :angry: За пръв път виждам толкова категорична публика и то за този, който наистина заслужава. Този човек ни показа истинското значение на думата оцелял. А Спас просто няма какво да се каже за него. Това момче има още много да расте и да учи. Не му прави чест.

Наистина добър сезон, можеби най-добрият от трите!

Благодаря ти ,от името на гласувалите за Ники!Поне за втория SMS,получих потвърждение.За пъреия много ме е яд,защото го написах на кирилица и явно е неразпознат от техниката на оператора./Което изобщо не им попречи да ми го таксуват по дебелата тарифа./

Наистина бе най-добрият сезон,защото зрелището бе качествено и филма свърши с хепиенд!Можещият ,знаещият и оцеляващият /но не на всяка цена/ спечели.Заговорниците си спечелиха всеобщото презрение!

Съмнявам се ,че скоро ще има толкова успешен сезон на "Сървайвър".Летвата наистина е вдигната вече много високо.Но човешката памет не е особено дълга.Догодина ще има нов сезон.... cool.gif

• 5 месеца по-късно...
  • Автор

Отровни змии дебнат сървайвърите в сезон 4

Адски архипелаг с безмилостни жеги и отровни животни ще е новият дом на екипа на "Сървайвър". На островите край Филипините, където са се разположили българите, е 35 градуса, макар че в момента там е есен.

За разлика от изминалите издания сървайвърите от 4-тия сезон на риалитито този път няма да бъдат подложени на досадни атаки от насекоми, но ще трябва да бъдат особено внимателни при оцеляването си, защото една от най-големите заплахи там са змиите. На Филипините живеят четири от най-отровните видове пълзящи влечуги на планетата, като най-опасни са филипинската кобра ная-ная и кораловата змия. Според статистиките хиляди местни жители годишно губят живота си от ухапване от змии при работа в оризищата. Друга заплаха за участниците тази година ще бъдат кубоидните медузи, досегът с които може да бъде смъртоносен в зависимост от степента на пораженията върху човешкото тяло.

Пътят от България до архипелага на снимките е изтощителни 36 часа, като включва превози със самолет, джипове и лодки. Островите, на които ще оцеляват сървайвърите, се намират на час път с лодка. До момента само един от известните в региона тайфуни е ударил архипелага. Екипът прекара 5 дни в базовия си лагер, защото тайфунът Глория донесе проливни дъждове и силен вятър.

Районът, в който ще бъде заснето шоуто, е изключително беден, но хората са внимателни и гостоприемни, твърдят от българския екип. Основните им препитания са отглеждането на ориз и риболовът.

Екипът на шоуто тази година е подкрепен и от местни специалисти на свободна практика. Сред тях е световноизвестният специалист по пироефекти Дани Буб Бум. Той и неговият екип участват в заснемането на едни от най-големите американски кино- продукции, между които легендарните "Апокалипсис сега" и "Взвод".

Източник: Монитор

Засега май само Митьо Крика е по-известното име на участник, така ли е?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.