Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

И така, противно на очакванията финалистите не са двама, а трима - Николай, Спас и оцелялата след гласуването и елиминацията срещу Галя Силвия. Журито от 9 човека ще гласува, но се оказа, че има и десети член - SMS-ът...

Това почти сигурно ще е глас за Николай, защото тази вечер Росен Петров бе вероятно първият, когото чувам да каже, че фаворит му е друг играч, в случая Спас.

• Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

мерси, вчера още не го бяха качили там, а и там липсва самата игра cool.gif

затова моля, ако някой знае някъде да го има, да ми подшушне тихичко...

Стана тя, каквата стана...Имаме трима финалисти и един "глас народен" :huh:

И сега ? Десет гласа, разпределени на трима души. Ако и при тази ситуация, Николай не е победителят, чрез Държавен вестник ще се откажа от тези предавания и няма да ги гледам повече biggrin.gif

Още снощи пуснах SMS за Николай :angry:

Това с "гласа на зрителите" ще обърка абсолютно всички стратегии и интриги във журито там , освен ако Галя не успее да обработи 5 гласа за Спас.

Да си призная честно, ей това ме тормози много мене. Да не се окажат изведнаж пет на пет гласовете sad.gif

Щото от Янита и Жени всичко може да се очаква :rolleyes:

Апропо - никога до сега не съм пускала смс-си в тия щурави предавания, но този път ще го направя :rolleyes:

Сметката като че ли се поопрости малко, но не съвсем. Ако приемем следното разпрадаление на 9-те гласа:

- за Николай - 3 гласа, на Здравко, Яна и Малката Гери

- за Спас - 4 гласа, на Жоро, Янита, Жени и Ваня

- за Силвия - 2 гласа, на Галя и Гергана

При тази схема и при цялата й условност, след добавянето и на моя глас Николай и Спас ще имат равни гласове - по 4, защото не се съмнявам чий ще е "народният вот". Тогава нещата отиват към дузпи...

... освен ако Галя не успее да обработи 5 гласа за Спас.

Галя не би имала време да го направи, гласуването очевидно е било още същата вечер, веднага след съвета и състезанието, тъй че не би могла да говори с когото и да е.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Сметката като че ли се поопрости малко, но не съвсем. Ако приемем следното разпрадаление на 9-те гласа:

При тази схема и при цялата й условност, след добавянето и на моя глас Николай и Спас ще имат равни гласове - по 4, защото не се съмнявам чий ще е "народният вот". Тогава нещата отиват към дузпи...

Галя не би имала време да го направи, гласуването очевидно е било още същата вечер, веднага след съвета и състезанието, тъй че не би могла да говори с когото и да е.

Гергана културистката ще гласува за Спас, тя го каза на съвета като я изгониха

Ако има договрка между Галя, Силвия и Спас за разпределяне на печалбата между тях независимо който от тях тримата ще спечели - тогава 2-та гласа на Силвия, които си предвидил ще са за Спас :rolleyes:

Мислите ли, че Ваня ще сглупи, да гласува за Спас sad.gif

Аз ги разпределях уж Яна, Ваня, Здравго и Гери, на Гери, Жоро, Галя, Янита и Жени и петият глас за Николай да е "нашият" :rolleyes:

Мислите ли, че Ваня ще сглупи, да гласува за Спас sad.gif

Мисля, че Ваня ще сглупи и ще гласува за Силвия. Забравяш първите серии laugh.gif

Галина, Жоро, Гергана, Янита и Жени са сигурни за Спас. Ники ще вземе гласът на публиката, но... днес съм абсолютен оптимист :rolleyes:

Мисля, че Ваня ще сглупи и ще гласува за Силвия. Забравяш първите серии laugh.gif

Галина, Жоро, Гергана, Янита и Жени са сигурни за Спас. Ники ще вземе гласът на публиката, но... днес съм абсолютен оптимист :P

Ама така стават 5 на 4 :angry:

Не искам така...

Всъщност-колкото гласа отидат за Силвия -си е чиста печалба за Николай - същото като на парламентарни избори - ако Спас не вземе абсолютно мнозинство, няма да стане премиер - тоест разпределението на гласове към уачстник, който няма никакъв шанс да победи, обслужва интересите на моя човек - Николай biggrin.gif

Всъщност-колкото гласа отидат за Силвия -си е чиста печалба за Николай - същото като на парламентарни избори - ако Спас не вземе абсолютно мнозинство, няма да стане премиер - тоест разпределението на гласове към уачстник, който няма никакъв шанс да победи, обслужва интересите на моя човек - Николай biggrin.gif

Ама ти не можеш да смяташ :angry:

Ако Галя, Гери, Жоро, Янита и Жени гласуват за Спас...Вски от другите гласове / ако отиде за Силвия / е безвъзвратно изгубен sad.gif

И ние ще си смучем пръстите...

Ама ти не можеш да смяташ :angry:

Ако Галя, Гери, Жоро, Янита и Жени гласуват за Спас...Вски от другите гласове / ако отиде за Силвия / е безвъзвратно изгубен sad.gif

И ние ще си смучем пръстите...

Ако :P

Ама в изброените от теб има две големи неизвестни -Жени и Янита -не забравяй, че Янита е разочарована много от тройната коалиция biggrin.gif

Разочарована е тя, ама прегръща Спас и му се радва :angry:

Точно тия двете девойки ще ни врътнат гадния номер, според мен :P

Не, Шефче, моралната награда ще е за нас(и за Ники) laugh.gif

то в живота често става така, победеният е победител! колкото до облагите... пари се изкарват, пари се харчат.

Не тъгувай, миличка. Мисля, че Николай ще е гордият притежател на народния глас. laugh.gif и след години ще го помним, има хора-безлични има и хора-легенди.

Е, то по този повод...

Ники от Survivor оцелява с тлъсти хонорари

Бащата на близначките Габриела и Биляна е звезда в родния си град Кърджали. Уроците му по сноуборд се котират три пъти по-скъпо след екранната му слава.

Останалото ТУК

Но мен ме дразни факта, че човек не спечелил нито един пряк двубой срещу своя съперник, ще се нарече победител :angry:

Но мен ме дразни факта, че човек не спечелил нито един пряк двубой срещу своя съперник, ще се нарече победител :angry:

Е, да. Неприятно е откъдето и да го погледнеш, но като се замислиш... не е виновен Спас, виновни са онези които ще гласуват за него, те не оценяват правилно, а защо не оценяват? защото малките човечета не обичат силните хора ;)

защото малките човечета не обичат силните хора :angry:

Ето тук, няма как да не се съглася ;)

И все пак, надеждата умира последна. Тъй като няма да го гледам, поне няма да се дразня на безумното гласуване laugh.gif

Няма малки човеци....

има, има... и винаги ги е имало, и ще ги има laugh.gif

защото ако ги нямаше... нямаше да има и силни хора

доброто и злото, Док. Те са едно цяло :)

и не ме убеждавай, че Галина е по-стойностен човек от Яна, защото Галина се задържа по-дълго в играта. Няма да успееш laugh.gif

Няма да те убеждавам, разбира се - всеки се има глава на рамете и мисли с нея.Но това, че един се вънува от едно, а друг от друго - не го прави повече или по-малко човек.

Галя например ми е интересна - като екземпляр -с нейните интриги, нюанси в поведението, начин за справяне с конкретните дразнители, рефлексите, които показва.Интересна е.

Спас - не ми е интересен- той си е на първично ниво.Ядене, пиене и секс.В този порядък.Първо стъпало по Маслоу - нищо, което да ме впечатли.Ама и той си е човек - нито по-голям нито по-малък от останалите.

Николай е доста друга "бира" обаче. Не успявам напълно да му вляза в главата, въпреки, че с него си приличаме, и това го прави интересен за мен.

Янита - не е интересна - Спас в женски вариант.

Жени-същата история.

Яна-с принципите си, и начин на изразяване и дейстиве ми харесва, но и тя не е интересна.

Всичко което казвам, пречупвам през призмата на своето съзнание.Не ангажирам никого с това.Просто моето си мнение.

Извинявайте.

Абре, Николай си е победителят в този сезон откъдето и да го погледнем :)

И Спас да вземе парите, и Силвия да го направи все тая. Много имат да учат те от бате си Николай...

laugh.gif Само дето не разбрах защо се извиняваш, Док. laugh.gif

Интересни са ми хора като Здравко, като Николай. Те така и не влезнаха в група, останаха "свободни". Не знам забелязахте ли снощи когато горяха снимките... т.е. ще те попитам: Това, което казваше Николай за участниците... Аз останах смаяна. Мислех си, че все пак съм гледала избрани кадри, а моята оценка напълно съвпадна с оценката на Ники.

Нюансите в поведението на Галина... ами то нямаше много нюанси. Доволна, когато и играят по свирката и злобна като нещо се закучи laugh.gif Предполагам, че няма да гласува за Силвия, независимо, че ни проби мозъците с твърденията, че се стремяла към женски финал. Няма да гласува и за Николай, защото това означава да се признае за победена. Е? Къде и е интересното?!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Интересни са ми хора като Здравко, като Николай. Те така и не влезнаха в група, останаха "свободни". Не знам забелязахте ли снощи когато горяха снимките... т.е. ще те попитам: Това, което казваше Николай за участниците... Аз останах смаяна. Мислех си, че все пак съм гледала избрани кадри, а моята оценка напълно съвпадна с оценката на Ники.

Да- не само ти си останала изненадана :)

Нюансите в поведението на Галина... ами то нямаше много нюанси. Доволна, когато и играят по свирката и злобна като нещо се закучи laugh.gif Предполагам, че няма да гласува за Силвия, независимо, че ни проби мозъците с твърденията, че се стремяла към женски финал. Няма да гласува и за Николай, защото това означава да се признае за победена. Е? Къде и е интересното?!

хммм

Как да ти обясня, че точно такива като нея са ми интересни ? Жалкото е, че не мога да я наблюдавам по цял ден и нощ, а в шоуто показват само подбрани моменти.Има какво да се научи от нея - има, и то най-малкото е как да се предпазваме от такив като нея.

На едно друго място, по същия повод, един друг потребител беше споменал следното :

......Умее женката да води за носовете, умее и да рИве(когато трябва), умее...

:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.