Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

tn_news_photo_113934_1.jpg

Снимките на третото българско издание на Survivor, което ще носи името „Островите на перлите", започнаха в Панама. След продължителни огледи на различни локации bTV и „Дрийм тийм" избраха панамски архипелаг от няколко необитаеми острова. Това е и едно от най-популярните места за снимки на Survivor в света. Растителността в местността е обилна, пълно е и с отровни растения. Местните жители предупреждават за отровни змии и насекоми, а за бързата медицинска реакция при критична моменти отново ще се грижат натрупалите вече сериозен опит в екстремни условия д-р Ангелов и д-р Нейков. Температурите в този край на света в дъждовния период почти не падат под 35 градуса.

В битката за оцеляване спорят 22-ма участници (11 мъже и 11 жени) от 8 града в страната. Най-младият участник е на 19 години, а най-възрастният - на 52. Сървайвърите са с разнообразни професии, сред които готвач, артист, културист, модел, режисьор, спортист, кадрови войник, програмист и др. Сценаристите на „Survivor: Островите на перлите" са предвидили много нови елементи и сюжетни линии, свързани с новата локация и името на третия сезон.

Източник: news.bg

• Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Малко почнаха да се изтъркват с тези островни обстановки. Аз например съм гледал чуждестранен "Сървайвър", където събитията се развиваха в австралийската пустош. Да видим кога и продуцентите на нашия ще се пренесат там...

Няма как да се изтъркат само за 2 сезона. Щом се снимат в тропиците, дори и на различни места, "декорите" няма как да не си приличат.

Може би говориш са Съравайвър 2 - Survivor: The Australian Outback. Наистина беше различно спрямо Сървайвър 1 - доста измръзнаха, един дори стана жертва на инцидент, но същността винаги е една.

Или може би говориш за австалийския - Australian Survivor, който си е нещо като "домашен" Сървайвър. Не ми се видя особено интересен, пък и си "изкълчих" ушите с техния диалект.

Нашенският Сървайвър 2 си беше интересен - доста над Сървайвър 1 (BG) и най-малко на нивото на останалите.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

Няма как да се изтъркат само за 2 сезона. Щом се снимат в тропиците, дори и на различни места, "декорите" няма как да не си приличат.

Може бо говориш са Съравайвър 2 - Survivor: The Australian Outback. Наистина беше различно спрямо Сървайвър 1 - доста измръзнаха, един дори стана жертва на инцидент, но същността винаги е една.

Или може би говориш за австалийския - Australian Survivor, който си е нещо като "домашен" Сървайвър. Не ми се видя особено интересен, пък и си "изкълчих" ушите с техния диалект.

Нашенският Сървайвър 2 си беше интересен - доста над Сървайвър 1 и най-малко на нивото на останалите.

За Survivor: Australian Outback става въпрос. Австралийската пустош представяше изцяло нови изпитания спрямо "добрата стара джунгла". Предполагам всички сме на едно мнение, че малко промяна няма да навреди...

Да вкарат нови формати какво ги придъвкват тия глупости.

Малко почнаха да се изтъркват с тези островни обстановки. Аз например съм гледал чуждестранен "Сървайвър", където събитията се развиваха в австралийската пустош. Да видим кога и продуцентите на нашия ще се пренесат там...

Ще се пренесат друг път-да не са луди да ходят в пустинята

biggrin.gif

Нали Бай Ганьо трябва да си направи безплатния курорт

Надявам се този сезон да е по-интересен от другите два.Главно заради мястото където се снима чувъл сам,че и другите страни кадето се е провеждал Сървайвър в Панама е било много интересно.Тази година се надявам племената да се разделени по равни сили за да е по-интересно.На 1и 2 сезон не бяха много много разделени на физически сили племената

Участниците в Сървайвър хапнаха скат с размер 1 кв. м

Само десетина дни след старта на снимките на третия сезон на Survivor в Панама участниците вече се опитват да нарушат правилата.

Няколко жени проникнаха в лагера на екипа, за да се добрят да някаква храна, но след миналогодишната случка операторите бяха нащрек и предотвратиха набега. Участнци се опитаха да вербуват и местните парамедици, които дават денонощни дежурства близо до лагерите на оцеляващите, но и тази атака беше овладяна от екипа. Единствената прилична храна, която са яли сървайвърите до момента, включва кокошка, прасе и скат с размери от близо един квадратен метър. Оромното морско чудвище беше заловено от участниците, но как точно, ще стане ясно от епизодите през септември. Здравословното състояние на оцеляващите също е сравнително добро, като до момента пораженията включват паднали нокти, множество охлузвания и няколко порезни рани. В не по-малко изпитание се превърна Survivor: Островите на перлите и за водещия Владимир Карамазов. От една седмица той е на снимачната площадка с ужасен зъбобол. Поради твърде наситения снимачен график засега той се лекува с наличните средства в базовия лагер на екипа.

Източник: dir.bg

Ненаяли се ейй

А в пустинята ако бяхте какво ли щяхте да ядете

biggrin.gif

Аз пък се надявам някой от следващите сървайвъри да бъде в Гренландия biggrin.gif

Да поизмръзнат малко. Стига са се пекли само на слънце! biggrin.gifbiggrin.gif

Участник се отказа от ”Survivor”, друг изгуби два зъба

Първият прецедент в българските издания на Survivor е факт. Един от участниците се отказа доброволно от надпреварата, като действията и поведението му създадоха много интересни сюжети в играта.

Играчът обмисляше решението си в продължение на няколко дни. Психолозите на третия сезон на Survivor – Д-р Борислава Костова и д-р Тодор Стефанов - дадоха следния професионален коментар по случая с напускането на участника: „Участието в състезание като Survivor подлага на изпитание както физическите, така и психическите и моралните ресурси на всеки участник. Времето за адаптация към трудните условия е строго индивидуално и при някои може да отнеме седмици. При тези, които се адаптират по-бавно, се получава дисбаланс между количеството стресогенни фактори и техния интензитет от една страна, и личностовите ресурси за справяне от друга. Това е предпоставка за акумулиране на огромно вътрешно напрежение. При тези условия човек може да избере или да подобри начините си за справяне (т.нар. психологическо израстване), или да избяга от ситуацията, за да съхрани себе си. При конкретния участник ситуацията се усложнява от липсата на гъвкавост в разбирането на случващото се в играта”. Въпреки тежките условия в Панама обаче, в Survivor: Островите на перлите има участник, който продължава оцеляването си дори след загубата на два зъба в рамките само на две седмици.

Източник:dir.bg

А какъв ли е вкусът на мед от тропически мухи

ohmy.gif

А какъв ли е вкусът на мед от тропически мухи

ohmy.gif

Трябваше да отидеш, за да споделиш cool.gif

Трябваше да отидеш, за да споделиш cool.gif

Мне,мерси-аз не ставам изобщо за такива мероприятия

Тежа 44 килограма и плюс това мразя всякакви такивинка спортни дисциплини

biggrin.gif

Макар че съм израснала на село и съм работила земеделска работа

Ама не се научих да се катеря по дървета,нито мога да плувам

Тоя мед не го знам какъв е,ама аз и морски деликатеси не ям-та там ще съм първата пукнала от глад

sad.gif

• 2 седмици по-късно...

някой може ли да ми каже дали кристина димитрова,която спечели титлата наи-секси дупе на "Слоги" у4аства във Сървайвър?защото така ми казаха и съм любопитна да разбера:huh::)

• 1 месец по-късно...

Маймуни и пауни нахлуха в базовия лагер на третия сезон на реалити шоуто "Survivor: Островите на перлите". Дивите обитатели на панамската джунгла усилено крадат от храната и напитките на екипа на предаването.

Според съобщение от екипа на "Survivor: Островите на перлите", маймуните са били пуснати от колумбийски тийнейджъри, празнували в местността края на учебната година.

В продължение на десет дни човекоподобните същества атакуват терасите и ресторанта на хотела, в който е отседнал екипът на реалитито.

Междувременно, в снимките на "Survivor: Островите на перлите" се включи и индианското племе "Ембера". Селището на етноса е обитавано от три рода, като жените и мъжете нямат право да сключват брак, поради кръвното си родство. / avtora.com

Участник в Survivor прекарал десет дни на легло в панамска болница

Един от участниците в третото българско издание на Survivor е бил хоспитализиран по време на снимките, разкриха лекарите от екипа на шоуто д-р Ангелов и д-р Нейков. Оцеляващият е прекарал няколко дни в болница в Панама сити до пълното си възстановяване. Лекарите са предпочели болничното заведение заради екстремните условия и липсата на медицинска апаратура в полевите условия на снимачните площадки. Първоначалните предположения за двустранна пневмония на участника се потвърдили само няколко часа след като е бил настанен в болницата. Транспортирането му до панамската столица е било организирано буквално за минути, като за случая е бил нает специален чартърен полет. Сървайвърът е прекарал близо десет дни на легло, като за него се е грижил и екип от панамски специалисти. Всички събития около пострадалия участник ще бъдат разкрити в епизодите на шоуто, които тръгват в ефира на bTV през септември.

Това не е бил единственият случай на разболяване или физическо отпадане в Survivor: Островите на перлите, признаха още лекарите. Друг от участниците е пренасян на ръце от съплеменниците си заради тотална загуба на физически сили, вследствие на загуба на килограми и ежедневните изпитания. В тези ситуации работата на двамата доктори по време на снимачния период е била затруднена и от липсата на апаратура, с която лесно да откриват симптоми при евентуално разболяване на екипа или участниците. Въпреки всичко докторите са били полезни не само за членовете на българския екип, но и за колегите си от Аржентина, като са лекували и местното население.

И това издание на шоуто не се размина с хирургически интервенции на терен. Операторът Николай Чомаков е срязал крака си при пристигането си на една от снимачните локации, разкри д-р Нейков. Перките на мотора на лодката причинили жестока прорезна рана, която била зашита при полеви условия с общо пет шева.

”Голямо изпитание за лекарите, екип и участниците беше забавянето на лекарствата, пътуващи от България”, сподели д-р Нейков. Заради проверки на панамската митница цялата пратка била забавена с повече от две седмици. Това наложило повторното набавяне на най-нужните медикаменти от панамските аптеки. / От официалната страница на survivor.btv.bg

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Маймуните са много добри същества

Мен ме е дърпала маймуна за косата та знам-бях на 5 години

Аз й подавам бонбони-тя ме хвана за панделката

Не се разбрахме нещо хич-щото и двете пищяхме

Такъв сървайвър пък вие не сте преживявали

;)

Нелегален емигрант в Испания, ловец на вълци в Монголия, мис “Волейбол” и филмов режисьор са част от участниците в Survivor: Островите на прелите

За наградата от 250 хиляди лева в Survivor: Островите перлите ще се борят охранител, културист, шампионка по плуване, волейболистка, бивш шампион по бокс, шампион по самбо и джудо, жена, чиято професия е кадрови войник, психолог, инструктор по екстремни спортове, месар, актриса и др. Битката за оцеляване стартира на 24 септември от 20.00 часа по bTV. Сред оцеляващите има и професионален войник, който е прекарал известно време във Френския легион, а няколко години преди това е бил ловец на вълци в Монголия. Най-възрастният сървайвър е на 52 години, а най-младият - на 18. Тази година близо 70% от участниците в шоуто тази година са на възраст над 25 години. Победителят във второто българско издание на Survivor Георги Костадинов също взе участие в кастинга, като кандидатите трябваше да се опитат да го респектират, за да разкрият поведенческия си потенциал.

Един от оцеляващите прекара по-голямата част от времето си на острова абсолютно гол, въпреки забележките на съплеменниците си. Нито коментарите на останалите, нито непрестанните дъждове и силни ветрове не успяха да уплашат оцеляващия и той продължи да се разхожда както майка го е родила до края на престоя си в Survivor: Островите на перлите.

Друг сървайвър е прекарал доста време в изучаване на начина на живот в Южна Америка, след което приложи всичко научено в истинското си оцеляване на острова. Преди това да се случи обаче той е живял в Испания с фалшива самоличност.

След като в две поредния издания на шоуто пламваше любов между оцеляващите, дойде ред и на поредната Сървайвър връзка. Зрителите на bТV ще видят истински романс, който предизвика дори писането на любовни стихове. Непредсказуемостта на част от сървайвърите продължи да изненадва екипа дори и след приключването на участието им в играта. След като отпадна от битката, един от участниците предпочете да остане в Холандия на работа за известно време вместо да се завърне в България, за да си почине след глада и тежките изпитания.

Профилите на 22-та оцеляващи на Островите на перлите

Източник: survivor.btv.bg

Чакам и този сезон да започне. Предните ми харесаха, надявам се и с този да е така, дано да има нови и още по-интересни игри ;) Обаче не им завиждам с температура не по-малко от 35 градуса, а и щом се е стигало до болница, явно никак не им е лесно...

Абе значи все пак се гледат такива измислени и режисирани предавания.Щом излиза 3-ти сезаон. ohmy.gif

Абе значи все пак се гледат такива измислени и режисирани предавания.Щом излиза 3-ти сезаон. ohmy.gif

Аз им викам български сапунени сериали и се забавлявам с тях ;)

Те по телевизията комедиите ги повтарят и потретват по сто пъти biggrin.gif

• Автор

Жени срещу мъже в новия Survivor

Двете племена с "оцеляващи" в третия сезон на приключенското реалити "Survivor" ще бъдат разделени на мъже и жени, стана ясно по време на официална пресконференция по повод старта на шоуто. Предаването ще бъде бъде излъчено в 52 епизода, като пилотният брой ще се появи в ефир на 24 септември.

За първи път в българската история на "Survivor", двете племена ще бъдат разделени на мъже и жени - 11 мъже срещу 11 жени. "Ще наблюдавате една истинска битка в джунглата - мъжката сила срещу женската хитрост, мъжките стратегии срещу женската интуиция", коментира Иван Спасов - главен редактор на шоуто.

"Въпреки половото разделение в "Survivor" има една любовна история, която започна в самото начало и се превърна впоследствие в драматична", каза Иван Спасов. "Участниците много се харесваха, виждаха се само по игри и постоянно си правеха подаръци, кореспондираха си с писма и може би това беше най-истинската, романтична и драматична любов от всички досега в "Survivor", допълни Спасов.

Снимките на "Survivor" са реализирани на "Островите на перлите" - архипелаг, намиращ се в Тихия океан, югозападно от Панама. По време на снимките "оцеляващите" са преодолявали редица трудности, сред които ухапвания от гигантски комари, появата на отровни змии и насекоми, акули, скатове и други.

Сред акцентите в третия сезон на шоуто са яхтата на Ал Капоне, ритуално жертвоприношение на местни индианци, среща с "Мис Панама", редица неочаквани обрати и сюжетни линии. "'Survivor: Островите на перлите' ще бъде най-интересният 'Survivor', излъчван до момента", каза продуцентът на шоуто Любомир Нейков. "Случиха се невероятни неща, които успяхме да заснемем - не само в племенатата, но и като обстановка, защото Панама е едно изключително място", коментира още Нейков.

отото на третия сезон на "Survivor" е "Не забравяй да дишаш". В шоуто са включени близо 70 игри, сред които интелектуални и логически, както и такива, които изискват големи конструкции. "Част от тези конструкции бяха строени в Панама и бяха наистина грандиозни", сподели Иван Спасов.

"Survivor: Островите на перлите" стартира на 24 септември, с извънредно едночасово издание на живо. Първите гости на "Survivor Live" с водещ Евтим Милошев, ще бъдат Росен Петров, Любен Дилов-син и Кристина Димитрова – "Мис Дупе 2007", а след коментарното шоу ще бъде излъчен и пилотният епизод от приключенското реалити.

Третият сезон на "Survivor: Островите на перлите" ще се излъчва всяка вечер от вторник до петък в 20.00 часа, а коментарното студио на "Survivor Live!" се очаква в ефир всяка събота от 22.30 часа.

Източник: avtora.com

Не знам какви ще са им изпитанията,но щом ще се състезават жени срещу мъже,ще е нещо лесно,логично или пък състезание за издръжливост.

По мои наблюдения жените по-лесно печелят такъв тип състезания.

Започна доста интересно снощи - избрани са доста разнообразни типажи. Има си хора и за лидери, и за пълнеж, и за първи гонения. Условията на острова изглеждат нечовешки, особено що се отнася до фауната - пълно с всякакви гадости, при това и отровни.

Вече има и пострадал, макар и без намесата на животинските видове - яката културистка остана без преден зъб, не че след броени дни ще има за какво да го използва.

Още е рано да се запомнят имената им, но пък повечето дами, макар и очевидно неискрено заявиха, че правят секс поне по веднъж дневно, та не знам какво ще стане в следващите 52 дни поне в тази насока. А един от мъжете явно си е решил проблема още от дома си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.