Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

Най-ми хареса снощи, че за няма и половин следобед си направиха къща и то с дъсчен под (!) и си запалиха огън с подръчни материали ! :)

Мисля, че от всичките риалита този сезон-това ще е "моето" вечерно шоу :)

• Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не съм особено впечатлена този сезон...

Но пък, като и предния, ако го гледам, ще е заради Здравко Здравков.

Съжалявам, ама друг фаворит - не можах да си избера laugh.gif

Имаме си двама плевенчани там. Ей ние сме навсякъде biggrin.gif

И аз им се изкефих, че доста бързо съумяха да си запалят огън. А мотоциклетистката ми е много симпатична laugh.gif От мъжете има един-двама, дето се мислят за голямата работа, ама май са само въздух под налягане. Ще ги видим по-нататък

Още е рано да се запомнят имената им, но пък повечето дами, макар и очевидно неискрено заявиха, че правят секс поне по веднъж дневно, та не знам какво ще стане в следващите 52 дни поне в тази насока.

Чудя се на тези жени,как може да се представят по такъв начин "Аз правя секс всеки ден"...че кой го интересува? ohmy.gif И как може да казва такова нещо,като знае че я гледа почти цяла България?

Колкото до къщата и паленето на огън - доста бързо се справиха,поне така изглеждаше :cheers:

Чудя се на тези жени,как може да се представят по такъв начин "Аз правя секс всеки ден"...че кой го интересува? ohmy.gif И как може да казва такова нещо,като знае че я гледа почти цяла България?

Колкото до къщата и паленето на огън - доста бързо се справиха,поне така изглеждаше :blink:

Тоя пък Живко ми беше много симпатичен преди да си покаже малкото органче.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Ей, много се смях на мъжете от Мого мого как падаха във водата :grimace:

P.S.Тая година ме утрепаха с имената на племената

P.S.Тая година ме утрепаха с имената на племената

"Мого Мого: и "Пачека"...като ги чух направо не можех да повярвам.От къде ги измислят такива имена? biggrin.gifbiggrin.gif

"Мого Мого: и "Пачека"...като ги чух направо не можех да повярвам.От къде ги измислят такива имена? biggrin.gifbiggrin.gif

Всеки път, акто ги чуя, ме напушва на смях. Преди бяха по-благозвучни- Toртуга и Барбадос, както и Дуло и Вокил от първия сезон

Владо Карамазов обясни какво означават имената на местния език, ама кой да ги помни.

А новият сезон започна интригуващо, може би защото за пръв път разделиха отборите по този начин. Снощи ми направи впечатление, че жените поне привидно изглеждат по-задружни в битието си, или поне до момента на избора коя от двете да участва във ваденето на боядисаните рапани, там културистката директно се дръпна и предполагам, че вече си написа сама името в урната.

Противно на очакванията ми мъжете лежат и не правят нищо, за да си намерят храна, та чакат Николай да им поднесе нещо на тепсия. Всъщност, и той се пише на голям стратег, а и май е единственият, който е в час и знае какво да прави, но няма шанс да го оставят да ги води, предполагам, че ще го изхвърлят при първа издънка.

Владо Карамазов обясни какво означават имената на местния език, ама кой да ги помни.

А новият сезон започна интригуващо, може би защото за пръв път разделиха отборите по този начин. Снощи ми направи впечатление, че жените поне привидно изглеждат по-задружни в битието си, или поне до момента на избора коя от двете да участва във ваденето на боядисаните рапани, там културистката директно се дръпна и предполагам, че вече си написа сама името в урната.

Противно на очакванията ми мъжете лежат и не правят нищо, за да си намерят храна, та чакат Николай да им поднесе нещо на тепсия. Всъщност, и той се пише на голям стратег, а и май е единственият, който е в час и знае какво да прави, но няма шанс да го оставят да ги води, предполагам, че ще го изхвърлят при първа издънка.

Този момент с обяснението на имената съм го пропуснала sad.gif

На мен ми беше много странно, че разделят отботите на мъже и жени. Но мъжете се оказаха доста по-големи мрънкала. laugh.gif Вчера само се оплакваха колко били гладни. добре, че беше Георги да им поднесе малко сиренце поне

Този момент с обяснението на имената съм го пропуснала sad.gif...

Е, не е толкова важно, аз ги чух, но пък не ги запомних, бе нещо свързано с местните племена...

А за другото си права, и аз не мога да си обясня бездушието на мъжете. Та те не правят усилия да намерят храна, при положение, че морето е пълно с риба. Лежат, псуват и се вайкат колко са гладни, но до там. Ей това не го разбирам, та те ще изпосталеят за 10-тина дни.

А мадамите действат много по-разумно, особено пък при снощната игра с подреждането по онази дъска. Жените веднага схванаха най-верния ход и го изиграха безпроблемно. А мъжете сякаш не искаха да решат задачата, не погледнаха и "да препишат" от жените, ако че и миналата година имаше същата игра.

Тази вечер ме оставиха без думи. уж жените били интригантки. Да, бе, да!!! Мъжете направо избиха рибата, не стига, че си плетат сами интрижки помежду си, ами и тоя Живко какви ги върши. Бойкот обявявал, моля ти се. Хайде, бегай да се скриеш някъде. Като не му се ограе за тотема, защо, по дяволите, изобщо е отишъл да играе там...Абе, шматки...

И мен много ме издразни Живко или както се казва.Защо изобщо го прави това...и знае ли че с инат нищо не се постига?

Такива като него излизат от предаването първи.Той не служи с нищо на "Мого мого" biggrin.gif

Все още ми е смешно името на племето.

Жената,която я изгониха - не и беше там мястото.Защо изобщо избират такива хора да участват и им дават някакви надежди?

...Жената,която я изгониха - не и беше там мястото.Защо изобщо избират такива хора да участват и им дават някакви надежди?

За да могат да участват и по-улегнали, а не само млади хора, при това предимно спортни натури. Тази Иванка с нищо не бе по-лоша от повечето от останалите мрънкала в женския отбор (и в мъжкия, разбира се, то май там са повече), в голямата си част по-безполезни от вече изгонената домакиня. И нещо не им се ловя на твърденията, че Иванка сама се е отдръпнала, защото разбрала, че не й е там мястото и че не са се наговаряли за изгонването й. Все са разменили по някоя дума или поглед по въпроса.

При Живко ситуацията е по-сложна, той си е опак по принцип. Снощната му глупост бе капката, която ще прелее чашата и ще го изхвърли при удобен случай, но с оглед анонса към днешното издание на шоуто може и да не стане точно така - звучаха закани за нокаути от боксьора към Николай, та да видим.

Meждудругото аз, ако бях на мястото на мъжете, щях да искам да загубят нарочно, само за да идат на племенен съвет и да изгонят тоя Живко.

А не знам защо, но от жените ми се струва, че следващата изгонена ще е култористката...

Meждудругото аз, ако бях на мястото на мъжете, щях да искам да загубят нарочно, само за да идат на племенен съвет и да изгонят тоя Живко...

Ха, та те точно това се канеха да направят, но заради Николай.

П.П. А за културистката съм съгласен, вероятно тя ще е следващата.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Да, ама не познахме. Изгонената е Марина. Не слушах много внимателно, но предполгам, че стана така заради състезанието с мидите, където тя не можа да извади нито една.

А мъжете и вчера се показаха какви са. То не бяха закани, че ще се бият навън, не бяха спорове от етнечиско естество, не бе чудо...

Е, не познахме... този път.

Действително се спомена и загубата в дуела с мидите като мотив, но обвиненията срещу Марина бяха предимно поради заповедническия й тон и липсата в речта й на ония "вълшебни" думички - моля, благодаря и т.н.

Съветът бе доста любопитен, защото Владо Карамазов открито ги провокира за липсата на изявен лидер, защото явно се работи подмолно по въпроса от по-опитните. Дожаля ми за наивния поглед върху ситуацията от страна на Евгения - в любовната омаяност, в която е, тя видно не си дава сметка, че тази игра е предимно на нерви, а после на физическа издържливост. Това е изгодно за останалите, защото те не гледат на нея като на сериозен конкурент, но ще я кътат колкото е възможно по-дълго време, за да ги развлича.

Мъжете също не си губят времето, яко работят по въпроса за определяне на следващия изгонен. Проблемът е, че имат цели двама фаворити - Николай и Живко, като май първият е по-големият трън в очите на пълнежа. Този боксьор снощи съвсем затвърди впечатлението ми за вродения му примитивизъм, той едва ли съзнава, че без юмруците си би могъл да постигне много повече, но това е непосилно за възприемане от негова страна.

Мда, на Евгения й личи, че й е замаяна доста главата. И е прекалено чувствителна, вчера дори се разплака. Според мен това също би накарало другите да не гледат на нея като на сериозна конкурентка. Иначе ми е много симпатична :grimace:

И Николай, и Живко за мен са смешници. Търсят си внимание просто. Сигурно един от двамата ще е следващият изгонен

Сринаха ме тази вечер мъжете на съвета - такова шоу не съм гледал досега в 3-те сезона на предаването. А дамите направо ме сразиха с крайно недалновидния си погрешен избор за даване имунитет, толкова ли не разбраха, че Николай предложи на останалите да избират между Филип и Здравко, след като самият той бе с имунитет?

Филип е вече вън от играта, какво да очакваме сега от дълбоко хлътналата Женя?

Аз вчера не можах да го гледам sad.gif Ама Филип ли са изгонили? :grimace: А ония двамата продължават да са вътре и ще си правят каквото си искат...т.е. да правят другите на маймини...

Аз вчера не можах да го гледам sad.gif Ама Филип ли са изгонили? :angry: А ония двамата продължават да са вътре и ще си правят каквото си искат...т.е. да правят другите на маймини...

Филип е умен и интересен,в момента го гледам.Не трябваше да го гонят.Мъжага.

Филип е умен и интересен,в момента го гледам.Не трябваше да го гонят.Мъжага.

Филип падна като изкупителна жертва на заговора срещу Николай, той сам посочи кой да го замести "на дръвника".

Радвам се, че разделиха отборите и вече не са само мъже, и само жени. Обаче мъжете пак си плетат интрижките, направо ме изумиха. Този Николай е направо ненадминат. Как пък се изкарва, че все едно всичко той прави, само той може, само той е номер 1...

...Този Николай е направо ненадминат. Как пък се изкарва, че все едно всичко той прави, само той може, само той е номер 1...

Ами той си е прав, тъй или иначе - още в първите часове на острова той построи "къщата", направи "леглата" и всичко останало. Другите мъже участваха активно в процеса... с гледане, никой не си помести и пръста дори. Но той си знае, че с тези си действия "в полза роду" предварително загуби играта, та сега не му остава нищо друго, освен да се наслади на простотията на повечето от останалите, ако и да е за кратко - съотборниците му ще обърнат света, но ще го изгонят в първата възможна минута.

Ще си призная, че и мен ме дразни, но пък и ми доставя удоволствие да "дъфче" някои от останалите, които съвсем не знаят къде и защо се намират.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.