Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

След сато търпеливо изгледах всички епизоди от нета, вече и аз си имам фаворит в тоя Сървайвър. Много се разединиха тия племена нещо, миналата година не беше така. Там до края си имаше един отбар. Да видим, какво ще измъдрят тази година :P

• Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И кой ти е фаворитът? :) Аз бях за малката Силвия, ама...Въпреки че Николай ме дразни понякога с наглостта си, искам да им натрие на всички носовете, особено на по-наперените. Иначе сега симпатизирам на мъничето (плувкинята), че ми избяга името й сега...и актрисата ме кефи- много е жилава, много сила има в нея :)

И кой ти е фаворитът? :) Аз бях за малката Силвия, ама...Въпреки че Николай ме дразни понякога с наглостта си, искам да им натрие на всички носовете, особено на по-наперените. Иначе сега симпатизирам на мъничето (плувкинята), че ми избяга името й сега...и актрисата ме кефи- много е жилава, много сила има в нея :)

Жени е мъничката...

Естествено, че Николай ! Нагъл е да и надменен даже, ама и самочувствието му е с покритие да си призная, поне за сега ! ;)

Не мисля, че Николай ще стигне до финал, ако и да ми се иска, защото той очевидно е несравнимо по-подготвен от всички останали да оцелее. Не знам в кой момент ще му се наложи да се върне в племето, но вероятно ще бъде изгонен на мига от останалите. Николай е отявлен стратег и набързо изготвя най-удачните варианти за игра, но е убедителен в игри за съобразителност, а такива ще има със сигурност. По тези причини не допускам негова крайна победа.

Може би Женя и Здравко са с най-големи шансове, Янита също.

Аз не можах да разбера (пропуснах едно предаване) защо Галя се беше озовала при Николай и защо се върна, след като не можа да го победи...аз се изкефих много, че изгуби и мислех, че ще си тръгне, а то...Яна ме изкефи вчера, определено е силна, но не ми харесва комбината от Жени и Янита- тази Янита ми е една подмолна...

Първо - тези, които ходят на острова при Николай, не са изгонени, а само наказани - затова и могат да се върнат в племето.

Второ - Галя отиде пак там, защото нейният отбор загуби и трябваша да ги накажат.

И трето и аз се изкефих на победата на Яна снощи, само че....."Пачека" си заминават бавно и безславно от играта. Голяма глупост напавиха те. И тая Галя, егати и харпията. Искам да видя момента в който, ще и съсекат русата тиква :ph34r:

Дано Николай остане до края на играта на острова / като Дренски, миналата година /, така поне някакво удовлетворение ще имам. :blink:

...но не ми харесва комбината от Жени и Янита- тази Янита ми е една подмолна...

И на мен не ми харесва, но те двете поне не се крият. Другите си шушукат по-потайно, а тия двете не крият единомислието си, макар че комбината им е съвсем лесно податлива, поне аз така мисля.

Не ми хареса анонса към предаването тази вечер - Здравко е болен и вероятно той е човекът, прекарал 2-3 седмици (според писанията в 24 часа) в местна болница, а това го вади от играта. Много жалко, дано не е така.

...И тая Галя, егати и харпията. Искам да видя момента в който, ще и съсекат русата тиква :wub:

Дано Николай остане до края на играта на острова / като Дренски, миналата година /, така поне някакво удовлетворение ще имам. :P

Интересно определение за Галя, допада ми. Що се отнася до Николай, то той върви точно по пътя на Дренски, но се надявам да не се издъни като него точно в най-неподходящия момент.

П.П. Съжалявам за болестта на Здравко, довела до неочакваното му отпадане. Ваня бе изгонена на съвета, но едва ли някой е изненадан от това.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Снощи ме хвана яд, че си тръгна Ваня. Исках Янита да си иде, ама щом започнаха да дават как пишат нейното име, ми стана ясно, че няма да е тя...Следващата битка на острова на мъченика (или както там беше) може да е интересна, ама няма да я гледам sad.gif

...Следващата битка на острова на мъченика (или както там беше) може да е интересна, ама няма да я гледам sad.gif

Островът на изгнаника, но това е без значение...

Следващата битка ще е между Николай и Спас. Последният бе изпратен там от Жени пряко волята на "Генерал" Галя (тя е суетна и видимо се кефи на това обръщение), но битка ще има само в чисто състезателния аспект, защото двамата се разбраха снощи, че Николай ще остане на въпросния остров независимо от изхода на двубоя.

Жени изглупя за мене, че се хвана за Галя, като удавник за сламка. Тортички, подмазвани, прегръдки....При първа удобна възможост, Галя ще ги прати и двете с Янита в "племето Чикура", както тя го нарича :ph34r:

Мене много ме кефи Николай, та този човек, той не е човек, той е и***д.

Николай заслужава наградата, не само защото е по-подготвен от другите, той просто е невероятен, вежте какво постигна сам на острова на изгнаника със двете си ръце, вижте и всички останали, те за нищо не стават. Не са интересни, какво да им гледаме, силикона или целолита или как им падата зъбите, не искам да ги обсъждам аз си имам фаворит и той е Николай!

...Николай заслужава наградата...

И на мен ми се ще, но не мисля, че той има дори минимален шанс за това. Дори и да стигне до финала, дори и да еедин от двамата финалисти, между които ще се прави избора, то той е без изгледи за победа - кой ще гласува за него? Евентуално (?) Здравко и ... дотам. Останалите се страхуват от Николай и е нормално да не го подкрепят.

Не че и той е идеален, има си трески, та и цели клони за дялане, ама е истиско бижу сред останалите търтеи, от които май само Яна е заслужаваща внимание заради хъса си и неприкритата омраза към Галя.

Учудвам се как тия кухи лейки се лепнаха за психоложката и й се кланят доземи, че да ги попритика по-напред, без да си дават сметка, че тя ще ги жертва един по един във всеки нужен за това момент.

Жалко е когато си ползваш главата само за поставка на шапката...

Мда, и аз мисля, че Николай няма шансове...Стана ми кофти и за Здравко,че е в болница, дано се оправи и да се върне, а не да отпадне заради болестта...Жени ме разочарова с комбината си с Янита и затова, че слушакт Галя като добри палета. Жоро пък е вече толкова безличен станал, че дори в Спас се виждат някакви наченки на хъс и учаастие, той само рибата си мисли. Каквото ида го питата, той казва, че не знае, щото бил за риба biggrin.gif

Еми кой остане- Силвия малката я няма, Жени ме разочарова, остана само Яна...

...Жоро пък е вече толкова безличен станал, че дори в Спас се виждат някакви наченки на хъс...

Жоро е привидно безличен, той много добре си е направил сметката - докато се снижава и примъква по нещичко за ядене никой няма да го бутне с пръст дори, дори и Галя има нужда от храна. Е, няма да спечели, но ще иде далеч, чак до последните дни на играта.

Спас е нахъсан по простата причина, че ха е загубил състезание, ха си е отишъл - той е единственият останал силен физически участник (не брой вече Здравко сред участниците, той ще е само член на журито).

Борбената Яна ще си иде на следващия съвет, т.е. утре, а ония двете п*кли съвсем не си дават сметка, че мазненето им около Галя е лееекичко позакъсняло, та след Яна и малката Гери, ще си идат и те една по една.

П.П. Яна вече е извън играта, но Николай спечели още един глас.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

П.П. Яна вече е извън играта, но Николай спечели още един глас.

Яна ми изпълни душичката снощи, като си каза всичко :)

Моето лично мнение е, че Николай вече има три сигурни гласа / Яна, Ваня и Здравко / и след следващия съвет и малката Гери, ще станат четири. Лошото обаче е, че победителя ще зависи пак от двете малките патки Янита и Жени :P

Мого мого ще гласуват за техният си човек и ако Николай е един от финалистите / казвам АКО / пак двете хлапачки ще решават нещата !

Още щом почна да говори, ми стана ясно, че именно тя ще си тръгне sad.gif:speak: Ония патки как се водят по тая Галя, какви са кукли на конци само, не е истина...Вече който и да спечели ми е все тая...Може би ми остана симпатия и към малката Гери, ама...А на НИколай гласовете едва ли ще му стигнат...Спасчо в скоро време го виждам аут, освен ако не печели тотемите за неприкосновеност...

Аз пък мисля, че се гласят Спас, Галя и Силвия за финал. Малката Гери отлита на следващия съвет. Следващите са двете малките "кокошки". Толкова ли им е акъла и на двете, та незнаят, че няма да останат за дълго в този отбор :rolleyes:

...Следващите са двете малките "кокошки". Толкова ли им е акъла и на двете, та незнаят, че няма да останат за дълго в този отбор ;)

Ами толкова е, те самите са смятат за много умни, но не се и усещат как оная психоложка ги върти на малкия си пръст. Жалко е, наистина, но май точно двете ще решават кой ще надделее.

И аз съм впечатлен от изказването на Яна, но тя си бе първа в списъка за гонене.

Не знам, но си мисля, че шансовете на Николай съвсем не са за пренебрегване. Тази подялба на парите, дето се канят да правят може да подведе още някой. Дали културистката няма да се обърне срещу Галя?

Културистката вчера се опита да покаже, че не е кукла в ръцете на Галя, ама...А Николай как се опитваше да заблуди Гери, че нищо не е правил там...как да му повярва човек. Жалко, че няма да мога да им видя състезанието довечера sad.gif

Културистката вчера се опита да покаже, че не е кукла в ръцете на Галя, ама...А Николай как се опитваше да заблуди Гери, че нищо не е правил там...как да му повярва човек. Жалко, че няма да мога да им видя състезанието довечера sad.gif

И без това Николай много ме кефи :lol6:

Направо метна Гери на върбите biggrin.gif

Който и да изберат накрая да вземе наградата -истинският победител в таз годишния Сървайвър си е Николай.

Бахти човека -кефя му се максимално :P

Не мога да се въздържа и аз да не изАХкам(не бъркайте думата, моля laugh.gif ) от Николай!

Направо съм във възторг от този мъж. За него(имам чувството), че няма невъзможно нещо. Твърдост, упоритост, сила и онази очарователна мъжка ирония и лека арогантност... всичко, което харесвам у мъжете. А и неговата "участ" ми напомня нещо, което се случи с мен преди известно време.

Яна... това пък е жената, която харесвам. Очарователна, борбена, директна... без превземките на Галина, без буздушието на голямата Гери, без глупостта на кокошките, без безсмисленото самочувствие на Силвия(Голямата). Харесвах и малката Силвия.

Хайде сега някой да ми каже, че не вижда в Сървайвър онова, което вижда и чувства постоянно около себе си в живота. Обществото не обича силните. Какво каза Жорко? "За да си играч, трябва да умееш да лавираш в отношенията си с хората..." С кои хора?! С Генерала? С безумницата Жени? С овчедушната Гери - локумения мускул?

Благодаря! Предпочитам да съм "слаб" играч и да не лижа задни части, защото... оцеляване означава нещо друго, а не 250 000 лева(не че подценявам парите) :computer2: Но с пари не можеш да си купиш тази възхита, която предизвикват Николай, Яна и малката Силвия.

Може и да греша, но така мисля laugh.gif

Редактирано от Нел (преглед на промените)

... Но с пари не можеш да си купиш тази възхита, която предизвикват Николай, Яна и малката Силвия.

Може и да греша, но така мисля laugh.gif

То и аз като тебе мисля :computer2: Малката Силвия си ми харесваше още от първия епизод. В началото само като визия, разбира се, а после и като човек. Единственото, което ме дразнеше в Николай, когато още беше в племената, е, че ппрекалено се самоизтъкваше, ама постепенно спря да го прави. Да, разбира се, то има и за какво. Той е единственият човек, който отиде там, подготвен за Survivor...

Подготвен ? :computer2:

За какво -че ще седи вече цял месец сам на един остров ? Не мисля, че още от тук си е бил направил чак такава стратегия.

Просто човекът се приспособява много бързо към средата в която е поставен. Опита се в началото да въведе някакъв ред в първоначалното си племе, и съответно го намразиха останалите -никой не иска да има началник над главата си, особено пък в някое състезание, в което са и конкуренти от горе на всичко.

Николай просто прави това, което смята за добре -и успява.

Това е.

Мъж на място е той. Евалла му.

Основното правило на Survivor е, че печели най-приспособимият, а не най-силният, най-хитрият и т.н. В това отношение Николай е абсолютен фаворит, но ... правилата са създадени, защото често има изключения.

Споделям напълно оформилата се тройка от позитивни участници - Николай, Яна и Малката Силвия (към тях без колебание бих прибавил и Здравко, но той излезе инцидентно от играта), но последните две са вече вън, а шансовете на Николай са все още по-малки от тия на Галя и Сие.

Малката Силвия обаче няма да гласува, та засега на страната на Николай се оформят Здравко, Ваня, Яна и следващата в списъка Гергана Малката.

Културистката Гергана най-сетне "включи", че е маша в ръцете на Галя, но все още не смее открито да се противопостави. Все е нещичко, защото можеше да приключи играта без дори да разбере за какво става въпрос. И нейният ред идва, вероятно ще е веднага след адашката си, но пък не е ясно за кого ще гласува. Вероятно нейният глас ще е "кантарът", освен ако на стане чудо, което да накара Янита и Жени да използват главите си по предназначение - тийнейджърките чакат нещичко от подялбата на парите, но май не си дават сметка, че е много вероятно да не получат нищо при подялбата - на 1 се дели най-лесно.

Най-вероятно Спас ще печели игрите до финала, защото реално той няма съперник в това отношение, но няма и друг избор - всеки невзет имунитет ще го постави в началото на списъка за гонене.

И все пак, изненадите съвсем не са изключени, може и сценарият да не е Николай да се появи на финала, а по-рано. Един такъв ход ще обърка тотално стратегиите - неговата и на Галя, та е съвсем възможно да е част от сценария.

Вие забелязвате ли как почти нищо не казваме за Спас?

Нито добро, нито лошо. Безлично някак минава играта му, макар и да побеждава.

По-скоро съм негативна към него и не успявам да му се зарадвам така, както се радвах когато Яна спечели онова тежко изпитание с прилива.

Мисля си, че Валентин и инригата, която завъртя той, много ни ощетиха като зрители. Филип, Лъчо и Димитър щяха доста да разнообразят играта, а сега?! Спас и останалите женки(включвам и градския към женките).

Липсва нещо. Просто липсват мъжете. И се забелязва cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.