Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

Аз съм съгласна, че доста неща неправи, докато другите се чудеха де да се почешат, но ме дразни постоянното му самоизтъкване и това, че другите ги изкрава почти нищожества...

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вчера ми беше много забавно, когато Пачека имитираха другите от Мого Мого :rolleyes: Много добре ги имитираха, смях се с глас.

А за играта направо се учудих на Николах как по едно време държеше товара на плещите си с една ръка...Той си ме дразни по принцип с дуржанието си, но наистина е силен играч и другите имат нужда от него

Николай е стратег, дори и най-отявлените му врагове вече го признаха открито, а това пък от своя страна действа като катализатор на омразата им към него. И все пак, благодарение точно на неговото мислене Пачека му побеждава, а и е облекчено до максимум от непрестанните глупости, които се вършат в Мого Мого. Едва ли биха могли да обяснят защо изгониха точно Димитър тази вечер.

Ама и Динитър е доста странна птица. Аз също не знам защо го изгониха, обаче нямаше да е никак честно, ако бяха исгонили Гери, а почти го направиха...Тя също е направо герой, доста държа на изпитанието за неприкосновеност, а и без 3 зъбчета остана...

Че е странен, странен е, но в това племе (Мого Мого) амбициите са толкова големи, че буквално заслепяват повечето от оцелелите в него. То не е лошо да си амбициозен, ама опира и до можене...

Психоложката Галя е най-наясно с материята, но тя засега се задоволява да държи дамите и по този начин да оцелява, при това без да изпъква чак толкова и да застава срещу комбината Касапин-Боксьор. Георги е много ценен за племето, защото практически той ги изхранва с риба и ще го кътат, а Валентин е там все още благодарение на възрастта си и на Георги, който пък го крепи, за да не го изпъдят по-младите ако изведнъж спечелят храна по някакъв начин... Засукана ситуация, при това сами си я направиха такава и вероятно ще патят от това при сливането в едно племе.

Гергана остави вече 3 зъба на островите, зъболекарят й бая парици ще вземе "за ремонта на фасадата й", при това тя вече е почти на ръба на демотивацията и е пътник.

При Пачека стуацията е някак по-проста - там има само един човек, който е наясно какво и как да го прави, очевидно, че е Николай. Иван и Али се дървят, но вече няма как да не си дават сметка, че без него шансовете им са нищожни, те нямат никаква логична мисъл, а тази игра се играе най-вече с тактика, а после с всичко останало.

Бих обобщил, че според видяното до този момент Здравко е топ фаворитът.

Такааа.

Първо да си кажа, че още ме е яд за битката между Али и Галя, когато тя го гледаше с ехидната си усмивка и все едно му се надсмиваше...Но не знам защо той беше застанал в такава неудобна за издържане стойка, докато тя беше почти изправена и за нея нямаше никакво затруднение...

Вече и Вал си тръгна, почти е сигурно, че следващият ще е Георги. А тоя Спас ли беше е най-безличният и от двете племена. Пачека ме кефят като отбор. И там има леко разделение, но поне все още са задружни и Николай ги тласка напред

Вальо си беше пич . Зелените си гонят най-добрите играчи и накрая ще останат само клюкарките.Като се обединят племената - първо те ще изхвърчат -то си е ясно.

Вальо си беше пич . Зелените си гонят най-добрите играчи и накрая ще останат само клюкарките.Като се обединят племената - първо те ще изхвърчат -то си е ясно.

Знаеш ли, че чак вчера го чух, че леко фъфли :lol6: Как не съм му обърнала внимание. да, може да се каже, че им беше от силните играчи, но не чак толкова. Георги им е по-важен, той и храна им набавя, но ще си тръгне...

Жоро каквото си налови-си го изяжда сам biggrin.gif рядко някой иска да опита от буболечките, дето ги лови :)

Валентин направи куп грешки и бе съвсем нормално да го изхвърлят. Той трябваше да опита да се сближи с жените, и най-вече с Галя, а не да се конфронтира с нея/тях. Пък и той съвсем подцени Силвия малката, която въобще не е за пренебрегване.

В най-скоро време Георги ще го последва, а после може би и съвсем безличния Спас... Впрочем, Спас може и да остане, защото би следвало да се направят персонални промени - "Мого Мого" не би могло повече да участва в игрите, защото ще има недопустима разлика в броя на участниците.

Вчерашната игра беше много забавна ;) Много ме кефеха как минават през локвите и се провираха между гредите и въжетата. Николай бая се омота с пъзела, но това не попречи на Пачека да победят :) После ме хвана яд, че Спас в последния момент измъкна победата в дуела срещу плувкинята (избяга ми името й сега)

А иначе следващия път ще гонят и от двете племена, което ми стана странно :P Но сигурно е заради вече численото превъзходство на Пачека...

Сбирщината изгони тази вечер Силвия Малката и Николай, защото се уплаши от перспективата да остави двама силни и свободомислещи играчи в общото племе. При това тълпата е дотам лесно манипулируема, че дори не си дава ясна сметка какво точно върши, много по-лесно е да се гласува и действа по команда.

Жалко.

Мда, жалко...Много ме хвана яд за малката Силвия :clap: Тая Галя е такава манипулаторка, те го знаят и пак я оставят да ги води за носа. Но ще я видим сега, като обединят племената...

Оффф, тия мъже са такива жени в тоя Сървайвър...Мрънкят, обиждат се, малииии и тоя Али от къде го изкопаха ohmy.gif УжасТ !

Баси сезона ! :rolleyes:

Факт е новото племе - Балбоа, носещо името на откривателя на Тихия океан през 1513 г, обявил новото море (още не знаел, че е първият европеец открил най-големия воден басейн на планетата) за собственост на испанския крал. Скоро след това Балбоа бил наклеветен и обезглавен, защото няма място за двама...

Владо разказа на новото племе легендата за предателството над Балбоа (всъщност, не става дума за Кортес, но това са подробности), но май никой не му обърна особено внимание. Отявлените "тарикати", по същество марионетки, оцелели досега с чужда помощ, за да могат далеч по-силните да бъдат елиминирани от 2-3 по-комбинативни умове, въобще не си дават сметка, че играта се обръща на 180 градуса и предстои "всяка коза за свой крак".

Много комично бе "късането с миналото" - бруталното разрушаване на навесите, приютили племената за 25 дни. А "домът" на Пачека се оказа така майсторски построен от Николай, че на Иван му бяха нужни титанични усилия, подхранвани единствено от злоба и безсилие, за да събори навеса.

Шоуто тепърва започва...

Хлевоустий, и аз много се изкефих на ивановата злоба, която го преби. Може и да звучи цинично, но като видя такава злоба и потривам доволно ръчички, защото житейска истина е, че злобата вреди повече на преносителя, отколкото на адресата.

малките човечета са си малки човечета

как мислите? кой печели дуела?

аз мисля, че е Николай, макар и неистово да харесвам и малкото Силве

Aз не разбрах каква е целта на затварянето им :ph34r: Не го гледах, когато са ги затворили, само видях, че са двамата. Ще ми поясните ли? :P

Aз не разбрах каква е целта на затварянето им :) Не го гледах, когато са ги затворили, само видях, че са двамата. Ще ми поясните ли? :ph34r:

Ми който се откаже пръв да живее в клетката си отива, доколкото аз разбрах. Другият ще има шанс да се върне. :P

Хлевоустий, и аз много се изкефих на ивановата злоба, която го преби. Може и да звучи цинично, но като видя такава злоба и потривам доволно ръчички, защото житейска истина е, че злобата вреди повече на преносителя, отколкото на адресата.

малките човечета са си малки човечета...

Много точна оценка, Нел :P! Патриции има само при наличието и на плебеи, върху чийто фон първите да се откроят по своему, а и еволюцията е доста странен процес.

Жалкото в случая е, че викащите "Осанна" и "Разпни го" са съвсем прозрачни, и следователно предвидими. Затова и ще гласуват под диктовка, а в нужния момент ще дойде и редът им. Иван е само един от брънката, Спас и повечето от дамите също са първосигнални. Да не говорим за елементарното мислене на Али, чак му се чудя за толкова наивни ли помисли останалите островитяни, че точно в деня на решителното изгонване и буквално броени часове преди вота реши да направи впечатление на дамите с тази си прочувствена реч към дамата си. Хей така, случайно, точно на 25-тия ден и ни в клин, ни в ръкав реши да й се обясни в любов...

След малко ще видим кой е победител в дуела между Николай и Силвия Малката, почти не изпитвам съмнение за името на победителя, но и ми е жал за Силвия.

И още нещо - дали пируващите сливането на племената в сладострастните си танци си спомнят, че миналата година точно този пир се оказа фатален за Агонцев...

П.П. Интересно започна втората част на шоуто, но съвсем не завиждам на победителя в първото състезание - Спас, има някои игри, които е по-удачно да се загубят. Той спечели имунитет, но ще трябва да посочи четирима, от които един ще бъде изгонен от племето. Но ще останат другите трима...

Николай очаквано спечели дуела срещу Силвия Малката и пое към острова на изгнанието. А пък мъжете май се чудят дали не го изгониха твърде прибързано, сега няма кой да построи жилището на новия остров.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Вчера ме хвана яд, че Силвето се отказа, искаше ми се и двамата да продължат, ама все пак няма как...Ще са ми интересни физиономиите на другите, като видят Николай да се връща, ососено на Али :) А за Гери вече ми е много жал, вече 4-ти зъб...

Пък играта, която им спретнаха вчера за неприкосновеност, беше много хубава, а и оспорвана на всичкото отгоре biggrin.gif

А забелязахте ли кой набеди Гери, че е откраднала осемте бисквити и затова и е паднало зъбчето?!

Пак Иван.

Не знам за вас, но изпитвам пълна антипатия към този играч. Пълна. Вероятно защото чудесната му мъжка външност(това е моя оценка и не ангажирам никого с нея) напълно не съответства на кокошето му, типично женско поведение. Та той не може да полее на малкия пръст на малкото Силве или на Яна!!!

Мой безспорен фаворит е Николай. Опитах се да се вслушам в коментарите на останалите играчи за него и... не успяха да ме убедят, че трябва да преразгледам първоначалната си, положителна оценка и като играч, и като мъж, и като човек!

Друг играч, когото уважавам е Здравко. Дотук много успешно балансира със собственото си достойнство и с това на другите.

Много интересен съвет ще има довечера и нямам и най-малката представа кой ще е изгоненият. Имам обаче трима фаворити за гонене – Иван, Али, Галя.

..Имам обаче трима фаворити за гонене – Иван, Али, Галя.

Тук съм сугласна напълно с фаворитите ти, само че аз слагам Галя на първо място :P

Иначе Иван не ми е грам симпатичен дори, но просто няма и капка мъжественост в него...

...Имам обаче трима фаворити за гонене – Иван, Али, Галя.

Тия тримата бих ги изгонил едновременно, стига да можех. Нямам представа кого ще нарочи за изгонване Спас, очаквам с нетърпение избора му. Това ще е и своеобразен тест за него, но дали е способен да си направи правилен подбор е много труден въпрос.

Няма как да не симпатизирам на Николай, но той едва ли има шанс да стигне далеч, а и не се знае при какви обстоятелства би могъл да се върне в племето. Може би също както и през миналата година при него на изгнаническия остров ще пращат всички отстранени и ще има персонални двубои, но кой знае, а и нещо не ми се вярва да повторят буквално миналия сезон.

И все пак, основен фаворит засега е Здравко, поне така мисля. Вероятно много далеч ще стигнат и Яна и Евгения, но де да видим.

П.П. Твърде любопитно премина снощната елиминация - Али падна като първа жертва. Бе шокиран от това изгонване, но той все още не знае съдбата си - на острова на изгнаниците го очаква Николай...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.