Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

Да, Потребителче. Николай се върна в племето, след като Янита го победи в дуела и пожела да остане на острова на изгнаника, тя и с такава цел отиде там, затова се отказа и от наградата. Добро решение от нейна страна.

Николай се върна и в доста тежка комбинирана игра успя да спечели тотема за неприкосновеност.

Посрещнаха го с мълчание и страх. Довечера някой от коалицията ще трябва да се тръгне, като Галина вече е избрала да е Гери, но все пак зависи кого ще номинира Николай и дали ще успее за привлече някого към своята кауза. Негови фаворити за гонене са Галя и Спас, поне така заяви пред камерата.

Опитах се да се поставя на негово място и установих, че дилемата е доста трудна. От една страна Спас е най-силният физически играч, от друга Галина е най-силният психологически играч... аз бих се насочила срещу психологическия противник, защото манипулира масата, а масата може да въздигне, но може и да смаже...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Добра логика, но лично аз бих номинирал Спас .

В оставащите дни (и игри) вече няма да има значение от "коалиции) и т.н. Тоест - влиянието на "генерала' ще е все по-слабо.

На Николай ще му е достатъчно да взима на всяка игра тотема за неприкосновенност и ще отиде на финал, независимо от Галя и коалициите и.

Единствените, който могат да застрашат Николай в борбата за тотема са Силвия и Спас.

Добра логика, но лично аз бих номинирал Спас .

Логиката ми лежи върху това, че Николай е много силен, устойчив, нахъсан и можещ физически, макар да отчитам и елемента шанс(както стана с Янитка), но не притежава "змийската" способност на Галина. Хубаво е, че ги е страх от него, хубаво е и изгубването на равновесие от страна на Спас, млад мъж, който тепърва ще се учи, че овладяването на емоциите по най-бързия начин е най-доброто оръжие за самозащита.

Потребителче, една от грешките на Галина беше, че като се върна от наградата, вместо да премълчи това-онова пред несретниците от племето, разказа с подробности за вечерята, разговорите на масата и най-важното: част от наградата им беше възможността да чуят близките си по телефона. Силвия ревна с глас направо и най-накрая констатира: Никакви уговорки вече! Ще си играя играта!

И аз съм на мнение, че най добрият вариант в момента е Спас да си замине. Той е най голямата конкуренция на Николай във физическо отношение.

И ако Николай сега не номинира Гери, ще провали поредния план на "генерала" biggrin.gif

Хмм, ще е интересно Николай кого ще номинира, но пак ще трябва да ме информирате за това sad.gif

Нел, благодаря

Шефче, ако не номинира Гери, онези тримата ще изгонят Жорко, зависи кой ще вземе двата гласа. Освен ако Николай успее да привлече на своя страна и Гери, и Жорко, тогава вече един от "великата тройка" ще трябва да си ходи. Истината е, че интересно ще стане ако един от тях си тръгне.

Спас е силен физически, но е лабилен психически. Видяхме как Николай бързо се окопити след злополучния дуел с Янита, впрочем му отбелязвам една грешка. Той подцени слабичкото човече и това му струва връщането при хората, от които се страхува и които се страхуват от него. Не мисля, че му е приятно, никак даже, но може да му е от помощ, никога не се знае злото добро ли води и доброто дали не води зло след себе си...

Дренски миналата година също не излезе на финал, нищо че беше(според мен) най-силният играч, но... то и в живота става така.

Впрочем Дренски кандидатства и доколкото разбрах е одобрен за американски сезон, но все още не си е уредил отсъствието от работа. Работи в швейцарска фирма. Беше гост в събота на лайфа и изненадващо за всички Жени го победи на един бърз блиц-редене на пъзел.

Потребителче, нямай грижи laugh.gif Ще ти разкажем ако трябва и в диалог laugh.gif

Снощи играта напусна Жоро, по решение на генералшата и кликата. Николай реши да не опитва разцепление, а да играе за себе си, давайки им възможност сами да определят кой от тях си тръгва и получавайки обещание, че независимо от изхода на днешната игра за награда, кликата ще го прати обратно на Острова на Изгнаника.

Ники още веднъж демонстрира мъдрост. Вярвайки в себе си и разчитайки на себе си, да не се блъска между шамарите, а да се отдръпне и да ги остави да се самоизяждат, защото в клика с идеална цел – пари, самоизяждането е неизбежно. Така е и в живота. Затова си и позволявам да правя коментари, а да не гледам на играта повърхностно.

Реалността в шоу формат. Който иска може да се учи и от шоу-форматите и затова никога не съм разбирала противниците на тази форма на училище. Там почти всичко от реалния живот лъсва и е много по-забележимо отколкото в реала, защото концентрацията е плътна.

Иначе нищо ново под слънцето, Потребителче. Галина крокодилеше, Жорко прие „заколението” с изказването едва ли не, че той е абсолютния недостоен, тъй като е слаб в игрите и така...

Двата гласа спечели Спас, а Николай така и не доигра играта. Трябваше да пълзят през кал, да влезнат в клетка, да заловят кокошка и да се върнат с пилето обратно, така три пъти.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Значи Георги е аут. КОга ще си тръгнат Галя и Спас, да му се не види...

Междудругото аз си мислех, че следващата може да е Гери, ама явно съм сбъркала. Абе, вече никой не е за подценяване, всеки има някаква сила, макар че на Спас определено е само физическа. Преди, като бяха повече народ, даже не се усещаше присъствието му, той беше просто една безгласна буква...за мен все още си е такава

Снощи НИколай направо завря Янита в малкия си джоб :angry:

Как само му беше разпарчосала къщичката - не е за вярване до къде може да стигне женската омраза (въпреки, че Янита е толкова тъпичка, горката, че не може и да мрази както трябва) biggrin.gif

Мда, Янитка е супер зле, прсто нямам думи за нея, дори начина, по който говори, ме дразни...Много се изкефих, че не искаше Николай да се върне на острова, а дойде именно той laugh.gif

А Спас освен за ядене дали мисли за нещо друго??? Да не говорим, че нямаше грам признателност за това, че Николай им отсъпи наградата си

А Спас освен за ядене дали мисли за нещо друго??? Да не говорим, че нямаше грам признателност за това, че Николай им отсъпи наградата си

Мисли той, мисли за нощните софийски купони, а и доста добре се справя с оригването laugh.gif Признателност... че то знаеш ли колко сила на духа се иска, че да признаеш, че някой е по-силен от теб, а както уточнихме Спас е добър в оригването laugh.gif

Аз пък се изкефих как Николай лежеше, усмихваше се и слушаше разпределянето на съдийските гласове, Галина и с това вече се е справила... бре няма ли кой да разбере какво прави тази жена?! толкова ли са безмозъчни?! не им ли станя ясно, че тя се цели във финалната двойка. все пак и вторият получава някакви пари и автомобил... тези хора съвсем ме отчаяха... никакво самостоятелно мислене... никакво?

Перфекен епизод снощи :wors:

Николай победи Янита, а след това тя победи останалите и взе трофея за неприкосновенност ;) Просто се изкефих максимално, докато гледах физиономите на Спас и Галя - дори само за тази стаена злоба в очите на двамата, които иначе се представят за добрички си заслужаваше да се гледа :)

А преди това -когато Галя извади писмото от НИколай и публично го прочете си беше блестящ пример за класическа интрига, която този път признавам, беше забъркана от Николай, а "генералката" се върза като рибка на кукичка.

Тя си мислеше, че това -"изгори го" е искрено,и че Николай я има за довереничка.Докато всъщност Николай още преди месец беше включил тази нейна реакция- че ще използва писмото да създава интриги в племето -тя даже се забави с това публично четене и коментар.

Кеф !!!!

laugh.gif Прав си. Всъщност Николай тогава прочете писмото и на Спас, а и пред камерите.

Да. Заради физиономиите им се заслужаваше гледането, а заради истеричния рев на Гери, която май късно се сети да се защитава, си заслужава гледането утре вечер.

Запитах се: Защо аджеба, не се радваме на Галина?! Та нали обединява, защитава, гради?

Мен ме хвана яд, че Янита спечели тотема, но все пак по-добре тя, отколкото Галя. А и не мен ми беше интересно, когато тя четеше писмото biggrin.gif

За моя жалост, тази седмица няма да имам възможност да го гледам нито веднъж sad.gif само ще чета коментарите ви...

Гергана не издържа на психологическата атака и сама се изгони на съвета тази вечер. През тия 50 дни, които странно как издържа, тя така и не разбра същността на играта и се издъни точно преди финала - на предпоследния съвет тръгна да търси възмездие... Ако бе гласувала за Спас (дълго ще помня ехидната му усмивка в онази сцена, в която той я убеждаваше, че е слаб играч!), то гласовете ставаха 3:3, та не се знае какво би станало "на дузпите".

А Жорката изглеждаше като типичен наркотрафикант с тия мустаци и панамата на главата си...

Жоро просто обра овациите с тази капела :wors:

А иначе - ако се бяха договорили Янита и Гери да гласуват срещу някого - щеше да стане много напечено.

но дори и да не бяха - зза всички беше ясно, че Гери ще гласува срещу Галя.Та нали през деня Галя направо обвиняваше Гери във всички "грехове" за които се беше сетила.....

Янита , ако беше малко по-хитра, нямаше да гласува срещу Спас, ами тихомълком да пусне своите два гласа срещу "Генералката" :P

Тогава щеше пак да има 3 на 3 и щеше да стане мнооого интересно - почти съм сигурен, че на дузпите, Спас щеше да гласува срещу Галя (въпреки, че все още не мога да разбера каква им е договорката на "светата троица" -Спас, Галя и Силвия- явно са се разбрали как да делят парите от печалбата сед победа )

Но нищо де -сега в играта ще се върне и Николай и става още по-интересно :)

P.s.обичам финалите cool.gif

Ама Гери пощуре. Що сама си го направи това ? Тя много добре знаеше, че Янита ще гласува за Спас. Тъпкаха я през цялото време в туй племе и тя накрая пак вярна им остана. Е те това, немога и неща да го разбера :super:

Значи Гери си е тръгнала. А казаха ли кога ще се върне Николай?

Тази вечер ги събират всички заедно. Играят и двама отпадат, доколкото чух аз :angry:

А Гери, просто ме разби снощи. Хем се опитваше да се защити, хем рева, хем каза "ще се боря до край", хем....абе думи нямам :speak:

Довечера се връща Николай. Игра за неприкосновеност и двама напускат племето. Трима остават на финала. Финалното предаване е в неделя от 20.00 часа.

За Гергана гледам вече сте казали... не предизвика и грам съжаление у мен(явно ставам социопат що касае плазмодиите и мекотелите). Дамусеневиди! Що за хора има? Ревна и вместо да защити себе си... да играе за себе си... тя пропусна единствената си възможност да надиграе някой от тях... нямам думи :angry:

Е, радвам се поне, че ще мога да гледам финала...

п.п.явно съм пропуснала шоу..

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Е, радвам се поне, че ще мога да гледам финала...

п.п.явно съм пропуснала шоу..

Абе незнам дали беше шоу, ама цирк със сигурност...Пък и Галя накрая, като си тръгна Гери - чак я прегръща, чак и шушне, че винаги е била зад нея...Е те такова лицемерие не си виждала :cant believe:

Хм, аз пък финала баш, май няма да го гледам laugh.gif

Абе незнам дали беше шоу, ама цирк със сигурност...Пък и Галя накрая, като си тръгна Гери - чак я прегръща, чак и шушне, че винаги е била зад нея...Е те такова лицемерие не си виждала :rolleyes:

Хм, аз пък финала баш, май няма да го гледам laugh.gif

напротив -това беше много добър ход от нейна страна - нали Гери сега отива в журито - следователно, на Галя не и трябва там човек, когото не може да контролира, и който не и е поддръжник.

Представи си в какво положение е тя - журито си се събират в хотела, приказват си, решават и в момента кой за кого ще гласува на финала , а Галя няма никакъв контрол върху тези разговори.

Ако Гери се обърне против нея и започне да навива останалите от журито - всичките и планове отиват на кино.

Последните и думи на ушенцето на Гери бяха много добре премерени.

Абе, аз въобще не я слагам в кюпа за финала кака ти Галя :)

Аз викам довечера тя и Янитка да си палят джапанките :rolleyes:

Баси, ква съм оптимистка biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.