Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Survivor

Featured Replies

Аз викам довечера тя и Янитка да си палят джапанките :rolleyes:

аз това от кога го искам...

явно не съм била настоятелна в желанието си laugh.gif

Не знам те преди да гласуват гледат ли записа от предаванията, щото така могат да си видят кирливите ризи и в последния момент да решат да гласуват за другиго...

• Отговори 219
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Знам ли ги дали гледат ?! Ако играта трябва да е честна, не би трябвало да гледат записите. Но, това е телевизията все пак - аз на нищо не вярвам biggrin.gif

Не ги гледат, доколкото знам. Сега(в момента) гледат за първи път, възможно е и някой да съжалява вече за гласуването си там, но... такива са правилата. Съставят си мнение от времето, което са изкарали в племето и от съветите, на които са присъствали, от изказванията, от физиономиите... на съветите все пак се показват и кирливити ризи. Не мисля, че някой от досегашното жури би гласувало на финал за Галина. Наблюдавах снощи реакциите им, но ако на финал са Николай и Спас, Спас има повече шансове, защото по-голямата част от журито няма да оцени отшелничеството и самотната битка на Николай. Не разчитам, че хора като Жени, или Жоро, или Гери, ще отсъдят в полза на такъв човек като него.

То вече и не знам какво да коментирам... Гергана ми преби цялата житейска философия, направи я на дреб.

когато хвъргат камъни по теб има два варианта, или слагаш чертата или връщаш техните камъни по техните глави, средно положение аз поне не виждам.

... Гергана ми преби цялата житейска философия, направи я на дреб.

когато хвъргат камъни по теб има два варианта, или слагаш чертата или връщаш техните камъни по техните глави, средно положение аз поне не виждам.

Изводът какъв е ? - Че трябва да си преработиш жизнената философия спрямо новите факти biggrin.gif

Не ги гледат, доколкото знам. Сега(в момента) гледат за първи път...

Или си от снимачния екип или вземаш всичко за чиста монета :huh:

Това е телевизия бе, всичко се случва зад кадър. Що си мислиш, че ние зрителите знаем всичко :eek:

Знаем това, което ни показват biggrin.gif

Не, Док.

Аз съм нещо като Николай. Не мога да дишам в такива групи, в които сами се лъжат и сами си вярват cool.gif

А и досега моята житейска философия ми служи вярно, не ми се е налагало да "бягам" от ситуация, не ми се е налагало да извъртам становището си на 180 градуса и най-вече не ми се е налагало да хленча или да лазя за подаяние. Човек все пак трябва да съхрани достойнството си въпреки обстоятелствата :eek: Гергана не направи това.

Шефче, просто влизам във форума на шоуто. laugh.gif чета какво пишат и зрителите и участниците. Знам, че зад кадър стават много неща. Коментира се също, че островът на изгнаника е вкаран именно заради ранното отстраняване на Николай, а без него нещата щяха да бъдат изключително плоски cool.gif Зрители сме. Все едно гледаме филм, сценарий, режисура, добри или лоши актьори... не можем да променим, само коментираме

Редактирано от Нел (преглед на промените)

На състезанието днес Галя може и да "запали джапаките", но за Янита съвсем не е сигурно, тя може и да спечели играта и май е рано да я отписваме. А и Силвия в злобата си може да се надскочи.

А журито няма достъп до предаванията, не би и трябвало. На едно от съботните предавания Жени през сълзи каза, че съжалява за избора, който е направила...

Не съм оптимист за края на играта, фаворитът ми Николай няма да успее да събере нужните гласове, победата отива в посока на "3 в 1 (+1?)", като последното май е за Жорко. Все още не е ясно дали парите ще се делят на 3 или 4.

Не, Док.

Аз съм нещо като Николай. Не мога да дишам в такива групи, в които сами се лъжат и сами си вярват cool.gif

А и досега моята житейска философия ми служи вярно, не ми се е налагало да "бягам" от ситуация, не ми се е налагало да извъртам становището си на 180 градуса и най-вече не ми се е налагало да хленча или да лазя за подаяние. Човек все пак трябва да съхрани достойнството си въпреки обстоятелствата :lol6: Гергана не направи това.

Шегувах се, разбира се.

То оставаше и да ти давам съвети да взимаш пример от плазмодии....

...

Не съм оптимист за края на играта, фаворитът ми Николай няма да успее да събере нужните гласове, победата отива в посока на "3 в 1 (+1?)", като последното май е за Жорко. Все още не е ясно дали парите ще се делят на 3 или 4.

И моят фаворит е Николай :lol6:

По начина на игра и приказките на "светата троица", предполагам, че са се договорили да делят на 4, като са включили и Жоро в схемата.

Все още има надежди за Николай -и това е Янита. Доколкото показаха от рекламата -ще висят на някаква греда -, а тя е лекичка и има всички шансове да спечи и да остане за финала, а остане ли тя и НИколай -журито ще гласува за Николай.

След номера, който им направи тя с отиването си на острова преди две игри, в журито единствено Жени и се радва.А Жоро си е потърпевш, защото уговорката между него, Галя, Силвия и Спас е била друга...

И аз мисля, че Николай, дори да стигне до финал - гласуването ще го прецака. sad.gif

Пък, Нел, не ми говори за форума на Сървайвър, щото аз миналата година не излизах от там и съм жив свидетел, как чезнеха постове и какви глупости се пишеха. Колко постове ми заминаха в небитието biggrin.gif В крайна сметка, аз познавам Светла и бях заклета нейна фенка :lol6:

Няма да говорим, Шефче за форума, но... ще ви копирам един от днешните постове(явно закъсняват с триенето)

"Моля тези които не искат да знаят какво се случва да не четат надолу. Казвам какво се случва.

Николай посреща двете си дъщари и ги гощава с риба и ром (200мл). Накратко им разказва какво се е случило до момента в играта. През това време Балбоа плюят по Герчака както само тия клявки си знаят (Спас разбира се не остава назад и отново е жена с жените).

Николай получава писмо с което му съобщават че напуска острова на изгнаника и той с голямо нежелание разваля всичко което е построил. На играта за имунитет всички гледат като отровени и думичка не обелват от страх, когато виждат Николай. Има и защо де, всички са стъпили на едни платформи които се накланят. Първите 20 мин се държат за едни въжета, след това,пускат едното въже и остават да висят само на едно въже. Първи отпада Спас, след това Галя, Янита, Силвия и накрая Николай естествено ги бие като тъпани. Беше избрал както винаги страхотна стратегия, и тя му помогна.

Всички са като попарени, а Николай е първият класирал се финалист.

А за тези които си мислят, че чета новините в сайта 2 часа по рано от предаването - ето и самата игра в която Николай ги разплаква :-)

Ако имате подходящите кодеци ще може да гледате двата файла....приятно гледане - аз лично много се накефих :-)

Ето и двата файла :

http://simichoil.com/Igrata.avi

http://simichoil.com/Igrata2.avi

п.п. И стига вече приказки от сорта, че ги имало тези новини само трябвало да се смени последната цифра.....е може и така да става малко преди предаването, но аз не разчитам на това, гледам си предаването доста по-рано :-)

САМО НИКОЛАЙ !!!!!!!!! "

ник-нейм simichoil

Редактирано от Нел (преглед на промените)

При мен не тръгнаха, ама както и да е...

Чудно ми е откъде пък я имат тази информация???

Дори Николай и да иде до финала, за което ще се радвам, едва ли той ще е победителят

И как така казват, че той ще е финалист, а не казват кои ше са другите финалисти...

Жалко, че няма да гледам предаванията до края на седмицата, дано поне после ги намеря в нета..

Според клюките другите двама финалисти са Спас и Галина.

Не знам дали ще има финална игра между тримата. Не се коментира.

Николай си е национален любимец, но... май Спас печели парите. Това е.

Нищо ново под слънцето

НИКОЛАЙ е първият финалист, какви клюки, той е човекът сървайвър, дори и да не спечели той си остава победител!

Усойниците, видяхте ли им физиономиите, ха хаааааа!

Изкефих се максимално, Николай ги отнесе като тихоокеански ураган. И сега възникна страшният въпрос: кои двама измежду Галя, Силвия, Спас и Янита ще седнат в журито и ще проклинат Николай?

Спас е повърхностен и завистта му е по-скоро първична, но усойниците ще бълват сега огън и жупел, но от това полза вече няма, Николай вече чака противника си на финала!

Хмм според мен че е със Спас или силвия на финал.. Галя до сега не съм я виждал да печели състезание, а Янита на късмет.. biggrin.gif

Апък Спас освен жените не съм виждал друг да подеждава... :)biggrin.gif

МАлко късно се включих в гледането на този "СЪрвайвър", така че имам по-малка представа за отпадналите участници. ВЪпреки това смятам, че при създалата се ситуация победител заслужава да бъде НИколай. Както каза Владо в един от епизодите, той е и сървайвър и играч. НО сигурно ще победи Спас - приблизителното копие на Жоро Стрийптизьоро от миналия сезон. Безличен в групата, типичен Ганьо, с пилешки мозък (грозна работа беше с храната на "Мис Панама". НЕ знам само на мен ли ми направи впечетление вчера, когато СИлвия загуби от НИколай, падна малко кофти. Спас седи на дървото и си оплюва брадата, а НИколай беше кавалерът, който й помогна да стане. ЩЕ кажете - тактика, може, ама и за тая работа трябва акъл и възпитание. А наш Ганьо - Спас и за това не се сеща. Абе НИколай е отвсякъде, то затова жабите в блатото го плюят. МОже и да се е самоизтъквал, ама има за какво.

ГАля си прави големи планове, но ми се струва, че "влюбените гълъбчета" ще я прецакат днес.

А Янита ме издразни - след като дружно с Жени изперкаха цялото си племе, сега - ах, колко била горда, че първият финалист е от "Оранжевата Пачека". Дето вика един мой познат: Сетила се Мара да се побара (с извинение за вулгарния израз). НАдявам се тя да е първата, която ще се пресели в журито тази вечер.

А аз се надявам тя(Янита) да е проумяла, че наистина Ники е истинският Единствен Оцелял и да гласува за него, но... ще иде при Жени и пилешките им мозъчета отново ще сътворят някаква измислена история, че той е всичко друго, но не и това което е. А той е един необикновен, можещ, знаещ и вярващ в себе си мъж, който не би склонил глава като агне пред заколение.

Ще се радвам на финала в неделя публиката да покаже кой е истинския победител. Да скандира името на Ники и да освирка всички женки(имам предвид Валентин, Али, Иван и пишманпобедителчето Спас, защото той ще вземе парите).

От досегашното жури има само три истински личности, които ще гласуват за Николай с ясното съзнание, че това е Човекът - това са Здравко, Яна и малката Гери(за Ваня не съм сигурна). Жорко си е обикновено човече, на което ако кажеш, че червеното е синьо, то ще повярва и усмихнато ще се съгласи, той повярва в "съюза" на Галина и ще остане верен до края, без дори за миг да помисли кой и защо заслужава титлата(за парите не споменавам).

За мен Николай е притежателят на Титлата. Него със сигурност ще запомня. Другият ми фаворит беше Здравко. Него... него го познавам отдавна и продължавам да му се възхищавам. От жените Яна!

Явно с теб Нел, сме имали едни и същи фаворити – Яна, Здравко и Николай.

Дааа, мисля че ще е тъпо след всички тези битки, Спас да излезе победител - та той не спечели ни една игра в пряк двубой срещу Николай.

Съжалявам за израза но асоцияцията, която си правя с името на Спас е циркаджийски палячо. Какво направи той на този остров, за да бъде запомнен с нещо поне. Мисля, че умните хора в България оцениха по достойнство истинския Сървайвър с име Николай !

Явно снощи отново е имало шоу......изтървах го обаче :P

Добре, че сте вие тук, иначе щях да си остана потънал в алкохолните си изпарения :P

Значи Николай е на финала :) Супер.

Явно снощи отново е имало шоу......изтървах го обаче :huh:

Добре, че сте вие тук, иначе щях да си остана потънал в алкохолните си изпарения :)

Значи Николай е на финала :) Супер.

Съжалявам ,че влязох в тази тема.Но нищо.Научих, че Спас печели парите.Напълно незаслужено,но обикновено така става в живота. cool.gif

Ти това как го научи, като в Неделя на живо ще гласуват кой да спечели наградата????

Чета постовете по темата.А ти истинския Пищов ли си?Или имитатор?

Спас е вторият финалист, точно според прогнозите. Сега с Николай си гукат почти като приятели, но Спас едва ли успя да хване неособено тънката ирония, с която Николай каза, че "логиката сочеше Спас за победител от играта". Не знам кой какво мисли по въпроса, но съм склонен да поставя под съмнение победата на Спас тази вечер, след като не помня досега да е спечелил игра за издържливост, а точно фаворитките в това отношение Янита и Силвия загубиха твърде безславно. Не го и измъчваха особено дълго, май съмнително бързо се пуснаха по водата...

Сега мадамите спят на Острова на изгнаника, но преди това не успяваха да скрият удивлението си как Николай е живял там 3 седмици. На съвета утре вечер измежду трите ще се определи и последният финалист.

Ти това как го научи, като в Неделя на живо ще гласуват кой да спечели наградата????

По реглемент би следвало да са гласували още на островите, а в неделя само да отворят урната и да преброят гласовете.

Тюх, изпуснах епизода вчера. Някой може ли да ми намекне къде из мрежата да потърся последния епизод? :)

Тюх, изпуснах епизода вчера. Някой може ли да ми намекне къде из мрежата да потърся последния епизо

заповядай

Сега мадамите спят на Острова на изгнаника, но преди това не успяваха да скрият удивлението си как Николай е живял там 3 седмици. На съвета утре вечер измежду трите ще се определи и последният финалист.

Три изперкали жени на самотен остров - няма такъв майтап просто! Умрях си от смях! :):lol6::lol6:

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.