Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 1

Featured Replies

Като се опитам да я деинсталирам ми се изписва това-This installation package could not be opened.Verify that the package exists and that you can access it,or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package.И не ми дава да я деинсталирам.Благодаря предварително.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 299,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• the professor
    the professor

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

• Някой си беше играл да комбинира в едно български и английски речник - така например няма да ти маркира в червено написаното на английски, ако в момента ползваш българския речник. По този начин се ели

• Писал си противоречиво и неясно, неграмотно. Трябва ли да те цитирам?... "Явно е само при Opera проблема" "... не мога да влизам в сайта, в който се опитвам да вляза, и от IE, Safari, Chrome" "Сам

Публикувани изображения

като се опитам да стартирам .exe файла ми го изписва същото.

Здравейте! Не видях такава тема и реших да направя! Вапросите ми са: 1.Може ли интерфейса на опера да е на български? 2.Има ли favorites като на Internet Explorer защото аз не мога да намеря? Това са ми вапросите! Благодаря предварително!

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Здравейте! Не видях такава тема и реших да направя!

Вапросите ми са:

1.Може ли интерфейса на опера да е на български?

2.Има ли favorites като на Internet Explorer защото аз не мога да намеря?

Това са ми вапросите! Благодаря предварително!

1.Да

2.Да казват се отметки в БГ версията.

Но първо прочети тук http://www.kaldata.com/articles.php?action...showarticle=164

Ето ти само БГ езика от в.9.24

Редактирано от androns (преглед на промените)

1.Да

2.Да казват се отметки в БГ версията.

Но първо прочети тук http://www.kaldata.com/articles.php?action...showarticle=164

Ето ти само БГ езика от в.9.24

Моята опера е версия 9.23! Щте стане ли Бг езика от 9.24?Нещо не мога да отворя файла!

Редактирано от teo1996 (преглед на промените)

От домашния сайт можеш да си изтеглиш многоезичната версия, която включва и български език.

От домашния сайт можеш да си изтеглиш многоезичната версия, която включва и български език.

А не може ли да си направя моята опера да е на БГ без да тегля нова? И коя по точно е тая многоезична опера , тази дето е в началната страница като влезеш в www.opera.com ? И има ли favorites?

Редактирано от teo1996 (преглед на промените)

А не може ли да си направя моята опера да е на БГ без да тегля нова? И коя по точно е тая многоезична опера , тази дето е в началната страница като влезеш в www.opera.com ? И има ли favorites?

Програмата допуска инсталирането на нова варсия върху стара, като по време на инсталацията пита дали да ъпдейтне старата до новата или да направи пълна инсталация. При избор на първия вариант всички налични настройки, включително и на фаворитите, които в Opera се наричат "Отметки" се запазват.

А изборът на версията можеш да си направиш от http://www.opera.com/download/, там избираш International (6,3 МВ).

Благодаря на всички за съветите! Бяхте ми много полезни!

аз съм с IE6. :help wanted: може ли на компа ми да си сложа и опера и мозила ?? операта ще ми вадили субтитри при гледане на филми on line??

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие (преглед на промените)

Здравейте! Можеш да си сложиш и опера и мозила няма проблем! а за филмите не сам сигурен ,но би трябвало да излизат субтитри! Аз сега съм със опера ,преди имах и firefox ,но го истрих защото ми заемаше много място!

Слагай си колкото си поискаш браузъри, но внимавай кой ще си избереш да ти е водещ, т.е. по подразбиране, макар че винаги можеш да промениш това. Ползвам IE 7 и последните финални версии на Firefox и Opera, водещ ми е IE 7.

филмите ги гледам от сървъра на interbild варна защото той ми е интернет доставчика.доволен съм и сега ще пробвам как сработва браузера. Публикувано изображение

Разбира се че можеш да слагаш нищо не пречи,при браузарати няма проблем като при антивирусните защото при тях не може повече от една иначе си пречат!

Здравйте,имам следния проблем:преди 2 дни , баща ми се е опитал да инсталира някаква програма,доколкото разбрах я изтеглил от bgtelevizor,та след като се опитал да инсталира и компа от тогава забива.След това аз се опитах да отстраня проблема като деинсталирам Опера-та,тъй като там беше при4ината,остана само 1 папка profile и в нея папка cache4,която не може да се изтрие,пробвах да я сканирам с NOD-32и F-Prot,също да я изтрия и с cmd.В момента в който опитам каквото и да е,съответната програма забива(включително и NOD-32 , F-Prot ,Unlocker и др.).Опитвам се да вляза и в Add\Remove Programs, и то не се отваря.Антивирусните забиват на фаил opr02WV2.exe - мисля 4е така беше.Според Вас това вирус ли е и как да се справя с проблема евентуално без преинстал на Windows-a? Благодаря предварително!

Редактирано от backata (преглед на промените)

Можеш все пак да кажеш за коя версия на Опера сте използвали.Ако става въпрос за 9.50 е напълно възможно, защото тя е все още unstable.

Можеш все пак да кажеш за коя версия на Опера сте използвали.Ако става въпрос за 9.50 е напълно възможно, защото тя е все още unstable.

Ако не греша беше 8.36,последната версия преди 9-та серия

Ако не се лъжа тази версия все още има проблеми с WMP.Аз използвам 9.24 и bgtelevizor си работи добре. Пробвайте нея. :P

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Ако не се лъжа тази версия все още има проблеми с WMP.Аз използвам 9.24 и bgtelevizor си работи добре. Пробвайте нея. :P

Проблема не е с Операта,защото ве4е я изтрих,а в това 4е като стигна до горепосо4ения файл,вси4ко забива, CPU-то отива на 100% и в това 4е не мога да ползвам АDD\Remove Programs.

Проблема не е с Операта,защото ве4е я изтрих,а в това 4е като стигна до горепосо4ения файл,вси4ко забива, CPU-то отива на 100% и в това 4е не мога да ползвам АDD\Remove Programs.

Добре пробвай с някой онлайн скенер http://www.kaspersky.com/virusscanner

Има и вариант от сорта на Hiren's bootcd http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...how&id=1175 - който ще ти сканира също за вируси под дос - само буутваш сидито и избираш с коя антивирусна да сканира.

Добре пробвай с някой онлайн скенер http://www.kaspersky.com/virusscanner

Има и вариант от сорта на Hiren's bootcd http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...how&id=1175 - който ще ти сканира също за вируси под дос - само буутваш сидито и избираш с коя антивирусна да сканира.

Да благодря за съвета,дове4ера ще ги пробвам,защото сега съм на работа,между другото мислите ли 4е е вирус или някакъв error?

Незнам какво е точно, но все пак непречи да се провери за вируси. А ако проблема си остава и не ти е проблем направо преинсталирай.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.