Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 1

Featured Replies

Отваря си го без проблем. Аз съм с Опера 9.21

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 299,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• the professor
    the professor

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

• Някой си беше играл да комбинира в едно български и английски речник - така например няма да ти маркира в червено написаното на английски, ако в момента ползваш българския речник. По този начин се ели

• Писал си противоречиво и неясно, неграмотно. Трябва ли да те цитирам?... "Явно е само при Opera проблема" "... не мога да влизам в сайта, в който се опитвам да вляза, и от IE, Safari, Chrome" "Сам

Публикувани изображения

Имам следният проблем.При опит да изтегля някоя нова програма от KALDATA,започва теглене и след няколко секунди ми дава грешка.Ако програмата я има в някой торент си я дърпам без проблеми.Може ли някой да ми каже на какво се дължи това.Ползвам Опера за браузър.

Проблема не е в операта , тъй като аз тегля от калдата с предлагания от опера даунлоад мениджър и нямам проблеми !

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

Имам следният проблем.При опит да изтегля някоя нова програма от KALDATA,започва теглене и след няколко секунди ми дава грешка.Ако програмата я има в някой торент си я дърпам без проблеми.Може ли някой да ми каже на какво се дължи това.Ползвам Опера за браузър.

Пробвай с друг браузър и от кое дърпаш BG Mirror-a или от въшните сайтове...

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Имам проблем с IE и Opera.Той е,че не ми отравят страници.На IE ми се показва това Публикувано изображение , на опера нищо.Просто не отваря страницата.

Като дам презареждане и се опитват да се свържат с тои сайт http://www.flyfisherman.com/ .

Само FF ми отваря страниците.

Какво да правя.

Благодаря предварително.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Провери с някоя антиspy програма за гадинки !

От скрийншота видях, че браузъра ти дава съобщение за грешка - HTTP 404. Тази "грешка" всъщност е съобщение от запитания сървър за конкретна страница. В случая сървъра отговаря, че няма такава страница при него.

Най-често е заради преместване/изтриване на страницата или грешно написан адрес.

Но като имам предвид, че те препращат след презареждане на друг сайт, най-вероятно имаш "нещо" в компютъра, което ти променя адресите, които искаш да отвориш. Говоря за някакъв вид adware. Провери/сканирай си машината с някаква програма за откриване на такива вредители. Примерно SpyBot или нещо друго, може да го сканираш и онлайн - http://www.ewido.net/en/, http://www.pandasoftware.com/products/activescan, http://www.kaspersky.com/virusscanner или някой друг по твой избор.

Ами с операта немога да гледам клипчета в сайтове като например vbox7.com Това стана след като я преинсталирах. До колкото се сещам имаше някакъв plug in но не се сещам.

Възможно е проблема да е от това , че си преинсталирал върху старата ! С последната версия 9.21 нямам никакви проблеми с клиповете от различни сайтове ! Инсталирай на чисто !

Трябва ти Macromedia Flash Player. Като влезеш примерно във vbox-a и цъкнеш на някое клипче ти показва линк и само си го сваляш това. Иначе може и от тук - от Калдата

На чисто съм си инсталирал операта, НЕ върху старата. Изтеглих Macromedia Flash Player, пак не става. :wors::lol6:

Така е с операта не ги пуска директно, а трябва да ги зареди до края и после да дадеш "рефреш". Но с Mozila този проблем го няма, при други сайтове с клипове обаче операта няма проблеми.

Благодаря.Сега ще проверя за Spyware-и.Ако има ще пиша. Публикувано изображение

Edit//Търсих за Spyware-и и намери два.Махнах ги,но ситуацията е същата.Какво да паравя?

Редактирано от perer (преглед на промените)

raidersd това са глупости което пишеш. Зарежда си както в мозила няма никакво зареждане и след това рефреш.

raidersd това са глупости което пишеш. Зарежда си както в мозила няма никакво зареждане и след това рефреш.

Напротив reidersd е прав, без рефреш не тръгва. Но преди да си преинсталирам операта наистина си зареждаше нормално без рефреш. Сигурно е заради различните версии. или нз...

Нещо не мога да се ориентирам как да активизирам тази функциика за български.?Говорим за win версия.

Потърси във форума. Там имаше една тема за Опера

Правилно. Има си подобни програми. Не е само една за Опера. За жалост и аз не се сещам в момента, защото след последното преинсталиране не съм я инсталирал, а постоянно ползвам бутона "редакция". :rolleyes:

Аз съм търсил преди да пусна темата. И има една моя тема за правописа кадето има споменато нещо ама така и не разбрах за какво става дума.

Това би трябвало да свърши работа, но никаде на намирам български речник.

Дайте два точни линка, ако знаете!

Aspell-en-0.50-2-3.exe

никой ли не ползва това чудо да каже как се прави?!

• 1 месец по-късно...

Получава ми се нещо тъпо.На два компютъра съм инсталирал еднакви версии на Слак11.0.По един и същ начин съм свалил и инсталирал Операта.Но при опит за стартиране на единия ми казва това: root@darkstar:~# /usr/local/opera/bin/opera opera: Can not locate a valid language file. Use the '-language' parameter to specify one. Моля за едно рамо!

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Opera 9.23 за Linux i386

"Opera 9.23" е новото обновление на браузера за Линукс-системите . Това е много бърз , лек и пълнофункционален за системата браузер . Има достатъчно много "джаджи" , които могат да свършат полезна за Вас работа , до като си почивате . "Opera 9.23" включва и блокиране на изкачащи прозорци , табово браузване и много функциии , като вградена e-mail програма , RSS новини , IRC чат и други .

Домашна страница

Лиценз : Безплатен

Изтегляне , в зависимост от дистрибуция , която имате .
Размер : 5.4 Мб
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.