Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 1

Featured Replies

Ами не знам какво да ти кажа. Пробвай да си изтриеш кеша на браузъра, ако не си го направил вече!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 299,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• the professor
    the professor

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

• Някой си беше играл да комбинира в едно български и английски речник - така например няма да ти маркира в червено написаното на английски, ако в момента ползваш българския речник. По този начин се ели

• Писал си противоречиво и неясно, неграмотно. Трябва ли да те цитирам?... "Явно е само при Opera проблема" "... не мога да влизам в сайта, в който се опитвам да вляза, и от IE, Safari, Chrome" "Сам

Публикувани изображения

Има проблеми с новата версия на Опера и компютри с процесор AMD. В момента съм даунгрейтнал до 10.54 версията и работя с нея докато се оправят проблемите.

Има проблеми с новата версия на Опера и компютри с процесор AMD. В момента съм даунгрейтнал до 10.54 версията и работя с нея докато се оправят проблемите.

И какви проблеми има? И тази както и 10.54 имат някой бъгове, ама да твърдя че е от процесора - не мога.

marinlp пробвай и с изтриване на бисквитите за калдата.

Здрaвейте,имам един проблем с Опера 10.60.Проблемат е че преди да започне да се инсталирва ми дава ето този текст- Error 1500.Another installation is in progress.You must complete that installation before continuing this one.

Редактирано от Favorita (преглед на промените)

Преди да кажеш с каква операционна си - ресни компютъра и пробвай пак.

Някой може ли да ми помогне с два проблема, който много ме ядосват... :biggrin: 1.Когато примерно влезна в сайта на Adobe да си изтегля Flash Player, не може да ми го запише файла (ехе), ами отваря някакви ероглифи дълги десетки страници,проблемът не е само когато дърпам player-a, а й в други сайтове, когато дърпам ехе файл... 2.Когато пиша даден текст ми презскача един ред.Ето снимки по-долу на проблем 2: post-88962-075386900 1278669754_thumb.jp Opera post-88962-048853500 1278669759_thumb.jp Mozilla

Редактирано от vipssladur (преглед на промените)

Проблем 1 - Настройки - Разширени - Сваляне - там махаш отметката на "Без управлявани от Опера файлове" - в полето за търсене пишеш exe и като и излязат резултатите, маркираш, избираш Промяна и посочваш "Показвай запитване за сваляне".

Някой може ли да ми помогне с два проблема, който много ме ядосват... :cool:

1.Когато примерно влезна в сайта на Adobe да си изтегля Flash Player, не може да ми го запише файла (ехе), ами отваря някакви ероглифи дълги десетки страници,проблемът не е само когато дърпам player-a, а й в други сайтове, когато дърпам ехе файл...

2.Когато пиша даден текст ми презскача един ред.Ето снимки по-долу на проблем 2:

post-88962-075386900 1278669754_thumb.jp

Opera

post-88962-048853500 1278669759_thumb.jp

Mozilla

Проблем 1 - Настройки - Разширени - Сваляне - там махаш отметката на "Без управлявани от Опера файлове" - в полето за търсене пишеш exe и като и излязат резултатите, маркираш, избираш Промяна и посочваш "Показвай запитване за сваляне".

Ами по същият начин ми са направени тези настройки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от vipssladur (преглед на промените)

Ами по същият начин ми са направени тези настройки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Това е бъг на Операта, който се наблюдава и при мен от версия 10.53 ако не се лъжа, и не само с ехе файлове. Надявам се скоро да го оправят.

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Като дългогодишен потребител на Firefox от както излезе 10.60 Final Build 3445 съм меко казано очарован от Опера! Подобни проблеми с portable версията нямам! Отлично работи!

Някой може ли да ми помогне с два проблема, който много ме ядосват... :newspaper:

1.Когато примерно влезна в сайта на Adobe да си изтегля Flash Player, не може да ми го запише файла (ехе), ами отваря някакви ероглифи дълги десетки страници,проблемът не е само когато дърпам player-a, а й в други сайтове, когато дърпам ехе файл...

Инструменти>>Настройки>>Подробни>>Сваляне>>махаш отметката на Без управляваните от Opera типове >> в търсачката напиши htm >> на text/html >>Промяна>>В полето с файлови разширения,добави: ,exe >>ОК>>ОК

Ако и с .rar файловете имаш същият проблем, след ,exe добави и ,rar

Редактирано от tNDrRr (преглед на промените)

Инструменти>>Настройки>>Подробни>>Сваляне>>махаш отметката на Без управляваните от Opera типове >> в търсачката напиши htm >> на text/html >>Промяна>>В полето с файлови разширения,добави: ,exe >>ОК>>ОК

В това няма логика, а пък ефект още по-малко.

П.П. С rar имам проблем още от версия 9 (в някой от версиите от тогава до този момент не се наблюдаваше проблема) и все още не са се справили с това. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Пробвах, не става

Пробвах, не става

Пробвай И това: Инструменти >> Настройки >> Подробни/Разширени - Opera 10 >> Сваляне >>махаш отметката на Без управляваните от Opera типове >> в търсачката напиши txt >> на text/plain >> Промяна >> Запитване за сваляне >> ОК >> ОК

Пробвай И това: Инструменти >> Настройки >> Подробни/Разширени - Opera 10 >> Сваляне >>махаш отметката на Без управляваните от Opera типове >> в търсачката напиши txt >> на text/plain >> Промяна >> Запитване за сваляне >> ОК >> ОК

Хм, така стана.

Явно идеята е че Операта ги третира като txt, и е нужно само да се промени да не ги отваря (леко неудобство, но какво да се прави) а да извежда запитване за сваляне (не е нужно дори да се пишат съответните разширения). :ph34r:

П.П. Проблема го има и с mp3-ки и text/vnd.wap.wml

Здравейте имам следния проблем.Пускам си някоя песен в "Вбокс7","Ю-туба" и като сменя страницата и почна да си работя нещо друго.Започва да засича да мисли и се бъгва.Изчистих кеша но проблемът остана.Махнах картинките спрях "Поп-упса" но нищо не помогна

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

Еми аз съм точно с 10-ката но не ми е правила до сега проблем.Пита ме дали да се инсталира нова версия но аз все отказвам и така ме пита през 1-2 седмици се присеща за мене.Но си е 10-ка

Здравейте от няколко дни имам проблем с Opera ползвам я като браузър от години но се получава следното когато я изключа тя не се спира а продължава да е активна вижда се в диспечера на задачи и товари процесора излишно.Пробвах с много версий даже и с нова инсталация на уиндоуса но пак се получава така а е неприятно постоянно да влизам в диспечера на задачи за да е изключвам.Ако някой може да ми помогне благодаря предварително.С Оpera 10.53 съм.

Здравейте от няколко дни имам проблем с Opera ползвам я като браузър от години но се получава следното когато я изключа тя не се спира а продължава да е активна вижда се в диспечера на задачи и товари процесора излишно.Пробвах с много версий даже и с нова инсталация на уиндоуса но пак се получава така а е неприятно постоянно да влизам в диспечера на задачи за да я изключвам.Ако някой може да ми помогне благодаря предварително.С Оpera 10.53 съм.

Пробвал ли си с 10.60?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.